- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
gyusza99 #1299 üzenetére
Nem sokkal drágább ha eustockról rendeled (sőt, áfa/vám dologgal együtt még olcsóbb is), normális international verziót kapsz, nem kell rá várnod heteket, Magyarországi garancia
Én sem látom, hogy honnan jön... de szerintem ha nem írják oda hogy EU akkor 100%, hogy Kínából jön. -
gyusza99
csendes újonc
Ezt a Meizu-t néztem, csak az oldalon sehol sem látom, hogy EU Warehouse részlegről küldik-e vagy Kínából.
Lehet, hogy csak én nem találom.
http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-M2-NOTE--MEILAN-NOTE-2--5-5inch-FHD-Android-5-0-2GB-16GB-Smartphone-4G-LTE-MTK6753-Octa-Core-1-3-GHz-Smartwake-Miracast---Gray-346665.html -
oba
addikt
válasz
gyusza99 #1296 üzenetére
ERRE tessék
amúgy 22 euroig áfa és vám mentes EU -n kívülről is... az adott termék adatlapján meg lehet nézni, hogy honnan küldik a cuccot ha esetleg drágább dolgot akarsz... nem ismerem geekbuyingot, alapvetően Kínából jönnek a cuccok de biztos van külön EU Warehouse részleg is -
gyusza99
csendes újonc
Hali! Valaki rendelt már valamilyen dolgot Geekbuyingról? Ha igen akkor EU-s raktárról küldik ki a cuccokat? Mert ugye akkor nem kell + vámot fizetni.
-
sanyi722
tag
Sziasztok!
Tudtok javasolni egy jó lockert (ami a nem fog. hívásokat, sms-eket külön kártyákban kijelzi) próbáltam a cm, solo hi lockereket és nem működnek jól vagy nem zárnak le, vagy egy tisztítás után eltűnnek. -
Magnum_
nagyúr
Sracok. En is feraktam ugyea frisitest.
A hivoszamom kijelzesre van allitva de megse irja ki a hivott felnel!!!!! EZ miert van??? -
chriss23
tag
haliho
valaki megtenne, hogy feldobja egy linkre a personalize system apk—t? En kifejezetten szerettem sok sok temat es elegge idegesit, hogy kivettek.
elore is koszi, ha valaki megteszi! -
sanyi722
tag
válasz
szentkuti11 #1281 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (neked is Andrew Pippo) egyébként mi az előnye a root-olásnak?
-
Sigiusz
tag
válasz
szentkuti11 #1283 üzenetére
Én az első szerint tettem fel, mert a 3-at kevésbé biztonságosnak írta. Hát nem tudom. Még gyűjtök egy kis bátorságot hozzá. Első alkalommal csináltam ilyet
ui: bár hosszútávon érdemesebb valószínűleg inkább azt megkísérelni.
-
-
Sigiusz
tag
Na várhattam volna egy napot a nemzetközi felrakásával a kínai helyére. Most jött ki a frissítés
A legutóbb amikor "normálisan" a telóról frissítettem, visszajött a kínai verzió. Esetleg valami manuális megoldással ezt ki lehetne küszöbölni? -
APippo
tag
válasz
sanyi722 #1279 üzenetére
Szia!
Nem nagy történet. Hozz létre egy Flyme fiókot (beállítások -> fiókok, my flyme.) ha megvan akkor továbbdob egy menüt, innen saját fiókba belépsz ott a felhasználó nevednél -> majd ott lesz egy olyan, hogy system privileges (a magyar neve nem tudom mi lehet, angolul használom a telót). Azt átállítod és kész. Talán újraindul a teló (nekem nem rémlik de szerintem volt) és kész. Ennyi
(frissítés után "elveszik" a root, újra engedélyezni kell.) Ha valami rootos appot teszel fel kiabálni fog, de csak rá kell bökni, hogy persze megbízol benne és ennyi.
-
sanyi722
tag
Sziasztok!
Két napja vettem egy ilyen telót és szerintem nagyon király.
A root töténetben egyáltalán nem vagyok otthon, tudnátok segíteni, hogy hogyan kell a root-ot engedélyezni egy részletes leírással.
Előre köszi -
cbatesz
tag
válasz
LantosBerry8 #1265 üzenetére
Óh, köszi, tényleg mintha még gyorsabb lenne
más változást nem vettem észre
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #1272 üzenetére
Köszi, fel is nyomtam. Eddig 4.5.4 volt, de túl nagy változást nem tapasztalok
-
dodger35
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1267 üzenetére
Ok, Köszönöm!
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Egy kis érdekesség: http://wj.flyme.cn/survey.html?type=survey&id=138&hash=GD69. Itt lehet jelentkezni a Flyme 5 zárt bétára... Ha valaki tud kínaiul.
-
Norb€€€
aktív tag
Illetve a frissítés telepítésével elvész valami adat? Már elég jól belaktam a telefont, semmi alkalmazást, képet, üzenetet nem szeretnék elveszteni. Ill. előtte kell, vagy érdemes unrootolni?
-
Katak
csendes tag
válasz
Téma választási lehetőség van benne?
-
dodger35
csendes tag
válasz
Nekem is jott a frissítés4.5.4.2I! Minden ok vele? Mármint a frissítéssel, mert olvastam a topicban, hogy volt amelyik nem volt tökéletes. A telefonom nincs rootolva.
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Új rendszerfrissítés jött 4.5.4.2I
-
Sigiusz
tag
jaaa
akkor lehet vmi béta szarral szenvedtem???
-
Sigiusz
tag
Sikerült a kínai helyére nemzetközi fw-t rakni!
Ha valakinek hasonló problémája akadna, nekem ez a verzó jött be Flyme OS 4.5.4.1I, a legújabb valamiért nem. -
Norb€€€
aktív tag
Eustockhoz ha jól látom érkezett be fehér változat 5 ezer forintos felárért.
-
Sigiusz
tag
Ha esetleg már csinált valaki hasonlót, a nemzetközi fw-t szeretném a kínai helyett feltenni.
[link] Az egyes és a kettes módszer szerint is kipróbáltam.
Végigcsináltam az utasítások szerint, minden okés a legvégéig, mégsem történik semmi az újraindítás után.
-
APippo
tag
Amennyire az MX5-ös beta videókból nekem lejön, dizájnban van különbség (de abban sok). Ha hinni lehet ezeknek akkor gondolom erre is ez jön majd ki, youtube-on nagyon sok videó van róla, azonban emberi nyelven nem találtam bemutatót.
Az android verzió marad 5.1 de papíron az aksi jobban muzsikál és a RAM is "optimalizáltabb". Legalábbis ezt ígéri a gyártó.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Mivel a Red mi Note-om (3g) már egy ideje szervizben és nem is tudni, h mi lesz belőle, gondoltam kipróbálnám ezt a Nitrót. Van ilyen cserével valakinek tapasztalata?
Azzal a telefonnal meg voltam elégedve, csak a nagyobb felbontás hiányzott, ahogy olvasom a hozzászólásokat a rendszer sebességével itt sincs akkor probléma, játszani meg nem játszom.
Ennek fényében jó választas?
Persze tipikus, hogy pár nappal ezelőtt még volt az eustocknál, de más nem jön akkor az edigiből...
-
Sigiusz
tag
Most már rájöttem mi a probléma. Nekem nem a nemzetközi verzió van rajta a telómon, hanem a kínai, amelyen a google termékek blokkolva vannak. Korábban jó volt, szerintem az előző tulaj rootolta és átrakta nemzetközire, de mikor frissítettem a Flyme-ot, a teló megint visszaállt eredeti verzióra.
Már találtam egy leírást, hogyan lehetne megint átrakni nemzetközire, de ha esetleg valakinek van tapasztalata vele, azt szívesen fogadnám. [link]
Tiszta szopás volt ezt a kínai verziót rendelni... -
Sigiusz
tag
Igen, a root jogoknál valami nem stimmelt. A legújabb Flyme-ra való frissítés azt rendbe tette. Viszont a Gmail accountot elcseszte. Most próbálom megoldani és újraszinkronizálni de nem igazán akarja.
Viszont nagyon nagy hála a kéretlen progik kiszűrésért! Azóta nem tapasztaltam!
-
rjg
őstag
válasz
Sigiusz #1241 üzenetére
A MinMin Guard root jog és xposed framework nélkül semmit nem ér, így hiába tetted fel. Rendszergazda jog nélkül rendszerszintű módosításokat, szűréseket egyik alkalmazás sem fog elvégezni. A Flyme fiókos gondodat nem értem, ott egy pipa megoldja a root jog engedélyezését.
-
oba
addikt
válasz
Sigiusz #1250 üzenetére
Igen. A wifi feltörő egy "ügyes" reklám program, ami más appokat tol az arcodba. Az emberek felrakják gondolkodás nélkül, mert lopni akarják a szomszéd wifijét. Meg mindenki wifijét. Mondanom sem kell, hogy egyrészt ilyen program nincs, másrészt illegális más internetét lopni. Amúgy a play áruházban telepítés előtt bead egy listát, hogy mihez kér az adott alkalmazás hozzáférést, csak azt mindenki olvasás nélkül le szokta okézni.
-
Sigiusz
tag
Tehát a Wifi feltörő program beállítása volt az, hogy programokat ajánljon telepítésre?
Nagyon jó lenne, ha ez által a probléma megoldódna. Remélem több "ajánlat" már nem bukkan fel.
Ellenőrizni akartam ezt én is, de pont most frissítettem a legújabb Flyme-ra. Kezdem gyanítani, hogy rossz döntés volt. A Play Áruház használhatatlannak tűnik. hm.
Mindenesetre köszi! -
oba
addikt
válasz
Sigiusz #1248 üzenetére
Amikor a telepítésre nyom az ember, kiírja, hogy miféle jogosultságokat akar magának a szerencsétlen app. És a legutolsó a listán a "letöltési értesítés küldése"
Azt hiszem meg is van a bűnös. Töröld nyugodtan. A továbbiakban pedig nézd meg még telepítés előtt, hogy mihez kér hozzáférést az alkalmazás. A toplista pedig nem mérvadó
Az ilyen programokra a többség hiszékenyen rárepül és letölti, ezért is kerül be a toplistára. De nyilván nem működnek és (büntető)jogi értelemben is kifogásolható amit művelnek, vagyis szeretnének művelni.
-
oba
addikt
válasz
Sigiusz #1246 üzenetére
A root checker, WiFi, minminguard nyugodtan törölhető. Ez a WiFi ha jól látom ilyen wifi jelszó feltörő?
Komolyan ilyesmiben hisz még valaki?
A GTA playből megvásárolt vagy "neten talált" verzió? Ha utóbbi akkor nem lepődnék meg rajta, ha az "okosítója" okozna ilyen gondokat.
-
oba
addikt
válasz
Sigiusz #1244 üzenetére
Minden ilyen nyavalyát felejts el ami gyorsítja, megvédi, vírustalanítja, akku időt növel....stb.stb. Ezek mind a szemét kategória... Semmi ilyesmi appra nincs szükség a telefonra. Nálam és másnál sem jött még elő ez a probléma ami nálad. Gyakorlatilag ez az első telefonom amin nem akarok romot cserélni meg rootolni, egy darab hibát nem tapasztaltam még.
Esetleg egy screenshotot vagy screenshotokat, vagy listát adhatnál a telepített alkalmazásokról. -
Sigiusz
tag
mit kellene ahhoz pontosan csinálnom? esetleg más ötlet a hibás alkalmazés kiszűrésére a MinMinGuard-on kívül?
-
Sigiusz
tag
ui: opera böngészőnél is csinálja. szóval nem a böngészőt kellene leszedni, hanem meggátolni valahogy hogy magától nyitogasson meg dolgokat
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Sajnos továbbra is fennáll az az idegesítő probléma, hogy kérés nélkül ajánl a Package Installer telepítendő programokat. Már leszedtem minden CM terméket. Felraktam a MinMinGuard-ot is, de az csak reklámok ellen van, nekem nem pontosan az kellene.
Gondoltam rá, hogy leszedem a gyárilag felrakott böngészőt (mert az is bejön néha hasonló telepítendő cuccal kérés nélkül) de ahhoz root kellene. Elvileg Flyme-on keresztül simán lehetne rootolni, de ahol a figyelmeztető kérdés jönne a beállításoknál, ott engem kérdés nélkül beenged, de rootolni sem lehet.
Ötlet? -
oba
addikt
válasz
LantosBerry8 #1238 üzenetére
Mik a jelentős és legfontosabb változások? Nem láttam még, hogy milyen a flyme 5.
-
törölt tag
aki nem I-s verziót használ annak van magyar nyelv a telóján?
-
LantosBerry8
senior tag
Január - február környékén várható a Flyme 5
-
depe95
tag
Sziasztok, jegyzetet hogy fotóz a telefon?
Egyetemistaként leginkább arra használom a telefont, így érdekelne, hogy milyen minőségben fotóz.
Ha valaki tudna küldeni egy próba képet, annak nagyon örülnék -
Sigiusz
tag
Hogy szoktátok eltávolítani a mobilt a gépről USB kapcsolat után? Nekem a gép nem dobja ki a biztonságos eltávolítás lehetőségét.
-
thornadoj
aktív tag
Megint elfogyott az eustock-on a telefon
-
qamu74
őstag
sziasztok
Az a nagy helyzet,hogy a hivatalos oldalrol letoltottem anno a frissitest es a leirtak szerint frissitettem,de a frissites után a telo csak bootol,bootol a gyári recovery sem jon be.Kene nekem egy mtk droid tools.rar 2.3.4 keszitett firmware.info file.Annyi a gond , hogy ki kellene venni 10 mp-re a telobol az aksit SPflashToollal valo flash elott.Rendeltem Iphone szerszámkeszletet,hogy szet tudjam szedni a telot.EUstock-tol rendeltem a telefont,de en nem kuldom vissza javitásra a telot 1-2 honap mire ezt a kis muveletet megcsinálnák(mivel felhivtam a szervizet ami a jotáláson szerepel)
igy kellene flashelnem a telcsit:
how to flash any dead mtk android phone -
oba
addikt
Backup file -t? Mire gondolsz? Amúgy szerintem nem igazán haxorkodunk a telefon rendszerével, eleve nincs is rá semmi custom cucc. Én még a rootolást sem csináltam meg. Nova launchert vettem meg aztán annyi. Hibátlan a készülék, nem érzem szükségét annak, hogy mókoljak vele.
-
qamu74
őstag
Ugy látszik ez is tok topic lett.
Semmi segitseg.
PL: Páran feltolthetnenek backup file-t,stb,stb... -
álarc
aktív tag
Valakinek lenne feles vékony szilikon tokja, írjon egy privit léccí!
Köszi! -
dodger35
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom a csapathoz , megjött a telefon, ismerkedési est van! Kérdésekkel szerintem majd jövök!
-
Susana
tag
válasz
Mézim2note #1217 üzenetére
Nekem is ipaky tok van! Feleségemnek ebből rendeltem két különbözőt! A kettő között az a különbség hogy az ipaky jobban véd viszont buszlibb lesz a telefon tőle. Az utobbi tok keskenyebb karcsubb és (szerintem) igényesebb 3d megoldás. Inkább nőnek ez áll jobban mint egy ipaky.
-
darthdenes
tag
Ipaky kellemes tapintású, viszont valamelyest növeli a telefon dimenzióit. A Nilkin vagy nilkin szerű áttetsző tpu kevésbé. Karcoktól ugyan úgy véd, viszont a 0.3mm vastagság miatt valószínűleg kevésbé nyeli el az esés miatti energiákat.
-
Csakos
csendes tag
+1 szavazat a NILLKIN tokra! Nagyon vékony, jó fogása van, mondjuk leejtés ellen nem igazán véd...
-
oba
addikt
válasz
Norb€€€ #1220 üzenetére
Épp most hozta meg a postás ezt a tokot: [link]
Nem a "clear" -t hanem a "black" -et rendeltem, ami picit sötétebb. Elég hamar ideért. Maga a tok pedig szépen illeszkedik, tényleg vékony és a célnak teljesen megfelel. Olyat kerestem ami nem ad hozzá túl sokat a telefon vastagságához. Elégedett vagyok, főleg ennyi pénzért ugye -
Norb€€€
aktív tag
válasz
Én Ipaky tokot használok az elejét kezdve. Kétszer már sikerült véletlen leejtenem, mindkettőt túlélte.
Nagyon jól passzol, nem lötyög, a gumírozott hátlap pedig baromi stabil fogást biztosít. A gomboknak is jók a nyomáspontjai.
https://www.youtube.com/watch?v=80v9EHOGZcs -
LantosBerry8
senior tag
-
Sigiusz
tag
válasz
Én pont tegnap rendeltem meg az Ipaky tokot hozzá. Jó párat végignéztem előtte.
-
Mézim2note
újonc
Sziasztok!
Én nem rég vettem a szóban forgó telefonból egyet az edigitalon barátnőmnek karácsonyra. Az érdekelne, hogy milyen tokot ajánlanátok hozzá? Van olyan amivel van személyes tapasztalat is? Esetleg leesést/elejtést hogy bírta? Minél előbb szeretném megrendelni, de nem akarok gagyit, viszont azt sem hogy kétszer akkora legyen tőle a telefon (már így is elég nagy
).
Szóval nagyon örülnék a segítségnek tőletek!Előre is köszi!
Üdv.
-
qamu74
őstag
UDV.
Tud valaki segiteni egy backup rommal, vagy a firmware info fájllal......
A telefonom frissites után csak bootol,bootol es meg a gyari recovery sem jon be...
A Meizu logo rol nem is beszelve...Nagyon kellene a segitseg ,es elore is koszi....
-
Susana
tag
válasz
Magnum_ #1212 üzenetére
Annyira nem nehéz csak a mostani névjegykezelőd programjában kikeresed az exportálást vagy biztonságimentést. Utána ha ez megvan akkor belépsz a gmail fiokodba ott címtár majd importálás és kikeresed a csv/vcard mentést és beolvassa. Ez csak a telefonszámokat fogja képeket nem!
Egy kis segitség! -
Dave™
nagyúr
válasz
Magnum_ #1201 üzenetére
exportálsz csv-be az outlook.com-ról, azt meg a gmailben beimportálod. Én is ezt csináltam, mert WP-ről jöttem, elég egyszerűen ment.
Ne haragudj, de nem fogom screenshotokkal prezentálni, outlook.com-on keresd meg a névjegyzéknél az exportálást, én 1-2 perc alatt megtaláltam, amíg a válaszra vársz te is megtaláltad volna.
-
Susana
tag
válasz
Magnum_ #1201 üzenetére
Gondolom a live.hu van valami export inport vagy biztonsági mentés?! Ha ezek megvannak akkor mehet a google cimtárba a beolvasás/importálás. Anno én is igy csináltam csak telefonról mentettem le biztonsági mentést és ugy olvastam be googlebe... Mire mindent beállitasz kép email bejegyzések egyesítések stb.. egy fél nap biztos lesz.
-
Sigiusz
tag
Most megnéztem, a Clean Master is jelzi ezeket a "vírusokat" de hasonlóan a CM Securityhez a megoldást nem találom. Annyit lehet, hogy leállítom a programot, de nem tisztítja meg.
ui: Andrew Pippo: akkor lehet az lesz a legjobb ha az utóbbit is leszedem.
Bár ezek nem reklámok amiket feldob, hanem telepítendő programok. De akár játék közben is bedobja őket. Elég idegesítő. Elvileg a Package Installer révén jönnek be. De az nem alap progi?
-
APippo
tag
+1 Pont az ilyen noname "vírusirtó" meg "gyorsító" alkalmazások szoktak lenni a leginkább károsak a telefonra. Sokat ígér meg kiír mindenféle adatokat amikor rányomsz arra az egy szem gombra ami van az alkalmazásban de közben mindent csinál csak azt nem amit kellene neki. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
-
rjg
őstag
válasz
Sigiusz #1202 üzenetére
Szerintem a CM Security maga a vírus
A Cheetah Mobile termékei pont az erőszakos reklámjaikról ismertek... Van a telefonban egy saját, Biztonság nevű alkalmazás, hagyatkozz inkább arra, ha már használni akarsz vírusirtót. Ha a CM eltávolítása nem segít, akkor érdemes megkeresni melyik az az app, ami feldobja a reklámot, vagy telepíteni egy ezeket kiszűrő, letiltó alkalmazást, pl MinMin Guard.
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Van pár problémám, amiben remélem tudna valaki segíteni.
A legzavaróbb, hogy a Package Installer ablaka egyfolytában magától felugrik és programokat ajánl telepítésre. Ezzel lehet valamit kezdeni?Másrészt, hogy a CM Security talált 3 vírust elvileg, de a törlésük nem világos számomra. Mejelöli hol vannak, de utána bejön ez a kép, és hiába mutatja hogy ezt meg azt, nem lehet csinálni semmit.
És végül, hogy a Gmailben, hogy lehet egyszerre több levelet kijelölni, hogy ne egyesével kelljen törölgetni őket?
help pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged