Új hozzászólás Aktív témák

• Zolás

addikt

Veszettül gondolkozom egy ilyen telefon megvételén. Nagyon tetszik, igaz fél collal nagyobb mint a jelenlegi Nexus5 telefonom, de szerintem túlélem. Amitől igazán félek, hogy eltörik, mert elöl-hátul üveg.
    Szerintetek megéri várni a MotoZ2-re, vagy nem éri meg? Amire szükségem van, azt igazából tudja, csak az időtállóság miatt kérdezem, ez a telefonom is megvan több mint 3 éve, kb ennyi időre veszek telefont, nem vagyok az a nagy csereberélő ember.
    A másik dilemmám, hogy egyáltalán kell-e nekem flagship telefon 200k körüli összegért, most hogy nem látja a galileoanyámtyúkja műholdat, meg nem a legbrutálisabb proci van benne, na ez nem izgat. Viszont nem szeretnék befürödni, hogy kb egy évig még talán talán jön rá a friss rom, aztán meg közlik, hogy túl gyenge, és nem kapsz semmit. (Még a régi szép időkben a moto defy pont így járt, gyengébb hulladékok kaptak frissítést, a moto meg tojt a fejünkre)
    Szóval megy a nagy dilemma, vagy ez, vagy egy oneplus5(bár kicsit se tetszik kinézetre, viszont a hardver kitart 2-3 évig biztosan). Tehát a kérdés az, hogy akinek most ilyen telefonja van, az hogy érzi: kitart ez még 2 évig, vagy már most gyengécske, és vagy várjak a kettes változatra, vagy vegyek egy másik típust?

Új hozzászólás Aktív témák