- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
dr.dre bike #2571 üzenetére
Tedd fel a global 5.1.0.6-ot, az tökéletesen fut, old meg a root-ot ( valahol itt van a fórumon hogyan kell,ha jól emlékszem nem egy nagy ördöngősség) és örülj a telódnak.
-
Tybe3e
tag
válasz
dr.dre bike #2569 üzenetére
Itt találod a ROMokat.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
dr.dre bike #2391 üzenetére
Szerintem nem éri meg....
-
bagkri01
őstag
válasz
dr.dre bike #2359 üzenetére
Biztonság-> adat-> mobilhálózat, alkalmazásonként be lehet állítani, hogy mit használhat, mobiladatot vagy wifit.
-
batai15
félisten
válasz
dr.dre bike #2357 üzenetére
Ezt már buktad, szóval úgyse fogod vissza kapni
-
cbatesz
tag
válasz
dr.dre bike #2178 üzenetére
Flyme OS 5.6.3.15 beta
-
cbatesz
tag
válasz
dr.dre bike #2168 üzenetére
Flyme 5-nél előfordul nálam is, bank belépésnél vettem észre, volt hogy csak a másodikra jött meg, de utána már nem volt gond a többi tranzakciónál, sajnos ez van, beta, de a 4.5 nél nem volt gondom
-
dlaj
őstag
válasz
dr.dre bike #2122 üzenetére
Nagyon jó, hogy a linken egyszerűen van tálalva a "tudomány". Így könnyen beállíthatja bárki.
Tulajdonképpen ugyan ez van itt is (halál komplikált a hozzáférés), csak még van egy ötödik is, ami azt hiszem csak az alkalmazásváltóban az app-ok lelakatolása.
Ezt a négyet (ötöt) kötelező mindenkinek megcsinálni, aki esélyt akar arra, hogy kapjon a Flyme 5-től értesítéseket.Tapasztalatok a tegnapi frissítés update-elése után:
- Bankban voltam, gondoltam várakozás közben küldök egy Viber üzit. A negyedik betű leütése után lefagyott a Viber. Konkrétan semmit sem csinált, a program bezárása után, már el sem indult, így kénytelen voltam technikai okok miatt rebootólni.
- Én következtem a kasszánál, és itt ért az újabb meglepetés, ugyanis nem jött meg a befizetésről az sms. (nem tudom, lehetett banki-baki is) Aztán megnyitottam az appot, de semmi nem történt. Később már itthonról a netes vásárlásokról már megjött az sms.
- Email értesítésem sincsenek.Most rootolom, aztán felrakom a Playt, utána megcsinálom az ötlépéses Flyme-Woodoo varázslatot, hátha most segít.
-
dlaj
őstag
válasz
dr.dre bike #2064 üzenetére
Nekem ma lefagyott az összes widget. Értsd úgy, hogy működik mind, de csak annyira, hogy rajtuk keresztül indul az alkalmazás, indítható a zene és meg is állítható, de az ikonok nem jelzik rajta, hogy megy a lejátszás, vagy áll a zene. Az időjárás is leragadt +10 fok és napos időnél.
Már próbáltam a telefon újraindítását, sőt az időjárás app újratelepítését is. Az eredmény az lett, hogy most már az időjárás widgetet nem is engedi kirakni.
És én nem is raktam fel a tegnapi frissítést.Azt hiszem, holnap visszarakom a Flyme 4-et. Nagyon tetszik az 5, de ez már nekem is sok.
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
dr.dre bike #1957 üzenetére
A 4-esben nekem sokszor voltak erőteljes lagok, de az 5-ben ez nagyon ritka. A frissen telepített programok ikonjait nem rakta ki rendesen, statusz bar viccesen változtatta a színét és a memóriakezelése jobb az 5-nek. (sokszor marad szabadon 1 gigánál több. (a Flyme4 1,3-at elfoglalt ugyanabban az esetben)
Kitérhetnék az 5 kellemesebb és szebb megoldásaira, de azt plusz memóriáért cserébe leválthatod egy launcherra, vagy a playről töltesz le alkalmazásokat.
Egyedül a hiányzó magyar nyelv ami negatívum, de az engem pont nem zavar. -
dlaj
őstag
válasz
dr.dre bike #1949 üzenetére
A Gmail nálam sem szinkronizál. (bár olvastam más topikban, hogy ezzel most bajok vannak)
A többivel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
Az biztos, hogy a Flyme leggyengébb pontja a szinkronizáció. -
dlaj
őstag
válasz
dr.dre bike #1758 üzenetére
Örülök, hogy sikerült a gapps.
-
dlaj
őstag
válasz
dr.dre bike #1750 üzenetére
Tewe013, A gapps-hoz kell. Mert ami a Meizufans-on fent van apk, azzal nem engedett a Playból letölteini. Többen jártak így a topikban, köztük én is.
Előbb nyomsz egy X-et, majd Flash Zip-et.
Ezután kiválasztod a gapps-ot.
Aztán Auto-mount, amit én nem jelöltem be (így is jó lett), majd pipa.
A telepítés kb 10 perc, és végig sötét lesz a képernyőd. Erre egy felugró ablak figyelmeztettni is fog. Nem kell közben piszkálni. Amint végez ujraindul a telefon. -
Tewe013
őstag
válasz
dr.dre bike #1750 üzenetére
Legújabb betahoz nem kell flashfire.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
dr.dre bike #1178 üzenetére
A kérdés csak az, hogy melyik szolgáltató...
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
dr.dre bike #1178 üzenetére
A kérdés, csak annyi, hogy melyik szolgáltató...
-
perszeferenc
csendes tag
válasz
dr.dre bike #1114 üzenetére
Néha ha az áruházban böngészek és amikor visszalépnék, kidob home screenre. Frissítéssel remélem megoldódik. Messenger:
http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old
-
bagkri01
őstag
válasz
dr.dre bike #846 üzenetére
Rootold és töröld a gyári naptár appot, én ezt csináltam. Amúgy tényleg nagyon idegesítő volt, hogy mindent kétszer jelzett.
-
rjg
őstag
válasz
dr.dre bike #844 üzenetére
Én is a Google Naptárt használom, a Meizué nem jött be. Több lehetőséged is van:
A - kapcsold ki a gyáriban az értesítést, így nem fog duplán zaklatni
B - fagyaszd le a gyárit, de hagyd futni a naptár tárolót, különben nem fog szinkronizálni.Én az utóbbit választottam, Titanium Backup-pal jegeltem a gyárit, így nem is látszik az alkalmazások között.
-
Susana
tag
válasz
dr.dre bike #676 üzenetére
Már két uj frissités is kijött! Ezt letötöd --> majd a telefon gyökérkönyvtárába másolod --> fájlkezelővel indít --> majd ujraindul és frissíti magát.
-
Susana
tag
válasz
dr.dre bike #500 üzenetére
Megnéztem a dobozt!
Model: M571H
Kedden délután megrendeltem szerda délelőtt mentem is érte. Nagyon gyorsak és segítőkészek voltak.
Remélem tudtam segíteni.(#496) gblasius79:
Nekem sem ment ez a lehúzós ott tartós!
Rájöttem (szerintem) miért csinálja ezt! A feleségem note-ja alapból nagyok a képek azért mert S2 telefonon szintén teljes képernyősek voltak a képek és így szinkronizálta a google fiokkal!
Az én Lg 2x2 méretű volt a hívóazonosító és így szinkronizálta ezért kicsik lettek a képek.
Amiket a gmail címtárában (az adott névjegyhez) töltöttem fel képet azok szintén nagyok lettek!!
Ja és amit a note-ról állítottam be azok tűélesek lettek!A fiók és névjegyek beállításban legyen alapértelmezett fiók: google
-
Susana
tag
válasz
dr.dre bike #500 üzenetére
Nekem edigitálos van. Fentébb irtam róla!
Ha haza érek megnézem a doboz hätúlját!
Szerintem ugyan az mint az eustockkos."A dobozara minden angulul volt irva nem volt kinai szöveg. A belsejébe magyar leirás és magyar útmutató. Elvileg ugyan az a verzio szerepel a dobozon mint az eustockoson."
Bagkri01 köszönöm az infót!
-
kelzsoca
félisten
válasz
dr.dre bike #488 üzenetére
Nettó áron tudod ez esetben megvásárolni, de az áfát valakinek be kell fizetnie.
-
rjg
őstag
válasz
dr.dre bike #488 üzenetére
Rendelésnél kiválasztjátok az EU adószámos opciót - meg kell majd adni -és a nettó áron fogjátok megkapni.
-
plutox
csendes tag
válasz
dr.dre bike #413 üzenetére
Nincs csurig kínai appokal.
Teljesen ok minden vele, semmi fölös dolog nincs rajta amit extrán likvidálni kellene. De ha akarod letörölheted azt ami nem tetszik, de hidd el semmit nem kell. Nem jó videókat nézel, vagy legalábbis biztos nem international verziókat.
A fentiek a Kínából rendelt készülékre nem biztos, hogy igazak, de ha Magyar garival veszed, akkor hidd el, hogy tök jó a cucc alapon is.
üdv. -
darthdenes
tag
válasz
dr.dre bike #402 üzenetére
Melyik böngésző az ajánlott? Ki milyet használ? Pici mobilnetre Opera minivel tolom, de wifire is kellene valami? Valahogy a Chrome-val nem érzem annyira folyékonynak.....
A múltkori wifi hiba megszűnt a rendszer visszaállítással. Köszönöm a tippet....Volt Nexus 4 nem oly rég. Rendszer sebességre kb hasonló. Üzemidő kiegyensúlyozott módban böngészésre legalább másfél óra plussz kijelzőidő Meizu javára. Átlagosban stabil 2nap.
Rendszerfrissítésre meg van egy teóriám. Általában mindenki várja mint a messiást az új szoftvert de azok ritkán sikerülnek pöpecre lehet hogy megold pár gondot de újak jönnek helyette. Legalábbis Lg nél ezt tapasztaltam. Tehát inkább legyen 1 jól működő verzióm mint 2 különböző verziószámú de bughalmazom... Meg egy egyedileg működő szoftvernél mint a Flyme, nem tök mindegy milyen droid fut alatta? Főleg úgy hogy csak a főverziók hoznak igazi látványos változást.Billentyűzetre: Lg L9 saját billentyűzete tudott olyat fekvő módban hogy középen volt egy fehér sáv és bizonyos betűk középről mindkét oldalon megtalálhatóak voltak könnyítve így a gépelést, nem kellett annyira nyújtózkodni...erre van valami app. tipp?
-
madgie
titán
válasz
dr.dre bike #402 üzenetére
Semennyire nem használható a gyári bill, de ott a google-féle lollis material
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest