Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Nálam frissítést jelez, valaki fölrakta már?
-
Susana
tag
Elértem a 3napos üzemidőt 1feltöltéssel!
-
jam123
csendes tag
Sziasztok!
Olvasási mód bekapcsolható, vagy elegendő a fényerőt lehúzni?
sokat olvasnék rajta este
-
D@niel
addikt
hands on videót nem akar valaki csinálni? YouTubeon nem nagyon látok olyat ami be lenne lakva.
-
eustock
tag
válasz
#70516736 #577 üzenetére
Várhatóan 2 héten belül érkezik be a friss szállítmány.
A készülékeket a gyártótól szerezzük be, a végfelhasználói árat több minden is befolyásolhatja, olcsóbban, vagy drágábban kapjuk -e a terméket, az aktuális devizaárfolyam stb..
(#578) D@niel
Ezekből 1 adat mindenki számára publikus, hogy mennyiért lehet kínai webshopból megvásárolni.
(#579) gabor231
Hozzászólás első fele.
(#587) DxxD25
Amennyiben gyorsan kell a készülék, akkor valóban drágább lesz.
(#590) Norb€€€
Igen, várják még páran a friss adagot.
-
pit450
aktív tag
válasz
gblasius79 #592 üzenetére
Beállítások /kisegítő lehetőségek /kéz mozdulatok /koppintás kétszer
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok!
Én is eustockra várok, mint látom sokan mások
Van aki használja külső launcherrel? Nekem ez a minden-a-főképernyőn dolog nem annyira gyere be, így feltennék egy Novát, vagy Google Now-ot, csak kissé félek tőlük, mert az én S3-amat pl. pár nap alatt megöli bármelyik.
Elkezd szaggatni, fagyni, crashelni. Nos szegénykémnek egyéb betegségei is vannak, már elég vén róka, tehát full szűz stock fw-vel is szeretne már meghalni, így igazából nem is csodálom.
De Meizuék hogy viselik az eféle "terhet"? (3rd party launcher) -
DxxD25
tag
Üdv.
Edigital-nál ugye international verziót árulnak?
Eustock-ra nem várok, inkabb kifizetek plussz egy 10-est edigitalnak. -
gblasius79
csendes tag
Köszi szépen,megvan!
Egyébként én is az EMAG-tól rendeltem,de nekem 571H-t küldtek,semmi gondom vele,van benne magyar nyelv. Még frissítés után is!Kérdés:
Van rá lehetőség a zárolási kép cseréjének más mappából is? Egyszerűen nem tetszenek a gyárilag felkínált zárolási képek! -
pit450
aktív tag
És még valami amiben sokkal jobb a note egyáltalán nem melegszik. Hogy valami rosszat is írjak a ne zavarjanak mód nem működik rendesen. Beállítom a kezdést a végét be is kapcsol magától de pár óra múlva gondol egyet és kikapcsol. A többi tulajtól kérdezném nálatok ez működik rendesen? DND mód a neve azt hiszem.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Ígértem egy kis szösszenetet g2 rol váltottam ahoz fogom hasonlítani. Össze szerelési minőség egyértelmű note sokkal jobb nem recseg ropog hiába tekergeti az ember max a gombokba lehet bele kötni de egyébként nagyon rendben van. Kijelző szintén jobb a note szebbek a színei nagyon szép képe van. Uzemidoben egal kb 5 óra sot mindkettő. Használat közben nem érzek különbséget talán a note még folyamatosabb. Sok apró jó dolog van benne szoftvereket. Egy két dolgot hiányolok de lehet nélküle élni. Kamerában jobb a g2 de még nem volt időm teljesen össze hasonlítani. Elsőre kb ennyi ha kérdés van szívesen válaszolok ha tudok.
-
roberto02
tag
Ma jött meg emagról..nincs benne magyar nyelv
Mit tudok tenni?
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #558 üzenetére
1) szinkronizál google fiókkal
2) passz, nem játszom
3) teljesen korrekt, egyben van, a gombnak van egy hallható kattanása, ennyi
4) nincs
5) hasonló kategória, de a gorilla glass is karcolódik meg törik, nincsenek csodák, érdemes rá üvegfóliát tenni, ha félted (mint bármi másra is)
6) nem fárasztó, hasonló az IPS-hez szerintem, természetes színei vannak, szemben az amoleddel
7) nekem még nem volt egyik sem -
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
A Meizu tulajdonosokhoz lenne néhány kérdésem:1) Az "Árukereső"-n valaki panaszkodott, hogy nem lehet szinronizálni a Gmail-lel...ez igaz? A tesztből pont az ellenkezője tűnt ki nekem...
(Hozzáteszem, az "Árukereső" -s vélemények között rengeteg az alaptalan butaság, a tényleges "user error,"
a saját telefonjamról, amiket jól ismerek is hatalmas csacsiságokat írt nem egy véleményező, aki nem volt képes pár percet rászánni az utánajárásra...aztán nyirvákol, hogy ez nincs, az nincs, -pedig ténylegesen van, és használom is...
)
2) Játékok jól futnak? Pl. Asphalt 8?
3) Összeszerelési minőség? Kissé változatosak a vélemények: van aki szerint lötyög a gomb, van aki szerint meg nem...
..vagy szerencsefüggő ?
4) ha jól tudom FM rádió az nincs...?
5) a Dragontail üveg mennyire strapabíró? Volt már valakinek "töréstesztje" ?
6) Fontos kérdésem: mennyire fárasztó a kijelzőt órákon keresztül nézni?
Inkább az Amoled, vagy az IPS színvilágát és jellemzőit idézi ?7) Fagyás, újraindulás?
-
pit450
aktív tag
G2 rol váltottam és abban volt egy olyan ha hivasom volt csak a fülemhez kellett emelni és fel vette. Ebben van ilyen funkció? Ha lesz időm írok egy kis szösszenetet g2 vél összevetve ha valakit érdekel.
-
plutox
csendes tag
Ugye azt tudjuk, hogy:
A futó alkalmazásokat alulról felfelé húzva találjuk meg, innen ha egy alkalmazást felfelé húzol ki akkor bezáródik, ha lefelé, akkor pedig az összes bezáródik, kivétel az amelyik éppen aktívan a képernyőn van. Ha kezdőképernyőn vagy és semmi sem aktív éppen akkor szépen az összeset bezárja.Én most vettem észre, hogy ha egy futó alkalmazás ikonján rajtatartom az ujjam, akkor azt le tudom zárolni, hogy azt ne likvidálja egy lefelé suhintás. Szerintem ez tök jó.
-
AKs
tag
Az a valaki én voltam, az 522. hsz.-ban részleteztem. A headseten a hangerőt lehet állítani, Poweramp és gyári lejátszó esetén is. A középső gomb a pillanat állj / play, hívásoknál a hívás fogadás / bontás. A hangerőszab. itt is OK fel/le. Nekem elsőre kicsit szokatlan volt a teljesen "agybadugós", külvilágot kizáró, zárt kialakítás, de megszoktam. Néha kimondottan előny, hogy másokat ha akarnám, se hallom
.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom kikapcsolni a zárolt képernyőt?meg találtam a dupla koppos fel oldást mik a tapasztalatok többet eszik így vagy nem jelentős?
-
chriss23
tag
Udv.
Sikeresen tulaja lettem en is ennek a jo kis keszulek egyikenek. Regota szemezgettem mar a Meizuval es MX szeriat akartam venni, de az ar es az sd kartya hianya eltantoritott. Most az eDigitalnal jutottam hozza (hitel miatt itt) es borzaszto kellemes csalodas a telefon. 2 nap alatt alig birom lemeriteni. Megjegyzem S4rol valtottam, de egy volt keszulekem nem nyujtott meg ilyen elmenyt, mint ez!
Minden teren meg vagyok elegedve vele. Az ero jo es visz mindent, kamera teljesen rendben, RAM 1 GB korul mozog amot hasznal, megakasztani meg nem sikerult (erdekes, hogy meg egy facebook sem akad ki rajta, mint egy Samun... ). Igazabol semmi kenyelmi funkciot nem hianyolok belole, amit mas "nagy" gyarto belepakol a keszulekeibe, hogy eladhato legyen. Vacillaltam meg a Xiaomi Redmi Note 2-on is, de ugy erzem jobb valasztas volt most ez, pedig Redmi 1S-em es meg voltam elegedve azzal is.A hangerovel volt egyedul gondom. Az atlagnal halkabb minden kepen alapbol. Most vettem egy AKG Y20-as fulhallgatot es nem gagyi raadasul 115db-t tud. Nos ezzel sem lett hangosabb igy hat elkezdtem utana olvasni lehet e kezdeni valamiz vele, mint a Huawei P6-nal, hogy az audio libet modositottak es ujra kellett masolni cwm alol igy dobhartya szaggato lett.
Nos ennel is van megoldas. Es a megoldas itt talalhato: *#*#3646633#*#*
Itt az Aduio reszben csak at kell allitani a gyari adatokat a megfelelo helyeken (0-160ig terjedo skalan) es mondhatom, hogy Viper drioddal es a jetaduio tarsasagaban boven atlag feletti szintet hoz mind hangzasban mind hangeroben.
A max hangerot ugy afja le csak ha 1-gyel lejjebb van veve a hangero fizikalisan. Ha felveszem maxra a gombbal akkor valamiert visszaesik. De lehet csak itt kellene atallitani valamit maskep.Remelem hangero ugyben masnak is segitsegere lesz a hozzaszolas.
-
D@niel
addikt
volt itt valaki aki piston3-al használja a telefont. hogy muzsikálnak együtt? a headseten szám léptető van, vagy hangerő fel/le?
-
Susana
tag
Innen letöltö. A gyökérbe bemásolod majd a telefonon fájlkezelőjét megnyitod és futtatod...
-
gabor231
tag
hát én se tudom mit csináljak. 2 db ot akarok venni .van is rá zsé de egyszerüen nem lehet kapni jó áron csak itt.mostmár lehet megvárnám a metal verziót ,de úgy látom még külföldön is 1 hónap múlva rendelhető.itthon akkor sztem december elejénél hamarabb nem igen lesz.meg az ára is kérdéses 65 70e induló árra saccolom-ez meg 50.. annyival meg lehet nem is jobb
-
D@niel
addikt
válasz
gabor231 #543 üzenetére
még nem tudom, szerintem egy hajóban evezünk. jó lenne megvárni, mert ha jó az ajánlat, nekem ér egy kis pluszt, hogy vékonyabb, nehezebb a telefon, minőségibb a hátlap, ha erősebb is a hardver nekem nem feltétlen lényeg, mert szerintem menet közben úgy sem érződik, játszani meg iPad-en szoktam.
nem gondoltam, hogy még most sem tudtam le adni a rendelést + várnom kell max 2 hetet, kicsit sok, viszont ki tudja mikor lesz metal az eustocknál.
szerintem a metal hatossal fog kezdődni.
-
pit450
aktív tag
holtudom manualisan elinditani AZ ota frissitest?
-
tonerz
aktív tag
Megválnék szürke makulátlan másfél hónapos eustockos Note2-től.
Akit érdekel keressen privátban. -
gabor231
tag
szertintetek a note 2 re való tok az alkalmas majd a metalra is?.fontolóra vettem ha egy darabig nem lesz elérhető,megvárom a metal verziót.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Van aki g2 rol váltott? Ahoz képest uzemido, kamera, gördülékenység, milyen?nem vissza lépés?EU Stock on mikor lesz szürke nem tudjátok?
-
AKs
tag
válasz
gblasius79 #530 üzenetére
"A" képernyő / Rendszereszközök ikon / Letöltés / alul három karika / Beállítások / Letöltési könyvtár / ---> itt 6 típusú fájlhoz egyenként megadhatod, pl. Egyéb fájlok / "Mentés ide Lemez" felirat mellett bal oldalon három kis vízszintes vonal, arra tenyerelesz ---> ekkor megjelenik az SD-kártya, mint lehetőség, rányomsz----> könyvtárat kiválasztod---> OK ---> Beállítva, örül
-
Susana
tag
válasz
gblasius79 #530 üzenetére
Van egy ilyen ikon az asztalon hogy letöltés. Azt ha megnyitod ott fogja mutatni a letöltési előzményeket. Megnyomod a menü gombot beállitások és letöltési könyvtár.
-
válasz
Genesistibi #526 üzenetére
Holnap megyek Celldömölkre, ha ez segítség neked
-
tomsolo
addikt
eustockon lement az ára, így abs megéri sztem
-
D@niel
addikt
én mondjuk p8 lite-ot vettem fontolóra, elvégre huawei p6 óta akarok kínait, és itt főleg ez a márka jöhetett szóba. nos, volt már kézben a p8 lite, de nem igazán derengett semmi, 1 hete megnéztem megint alaposan, és arra a megállításra jutottam, hogy ha az m2 note lenne 72e-ért, akkor is inkább azt választanám.
-
Genesistibi
tag
Van itt olyan Vas megyei tulaj, aki hajlandó lenne megmutogatni a készülékét? Cserébe beer várható..
-
Susana
tag
válasz
gblasius79 #524 üzenetére
Belépsz a letöltésekbe --> beállítások --> letöltési könyvtár.
Itt megadod a fájltipusok letöltési utvonalát.Pl. Uc browsert használok de az a saját mappájába tölti le a képeket fájlokat. A fentitől független.
Ha emailről vagy gyári böngészővel tölded le az anyagot akkor fog a fenti érvényesülni. -
gblasius79
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani hogy ha letöltök valamit akkor azt az SD kártyára mentse?
-
bagkri01
őstag
1. Szintén szürke, szóval nem tudom milyen a kék.
2.A rendszer teljesen király, szerintem még a MIUI-tól is jobb.
3.Én úgy tudom lesz rá 6.0, de flyme 5-öt szinte biztos, hogy lesz.
4.Zenében nem éppen a legjobb, de azért vállalható.
5. Aksi kb. 4-6 óra kijelzőidőt bír nálam.
6.Nekem nem lötyögnek a gombok, de a home gomb elég hangosan kattan benyomva.
7. NFS Most Wanted tökéletesen fut.
8. Kamera teljesen vállalható szerintem (még monitor méretben is), az elő és hárlapi is.A g620-at bőven lenyomja, de ha maradnál a huaweinél, akkor ajánlom a honor 4c-t, kellemetlen bevallani, de az gyorsabb, mint az m2 note és talán még az aksija is jobban bírja.
-
AKs
tag
1. Szintén szürke van, az nekem abszolút bejön. Valahol kelzsoca írta, hogy a kék is teljesen vállalható.
2. Nagyon jól használható, gyors, nincs semmi nyűgöm vele.
3. Erre passz.
4. Xiaomi Piston 3 + Poweramp használom, jellemzően flac zenékkel. Aki arra panaszkodik, hogy halk lenne, jöjjön el, garantálom, hogy egy óra alatt halláskárosítom a hangerővel. A hangminőség teljesen vállalható, szerintem jó, amit a Poweramp-ban nem tudsz beállítani, azt nem is érdemes, 999 HUF-ot tuti megér. (Van összehasonlítási alapom: PC-n Sennheiser HD 590 + Steinberg UR22 hangkártya. Ez nyilván más kategória, de ebből majdnem két telefont is vehetnél a jelzett fülhallgatóval.)
5. Két nap gond nélkül átlagos használat mellett.
6. Nálam semmi nem lötyög, nagyon egyben van az egész. A középső gomb nekem nagyon tetszik, alkalmasint tényleg hangosan koppan, ez nálam KNSZL probléma
7. Nem játszom, erre passz.
8. Teljesen vállalható képeket csinál egy telefonhoz képest (Itt megint van mivel összehasonlítanom: Pana TZ-20, Canon EOS 60D+obik. Ezek fényképezőgépek, ergo aki ilyen szintet vár el, vegyen ilyesmit.) Szerintem találsz elég tesztképet kis kereséssel (pl. a társ topikban)+1. Az összhatás. Ez az első olyan Androidos telefonom, amire azt mondom, hogy teljesen szerethető.
-
L.C.S.
tag
1. nekem is szürke van, így ez passz.
2. a flyme meglepően kézre áll, az egygombos megoldás meg nagyon gyorsan megszokható, utána a hagyományos tűnik furcsának
3. passz, erről majd a szakik
4. a hangereje gyengébb, halkabb, mint az átlag szerintem, de nekem egy sennheiser cx300-al megfelelő. Amúgy sem szeretem, ha üvölt a fülemben.
5. az akksi jobban bírja mint a korábbi telefonom (thl), másfél, két napig simán elketyeg
6. ez a gomb lötyögés túl van misztifikáva, én nem tapasztaltam, de én tokban hordom. Ha valaki a legapróbb hibákat is kutatja, az biztos találni fog,..
7. én sem játszom, csak kipróbáltam a modern combatot, és azzal nem volt gond, azért gondolom megdöccen nagyobb részletességnél.
8. kamera szokásos telefon minőség, de több tulaj szerint nem rossz (szerintem ez a téma is túl van pörögve). -
gabor231
tag
én már két hete akarok venni.de nincs...ráadásul 2db kellene szürke új de eustockon még mindig nincs.de már nagyon kéne
-
Susana
tag
Szia!
1. Nekem szürke van. Teljesen rendben van nincs gagyi hatása. Minőségi!
2. Én személy szerint untam már a hagyományos android rendszert. Sony samsung lg szinte ugyan az. Ez legalább egyedi gyors egyszerűbb a mindennapokban használni. Van hozzá ezer féle téma.
3. Én ugy tudom igen!
4. Én egy 2.1 hangrendszerre szoktam rákötni. Poweramp használok és teljesen redben van. Lehet dübögtetni.
5. Az aksija a legjobb! 1.5-2 napot bír. Még extrém használat mellet sem sikerült lemeríteni 1nap alatt. Mindig marad benne kraft estére.
6. Semmi baj a gombjaival. Valaki hangosnak találja valaki nem. Ez szubjektív.
7. Én sem játszom vele! Csak kipróbáltam mit tud a cucc de nem éreztem lassúnak.
8. A kamere több mint jó. Nagyon szép makrókat lehet vele lőni. Esti fotókat is megirigyelhetné jo pár felsőkategóriás telefon. Ha szükséges töltök fel pár képet..Amblokk elmondható hogy minden része minőségi.
Szerintem ne habozz...Remélem tudtam segíteni!
-
DxxD25
tag
Sziasztok.
Jövőhéten tervezek egy ilyen telefont venni. Néhány kérdésem lenne.
1. Van valakinek kék színben? Képeken jól néz ki, de nemtudom, lakkos, olcsóhatású-e vagy sem.
2. Mennyire használható a rendszer? Mármint itt a flyme-ra gondolok, videók alapján tetszetős.
3. Android 6-os verzió, és/vagy flyme 5 várható a telefonra?
4. Milyen a zenehallgatás minősége headseten? Persze függ attól is milyen a fülhallgató, ezt tudom.
5. Akksija mennyire bírja?
6. A gombok lötyögnek? Van ahol azt olvasom igen, van ahol azt hogy nem, vagy ez készülékfüggő lenne?
7. Nem igazán játszom, csak néha, nfs most wanted, fifa15. Ezeket valaki próbálta? Szaggat, vagy jól megy?
8. Kamera milyen? Előlapi és hátlapi is érdekelne. Fotózni nem igazán szoktam, de azért jó lenne, ha vállalható képeket csinálna, ha úgy alakul hogy valamit megörökítenék.(monitor, tv méretben nem érdekel, csak a kijelzőn)Elnézést a sok kérdésért, remélem mindre kapok választ.
Ha számít, Huawei G620S-ről fogok erre a telefonra váltani.
Ui.: helyesírási hibák ha vannak elnézést,telefonról írok. -
Susana
tag
válasz
jodicumi #508 üzenetére
Ipaky mellett döntöttem én is + üvegfólia. A telora töltöttem le a frissitést utána települt is.
Ami egy kicsit zavar az a gomb megnyomáskor kicsit hangos. Látom ez már más is irta. Azért nem fogom eladni.Az időzitett ki és be kapcsolás fantasztikus (nekem nagy ujdonság).
Ha rákötöm pcre miért nem látja a total commander? -
jodicumi
csendes tag
Az edigitalos m2 note M571H, vagyis international.
Amit én vettem azon a 4.5.3I futott. Az OTA frissítést a 4.5.4I-re nem ajánlotta fel, de ez utóbbi letölthető innen:
http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=56&type=1A számgépről aztán átmásoltam a telefon tárhelyére és a Dokumentumok appal megkeresve a zip fájlt, majd rábökve gond nélkül frissült néhány perc alatt. Van magyar nyelv (egy-két fordítási hiányossággal), de tökéletesen működik nagy megelégedésemre.
A telefonálás alatti hangminőség nagyon jó, a gombjai nem lötyögnek, az aksija több mint két napig bírja a budapesti voda hálózaton (nem játszom, csak telefonálás, internet és olvasgatás). A fizikai gomb és smart touch gomb király. Kifejezetten jó ötlet, hogy a képernyő két függőleges szélén kb. 3-4 mm érzéketlen, mert így jól kézben lehet tartani. Ami zavar az az, hogy a hangerő gomb nem veszi le a csengetés hangerejét, hanem csak a médilejátszásét.
Néhány nap alatt megkedveltem, ezért veszem rá az Ipaky tokot és az edzett üveget az Aliexpresszről (mert megérdemli). Remélem nem hagy cserben, mert hosszú távra tervezek.
-
Susana
tag
válasz
dr.dre bike #500 üzenetére
Megnéztem a dobozt!
Model: M571H
Kedden délután megrendeltem szerda délelőtt mentem is érte. Nagyon gyorsak és segítőkészek voltak.
Remélem tudtam segíteni.(#496) gblasius79:
Nekem sem ment ez a lehúzós ott tartós!
Rájöttem (szerintem) miért csinálja ezt! A feleségem note-ja alapból nagyok a képek azért mert S2 telefonon szintén teljes képernyősek voltak a képek és így szinkronizálta a google fiokkal!
Az én Lg 2x2 méretű volt a hívóazonosító és így szinkronizálta ezért kicsik lettek a képek.
Amiket a gmail címtárában (az adott névjegyhez) töltöttem fel képet azok szintén nagyok lettek!!
Ja és amit a note-ról állítottam be azok tűélesek lettek!A fiók és névjegyek beállításban legyen alapértelmezett fiók: google
-
Dave™
nagyúr
válasz
gblasius79 #502 üzenetére
Van, a wallpaper HD nevű alkalmazás pl. tudja ezt szimulálni, meg kell adni hány oldalad van, meg hova igazítson és menni fog. A rendszer natívan nem tudja.
-
gblasius79
csendes tag
Van rá lehetőség hogy az oldalak görgetésével a háttér is mozogjon?
-
Susana
tag
válasz
dr.dre bike #500 üzenetére
Nekem edigitálos van. Fentébb irtam róla!
Ha haza érek megnézem a doboz hätúlját!
Szerintem ugyan az mint az eustockkos."A dobozara minden angulul volt irva nem volt kinai szöveg. A belsejébe magyar leirás és magyar útmutató. Elvileg ugyan az a verzio szerepel a dobozon mint az eustockoson."
Bagkri01 köszönöm az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Poco X4 Pro - 6/128
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest