Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #1722 üzenetére
2 hónapig használtam htc u11-et. Alig hittem, hogy eladjam és vissza menjek az X4-re. A kamera jó és kb. ennyi volt szamomra az egyetlen pozítív a remek készenléti idő mellett. A rendszert nem frissítik, novemberi security patch-en van most is. A jelerőség gyengébb, mint a Motorolák esetén, a hívás közbeni hangminőség szintén. Dual sim kezelése nem az igazi. Bluetooth kodek problémákat szeptember-október óta nem javították. Fejlesztői beállításokba kellett bemenni, hogy ne recsegjen az átadott audió - nem mindig, de spotify alatt párszor előfordult
A hátlap üveg nagyon csúszik és könnyen sérül. Csúcskategóriás telefontól én nem ezt vártam.
Nokia 7 plusnál hívás eldobalásokról, sárguló kijelzőről olvastam. Ott az aksi jó + a Snapdragon 660 + a havi frissítések és kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 GB kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest