- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Én úgy gondolom, hogy érdemes... Nekem az 5.1.8.0G után sokkal gördülékenyebbnek érződik, gyorsabb és lassabban merül...
Részben magyar maradt, mert az 5.1.8.0G -re felhasználói adatok tőrlése nélkül frissítettem... -de egyébként root+more local2 kombinációval lehet magyarítani....
Szóval én csak ajánlani tudom!
-
grim13
csendes tag
a kamera beállításainál van egy opció ami azt állítja hogy sd-re mentse-e a képeket, lehet az lett elnyomva
nekem az lenne a kérdésem hogy a régebbi verziónál a home screen nem az első volt (legalább is nálam) igy onnan tudtam balra lapozni, oda pakoltam a gyorsan elérni kívánt dolgokat, most viszont ugye a home az első és a, b, c ... oldalak követik, én siklottam el a felett hogy hogy lehet ezt megoldani vagy kivették a funkciót?
-
Susana
tag
A widgetek u,gy találod meg hogy : hosszan nyomvatartod az ujjad az asztalo. Ott widgetek hozzáadása alatt megtalálod az öszzeset ami van.
A névjegyek nem leht hogy neked forditva van mentve? Egy névjegyet nézz meg hogy rendesen van! Elvileg vezetéknévvel elöl kellene mutatnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest