- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- UHD filmek lejátszása
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
anna1128k
csendes újonc
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a telfonom, minden jól működik, de nincs mobilnet.
Telenoros vagyok, másik telefonnal működik, de ez sehogy sem akarja..... Kiírja a kis 3G jelet, de nincs net. Városban, jobb lefedettségű területen még nem próbáltam, de itt is működnie kellene.
Az itt olvasható beállításokkal sem megy: https://pingdigital.hu/blog/mobilinternet-beallitasa/
Segítsetek légyszi, nagyon fontos!! -
dlaj
őstag
válasz
darthdenes #2096 üzenetére
-
darthdenes
tag
üdv
A launcher lapozási animációját lehet változtatni? -
D@niel
addikt
aki külföldről rendelte a telefont légyszi jelezzen mert privátban kérdeznék, köszi.
hangerő gombbal lehet fotót csinálni?
-
nobiand
aktív tag
Valaki tudja milyen frissítés volt a telefonra? Mert nem vettem észre változást.
Gyári rendszer van rajta, nem beta. -
natë
nagyúr
válasz
uszipajtas #2082 üzenetére
Nem attól félek, hanem, hogy nem működne.
Vágtam már szét sokat, csak ilyen régit nem.
-
APippo
tag
Akinek eddig nem mentek az értesítések azoknak most megy minden? Kezdek örülni...
-
cbatesz
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #2073 üzenetére
Én is így érzem, reméljük tényleg jól összerakják a stabil 5-öt
-
cbatesz
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #2070 üzenetére
Próbáld meg az új frissítéssel, hátha rendbe jön neked is, nem vesztessz semmit,
dlaj-nak akartam írni -
dlaj
őstag
válasz
[DDAY]F4C3 #2068 üzenetére
Érdekes ez a telefon. KB 15 perce lefagyott úgy 99%-ban. Semmi nem működött, csak az oldalakat lehetet lapozgatni és a kis lebegő gombocskára reagált. Persze újra kellett indítani. Most meg működnek a widgetek is, amik eddig az újraindításra sem reagáltak.
Most vagy frissítem, ahogyan javasoltad, vagy visszarakom a 4-est. Csak az meg olyan randa.
-
dlaj
őstag
válasz
dr.dre bike #2064 üzenetére
Nekem ma lefagyott az összes widget. Értsd úgy, hogy működik mind, de csak annyira, hogy rajtuk keresztül indul az alkalmazás, indítható a zene és meg is állítható, de az ikonok nem jelzik rajta, hogy megy a lejátszás, vagy áll a zene. Az időjárás is leragadt +10 fok és napos időnél.
Már próbáltam a telefon újraindítását, sőt az időjárás app újratelepítését is. Az eredmény az lett, hogy most már az időjárás widgetet nem is engedi kirakni.
És én nem is raktam fel a tegnapi frissítést.Azt hiszem, holnap visszarakom a Flyme 4-et. Nagyon tetszik az 5, de ez már nekem is sok.
-
dr.dre bike
csendes tag
Üdv mindeki
Feltettem ismételten a frissítést , nekem nem voltak értesítések , gmail , snapchat , instagram , messenger kivétel az bedobott mindentMeg a biztonsági app is visszajött nekem az 5.2 alatt nem megy megnyitja de ki is lép azonnal
-
dlaj
őstag
-
lowcallbus
csendes tag
Kösz mindenkinek! Meglátjuk, reggel hogyan ebredek. (remélem, nem rúgnak ki)
-
dlaj
őstag
Érdekes, hogy nálam ugyan így néz ki most is. Mondjuk teljesen áttetsző, és magyar nyelvű.
Én még nem frissítettem. Lehet, hogy most már megvárom a stabil "I" verziót. Jelenleg rendben vannak az értesítéseim is.Egy kicsit átgondolva:
Ha valaki meggyőzne, hogy jobb képeket lehet vele készíteni, szerintem bevállalnám. -
natë
nagyúr
Az új kamera igen jó lett!
-
padre8
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #2051 üzenetére
egy fiók törlés és hozzáadás és ready.
-
dlaj
őstag
válasz
lowcallbus #2045 üzenetére
Ugye nem némítottad le? Ebben az esetben a gyári ébresztőn kivűl semmi sem riaszt. (csak egy kis trükközéssel)
-
padre8
csendes tag
Új frissítés van fent! 5.6.3.1 beta http://flyme.cn/firmwarelist-10.html
már feltoltam, mennek az értesítések!
Kérdésem lenne: Tudja valaki hogyan lehet a chrome könyvjelzőket átteni a gyári böngészőbe?
-
bagkri01
őstag
válasz
lowcallbus #2043 üzenetére
Próbáld ki a google óráját: [link]
A munltitask ablakban nyomj rá hosszan amíg egy lakat meg nem jelenik az ikon felett, így nem fogja bezárni a rendszer.
-
natë
nagyúr
Új beta tölthető.
-
rjg
őstag
válasz
A Biztonság app Energia menüjében engedélyezett a folyamatos futása?
-
lowcallbus
csendes tag
válasz
[DDAY]F4C3 #2044 üzenetére
Próbáltam. El is késtem miatta. Most meg az IDO Alarmmal furodtem be. Miért lehet?
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Én Timely - t használok.
-
lowcallbus
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki egy megbízható alternatív ébresztő óra + stopper + időzítő programot? A gyári nem jön be, amiket kipróbáltam, az meg csak akkor ébreszt, ha elkezdem használni a telefont. Pedig nem kapcsolom ki, és mindent engedélyezek.
-
dlaj
őstag
válasz
Norb€€€ #2041 üzenetére
Köszi, azt ismerem, régebben próbálgattam is. Jó benne, hogy magyar nyelvű, meg van hozzá tutorial, de nekem még így is "művészet" volt.
Viszont most újra kedvet kaptam hozzá, szerintem a napokban újra ránézek.(#2040) Joey6, Az értesítseket szerintem a 4-esen is megoldja az itt linkelt "tudomány"
A másik problémára pedig megoldás lehet egy launcher, vagy ha használsz, akkor egy másik launcher.
-
Joey6
csendes tag
Hozzászólva az értesítésekre.
Nekem is a 4-es van fent, de mostanában nekem se értesít.
Messenger, gmail, néha a naptár widget nem tölt be.
Bosszantó. Esténként kikapcsolom, reggel meg bekapcsol magától.
Majd lehet egy gyári adat törlést csinálok, hátha segít.
Kérdésem lenne: minden reggel amikor bekapcsol a teló,
a telekom amit felrakott USIM progit, mindig kirakja a mappából amibe előzőleg bele raktam.
Ennek lehet valamit csinálni? -
dlaj
őstag
válasz
sanyi722 #2031 üzenetére
Ha a linkre kattintasz akkor a Play áruházba visz, ahonnan le tudod tölteni az alkalmazást.
Talán akkor egyszerűbb, ha beírod a tárcsázóba: *#*#3646633#*#*Amikor az utolsó csillagot beütöd, akkor autómatikusan indítja a Engineering Mode-ot.
Utána már csak a beállítást kell elvégezni, majd a Set gombot megnyomni.
Valószínűleg nálad jelentős lesz a változás, mert ahogy Dave írta a Flyme 4-ben ez az érték 124. Beállíthatod a max 160-ra. -
natë
nagyúr
Érdekes és jogos post :
Dear Meizu engineers,
You have cripled the image quality of the main camera.
72 dpi? Are you kidding? At least 200dpi is needed for acceptable results. 300dpi would be lovely. DNG would be great too.
EV compensation should be in 0.33 increments, not 1 EV. It's useless.
The camera app is going for iso 114-160 even in super bright light. It should use iso 50/64 instead.The camera is acting weird:
iso 100 in daylight is lacking detail
while
iso400-800 in the night with streetlight is nice, for such a camera module.
This indicates, that the camera module is quite good, but your jpeg algorithms are problematic... -
dlaj
őstag
Nem hagyott nyugodni, hogy az audio beállításoknál lévő Value (ami maga is értéket jelent) érték állítása mire van hatással. Úgyhogy keresgéltem néhány topikban, és közben megtudtam több dolgot az audiohoz tartozó beállításokkal kapcsolatban. Az engem érintő frissen szerzett "tudományomat" közzé is teszem. Hogy kerek legyen a dolog leírom a teljes folyamatot, ha egyszer valaki valamit állítani szeretne, itt meglesz minden.
(Biztos sokakat nem érdekel, és azért is off, mert nem a telefonunk témája.)Előszór is a telefonon el kell indítani a Engineering Mode-ot.. Ehhez a tárcsázóba kell beütni a *#*#3646633#*#* karaktersort. A kényelmesebek telepíthetik ezt az alkalmazást, ez automatikusan indítja a menüt. (Indítás után még a MTK Settings-t kell választani)
Ezután a Hardware Testing fülön az Audio-t kell választani.
És akkor képekben....Itt lehet kiválasztani a hangszórót, amit állítani akarunk.
Ezen belül itt lehet kiválasztani amit állítani szeretnénk.
Ez a kettő már a Value érték állítására vonatkozik.
A telefon oldalán a hangerő szabályzó gomb nyomogatásával 7 fokozatban tudjuk léptetni a hangerőt. A Value érték a Level 0 és a Level 6 közötti beállításával tudjuk meghatározni, hogy a gomb nyomogatásával milyen lépcsőfokokban emelkedjen a hangerő.
Ha a Level 0 érték mondjuk 64, akkor azt jelenti, hogy a telefon teljesen lehalkítva is szól. Például jó kis hecc lehet, barátunk telefonján beállítani a következő értékeket:Level 0 200
Level 1 12
Level 2 55
Level 3 0
Level 4 255
Level 5 30
Level 6 0Garantáltan földhöz vágja a telefont telefonálás közben.
Az adott hangszórók maximális hangerejét pedig a Max Vol. érték állításával lehet megadni.
-
dlaj
őstag
válasz
Norb€€€ #2023 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet, ki is kapcsoltam egyet.
Biztonság (Security Center) - Jogosultság (Permissions) - App managerment - majd a kiválasztott alkalmazás Notification kapcsolóját kikapcsolni.
De talán egyszerűbb ha a Biztonság (Security Center) - Jogosultság (Permissions) - Notifications of apps - és az értesítés oszlopból a pipát kivesszük.
Az egy amit találtam az a AlilmageEngine. Ennek a kék ikonja ismerős, mintha láttam volna már kínai írásjelekkel párosítva az értesítési területen.
Többet lehet azért nem találok, mert a Flyme 5 telepítése után én nyolcat egyből kukáztam. Minden esetre ez az egy így is naponta több értesítést küld.Az viszont aggaszt, hogy az Alkalmazás központ-nak nincs kikapcsolási lehetősége. Ez is kék. (Lehet, hogy keverem az előbb említettel?) Valószínűleg az lenne a legbiztosabb, ha megvárom mi értesít, és utána próbálom meg kikapcsolni.
Jut eszembe a Greenify, de annak a listájában sem találtam az Alkalmazás központ-ot. De az eltávolító felhozza. Legfeljebb ha nagyon bosszant eltávolítom.
-
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
SmikOne #1986 üzenetére
Messenger chat fej probléma:
"Na megoldottam. Az app permissionoknál engedélyezni kellett neki az auto-launch-ot, most már tökéletesen működik.
Akinek hasonló gondja lenne, Settings>Applications>Messenger>Permissions>Auto Launch."Egyébként, 5-ön ki lehet kapcsolni a gyári appok értesítéseit? Baromira zavar, hogy naponta megkapom az aktuális kínai híreket, meg, hogy milyen nagyon kircsi témákat meg appokat tudnék letölteni a sztórjukból.
-
natë
nagyúr
Ezek a problémák nekem ismeretlenek, ellenben ami zavar, hogy a hdr módnál ha csak egy lágy szellő meglegyinti a kezem, már bemozdul a fotón minden és az objektumok 2-3 körvonallal rendelkeznek.
-
dlaj
őstag
Olvastam a régebbi hozzászólásokban, hogy már állítgattátok a hangerőt.
Én is állítottam rajta, viszont nem hallom hangosabbak a másik felet. Valószínűleg ez azért van, mert nálam alapból a négy bejelölt mód értékei 150 és 155 voltak eredetileg, és ezeket állítottam 160-ra.Itt azt olvastam (és máshol is), hogy csak a Max vol-t kell állítani.
Nem lehet, hogy a Value-t is fel kell venni ahhoz, hogy hangosabban szóljon?Bízom benne, hogy nem fogok "próbáld ki" tippeket kapni.
-
bozont
veterán
A whitelist-hez legyen hozzáadva a Google Services Framework és a Google Account Manager is (gondolom az A-s romnál előbb telepíteni kell a Play szolgáltatást), ha jól emlékszem ezek kellenek hogy rendesen szinkronizáljon a Gmail.
Véleményem szerint egyszerűbb lenne, ha szépen eltávolítanák a rendszerből ezt a biztonsági központot, tök felesleges így. Csak a baj van vele. -
dlaj
őstag
válasz
[DDAY]F4C3 #2012 üzenetére
Előbb be kell lépni a Flyme fiókoddal, azután a linkre kell kattintani az ONE alatt, majd várni kell 2 percet (ezt ki is írja). Utána beírsz valamit, ami akár egy smiley is lehet. Csak azután látod a lényeget.
Én az összes képernyőképet lementettem, nehogy még egyszer ezt a tortúrát végig kelljen csinálni.
-
dlaj
őstag
válasz
mihalko.gsi #2010 üzenetére
Köszi.
Érdekes, mert a gyári gmail nekem még most sem megy. Igaz annál nincs is beállítva mind az öt lehetőség. Azt hiszem most azt hagyagolom, mert amit a Playről a napokban telepítettem, nekem nagyon bejön. Úgyhogy marad az.És amiket délelőtt beállítottam, azoknak hibátlanok az értesítései!
-
dlaj
őstag
Mindenkinek javaslom, aki nem csinálta még meg, hogy keresse fel az itt linkelt oldalt, és ezt a pár dolgot állítsa be a telefonján.
Én az előbb megcsináltam. Szerintem jó lesz. (remélem)
A négy dolog amit be kell állítani, az tulajdonképpen öt. Az első hármat én már beállítottam régebben, a harmadikra még [DDAY]F4C3 is felhívta a figyelmemet tegnap. A negyedik teljesen új volt a whitelist, és úgy el volt dugva, hogy sosem találtam volna meg. Az ötödiket szintén beállítottam már régebben.Épp azon gondolkodtam a napokban, hogy nem csoda, hogy nem jönnek rendesen az értesítések, hiszen egy rakás helyen van lehetőség állítani, kapcsolgatni. Sőt vannak duplikált dolgok is. Ha az egyik helyen kiveszem a pipát, a másik helyen visszaáll a kapcsoló.
Szerintem az egész értesítési hibát ki lehetne javítani azzal, hogy leegyszerűsítik a Flyme ezen beállításait.
bozont, Ezt hogy érted?
a play servicest is mindenképpen hozzá kell adni.
Legyen rajta gapps? Mert az szerintem itt mindenkinek van.
-
APippo
tag
Badarságok (ne haragudjatok tényleg) de a stabil 4-es rendszeren ha normálisan be van lakva nincs semmiféle értesítési probléma és működik minden (A fórumlakók 95%-a aki még 4-es használ nem számolt be ilyenről elég régóta.). A BÉTA 5 meg még mindig BÉTA nem csoda ha nem működik minden megfelelően. Plusz a külföldi fórumok is inkább az 5-ös értesítési gondjaival vannak tele nem a 4-esével. Oké, hogy publikusan letölthető elérhető, de nem véletlen nem adták még ki a stabil verziót. (legalábbis erre a telefonra) Egyszer valamikor áprilisban amikor pedig kiadják majd a stabil 5-ös rendszert remélhetőleg nem lesz ilyen probléma. Emiatt ne szegje kedved a telefon mert tényleg jó készülék.
Nem áll szándékomban flamelni a topikot ezzel
-
dlaj
őstag
Szerintem is várj még.
Pár hónap (talán) és kijön a stabil.Én nagyon megszerettem ezt a telefont. Az M2 Note (és még jónéhány Meizu) és a Flyme felruházza a telefont olyan funkciókkal, amit más gyártóktól nem kapok meg.
Ha nem felejtem el, holnap majd írok róla, hogy mire is gondolok. -
Ryoo
senior tag
válasz
[DDAY]F4C3 #2003 üzenetére
Ha csak a beta csinálja ezt akkor oké, de a stabil rendszertől ez nem elfogadható. Még nemvetettem el teljesen a vásárlást, de majd olvasgatok még.
-
bozont
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest