- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Értem, köszönöm!
Minden telefonra 2 év a garancia?
Én 2017 októberben vettem az amazonról, de a Motorola oldalán, a my stuff-ban ellenőriztem, és azt írja, hogy nem garis, illetve usában nem javítható.
Másik kérdésem, hogy az akku csak 12 hónapig garis? Mert ez áll a Lenovo honlapon: "Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem." Itt: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ati888
senior tag
Nekem is olyan gondom van, hogy az ujjlenyomat olvasó hol jó, hol nem jó. Ezen kívül gyakran bejövő hívásnál fekete képernyő és nem tudom feloldani semmivel, mikor már nem csöng, akkor tudom feloldani és visszahívni az illetőt. Ja és a hangszóróm botrányosan rossz, sokszor alig hallok valamit.
Vissza fogom küldeni (megint), de az enyém német, úgyhogy inkább oda megy vissza.
Ati
-
zsoltzsolt
addikt
Még alkalmazásuk is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest