Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért az nem elhanyagolható, hogy ezt most olyan 260-280€-ért be lehet szerezni újonnan, a Z2 pedig egy jó ideig tuti 650-700€ körül lesz (gondolom az is annyin nyit majd). Szóval azért két és félszeres árkülönbség nem elhanyagolható, amikor megítéled.
Amúgy biztosan jó lesz a Z2, de szerintem jó eséllyel csak annyi változik, hogy talán kicsit nagyobb akksit, meg SD835 lesz benne. Méretben nem hiszem, hogy más lenne (a modok miatt), a képernyő felbontását növelni sincs értelme, és igazából több RAM sem feltétlen kell. Szóval én nem várnék rá annyira, mert jóval drágább lesz, és nem hiszem, hogy annyira sokat ad. Akkor inkább már az X4, az méretben em lenne neked olyan idegen, és a nagyobb akksi meg takarékosabb SoC miatt jó választás lehet.
Amúgy szerintem nem olyan sérülékeny. Persze dobálni nem kell, de a hátlapra simán felteszed a gyárilag hozzá adott borítót, vagy vehetsz is hozzá másikat, ha az alap nem tetszik, és máris nem üveg. Illetve lehet hozzá tokot használni, meg ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Mini PC
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest