Új hozzászólás Aktív témák

• Kobak 27

tag

válasz ati888 #214 üzenetére

A 276 Euro-s ár azért több, mint baráti. Kár, hogy itthon jóval többe kerül.
    Igaz én T-től vettem, jelentős kedvezménnyel, így a 276 euro-s ár alatt maradtam, úgyhogy nem sírok. :)

A sztereo hangszóró nekem nem hiányzik, kaptam hozzá a JBL modot, ami meglepően jól szól.
    Akku idő nálam 1 nap, de a korábbi telefonjaim sem tudtak többet. Tegnap pl nagyon intenzív használat mellett (értsd kb egész nap telefonáltam és kicsit játszottam is, plusz ebéd közben film), estére írta ki, hogy 15%. Kocsiban rádugtam gyorstöltőre, mire hazaértem 35% volt. Én is gondolkoztam az akku modon, de egyelőre nem látom szükségét.

A led nekem is hiányzott elsőre, de a jedi mód sokkal használhatóbb, mivel azt is megjeleníti, hogy mi történt.

Nekem eddig teljesen fagyás mentes, nagyon gyors, minden úgy működik ahogy kell, nekem is nagyon bejön a telefon.
    Ja, az ujjlenyomat olvasó szerintem is a legjobb helyen van, kb idegrohamot kapnék, ha állandóan fel kéne emelnem a telefont, hogy feloldjam, autóban meg még rosszabb.

Ami hasznos lehet másnak is, hogy én is egy ideje keresgéltem hozzá jó autós tartót, mert a beteszem majd kiveszem az ablakra rögzített tartóból nekem nem jön már be. Találtam viszont egy Hama mágneses tartót (MM-ben talán 4400 Ft volt), amit felhúztam a szellőzőre, hátlap le, telefon rá és kész is. Egyszer sem esett le, tökéletesen tartja. Az eladó nézett, hogy hát, szerinte a mágnes nem olyan jó ötlet, mondtam neki, hogy a mod szerinte mivel marad ott? :D Jó, akkor végül is jó lehet. Ennyit nekem nagyon megért, tökéletesen működik.

Ti raktatok rá valamilyen fóliát? Ha igen, milyet?

Új hozzászólás Aktív témák