Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Srácok! A 720p@120fps-t csak gépen játsza vissza rendesen lassítva? Mert ha galériában megnyitom, akkor normál sebességben játsza le, mintha nem is lassítva vette volna fel.
-
alfa00red
csendes tag
válasz
akooos #33093 üzenetére
Mindig csinálja, mikor egy bizonyos fény különbség van a képen. Ha az ISO-t auto-ról kisebbre állítom, akkor kevésbé hajlamos, de szabadtéren mindig. Régebben csak 6-7 csík volt most már több. Videó alatt is van fényes témáknál, pl.: akár a monitor képén is. Kisebb felbontásokban is jelentkezik.
Mikor elindul a kamera app, akkor egy pillanatra felvillannak a csíkok, majd elhalványodnak. Ha fényes a téma, akkor folyamatosan látszanak. -
válasz
pit450 #33092 üzenetére
Az akkut nem nagyon befolyásolja a rom, max merülés tekintetében. Már "beállva"
jön ki az akku a gyárból, ezeket nem kell formázni, se mást csinálni velük. Csak használni. Javasolni szokták, hogy teljes feltöltés után hagy még rajta kicsit és akkor jobb lesz. Ez szerintem csak képzelgés, mellesleg én minden este töltőre rakom és reggel veszem le. Nem lesz tőle baja, a töltőáramkör okosabb, mint mi.
-
pit450
aktív tag
Minden rom felrakasa után kell pár töltés mire beáll az aksi vagy ez csak duma?
-
alfa00red
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni találkoztatok-e már azzal, hogy fényképezéskor ha nagy a fény (de nem napba, vagy hasonló, csak mondjuk szabadtéren) akkor kékes lilás csíkok jelennek meg? Régebben nem csinálta csak kb. 1 hónapja.
Mellékeltem 1 képet papírlap fényképezve saját LED vakujával.Linkesítettem.
[ Módosította: koxx ]
-
Bossi
őstag
G3 bocs, ha már volt...
-
kerpok
tag
hi all,
Van e esetleg tipp ötlet a következő jelenségekre?
G2, kitkat, teleneor stock rom.- most vettem észre, mert most kezdtem el sport közben használni a zenelejátszó és rádió funkicjó headsettel... és bakker, hát a bal oldali hangszoró mint ha serceg, zizeg, furán szól, ez mind igaz több féle lejátszóra és fülesre egyaránt, néha elég idegesítő, ötlet? gari? vmi szoftveres help?
- a másik, hogy videórögzítésnél, iszonyat szarul vesz fel hangokat.. példának okádék én autommal pályanapozok és Laptime + videorögzítés megy egyszerre és a verdám hangját képtelenség lekezelni, jó nem halk... de bazz.. a régi n86as telom tű élesen felvette, ez meg recseg, zúg, csörög.. ááá teljesen felháborító
any ötlet? vagy törödjek beele, ez ilyen fos?
-
DroiDMester & Tsebacsi ezt a kötekedő személyeskedő hangnemet fejezzétek be, ne kelljen többször emiatt takarítani. Ha bajotok van egymással akkor privátban beszéljétek meg.
-
Nordik
őstag
Ez a 20C már egész elfogadható szoftver lett. Gördülékenyebb, a telefonálás minősége is sokkal jobb stb. Így elsőre ennyi a 20B-hez képest.
Fejlődik az LG!
-
rzoli
senior tag
válasz
negroo #33076 üzenetére
Elvileg van rá total commander: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander
-
Tekmen
aktív tag
Az mitől függ, hogy a Vezeték nélküli tárolás milyen sebességgel másol?
Elvileg 130Mbps-t tud a router, de csak 650Kbps-el másol a cucc -
belua27
tag
sziasztok a német 20D ben van már Knock Code? Jobb mint a 20B?
-
negroo
aktív tag
Sziasztok van g2 olyan file kezelő, mint a totál commander? osztott file kezelni tudjon köszönöm
-
Soltee
tag
Az xposed még nem működik ART alatt ugye?
Legalábbis én nem találom... -
Disla87
csendes tag
Hamarosan érkezik az utód, jól sikerült kis video.
-
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #33065 üzenetére
Köszönöm! akkor ráteszem az ultimate backup-ot.
És az LG bootloader animáció? Bocsi, de aza totál piros cucc.... -
válasz
Soltee #33061 üzenetére
toto0569 kolléga már leírta, én is az Ultimate Backup -ot mondom, elég ez a free verzió, de ha kell hogy tudjon felhőbe menteni megveheted a Pro verzióját is!
Ha nagyon kell a gyári LG Backup ide feltettem -> LG_Backup-twrp-install(ha betöltött az oldal Ctrl +S et nyomj és lementi a gépre) twrp -ből telepíted, mint egy ROM -ot NEM kell sem előtte sem utána WIPE, csak felteszed és restart!
-
rzoli
senior tag
Valaki második telefonnak, az asszonynak, barátnőnek nem vett még G2 mini-t? Érdekelnének róla vélemények, milyen a használat során?
kösz
-
Soltee
tag
DM Feltettem az slite ROM-odat és kérdeztem, hogy milyen alternatívát ajánlassz az LG Backup progi helyett.
A másik ami elöszőr nem is zavart, de kiváncsiságból megkérdezem, hogy az androidos boot logo helyett nem lehet-e visszarakni az LG logo-t?Köszönöm a választ!
-
Gábor984
tag
válasz
wyzard #33059 üzenetére
Hát igen. Annyira nem zavar egyébként, hogy belepiszkáljak, csak nem ezt várná az ember. Amire használom a telefont, arra jó így is, belepiszkálni nem szeretnék, mert az nálam soha nem szokott jól elsülni...
A többi funkciója, meg gyorsasága tökéletes, de azért az almás telefon érezhetően minőségibb valami volt. (amíg rá nem raktam az ios7-et). Köszönöm a válaszod! -
wyzard
tag
A governor-t átlőttem HYPER-re, de semmi változás. Mondom, annyira nem vészes, mert csak kamera app-ból kilépve szórakozik. Még felrakom a legújabb d. kernelt, meg állítgatok még, hátha megtalálom a tökéletes kombót.
Gábor984: tökéletesen megértelek, én sem ezt vártam egy ilyen hardver-től, még akkor sem, ha Android rendszerről beszélünk. Viszont amióta kernelt cseréltem megszűntek a menüs, meg scroll-os lag problémák.
Tudom, elég kiábrándító, hogy gyári rendszerrel vannak ilyen gondok, belepiszkálva már nincsenek, de legalább van alternatíva.
-
wyzard
tag
-
Gábor984
tag
És amúgy mi a tapasztalatod a C verzióról? Nekem nagyon furcsa, hogy ilyen hardverrel és JB-vel ennyire akadozik pl a menüben, a névjegyeknél, stb. A t-s progikat letöröltem, játék nincs rajt és kb 800 mb szabad ram van folyamatosan. I4-ről váltottam pont azért, mert az ios7 egy hulladék volt és szinte használhatatlan volt tőle a telefon... Ettől viszont nem várnék ilyen akadásokat.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #33050 üzenetére
Nekem is Intelli hotplugra volt és tapasztaltam lassulásokat.
Akkor mi a legideálisabb beállítás, hogy akkuidő is jó legyen és teljesítmény is?Msn hotplug
Intellitemp
Ondemand -
válasz
Tsebacsi #33045 üzenetére
Gondolom most örülsz, hogy félnaponta megkérdezik melyik boltba vegyek G2 -est!
Jobb ezt látni félnaponta mint a ROMOLÁST nem?
Az már úgyis olyan UNCSIés hogy legyen egy kis ON IS!
#33046 wyzard : Stweaks ben mire van állítva nálad a HOTPLUG DRIVER? ha Intelli HotPlug -ra váltsd át MSN HotPlog -ra! És valószínű megoldódik a lassú kamera kilépésed!
Esetleg tedd fel a Dorimanx 4.6 -ost azzal már gyorsan kilép Intelli HotPlug -ra is!
-
wyzard
tag
válasz
killzone1987 #33035 üzenetére
"És nálam is előjött a belassulás,2-3mp-ig látszódik az érintés a gombon...
Dorimanx 4.5.1 kernel van fent..."Ilyen nálam is van, de kizárólag a kamera app-ból kilépve. Rányomok a vissza gombra, majd 2-3-4 másodpercet vár, mire kilép addig meg otthagyja a kék kis érintésjelzést a gombon.
Nálam is Dorimanx kernel van fent, ugyanígy 4.5.1, valamint az Xdabbeb-féle kamera mókolás, úgyhogy nem tudom melyiktől van, de valamelyiktől (vagy épp a kettő együtt, vagy valamiféle csillagállás lehet még
) tuti, mert előtte nem volt ilyen. Ellenben előtte a kamera volt néha egy f*oshalom, úgyhogy ez még bőségesen belefér egyelőre nekem.
-
válasz
bravoslaci #33036 üzenetére
B-Tel pl.
-
Gábor984
tag
Sziasztok!
Kb. 3-4 hónapja van meg a telefon. Most szántem el magam a frissítésre. Jelenleg teljesen gyári JB fut még a telefonon. (T-mobile). Az LG Pc Suit valami hibát ír ki, hogy nem sikerült valami illesztőprogram telepítése. Úgy döntöttem, akkor marad telefonon keresztül wifin. A telefon viszont még csak a v20b verziót látja, amit nem szívesen telepítenék az olvasott problémák miatt. (azóta olvasom a fórumot, gyűjtöm az információkat). Szóval a kérdésem az, hogy miért nem láthatja a telefon a v20c verziót?? -
rayoliviero
veterán
válasz
pestibenji #32827 üzenetére
Tényleg bejövősebb a Cloudy kernel. Dorimanx volt fent előtte, de tényleg merítette a telót.
-
manokaki
addikt
T-mobilos kollégákat kérdem a számom kijelzését nem engedi beállitani a hivás beállitásokban , azt irja ki hibás Sim vagy a szolgáltotonál van a hiba .... egyébként minden tökéletes 4.4.2...
A szolgáltatonál lehet kérni ,hogy alapbol jelenitse meg a telefonszámom a hivott félnél !??
Attila
-
gusthy
veterán
válasz
killzone1987 #33035 üzenetére
Ez a baj a custom romokkal, kernelekkel, stb. A tartós működést nem tudja tesztelni senki, ezért aztán ki tudja, milyenek.
-
bravoslaci
csendes tag
Sziasztok! Tervezem, h vegyek én is egy G2-est (32gb), az lenne a kérdésem, h melyik boltban érdemes megvenni? Köszi.
-
killzone1987
senior tag
válasz
Sterilzona #33000 üzenetére
Hy!
Nálam meg azt csinálta a teló,h nem akart feléledni a teló képernyője.
Duplakoppra felvillant a led,zárképernyőhang az ugyan úgy volt,sőtt,fel is oldott a kijelző,csak éppen kép nem volt egy szál sem.
Hátsó gombbal is ezt csinálta.
30mp gombtartás megoldotta.
Valamint az utóbbi 2hétben,nem mindig van érintéshang,zárképernyőhang,aztán 1 óra múlva meg gondolja magát és megint lesz...
És nálam is előjött a belassulás,2-3mp-ig látszódik az érintés a gombon...Dorimanx 4.5.1 kernel van fent...
-
válasz
zsoleer #33033 üzenetére
Gyári STOCK állapotban sz.tem semikor!
Ha van ROOT a telódon akkor már most is tudsz 120.FPS -t és 4K Videót is!csak fel kell tenned a Xdabbeb v3.1.0 Kamera módot
-
zsoleer
senior tag
Nem tudjátok mikor lesz 120fps lassított videofelvétel lehetőség?
-
boken
senior tag
válasz
adamzflash #33028 üzenetére
Szia én ezt szedtem le, és ilyenek vannak a hálózat valasztoban.
T-s telo.
-
gusthy
veterán
válasz
adamzflash #33028 üzenetére
Nekem nincs ilyen sávválasztási opció
Ququesz: a Jóistenke tartsa meg ezt a szokásukat
-
Athaualpa
csendes tag
válasz
szabo.norbi #33010 üzenetére
+ Sragi: köszi, most már tudom miből lehet választani.
Hinni akarok...! -
Robyka
aktív tag
Sziasztok
Úgy néz ki holnap mennék a G2-ért. Ha a legújabb rendszer szeretném rootolva mi a teendő?
Ez kicsit másabb mint a samsungnál... -
Quqesz
nagyúr
válasz
DroiDMester #33023 üzenetére
jaja erre gondoltam...vodkás vagyok és csak a v20B jött ki régebben(6HU,a tools fel is ajánlja a frissítési lehetőséget) és remélem tolják a D-t is(v C v mittudom én
).Tudom hogy fel lehet rakni más ország open D-jét ebben igazad van,tényleg egy és ugyan az,de szolgáltatóst nincs kedvem nyaggatni kdz-vel(4X-em ázsiai volt,ott csak a kdz volt megoldás frissítésre)...szal várok
nem sírok,lusta vagyok
gusthy
ez így van...vmi új trend lesz ez -
-
gusthy
veterán
válasz
adamzflash #32982 üzenetére
Ez kicsit zavaros így, a készüléket D802-nek mutatja, de közben a rádiót 320K-nak, tehát egyszerre tűnik koreai és international cuccnak, ezt nem is értem.
-
desigo
senior tag
Üdv!
Egy hónap (elégedett) használat után pár napja némi problémát,lassulást tapasztalok.
Eddig 400 képet fotóztam és pár videót készítettem.Egy kép elkészítése után ha a kamera appból egyből a képre nyomok várni kell 2-3 mpet is mire a kép megjelenik.Ezt eddig nem tapasztaltam,egyből töltötte be a képet.
Első perctől az alapértelmezett képnézegetőm a QuickPic.
QuicPic gyorsítótár ürítve más ötletem nagyon nincs. -
Sterilzona
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Restart már volt, volt többször is. Sajnos, meg kell próbálnom a FR-t.
Köszönöm -
Athaualpa
csendes tag
Nem tudja valaki kiderült-e már, h a legfrissebb, gyári 20c v. 20d verzióban a bt bugot csak eltüntették a listából, vagy megszüntették?
-
válasz
pit450 #32987 üzenetére
PÜ -ben már írtam de akkor ítt is leírom!
Véletlenül nem néztél el valamit!
Mert az ExDialer 2.részből áll, ha csak a
Feloldó PRO Key -t telepítetted a telóra az még kevés!Kell hozzá maga a ExDialer program is!
-
Sragi
őstag
Na eddig 3 nap hasznalat utan bátran kimerem jelenteni a 20c nagyon jol sikerult!Egyelőre nem taltam hibat! Az akku idő is baratsagosabbnak tűnik
-
kacsa7
őstag
válasz
Első körben 1 újraindítás. Ha nem változik semmi, akkor 1 gyári visszaállítás. Ha még mindig csinálja akkor szerviz.
Quqesz
-
Quqesz
nagyúr
válasz
1.újraindítás(ha nem akar akkor 30s ideig nyomd)
2.gyári visszállítás
3.ha az első kettő nem segít,akkor szervíz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest