- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarkk22
aktív tag
Szerintetek a pixel hibás kijelzőt cserélik garanciában? Fekete hatteren nagyon sok pixel hibám van sajnos
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
mihalko.gsi #2192 üzenetére
http://flyme.cn/firmwarelist-10.html
Valamiért nem engedte linkelni...
-
dlaj
őstag
válasz
mihalko.gsi #2192 üzenetére
A telefonod jelzi az értesítési területen. Ha nem, akkor meg ezen az oldalon fent lesz pár óra múlva.
-
mihalko.gsi
csendes tag
válasz
[DDAY]F4C3 #2191 üzenetére
Ezt hol lehet elérni?
-
[DDAY]F4C3
tag
Új frissítés van - Flyme OS 5.6.3.22 beta
Lehet ezt is kihagyom.
A screenshot képet nem tudja üzenetbe illeszteni egyből a messenger. /nem tudja feldolgozni a file-t/. Ha ezt megoldja valamelyik frissítés (valamint a magyar nyelvet), akkor feldobom. Amúgy fölöslegesnek érzem, mert most minden jó. -
palocz
tag
válasz
uszipajtas #2185 üzenetére
sajna en nem tudom ki az. Igy akkor cseszhetem az egeszet?
-
D@niel
addikt
apple fülhallgatóval vajon működnek a headset gombok?
-
palocz
tag
Sziasztok. Nem tudom jo helyre irok e, de segitsegre lenne szuksegem. A minap vettem egy Meizu M2 Note keszuleket, es mikor beakartam lepni a Flyme fiokomba, azt a valaszt adta hogz elotte lepjek ki a regobol. Az a gond hogy nem tudom a jelszavat. Es akitol vettem az sem. Errol a Flyme fiokrol lenne szo.
leslien1@flyme.cn
igy nem tudok belepni a flymeba, es nem tudom rootolni a telot, hogy rategzem az internationale romot. Van valakinek otlete hogy tudjak ebbol kilepni, es a sajatommal belepni? Vagy esetleg hogy rootoljam? Koszi a segitseget elore is -
cbatesz
tag
válasz
dr.dre bike #2178 üzenetére
Flyme OS 5.6.3.15 beta
-
dr.dre bike
csendes tag
Srácok melyik bétáról van szó ? Mármint amelyik rendben működik
-
dlaj
őstag
válasz
bagkri01 #2176 üzenetére
Nálam ugyan az a helyzet. Gapps telepítéssel, és beállítgatásokkal úgy ahogy rendben van minden. Tulajdonképpen csak a magyar nyelv hiányzik. Illetve, már a lassított videónak is rendes a fényereje. Igaz, ez már az előző frissítés után is ment, csak többszöri újraindítás után vettem észre.
-
bagkri01
őstag
A legújabb bétával mi a helyzet? Widgetek frissítenek, sms-k megjönnek, értesítések rendben vannak?
-
padre8
csendes tag
Sokat állítgattam az utolsó beta romot hogy működjön a gmail èrtesítès ès úgy tűnik hogy sikerült beállítani. Most közel azonos a gyári mail értesítèsekkel. A kulcs nálam a security-power-settings ( jobb fent)- ès inaktiválni a ' disable linked launching when standby' opciót. Persze a gmail hozzáadva a whitelist-hez de szerintem ha csak ez van beállítva akkor ütközik az említett opcióval. Sms-ekkel nem volt gondom úgyhogy most jön minden rendesen. Hátha segít nektek is!
-
Airnold
tag
Fejlemény: Ha a neten szerkesztem a névjegyet, azt leszedi a telefon azonnal. Most komolyan szerkesztgessek végig 600 névjegyet...?
-
Airnold
tag
Sziasztok!
Van egy kis gond, hátha tudtok nekem segíteni...
A legutóbbi automatikus szinkronizáláskor eltűnt az összes névjegy a telefonomból, és hiába szinkronizálok újra, nem bukkannak fel. A neten megvannak a kontaktok, a telefon mégse hajlandó letölteni őket. Ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszi a választ. -
Katak
csendes tag
Pár napja a legutóbbi beta frissítés előtt a galériámból eltűntek a mappák. A fényképeket beadja a galériában lévőket nem. Frissítettem a legújabb bétára,gondoltam orvosolja a bajom,hát tévedtem....valakinek valami ötlete mi tévő legyek? A fájlkezelőn belül ha a képekre megyek azt írja üres...laptopba beraktam az sd kártyám hátha valamit elkövettem ellene de az meg látja az összes galériás mappámat. Viszont az alkalmazásaim amik szintén sd kártyán vannak azok megvannak műkődnek,csak a galériám nem akaródzik....playból leszedtem a quickpicket azon belül szintén megvannak a mappáim,de én a gyári galériát szeretném használni.
-
cbatesz
tag
válasz
dr.dre bike #2168 üzenetére
Flyme 5-nél előfordul nálam is, bank belépésnél vettem észre, volt hogy csak a másodikra jött meg, de utána már nem volt gond a többi tranzakciónál, sajnos ez van, beta, de a 4.5 nél nem volt gondom
-
dr.dre bike
csendes tag
SOS - nekem nem jönnek az SMS-ek valaki valami tipp ? Fontos
-
dlaj
őstag
válasz
LantosBerry8 #2165 üzenetére
Én csináltam. Az A-t faragtam át kisbicskával.
Na persze, hogy elírtam.
Bocs mindenkitõl. -
dlaj
őstag
válasz
SzilagyiTibi #2163 üzenetére
Nézted a telefon tárhely DCIM mappában? Vagy a DCIM mappák almappáiban? Esetleg annak a fotó app-nak a mappájában, amivel e képet készítetted?
-
SzilagyiTibi
csendes tag
SD kártyára mentek. A gép viszont nem mutatja az összes telefonon lévő képet a DCIM mappában persze... A galériában is ha megnézem az infót, ki is írja szépen, hogy az SD Card/DCIM mappában van az xy.jpg nevű kép, a gép viszont ezt nem mutatja, se Windows Fájlkezelő, se a Total Commander.
-
dlaj
őstag
válasz
SzilagyiTibi #2161 üzenetére
A Phone storgate vagy ha van az SD card DCIM mappa gyökérkönyvtárába teszi az új képeket.
Szerk. Az összes kép több helyen lehet.
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy mikor a telefont a laptophoz csatlakoztatom, az nem mutatja az összes képet ami a telefonon van, pedig a galériában is meg tudom nézni a telefonon, tehát nincsenek törölve. (pl. 12.24 és 25-i képek) Ezt hogy tudnám orvosolni? Köszönöm szépen előre is!
-
dlaj
őstag
válasz
kárátékutyá #2159 üzenetére
Kell, a FlashFrire felrakásához, de ami kell a gapps felrakásához. Pár hsz-el előbb linkeltem az egész folyamatot, ha az új telefonodon nem menne.
Root, az pedig nagyon egyszerű. Egy Flyme fiók létrehozása után, és pár lépés elvégzése után már engedélyezve is van a telefonon.
-
dlaj
őstag
válasz
kárátékutyá #2152 üzenetére
Nekem most az 5I van fent, de volt már fent a 4 és 5 "I" és az "A" is. Az értesítésesekkel akkor nem volt gondom, ha a gapps volt felrakva (pont az előbb linkeltem, mit hogyan), továbbá be voltak állítva a folyamatos értesítésekhez a dolgok.
-
natë
nagyúr
válasz
kárátékutyá #2156 üzenetére
Jó, az International, azaz az I verzió.
-
natë
nagyúr
válasz
kárátékutyá #2154 üzenetére
4-es Flyme, I verzió.
-
natë
nagyúr
válasz
kárátékutyá #2152 üzenetére
Nálam minden azonnal jön. Igaz most váltok G4-re, de nem emiatt.
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Holnapi napon szándékozok venni egy ilyen telefont, de beleolvasva a HSZ-ekbe, kicsit elment tőle a kedvem. Nálam a fő szembont, az email/whatsapp/sms késedelem nélküli és megbízható push léte, itt viszont éppen ezt látom problémának. Hol tart most ez helyzet? Ahonnan jövök Blackberry/Xiaomi is éppen ezek voltak a gondok, és már szeretnék egy kis "nyugalom szigetet"
-
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2145 üzenetére
Köszi a tippet, már azt is próbáltam pár napig. Az sem ment jól, viszont akkor is az Alkalmazás központból telepített google installer volt fent.
Viszont az elõbb felraktam a gapps-ot, és azóta rendben jönnek a gmail-es levelek.
Űgy látszik nálam a gapps a nyerõ. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kintrõl behozott a telefonom, és lehet, hogy azért.
Egyébként meg köszönöm az érdeklõdest. -
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2143 üzenetére
Három nap után visszaraktam a Flyme5-öt. Nagyon rosszúl működött, és értesíték se voltak.
Most a az 5-ös mint mindíg jól megy, de értesítések nincsenek. Igaz, megint a google installert telepítettem, és nem a gapps-t.
Ha ma lesz kedvem, lecserélem, és majd kiderűl, hogy ez miatt nincsenek értesítések, vagy valami más miatt. -
dlaj
őstag
Nekem nem így van vele bajom, és ezt nem is figyelem.
Hanem: ha benne vagyok egy alkalmazásban és lezárom a képernyőt, akkor a következő képernyőfeloldás után és az alkalmazásból kilépve kb 3! másodperc mire visszaáll a home-ra. És a home-ot is úgy rajzolja ki, mint a Samsug Galaxy Ace az 512 MB ramjával 4 évvel ezelőtt, mikor több alkalmazás futott egyszerre.
Szóval olyan vissza a múltba érzésem van. -
dlaj
őstag
Hát az van vele.
Arra gondoltam, hogy a google csomag telepítéssel lehet valami gond. Addig a meddig a Flashfire-vel raktam fel a gapps-ot, jöttek az értesítések, amióta meg az alkalmazásközpontból telepítem a google-t, nem jönnek.
Úgyhogy holnap gapps nap lesz!Hogy a Flyme 4 alatt mitől fogy el a memória, azt nem tudom.
-
dlaj
őstag
Tegnap előtt visszaraktam a legfrissebb stabil Flyme 4 A verziót. Elegem volt már abból, hogy nem kapok rendesen e-maileket, nem frissülnek a widgetjeim.
Nos a helyzet az, hogy most sem kapok emaileket (pedig beállítottam a tuti ötöst). Sőt annyival még rosszabodot a helyzet nem kicsit, hogy a telefon úgy viselkedik, mintha 512 MB ram lenne benne. Úgyhogy holnap megy vissza fel a Flyme 5. (Jó játék hülye gyerekeknek.
)
-
csakzolcs
tag
Flyme 5-ben visszajött a témák opció vagy esély sincs rá?
-
keszo
őstag
BP.-en áll a tmobil 4G-je?
Help!Semmit nem tölt a telefon, csináltam egy újra indítást is hátha a készülék a ludas de nincs változás
-
dlaj
őstag
válasz
[DDAY]F4C3 #2127 üzenetére
Jól teszed, hogy kihagyod.
Nekem például az eddig jól működő widgetemet be sem tölti. -
[DDAY]F4C3
tag
Én ezt a frissítést kihagyom, mert minden jól működik, és amúgy sem sokat változtat.
Frissítés után ellenőrizzétek a beállításokat, mert van amiről a kis lakatot leszedi. Fölöslegesen ne tartsatok a memóriában más alkalmazást, mint ami szükséges. Amióta a kommunikációhoz szükséges beállításokat használom - 300 megával több memóriával fut a rendszer. -
dlaj
őstag
válasz
csoki46 #2124 üzenetére
Azért nézz rá, hogy mind a négy dolog be van-e állítva amit itt linkeltek.
-
dlaj
őstag
válasz
dr.dre bike #2122 üzenetére
Nagyon jó, hogy a linken egyszerűen van tálalva a "tudomány". Így könnyen beállíthatja bárki.
Tulajdonképpen ugyan ez van itt is (halál komplikált a hozzáférés), csak még van egy ötödik is, ami azt hiszem csak az alkalmazásváltóban az app-ok lelakatolása.
Ezt a négyet (ötöt) kötelező mindenkinek megcsinálni, aki esélyt akar arra, hogy kapjon a Flyme 5-től értesítéseket.Tapasztalatok a tegnapi frissítés update-elése után:
- Bankban voltam, gondoltam várakozás közben küldök egy Viber üzit. A negyedik betű leütése után lefagyott a Viber. Konkrétan semmit sem csinált, a program bezárása után, már el sem indult, így kénytelen voltam technikai okok miatt rebootólni.
- Én következtem a kasszánál, és itt ért az újabb meglepetés, ugyanis nem jött meg a befizetésről az sms. (nem tudom, lehetett banki-baki is) Aztán megnyitottam az appot, de semmi nem történt. Később már itthonról a netes vásárlásokról már megjött az sms.
- Email értesítésem sincsenek.Most rootolom, aztán felrakom a Playt, utána megcsinálom az ötlépéses Flyme-Woodoo varázslatot, hátha most segít.
-
dr.dre bike
csendes tag
Igazából feltettem a fissítést és a megoldást kerestem az értesítésekre. Megcsináltam mindent aztán még mindíg az volt a problémám h amkor meg voltak nyitva az appok akkor jöttek az értesítések , aztán amint bezártam semmi. Eljutottam odáig hogyha bezártam is jöttek , viszont ekkor kezdte h lezártam a képernyőt és megint semmi. Már kishíján vissza tettem volna a régit , aztán google a barátod alapon adtam neki egy esélyt. Meizufans-on találtam ezt: [link]
Ennek hála sikerült , igazából nincs szerintem nagy baj az értesítésekkel csak túlságosan kínaira van véve a beállítások eldugása -
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2119 üzenetére
Én most végeztem a frissítéssel, és a kamera slow motion nálam is ugyan olyan mint volt. Sötét..ar.
(#2117) esgabee, Ez hihetettlen. Igaz, hogy még mindíg beta a neve, de azt akkor is már régen meg kellett volna oldani. Alapvető dolog lenne, nem hiszem, hogy más nem panaszkodik rá, csak a magyarok panaszkodnak itt egymásnak?
Én még most frissítettem csak, nagyon kíváncsi vagyok. Apropó: beállítottad azt az öt dolgot amit kell ahhoz, hogy ezen a szeszélyes Flyme-n jöjjenek a frissítések? -
cbatesz
tag
válasz
esgabee #2117 üzenetére
Nekem a Google naptár vacakol, nem tudtam eseményt felvenni, a saját naptárban igen és azokat látja a Google naptár is, de a többi értesítés rendben van, mondjuk a gmaillal már voltam úgy ma, hogy benéztem és kézi frissítéssel jött levél de addig nem jelzett, de pl most meg jött magától, nem tudom milyen sűrűn frissít amúgy a gmail, de pl ha fellépek a netre akkor általában egyből jön
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Nálam a 5.6.3.8 -as frissítés után a nem jönnek az értesítések. Az előző verzióval nem volt gond...
-
dlaj
őstag
válasz
Norb€€€ #2115 üzenetére
Ezt én is olvastam jóelőbb, de nem esett le, hogy mit jelent.
És tényleg: elég gáz, hogy a lassított felvétel olyan sötét árnyalatú, mert amúgy meg jó móka. Jókat röhögtünk rajta a napokban. Persze, segített benne pár doboz sör is.
Ha nem felejtem el, holnap csinálok egy próbafelvételt a frissítés előtt,majd utána is. -
Norb€€€
aktív tag
"Camera
Fix: slow motion camera sporadic underexposed."Ezek szerint már nem kell 15000 lumenes zsebreflektorokkal világítani, hogy lássunk is valamit lassított felvételeknél? Valaki tudná tesztelni beltérben? Vagy csak félreértelmezem?
-
dlaj
őstag
válasz
csoki46 #2111 üzenetére
Biztonság - Accelerator - Settings (fogaskerék jobbra fent) - Memory accelerator whitelist - ADD TO WHITELIST
Ez a beépített memory booster kivétel listája. Lehet, hogy nem is használod, de nem árt a kivételek közé rakni itt is azokat az alkalmazásokat amiket folyamatosan futtatni akarsz.
Sose lehet tudni. A sors, és a Flyme 5 kiszámíthatatlan. -
csoki46
senior tag
Fölraktam én is a legújabb frissítést viszont van egy visszatérő gondom. Podcastokat szoktam hallgatni Podcast Addict appal. Viszont 1-2 perc után mindig leáll a lejátszás. Mitől lehet ez? Biztonság menüben az energiatakarékosságnál kivételek közé tettem, le is lakatoltam az alkalmazás váltóban. Mit lehet még tenni?
-
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2108 üzenetére
Nálam a 5.6.3.1-en sem a Gmail, sem az utólag felrakott levelező app nem jelzi az új levelet. Csak akkor szinkronizál, ha megnyitom az appot. Sőt, a Gmail akkor sem, csak kézi frissítés után jönnek le a levelek.
A Viberrel semmi gondom, viszont az időjárás widget ugyancsak vacakol.
Szóval, remélem a holnap reggeli update hoz valami (pozitív) változást.Szerk. Már fent van a meizufans-on az 5.6.3.8
-
APippo
tag
majd írjatok vannak-e értesítések
-
dlaj
őstag
válasz
LantosBerry8 #2102 üzenetére
Igen, de most csak a telefonon. Az 5.6.3.1-re jött a 5.6.3.8. Kár, hogy holnap reggelig csak mobilnetem van.
-
Tybe3e
tag
Üdv! Valaki nem tudja esetleg hogy hol érhetők el az újabb Flyme 5 frissítések (pl. a mai, vagy az előző) angol nyelvű change logjai? Csak kíváncsi volnék hogy mit rakok fel a telefonra, a kínai karakterekkel meg nem vagyok előrébb
Előre is köszi -
LantosBerry8
senior tag
Új frissítésva flyme 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged