Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Köszi. Kár,hogy nem rakták bele.
7.0-ban is volt a fejlesztői beállításokban valami utalás,de ha be is kapcsoltam nem csinált semmit.
Páromnak a G5 plusban a Moto műveleteknél lehet aktiválni,igaz abban már más az ujjlenyomatolvasó ( legalábbis formára )
Azért reménykedtem,hogy elérhető lesz valamilyen formában .Más
Szerintetek ez mennyire lehet használható? Ahogy olvasgattam utána,a töltés elég lassú ezekkel a cuccokkal. Érdemes vajon rápróbálni,vagy tudtok esetleg valami jobb minőségű cuccot,ami megfelelően funkcionál?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest