Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ezt az üveget pl. nem. Alul az ujjlenyomat-olvasónál rossz a kivágás, szűkebb. A Brotect jó minőség, ilyen van hozzám még úton (4-5 nap németektől).
Benoe77: Az első ciklus az feljebb van. A második ciklus - kedd 14-től- szerda estig - miután ráraktam az üvegfóliát és a 2 sim bekerült elugrottam a városba - kb. 80 kép és 6 videó készült - ez 18%-ot harapott le majd 1 órát ment a waze, 32 perc telefonbeszélgetés, yt, chrome, google plus, facebook és a végén 29 és fél óra után 2%-on került töltőre 5 óra 6 perc kijelzőidővel. A 3. töltés - tegnap raktam töltőre 47 óra után 5%-nál. 2 simmel, főleg wifivel, 58 perc telefonbeszélgetéssel és 4 óra feletti kijelzőidővel (chrome, yt, facebook, pár fénykép).
Most itt tart - otthon nyomkodtam wifin, yt, chrome, facebook, hangouts, és még 1,5 gb torrentfájl leszedése, másolása volt benne. Este kikapcsolt wifivel, de nem repülő módban 3%-ot merült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest