- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
uszipajtas
tag
válasz
csakzolcs #2281 üzenetére
Aviate a launcher, de ezen ikon pakkok közül valamelyik van beallitva.
Az idojaras lineáris diagram a weather timelinebol van,
A google search kereso pedig ezek kozul a Zooper widget packok kozul valamelyikbol van.(ezt nem talaltam most meg, illetve a packokhoz kell a mellekelt keretprogram)
A clock pedig az Elvan icon packhoz tartozik mint widget.Ezeket mind Google Playen kivul szereztem be Aptoidon keresztul vagy innen mazsolazgatva[link].
Remelem sikerult segitenem, jo szorakozast hozza
-
uszipajtas
tag
Ha xposed akarsz felrakni, a legjobb modszer most szerintem az ha beirod a gyari app marketba azt hogy xposed, ott lesz egy app ami konkretan felrakja neked a kello dolgokat a telefonodhoz hogy futtathato legyen
.
egy levelke a jele es 611kbos a merete 900000+ letoltesnel tart. remeleme meglesz! -
uszipajtas
tag
én eléggé be voltam ilyedve mikor a 4.5.4.2vel találkoztam először. hiba hiba hátán. a xposedet alig tudtam felrakni, de turelmem meghozta gyumolcset, de nem ezt vartam tole. egy biztos ezt a rendszert nem lehet ugy moddolgatni mint a miuit. viszont az a velemenyem, hogy ez inkabb elony, mint hatrany. a developerek egyertelmuen jol vegzik a dolgukat azt kell, hogy mondjam. es, ha azok a feature josagok amik benne voltak a 4.5be meg atkerulnek majd az 5 be is teljesen elegedett leszek a cuccal.
Megvaltasnak tekintem egyebkent ezt az uj romot! (elonyere valt a telefonnak egyertelmuen) -
uszipajtas
tag
válasz
Tewe013 #1441 üzenetére
A leírás tökéletes, én is így csináltam, annyi, hogy a fájlokat nekem az SD kártyára kellett tenni. Próbálkozni lehet, először nem ment fel a telepítés, mert nem az SDn voltak a fájlok. Illetve, ha nem sikerül a telepítés akkor marad minden a régiben. Én teljesen gyalultam az egészet, hogy tiszta lappal indíthassak.
U.I.: a supersu apk valamiért szarakodik. -
uszipajtas
tag
Hogy más is legyen itt, ne csak tokos téma.
(Ki nem szarja le mivel díszíted a telódat, ez nem iPhone)Felraktam a Flyme 5öt. Fasza minden. Az összes bug eltűnt ami eddig szemet szúrt, gondolok itt például a messenger idegesitő dropbugjára. Sokkal jobb a memoria optimalizáltsága. Van lehetőség gyári task clearre!
Egyedül a settingsnek a megoldása nem tetszik, a 4.5ös verzióé sokkal jobb volt. Azt gondoltam, hogy talán vodafoneos lévén növekedni fog ennek köszönhetően az LTE lefedetségem, de tévednem kellett. Ezen téren nincs változás, max akkor ha szolgáltatót váltanék.
Folyjon a nyálatok. -
uszipajtas
tag
Flyme 5höz kapcsolódóan találtam egy cikket, hogy lesze Upgrade vagy sem. Olaszul tudok helyzetelonyben.
A link[link]
-
uszipajtas
tag
válasz
gblasius79 #978 üzenetére
Google foto vagy ilyesminek a szinkronizacioja lehet. Ha kikapcsolod nem fogja oket ujra es ujra letolteni!
-
uszipajtas
tag
válasz
uszipajtas #939 üzenetére
Találtam egy ilyen romot XDAn keresztul. Kicsit meg van poccintve a rom. Nem kell benaskodni semmivel csak ezt kellene elvileg feltolni a telora.
Tudna valaki segiteni benne merre induljak el?
[link]Hmmm?
-
uszipajtas
tag
Találtam egy ilyen romot XDAn keresztul. Kicsit meg van poccintve a rom. Nem kell benaskodni semmivel csak ezt kellene elvileg feltolni a telora.
Tudna valaki segiteni benne merre induljak el?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Star Trek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest