- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Eléggé halott a fórum, írok pár sort két hetes használat után. Nexus 6-ról váltottam, Németországból vettem 276 euróért a Z-t (ezért is vágtam bele). A készülék szerintem és a környezetem szerint is nagyon vagány kinézetű, az összeszerelés szintén. A képernyő méretét a 6" után nehezen szoktam meg, de cipelni, zsebre rakni sokkal kényelmesebb ezt. A képernyő gyönyörű szép, éles, az ujjlenyomat olvasó szerintem jobb helyen nem is lehetne, csak azt használom nyitni-zárni a telefont. Az akksitól tartottam, de nekem este 10-kor még 46%-on van, igaz nem játszok vele és nem hallgatok zenét rajta, csak telefon, Viber, internet. Akartam rá akku modult venni, de így lehet mégsem kell. Igazából két dolog hiányzik nekem, a sztereó hangszóró és az értesítési LED (bár az már a Nexus 6-ból is kimaradt
).
Szóval nekem nagyon bejött eddig és nem bántam meg.
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest