- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Értem, köszönöm!
Minden telefonra 2 év a garancia?
Én 2017 októberben vettem az amazonról, de a Motorola oldalán, a my stuff-ban ellenőriztem, és azt írja, hogy nem garis, illetve usában nem javítható.
Másik kérdésem, hogy az akku csak 12 hónapig garis? Mert ez áll a Lenovo honlapon: "Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem." Itt: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat! -
DVlad
őstag
válasz
ghiottone #2108 üzenetére
Köszönöm szépen! Megnézem, hogy mi ez. Ez működik az X Style-on is, ugye?
Szóval erősen ajánlott valamiért nullázni a telefont, mielőtt beadnám? Vagy csak azért csináljam, ha esetleg ők nulláznák, akkor meglegyen minden beállítás, app, stb? Természetesen a memóriát kiveszem, de annyi fizetett app, sygic, stb. van rajta, hogy nem szeretném újra pakolni, ha nem muszáj.
Előre is köszönöm! -
DVlad
őstag
Kánaán lesz!
Tobzódunk majd a jó Motorola készülékekben. És rendes méretű kijelzőkkel (X5 - 5.9, Z3 - 6, G6 - 5.7/5.93)! -
DVlad
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces képek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest