- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Értem, köszönöm!
Minden telefonra 2 év a garancia?
Én 2017 októberben vettem az amazonról, de a Motorola oldalán, a my stuff-ban ellenőriztem, és azt írja, hogy nem garis, illetve usában nem javítható.
Másik kérdésem, hogy az akku csak 12 hónapig garis? Mert ez áll a Lenovo honlapon: "Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem." Itt: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat! -
DVlad
őstag
válasz
ghiottone #2108 üzenetére
Köszönöm szépen! Megnézem, hogy mi ez. Ez működik az X Style-on is, ugye?
Szóval erősen ajánlott valamiért nullázni a telefont, mielőtt beadnám? Vagy csak azért csináljam, ha esetleg ők nulláznák, akkor meglegyen minden beállítás, app, stb? Természetesen a memóriát kiveszem, de annyi fizetett app, sygic, stb. van rajta, hogy nem szeretném újra pakolni, ha nem muszáj.
Előre is köszönöm! -
DVlad
őstag
Kánaán lesz!
Tobzódunk majd a jó Motorola készülékekben. És rendes méretű kijelzőkkel (X5 - 5.9, Z3 - 6, G6 - 5.7/5.93)! -
DVlad
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest