Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgergely80
tag
válasz
mimate #32498 üzenetére
Persze, elvileg ezzel lehet rootolni.
Laca.1
A Dorimanx kernelt be tudod lőni az ízlésedhez és a felhasználási jellegedhez. Smoothabb lehet vele a rendszer, vagy bírhatja tovább az akku, attól függ, h ki mit és hogyan állít be. De az én véleményem szerint nem jobb annyival a stock-nál, hogy fel kéne tenni. -
laca.1
aktív tag
Látok egy két panaszt dr.maxx kernelre,akkor szerintetek érdemes stock ra cserélni?aki használt már mind kettöt irja már meg véleményét.
-
mimate
csendes tag
válasz
kisgergely80 #32494 üzenetére
Ez volt a terv, hogy mindent stock-ba állítsak vissza.
De ha nincs recovery a telefonon, biztos lehet rootolni? -
zack
nagyúr
válasz
kisgergely80 #32494 üzenetére
Köszi nektek! Akkor a Pro-t teszem fel.
-
kisgergely80
tag
Flexet nem használtam, mert nem tetszik a fekete téma.
Viszont pro vs stock között van különbség.
Pl.: stockban benne van gyárilag, hogy melyik appokban tűnjön el a gombsor, proban viszont egyszerre tudsz használni 2 programot felezett képernyőn, illetve a kamera is különbözik a két romban. A stock-ban nem működött a slowmotion, mert nagyon fekete lett a kép, de a pro-ban tökéletes. Mondjuk lehet, h ez már módosítva lett. És biztos vannak még eltérések, de nekem ezek voltak az észrevehetőek.Mimate
Ha stock kdz-t teszel fel, akkor mindent elbuksz. Újra kell tenned a rootot, recovery-t is. -
mimate
csendes tag
Keresgéltem a korábbi hozzászólások között, de ezzel nem találkoztam.
PA rom volt fenn, KDZ-s offline módszerrel felraktam egy 20C romot. Persze hülye voltam és nem wipeoltam semmit. Bebootolt a teló, hard reseteltem, de most nincs recovery. Minden más működik. Újra próbáltam egy offline firmware felrakást, de még mindig semmi.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Mi történne, ha ioroot25-el próbálkozok és nincs recovery?
Köszi előre is! -
hoge87
tag
válasz
rayoliviero #32490 üzenetére
Köszi, én elsősorban micro usb-s microsd olvasót keresek
-
rayoliviero
veterán
válasz
tothgergo90 #32485 üzenetére
Az IP címeket vissza kell írni? Szerintem nem. Miután felment a B2Capp raküldöd DroiDMester offline frissítőjét. Ha nem indul rendszergazdaként, akkor simán indítsd.
hoge87: Micro USB pendrive-ot kerestek? Ipon, esetleg Edigital.
-
zack
nagyúr
Azt tudja esetleg valaki hogy gyakorlatilag mi a különbség a
CloudyFlex, CloudyProII, és a CloudyStock romok között?
Csak kinézet, vagy van valami működésbeli különbség illetve plusz is a romok között?
-
tothgergo90
tag
válasz
rayoliviero #32484 üzenetére
Na jó, ma úgy látszik bénázok nagyon.
Kitöröltem a host-ot, majd felraktam a szoftvereket úgy ahogy a leírásban van, majd ismét beírtam az IP címet a hostba.
Eddig happy minden, elkezdtem volna a kdz frissítést, és mikor rányomtam az update-re megint kidobta azt a hiba üzenetet, hogy csatlakozzak a nethez. :-S grrrr.. elment a kedvem -
rayoliviero
veterán
válasz
tothgergo90 #32483 üzenetére
Szívesen.
-
tothgergo90
tag
válasz
rayoliviero #32482 üzenetére
hupsz... előző frissítésből ott maradt a host.
köszi -
rayoliviero
veterán
válasz
tothgergo90 #32479 üzenetére
Host fájllal lesz a probléma szerintem, az LG-t tartalmazó sorokat törölni kell.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
hoge87 #32476 üzenetére
Szia, intenziv használat alatt mit értesz? Mert szerintem én intenziven használom és hat reggel leveszem delutan mar toltom is
mondjuk van benne game jelentosen
szoval ha 1nap csak egyszer kell toltenem akkor mar jó vagyok
elotte s3-om volt, na azt le se vettem töltőröl. Előtte i4 volt, na az a mai napig jol birja, baratnom hasznalja.
-
hoge87
tag
válasz
stul87 #32463 üzenetére
Még annó én is vaciláltam G2 és S4 között, nekem is szempont volt az akksi, bővíthetőség... de elég kézbe venni a két készüléket, és a belsőt még csak nem is nézem, egyértelműen G2! Az akksi ha garin belül romlik úgy is cserélik, azon kívül is megoldható... ha nem elég 16GB vegyél 32-eset, ha filmezel sokat pl akkor pl egy ilyennel: [link] simán hozzá tudsz tolni még 32, 64 gb-ot...
-
tothgergo90
tag
Szeretnék offline frissítést csinálni, de a b2c app nem akar installálódni. Kiírja hiba üzenetként, hogy annak érdekében, hogy ellenőrizze a program a frissítéseket, csatlakoztatva kell lennie a PC-nek az internethet. Lehetőségek: tovább, mégse
A gond itt csak az, hogy csatlakozva vagyok a nethez.
Mit tudtok ajánlani?
köszi -
rzoli
senior tag
válasz
eladogeppc #32427 üzenetére
jaj, ezt elolvasni is fárasztó volt...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagy valószínűséggel rájöttem, hogy mi okozhatja a BT beakadást, vagy összeakadást, vagy mit tudom én, ami JB alatt nem volt, csak ezen az elszabott KK-n. Hajnalban arra ébredtem, hogy a telefon szinte forró volt megint, pedig alig telt el egy hét mióta ezt csinálta.
Szerintem a szájbarakott k anyjukat az lg-nek volt a legenyhébb, ami elhagyta a számat ekkor. De aztán mielőtt FR-t csináltam volna azon gondolkoztam, hogy mindig itthon nálam van ez, most vagy véletlen egybeesés, vagy valami más. Eszembe jutott az is, hogy JB alatt előfordult olyan, hogy elvesztette a Wifi jelet és ez csak ki-be kapcsra javult meg, egyébként tablet és másik telefonra is jellemző volt ez a jelenség sajnos. De akkor tudtam, hogy a másik idiótákból álló barmok, nevezetesen a UPC-ék modemje csinál éppen valamit a háttérben. Vagyis a modem kap valami jelet a központtól, vagy éppen valami történik akkor a háttérben és emiatt az android szinte meghülyül, vagyis nagyrészben utána nem tud fellépni a wifi-re ilyenkor, ezért a készüléket és a modemet is újra kell indítani.
Eddig ez volt, idegesítő is volt, de annyira nem érdekelt, néha egy ki-be kapcs még elment, de KK alatt a BT bug emiatt beakad, vagy összeakad a wifi-vel és pillanatok alatt olyat tud merülni, fokozottan melegedve, vagy felforrósodva, hogy arra nincs szó. 80%-kon volt a BT mikor néztem!
Szóval, nagy gondolkodások közepette erre a feltételezésre jutottam, ami nem biztos még, mert idáig, ki-be kapcsra ez a beakadás nem javult meg csak ideiglenesen, mert egy idő után újra indult az egész BT beakadás, a teljes megoldás az FR volt.
Amióta ezt megcsináltam, (ki-be kapcs modem és telefon), azóta jó, ha nem fog újra beakadni ma estig, vagy holnap reggelig, akkor szinte 100%, hogy emiatt van! Tehát a WIFI modem háttérben való "szarakodása" miatt van ez, ami talán normális jelenség és csak az android nem tud megbirkózni vele, főleg ez az LG féle KK, mert az iphone telefonomnak ez nem okoz gondot.De hamarosan a véleményemet is olvasni fogják az LG-nél emiatt, gányolós köcsög banda. Egyelőre update nálam még nincs, de remélem nem az van, amit a napokban olvastam itt, hogy nagyon úgy néz ki, hogy csak törölték a listából a BT bug-ot. Tehát aki esetleg "magára ismer", hogy gyorsabban merült a telefonja, esetleg UPC net és modemje van, az írja le, derítsük már ki, hogy mi okozhatja ezt az egészet, ha már ezeknek a balf...knak nem megy. Szerintem, ettől a készüléktől én hamarosan megválok, ha nem javítják ki.
Lassan hetente csináljak FR-t, mert ott egy hülye ovis is többet tud a programozásról, mint ezek a guglival vállvetve? De remélem, hogy most fent leírtak miatt, egyelőre tényleg a ki-be kapcsolás a modem és a telefon részéről tényleg elég lesz egy darabig.
80%!Grrrr
-
hoge87
tag
válasz
Ahanoiaid87 #32462 üzenetére
Igazad van, intenzív használattal 1,5 nap kb de mivel napközben melózok ezért este töltöm esetleg reggel ha belefér, így naponta megy a töltés
-
castiels
addikt
válasz
Jacksonrodeo #32471 üzenetére
Szia 6gb ot mutat szabadnak, ami igaz is de a gyári rendszer meg 2gb ot mutat szabadnak ..és nem enged rá másolni....
-
sefan67
aktív tag
Enyémen már pár napja 20d van, de párom telefonján is megjelent a frissítés figyelmeztető:
Na mondom nézzük... 0x11110004 hibaüzenet. Oké, PC bekapcs, LG szoftveren is megjelent hogy frissíthető.
Elkezdi tölteni: 1900 (valamennyi) MB. Na mondom ez T-s, köszönöm nem kell.
Kihúztam az USB-t megvártam a letöltést, kérte a telefont hogy dugjam vissza, de közben rákerestem a .kdz file-ra amit letöltött: D80220C_00.kdz
Na mondom megint: Köszönöm NEM!Fogtam, letöltöttem az UK-s 20D-t, átneveztem D80220C_00.kdz -re, felülírtam amit LG szoft töltött le, telefon vissza USB-re, frissítés.
Gond nélkül lefutott, semmit sem kellett mókkolni. Párom meg örül a Knock-kódnak
-
tsuckware
tag
Honnan tudom leszedni a független. v20c-t?
-
zpeugeot
csendes tag
Helló mi lehet a probléma, tegnap felnyomtam KDZ-vel az új 20C-t és egész nap rendesen ment minden, majd estére elfelejtette a telefon az sms jelző hangomat,nem látja a galáriában lévő képeket letöltéseket sőt zenét sem !!! Please segítsetek!!
-
manokaki
addikt
Tényleg szép a G2 kijelző, de akkor még nem látátok élőben a Xiaomi Mi3 IPS kijelzőjét , nem beszélve hogy itt tudod állitani Ips- től furcsa mod a szinhömérsékletet illetve a telitetséget is...
Attila
-
toto0569
addikt
válasz
hoge87 #32461 üzenetére
Gondolom,hogy nekem szántad.Azért megnézném,ha te berakod a szekrény aljába akkor neked 24 óra alatt 5%-ot merül e?Dmester javaslatait és beállításait követtem és elégedett vagyok vele.Volt mikor én is panaszkodtam,hogy Kitkat-nél nem jó a fogyasztás.Mára megváltozott a helyzet.Ha "nyúzom" is 2 nap...(idáig napi töltés volt).Kurvára nem érdekel,hogy te bírod e vagy nem.A tapasztalatomat írtam le.Tudod...ha nem tetszik akkor lapozol tovább...én itt befejeztem a további társalgást a hozzászólásaidhoz.Ne fáradj mert nem vagyok kíváncsi a válaszodra.
-
Keraa
aktív tag
válasz
rayoliviero #32465 üzenetére
És az jelent valami jobbat üzemidő, gyorsulás, simaság?
Ok látom nem tapasztaltál nagy változást.
Köszönöm szépen! -
Keraa
aktív tag
válasz
rayoliviero #32426 üzenetére
Szia!
Mit tud a CloudiFlex 2.2 érdemes a 2.0-át frissíteni rá?
Más: az LMT launchernek az értesítését az értesítő sávból (arról a részről amit a kijelző tetejéről kell lehúzni) el lehet tüntetni valahogy?
A Beállítások/Általános/Alkalmazások/Futóalkalmazások-ban csak leállítani lehet értesítést törölni nem..
-
stul87
tag
Sziasztok! Nem tudok dönteni, G2 vagy S4? Segítsetek légyszi,gondolom itt mindenki a G2-t mondja majd,de a nem bővíthetőség és fix akku,ellenben jobb üzemidő, vagy S4 bővíthető memó,cserélthető akku és 2 év full szervíz?
Van egy ismerős nagyon jó áron tud,a samu szervizben dolgozik,tehát bármi baja lenne,mindig meg tudná oldani...100-ig gondolkodom,a Z1 jöhetne még,de nem tetszik a kijelzője... -
hoge87
tag
Bírom azokat a hozzászólásokat, hogy "30 órája vettem le a töltőről és 2%-ot merült"...stb Ha eldugom a zoknis fiókomban otthon, és előveszem 2 nap múlva, nekem is ennyit fog merülni, ha pedig arra használom amire vettem, akkor naponta fogom tölteni, mert lemerül...
-
wyzard
tag
Ez csak saját tapasztalat
, de én amióta Dorimanx kernelt használok (jelenleg 4.3 van fent) megszűntek a lag problémák, amiket a menükben görgetve ill. kezdőképernyők között váltogatva tapasztaltam.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
A gyari 4.4.2es stock kernelt valaki be tudna linkelni? A kereso itt csak olyat dobot amit teloval nem tudok letolteni. A dorimanx az nagyon rossz, laggol -
válasz
castiels #32449 üzenetére
Csak használd a telód!
Ezek az akksik már nem igényelnek extra törődéseket első alkalommal se.
Mehetsz akár 5% alá is nyugodtan. Meg az se baj, ha még bőven felette rakod fel töltőre, mikor még nem kéri.
Ha pedig feltöltés után rajtahagyod még bő fél órára, lassabban fog kezdeni merülni 100%-ról. -
castiels
addikt
Tehát a 10gb-ból csak 6 ot lát a készülék..
-
castiels
addikt
Olyan problémám van hogy a telefon azt írja hogy csak 900mb szabad helyem van, de mikor ráteszem a gépre a telefont és megnézem csak 4 gb használtat mutat, holvan a maradék 6gb??
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Légyszi valaki adjon nekem egy linket a legújabb stock független romhoz. Fontos lenne, mert lehet szervíz lesz!
-
szoja
tag
válasz
tothgergo90 #32440 üzenetére
Pont erről beszélek, KDZ frissítés se volt sose, a PC Suite tette fel korábban az open ROM-ot, most meg ez van... De a teljes csomag felment rendesen most, vissza is T-sedett a telefon
-
"220be"...Mibe volt neked frissítés? Nem értem.
Changelog téma meg Pc-n se fun, LG-nek nem szokása sajnos ilyeneket megosztania a néppel (lehet ezzel más gyártók is hasonlóképp vannak, nem tudom).szoja:
Szerintem pont ezért ír ki nálad hibát az OTA, mert eltérő firmware van jelenleg a telódon (szolgáltatóson független féle).Többiekhez:
Dorimanx 4.5 gyári állapotában (nem piszkálunk a beállításaiba a megfelelő app-okkal) is érezhetően jobb, mint a stock kernel?
Ha úgy is érezhető a változás, hagynám úgy. Az lenne a lényeg, hogy minél jobban spóroljon az akku-val, de ha néha keményebb játékokra kerülne sor, akkor ne spóroljon a kakaóval. -
castiels
addikt
Sziasztok!
Új készülék, lemerítettem 15%-ra aztán feltettem töltőre feltöltöttem 100% ra és még rajtahagytam kb 2 órát, azt szeretném kérdezni hogy ez így rendben lesz?
-
törölt tag
most vettem le a töltőről a telefont és azt írja ki, hogy "Merítés", ami nem gond, mert vízálló tokban van! de úgy érzem, hogy megfigyelnek...
a következőt írja ki a telefon -> "Akkumulátoradatok begyűjtése. Kérjük várjon."
hol tudnám tűzfalba letiltani, hogy ezeket az adatokat ne lopkodja? rootolnom kell és iOS-re cserélni a rendszert Symbianos kernellel?
sos fontos lenne, mert még nincs pénzem g3-ra! -
válasz
Cruiserke #32411 üzenetére
Függetlenre felrakhatsz akár már független 20D-t is. Ha jól tudom az a mostani Telekomos 20C-nek felel meg, csak ugye a T-s sallangok nélkül.
Vagy kipróbálhatod DroidMester V3.1.1 Rom-ját is (jónak mondják, most hétvégén lehet én is kipróbálom), ami szintén a 20D-re épül, csak ahhoz root-olni meg custom recovery-zni kell.Fail3D!:
Azért a napi szintű érintés zavarodás már nem egészen normális, biztos panaszkodnának többen is a topikban, ha jellemző lenne.
HR-t ki lehetne próbálni, remélve, hogy esetleg megoldaná. -
zack
nagyúr
Pár dolgot azért nem értek.
DroidMester romján ugye van pár előtelepített progi Na már most gondoltam megveszem ezt a Battery Widget Plus-t. Megvettem (291 forint), mert a Play azt jelezte nincs fent, gondoltam DM romjában az ingyenes verzió van, így megveszem a plus-os verziót. De szomorúan tapasztaltam, hogy megvétel után se akarta az igazságot, és nem akar települni, de a pénzt levonta. Mondom semmi gond, leszedem az előtelepített progit és megint megpróbálom. Uninstall után megint ott volt hogy 291ft, mintha az előzőekben nem vettem volna meg. Gondoltam annyi még belefér, hogy még1x megveszem, és így már nem lehet gond. Megvettem még1x, levonta megint a pénzt, de "nem kompatibilis frissítés" hibával még mindig nem engedi telepíteni.
Már 600ft-nál járok, és még mindig nem tudom használni.
Ez így nagyon nem kóser.
Androidra eddig minden progit megvettem, és soha nem futottam bele hasonló hibába. Nem akarok warezt a telefonomon, és gondoltam azok a progikat amiket használni fogok a ROM-ból legalizálom, de ahogy a dolgok jelenleg állnak, ezt úgy tűnik nem lehet.
Számomra innentől felejtős a történet, mert én szeretném eldönteni hogy használom és milyen progikkal a telefont, és ha én meg szeretném venni, engedtessék már meg, hogy ez módomban álljon, és lehetőleg ne dupla áron úgy, hogy utána továbbra sem tudom használni.
Ezt csak azért írtam le, nehogy valaki úgy járjon mint én. A ROM jó, használnám is, de úgy gondolom egy szűz rendszer jobb megoldás lenne, ahogy a többi rommer is csinálja.
-
hgy1967
csendes tag
eddig a gyári 4.2.2 android volt rajta.
most frissitettem Lg pc site val. 20B -re KitKatraprobaképp nyomtam egy Antutu tesztet.
Elötte, 36000 pont
ujjal 27000 pontez normális?
A kamera mindenkinél lassan fokuszál be?
Az lg g1 -hez képest mintha sokkal lassabban reagálna a g2 kamerája. -
szoja
tag
válasz
tothgergo90 #32435 üzenetére
Hozzáteszem, a PC Suite-al úgy tűnik, megy - más kérdés, hogy a telefon képernyőjén azt látom pirossal írva, hogy ROOTED. Ami tuti nem igaz, T-Pontban vettem, előttem bontották fel a dobozt, én se rootoltam...
-
szoja
tag
Megjött nekem is az OTA 20c (HU Open telefonom van, de Telekomos lock-kal), viszont telepítéskor kapok egy 0x11110004 hibaüzenetet. Már háromszor próbáltam, mindig ez van. Van ötletetek, mi lehet a baj? Nincs root, semmi mókolás, teljesen stock 20b van most fent.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vadászcsiga #32431 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Én már anno megmondtam,hogy nem veszem meg a telót,ha a 4.4 frissítés nem hoz olyan változást,hogy legyen az UI-ban beépített szopo-nyaló autómata....írok is majd az eldzsinek,hogy miért nincsen benn a v20d-ben... -
firemanus82
senior tag
Ha a service menűben az LTE only után azt írja a telefon hogy not supported az mitől van?
-
rayoliviero
veterán
válasz
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Segítsetek légyszíves. Kb 1 hete vettem egy LG G2-t, de úgy érzem nagy lehet a baj.
Este lehúztam 18.56-kor töltőről, és reggel azon kaptam magam, hogy merül a telefon.
Mondom nem baj, hisz biztos futott az LG smartfresh applikáció frissítője.
Reggel 9-kor kivettem nem érintős üzemmódból, és innen egészen délután 4-ig nem volt baj.
Merült, merült, de nem vészes. kb 1%-ot 7 órán át.Hivatalos stock v20J van rajta, amit 3 napja töltöttem rá KDZ-vel.
A merülés akkor lett gázos, amikor 16.00-tól 17.00-ig lemerült hirtelen 75%-ot.
Mondom nem értem, hiszen 15 óra 120%-os fényerőn vakuztam egész nap világosban, mint paraszt a kaszárnyában.
Szerintem ha felrakom a Domixnamiramix kernelt és fordítok hozzá egy 2.3-as android root-ot, akkor széljel hackelhetem a protokollt proxy-n keresztül.Sajnos nem nagyon értek hozzá, de szerintem a touchpad szinkronizál email-en keresztül az exchange-el és ez okozhatja a battery drain-t.
Aki tudna segíteni, az kérem tegye meg.
Ja és a 120fps rögzítés nem megy 16 órán keresztül a 4Gb-os kártyámra, amit a hátára ragasztottam NFC típusú hétkomponenses Wifi ragasztóval..
Na jóccakát ... Have a nice night.
-
sirály69
őstag
válasz
rayoliviero #31955 üzenetére
Most melyik szoftververzió van a telefonodon?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
toto0569 #32420 üzenetére
Bibibi,nekem a gyári v20a val 12 óra után esett 1%-ot! És 1197 óra volt a hátralévő időm....wtf?! (7 mail szinkron,2 időjárás szinkron alapból 2g-n)....amúgy az én szokásommal 3-4 nap az üzemidő(de itthon tabozok mint most is)...
xmodule
A gyári és a chrome (kb ugyan az)mind a 4 magot használja,ergó jobban pörög,de ez hőt termel.... -
Xmodule
őstag
csak egy észrevétel gondolom nem én vagyok az egyeduli. stock 4.4 elég durván tud melegedni föleg gyári böngészö alatt.
-
hgy1967
csendes tag
sziasztok.
vettem tegnam egy g2-t, de nem tudom független vagy szolgáltatófüggő.
Milyen módon ellenőrizhetem milyen függő?Köszi
-
Szakiii
addikt
Van olyan stock droid rom amiben minden működik? Ha igen ott milyen a hívás minősége?
-
toto0569
addikt
-
zack
nagyúr
Fent van a DroidMester 3.1.1 + Dorimanx 4.5
-
törölt tag
Visszaraktam a 10F-et és nincs dupla koppra kijelzőébredés...
-
ktg3
őstag
Volt most egy 24 megas frissites. 220be. Linkel nekem valaki 1 changelogot? Telorol nem olyan fun utananezni
-
válasz
JoeCockBill #32143 üzenetére
Nekem nem hülyébb az érintés, de néha meg tud zavarodni keményen, amin csak az segít, ha lezárom a képernyőt, majd újra feloldom.
Szerencsére csak nagyon ritkán csinálja, de JB-n nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. -
Cruiserke
tag
Függetlenre fel lehet rakni a telekomos v20C-t kdz vel? Vagy ha nem még időben dob errort?
-
lg g2
újonc
Sziasztok 2 hete vettem lg g2 nagyon jol sikerült szerintem csak egy hibája van ha el megy a térerő pl:Mélygarázs onnan fel jővők nincs térerőm nem jön vissza és nem is keresi olyan mintha lefagyna az antennája .Nálatok csinál ilyet? Vagy vigyem szervizbe.
-
törölt tag
válasz
JoeCockBill #32408 üzenetére
Ne lopkodd a vodkakészletem!
-
JoeCockBill
senior tag
srácok, az IPS be tud égni? már a szemem kifolyik de esküszöm full fényerőn látom a status bart beégve. vagy hallucinálok? (ezt sem zárnám ki teljesen)
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
Gyári független magyar régiókódos telefonra mi a legfrissebb rendszer? Esetleg valaki tudná nekem linkelni? És még annyi, hogy ebben van knock code?
Köszönöm...
-
castiels
addikt
válasz
szabo.norbi #32404 üzenetére
-
kacsa7
őstag
válasz
JohnnyX #32335 üzenetére
Akkor még1x leírom, lassan heti 1x. Li-ion és liypolimer akkunál nincs memória effektus, ezért formázni sem tudod, szóval teljesen felesleges teljesen lemeríteni aztán agyonra tölteni 3 napig töltőn lógatva, mert 0 elönyöd van belőle. Az tény, h 100%on rajta hagyva 30-60 percet még rátölt 1 hangyányit, mert csal.
A másik, nem lehet teljesen lemeríteni, mivel az elektronika kikapcsolja. 0%on még van az akkuban, hülyebiztos a technika.
Szintén a lítium akkuk sajátja, h lehet gyorstölteni és rátölteni is, mindenféle komolyabb negatív hatás nélkül. -
castiels
addikt
válasz
szabo.norbi #32400 üzenetére
rendben, tehát lemerítem 15% ra aztán fel 100% és még rajtahagyom fél órát és kész.
Bármeddig rajtahagyhatom most usb-n, teszek rá játékokat, zenéket stb.
-
szabo.norbi
tag
válasz
tothgergo90 #32399 üzenetére
De frissítheted úgy is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest