- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
válasz
vlesi69 #1715 üzenetére
Z2 Force-ban a 835 állítólag sokkal energiatakarékosabb és jóval tovább bírja kicsit nagyobb akkuval...
Teszteltem a Z akksiját USB töltésmérőven, 1700mAh-t tudtam beletölteni fullra lemerült állapotból (minusz a veszteségek) Eléggé nem tűnik egészségesnek...
Megmérem asszony telefonját is, ő nem panaszkodik, kíváncsi leszek.... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
vlesi69 #1651 üzenetére
Nincs külön akkuja. Z esetében többünknél elég rapszódikus volt a működése, többek közt amiatt, hogy bizonyos akku töltöttségi szint alatt nem akar működni. És a Z-nek nincs egy acélos akksija, így nem biztosított a hosszú felhasználói idő. Mondjuk emiatt nagyon örülök, hogy Play-re váltottam, ott pár százalékos töltöttség esetén is működik. Aki azért fura, mert a Play teszem azt 6%-a nem hiszem hogy egyenlő lenne a Z 50-ével. De, ha valaki jobban ért ehhez, akkor elmagyarázza, mert ez engem is érdekel, hogy ez miért is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest