- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Én már cseréltem, nem nehéz. Én kerettel együtt rendeltem, szerintem úgy a legkönnyebb a csere. Annyi nehézség volt a dologban, hogy a beszéd hangszórót nem tudtam kivenni a régiből olyan erősen van bele van ragasztva, abból is rendelni kellett újat. Rengeteg videó van a neten, nézz meg párat, tényleg nem nehéz.
-
bagkri01
őstag
-
bagkri01
őstag
válasz
Norb€€€ #2957 üzenetére
Az én telómat vágta haza a béta, rezdül és a kijelző feketén világít de ahhoz, hogy spflastoolal újra tudjam húzni bizonyos lépéseknél ki kell venni az akut, most rendeltem hozzá szerszámot, hogy szét tudjam szedni. Szerintem várd meg a stabil ota verziót, ne kockáztass.
-
bagkri01
őstag
válasz
dr.dre bike #2571 üzenetére
Tedd fel a global 5.1.0.6-ot, az tökéletesen fut, old meg a root-ot ( valahol itt van a fórumon hogyan kell,ha jól emlékszem nem egy nagy ördöngősség) és örülj a telódnak.
-
bagkri01
őstag
válasz
meridaharcos #2461 üzenetére
Frissízés menüponz, rágyomsz a frissítésre és a felugró ablakban nem x-eled be az adattörlést és kész is.
-
bagkri01
őstag
válasz
dr.dre bike #2359 üzenetére
Biztonság-> adat-> mobilhálózat, alkalmazásonként be lehet állítani, hogy mit használhat, mobiladatot vagy wifit.
-
bagkri01
őstag
válasz
darthdenes #2270 üzenetére
Azt sajna nem tudom, én béta flyme 5-re telepítettem, amire már telepítettem a gapps csomagot. Mivel kínai valószínűleg nincs benne.
-
bagkri01
őstag
válasz
darthdenes #2268 üzenetére
Egyszerű frissítésként, letöltöd, kikeresed a fájlkezelőben és ráböksz.Én annyit szoktam, hogy átteszem a memória gyökérkönyvtárába.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #2209 üzenetére
Igen....és végre a goggle naptár widgete is frissít.
-
bagkri01
őstag
A legújabb bétával mi a helyzet? Widgetek frissítenek, sms-k megjönnek, értesítések rendben vannak?
-
bagkri01
őstag
válasz
lowcallbus #2043 üzenetére
Próbáld ki a google óráját: [link]
A munltitask ablakban nyomj rá hosszan amíg egy lakat meg nem jelenik az ikon felett, így nem fogja bezárni a rendszer.
-
bagkri01
őstag
válasz
esgabee #1970 üzenetére
Sima updateléssel nem lehet visszamenni a 4-esre, törölni kell a beállításokat is. Én is így jártam előszőr. A legújabb beta 5-nél nem frissítette az subinárist, így nem adoot root jogot a flasfire-nek, tehát nem tudtam feltenni a gapps csomagot és azóta 4-esen sem friisíti, hát nem örülök neki.
-
bagkri01
őstag
válasz
[DDAY]F4C3 #1867 üzenetére
Próbáltam, de bevallom szeretem az animációkat, annyira nem sietek :-)
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #1815 üzenetére
Én pl root unistallerer töröltem a tyúklábas alkalmazásokat. Az aksiidő szerintem jobb, mint a 4.5..5.2-ben, két napot etősebb használat mellett is kibír.
-
bagkri01
őstag
válasz
[DDAY]F4C3 #1786 üzenetére
Az xposed ad egy csomó extra funkciót, telepíteni kell a modult amit szeretnél és újraindítás után már működik is. Én pl a tabletemen használtam, a maizun nem érzem még szükségét.
-
bagkri01
őstag
-
bagkri01
őstag
válasz
chriss23 #1698 üzenetére
Én is 5-ös bétát használom kb egy hete. Bevallom nem tudom, hogy mitől béta, tökéletesen működik, nem akad és sokkal gyorsabb, mint a 4-es. Bár nekem a play nem ment, de flashfire feltelepítettem egy gapps csomagot és működött. A magyar nyelv hiánya nem zavar. Üzemidőben nekem sokkal jobb, mint az előző rendszer 2 napot simán hozza, pl tegnap este már kettő napja ment és még mindig 44%-on volt az aksi, még a mai napot simán kibírta volna, de biztos ami biztos feltöltöttem.
-
bagkri01
őstag
válasz
Norb€€€ #1445 üzenetére
Sajna igaz, remélem a steble verzióban benne lesz. Ez béta félig magyar, félig angol, én már visszatettem az legutóbbi stabil romot. Amúgy lényegesen gyorsabnak tűnik a flyme 5, sms-t küldtem vele, azzal minden rendben, a hanghívás is ok, a net is megy (vodafone). Két órát volt fent összesen, de a fordításon kívül egyi idő alatt nem találtam hibát.
-
bagkri01
őstag
válasz
gblasius79 #978 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, és nagyon valószínű, ahogy alőttem is írták, hogy a google fotók szinkron miatt van, nálam is be van kapcsolva.
-
bagkri01
őstag
válasz
dr.dre bike #846 üzenetére
Rootold és töröld a gyári naptár appot, én ezt csináltam. Amúgy tényleg nagyon idegesítő volt, hogy mindent kétszer jelzett.
-
bagkri01
őstag
A 4G kikapcsolt netnél csak azt jelzi, hogy mi a leggyorsabb elérhető mobilnet hálózat (bekapcsolt netnél a 4g mellett lesz kettő nyilacska). A névjegyes dolgot nem nem csinálja, egyszer kiválasztottam az exdialer és azóta működik. A DND-t még nem használtam soha és szerintem nem is fogom.
-
bagkri01
őstag
1. Szintén szürke, szóval nem tudom milyen a kék.
2.A rendszer teljesen király, szerintem még a MIUI-tól is jobb.
3.Én úgy tudom lesz rá 6.0, de flyme 5-öt szinte biztos, hogy lesz.
4.Zenében nem éppen a legjobb, de azért vállalható.
5. Aksi kb. 4-6 óra kijelzőidőt bír nálam.
6.Nekem nem lötyögnek a gombok, de a home gomb elég hangosan kattan benyomva.
7. NFS Most Wanted tökéletesen fut.
8. Kamera teljesen vállalható szerintem (még monitor méretben is), az elő és hárlapi is.A g620-at bőven lenyomja, de ha maradnál a huaweinél, akkor ajánlom a honor 4c-t, kellemetlen bevallani, de az gyorsabb, mint az m2 note és talán még az aksija is jobban bírja.
-
bagkri01
őstag
A gps reljesenboffline módban csak nekem használhatatlan?Valaki tud esetleg valami beállítást, amit meg kell csináljak?
-
bagkri01
őstag
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #141 üzenetére
Én is szeretem és már úgy megszoktam, hogy más telefonnál is így szeretném használni, aztán rájövök, hogy nem fog mennei
Bevallom én sem gondoltam volna, hogy az ilyen jó megoldás.
-
bagkri01
őstag
válasz
kakuk.tamas #6 üzenetére
Nekemnplbegyáltalán nem lötyögnek a gombok, de a fórumon is volt olyanbaki panaszkodott rá.
-
bagkri01
őstag
Pár hete már használom, teljesen szerethető kis készülék. Nem fagy, nem akad, nekem a hardver is elég.
Nincs benne headset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest