- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airnold
tag
Fejlemény: Ha a neten szerkesztem a névjegyet, azt leszedi a telefon azonnal. Most komolyan szerkesztgessek végig 600 névjegyet...?
-
Airnold
tag
Sziasztok!
Van egy kis gond, hátha tudtok nekem segíteni...
A legutóbbi automatikus szinkronizáláskor eltűnt az összes névjegy a telefonomból, és hiába szinkronizálok újra, nem bukkannak fel. A neten megvannak a kontaktok, a telefon mégse hajlandó letölteni őket. Ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszi a választ. -
Airnold
tag
Ujabb gebasz, nem csatlakozom mobiladathalozatra. Valamit rosszul allithattam be, de lovesem sincs, hogy mit. Valakinek esetleg van tippje?
-
Airnold
tag
Sziasztok!
Elnézést az amatőr kérdésért/kérésért: leírná nekem valaki, hogy tudom frissíteni a Flyme-t 4.5.2-ről 4.5.4-re?
[link]
A videó alapján bejött a recovery menü, de system upgrade-re bökve azt írja, "firmware not found", és itt elakadtam, google se a barátom.
Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Fotó állvány eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest