Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPad topik
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
-
SztiviVander
addikt
válasz
gusthy #46165 üzenetére
amiket a titanium "lát" mint frisebb azok a google appok. de tegnap kibontottam a G-ből meg az F-ből is a system particiót aztán fájl szinten összehasonlítva baromi sok minden változott a rendszer mélyén is. ha csak a priv-appok frissültek volna akkor nem is foglalkoztam volna a frissítéssel.
-
xSide
őstag
-
kromatika
veterán
válasz
gusthy #45893 üzenetére
Köszönöm a válaszokat szofvt verzio D802220c-466-92.ocsánat de teljen tudatlan vagyok e téren.Lenne pár kérdésem.
1. Van e valami hátránya ha ez a rom van fenn a telómon,és nem a magyar?2:Jár e valami féle gari vesztéssel a partnero-nál ,ha én magyar romot rakok fel?3: Ha ez a régios marad fenn,akkor előbb fog a telóm android L-re frisüllni,mintha ha a magyart raknám fel? 4.:És végül kérhetnék e egy szájbarágos leg egyszerűbb linket,hogy hogyan csináljam a rom cserét.Köszönöm előre is.
-
Haugland
aktív tag
válasz
gusthy #45454 üzenetére
Sziasztok,
A telefonom (tudomásom szerint) T függő.
Tudom ezt esetleg bárhogyan tesztelni másik SIM kártya nélkül?
Az persze árulkodó dolog, hogy a T-s a bootlogó és fent vannak az előre telepített programok is....úgyhogy lehet, hogy ez hülye kérdés is volt részemről...Szereztném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tehetném a telefonomat szolgáltatófüggetlenné (melyik oprendszer telepítésével) HA jelenleg ez a szoftver verzióm van és szeretném a legfrissebb/legjobb gyári ROM-ot rá.
Alapsáv verzió: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084
Kernel verzió: 3.4.0
Cikkszám: KOT49I.D80220c
Szoftver verzió: D80220c-216-30Telefon typusszám: LG-D802
Igazat megvallva azt se tudom, hogy ezek mit jelentenek pontosan, csak annyit, hogy 20c verzióm van...
-
kocsij
tag
válasz
gusthy #45306 üzenetére
A Media Markt-ba adnak blokkot és LG garancia jegyet is. Ez be is lett regisztrálva az LG-hez ahol úgye ők látnak mindent hogy mikor vetted és hol. Ha ők ez alapján azt mondták hogy garanciás náluk a telefon akkor az úgy is van, márpedig nekem ezt mondták. Az megint más tészta hogy ha kéz alol veszed vagy olyan boltból aki kínából hozatja a telefont, azoknál valóban csak egy papírt kapsz. Aki nem biztos a garanciába az beszéljen az LG-vel ők biztos nem hülyeséget beszélnek, én írtam nekik és 5 percen belül már fel is hívtak.
-
válasz
gusthy #44769 üzenetére
Igen, párszor javasoltad már azt az alkalmazást és szinte mindig jöttek is a konkrét vélemények rá, hogy valóban jól néz ki és teszi is a dolgát, de csak addig, amíg nem kell használni a telefont. Úgy meg ugye sok értelme nincs.
De persze elhiszem azt is, hogy nálad jól működik, miközben nem rémlik olyan hozzászólás a topikból, amikor bárki egyéb dícsérte volna rajtad kívül.
balazs.b9311 (#44801):
Igen.Haugland (#44837):
Többen használnak/tak SlimKat Rom-ot és meg vannak vele elégedve. Smooth rendszer, extrákkal, jó akksifogyasztással és ha jól tudom létezik rá valami portolt távirányító app is, de mindezekről bővebben inkább a Mélyvíz topikban.Azt nem tudom pontosan az említett kolléga milyen kdz-t linkelt be (lassú mobilnetről vagyok), de mindenképp a legújabb 20F-es firmware-t csűrd fel szükség esetén és ahogy írta, Hungary vagy Open Eur jelölésűt. Ezek függetlenek.
G3 Rom-ok pedig stock G2-höz képest különféle hasznos extrákat tartalmaznak (osztott képernyős mód, ami minden alkalmazással működik, alkalmazásonként elrejthető navbar, Smartnotice...) és szebb dizájn, aminbár szubjektív, de mindenképp modernebb felülete van az tény.
Akksival nem kell foglalkozni, azzal azoknál a Rom-oknál sincs gond stock G2-höz képest, bár az is igaz rég voltam már stock rendszeren.
Az viszont biztos, hogy a JB-s idők akksifogyasztása alapon brutál jó volt és KK-re áttérve érződött e téren kis hanyatlás.k0c2k4 (#44854):
Hali!
Ha ezek a szempontok érdekelnek vele kapcsolatban és valóban érdekel a Rom, akkor a válasz tömören, röviden:
Tedd fel! -
t.imi
addikt
válasz
gusthy #41039 üzenetére
Igaz
De hogy melyiket kapod, az sokszor később derül ki.
A hatalmas méretű gsm boltban vettem anno független s2-t, garinál meg kiderült, hogy illegálisan kiütött telenoros......
Szerencsére felfogta a Telemax, hogy miről is van szó. Bolt meg magyarázta volna a bizonyítványát.
Azóta ott semmit -
SztiviVander
addikt
válasz
gusthy #41039 üzenetére
és a harmadik opció hogy legális, gyárilag független, magyarországra gyártott (nem csak a doboz, de az LG imei check oldal szerint is) 32GB-os telefont kapsz, amihez a bolt ad egy rendes LG-s garanciajegyet meg egy gsm boltost is. ha az LG csak egy évet vállal, akkor is ott a gsmboltos amin az szerepel hogy 24 hó teljes körű + 24 hó szoftver (jó ez utóbbi mondjuk kit érdekel).
-
atti1848
senior tag
válasz
gusthy #35346 üzenetére
A rendszergazda mellett dolgozom és ő sem tudta ma beállítani. Neki egy HTC ONE teloja van és tökéletesen működik, a másik kollégámnak is.
Azt hittem, hogy a teloval van valami gond.
Azt mondta a rendszergazda, hogy majd megnézni jobban mikor lesz ideje, de nem hagy nyugodni, hogy miért nem lehet normális beállítani, hozzáadni.
Olyat lehet, hogy valami ehhez szükséges tanusítványt rárakok a telora és azt adom valahogy hozzá?
vagy nem lehet az, hogy el van állítva a telefonon valami?
-
atti1848
senior tag
válasz
gusthy #35343 üzenetére
Ugyan azokat az adatokat írom be amivel belépek a gépre is, szal minden ok kellene hogy legyen.
Szerkesztve:A kiszolgáló
K.
tartomány: OK
felhasználónév: OK
Jelszó: OKMikor rányomok a folytatásra, akkor kiírja: képtelen csatlakozni a szerverhez......
A kiszolgálóhoz: webmail.obuda......
tartományhoz: obuda..... -
Ser
tag
válasz
gusthy #35160 üzenetére
köszönöm az infot, most töltöm is az ehhez való romot. remélem azzal kevesebb gond lesz, mint a CM11-gyel.
még arra keresném konkrét választ, hogy a 20C, amit itt-ott olvastam, arról mit lehet tudni? Gondolom rövid időn belül (ha visszarakom gyárira), az meg jelenik automatikusan frissítésben a Telenoros készülékeken is, ugye? Vagy inkább érdemes egyből azt ráerőszakolnom a készülékre?
-
-
Gabes13
tag
válasz
gusthy #34699 üzenetére
Elég kacifántos a dolog, mondjuk ahol éltem arról a környékről rengeteg telefont hoztak ki az adott szolgáltatótol. Egy idő után a haverom akart venni ugyan ott ugyan arról a környékről telót és közölték vele nem adnak ki, mert feketelistás részen lakik. Na ez is érdekes dolog szerintem..
-
szabo.norbi
tag
válasz
gusthy #34634 üzenetére
Értem és köszönöm a segítséged! Mondjuk szerintem megvárom az SMS-t, fölöslegesen nem akarnék buszocskázni 25 km-ert.
Egyébként azt lehet tudni, hogy a Váci úti szervizbe kerül vagy a Telemaxhoz? (elfelejtettem megkérdezni, és a Telemaxról eddig csak rossz információkat kaptam, de ne legyen igazuk és csalódjak kellemeset!
)
(#34635) fery02: Szerintem nem nekem akartad "címezni".
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gusthy #34324 üzenetére
Otthon meg azt hiszed,ha kétszer rákoppintasz az ajtóra,akkor az nyílik mi!
Teljesen igazad van,a dupla kopp az egyik legjobb dolog,amit beletehettek...a hátsó gombokat el is felejtettem hogy vannak...én is minden telót/tabot kopogtatok
zsolt
4X-ről jöttem és nem váltanék vissza! -
zack
nagyúr
válasz
gusthy #34008 üzenetére
Ezzel nem igazán értek egyet ebben a formában.
Az én tapasztalataim szerint, ha a memória használt, tehát nem zársz be, pucolsz semmit, akkor jobban merül a teló, mintha a RAM ki lenne pucolva. Persze ettől függetlenül én is úgy csinálom, ha intenzívebb használatban van a telefon, akkor nem pucolgatok, mert sokat nyomkodom, és ilyenkor jó a gyorsabb elérése a progiknak. De amikor lefekszem, vagy tudom hogy nem lesz aktív használat, akkor söpröm a memóriát. Nekem eddig ez vált be a legjobban. -
Quqesz
nagyúr
válasz
gusthy #32671 üzenetére
Nem mindenkinél van gond,ha nem csinál gyári visszaállítást,de ajánlott....én amúgy inkább az LG Mobile Suport Tools-t ajánlanám frissítésre,szintén az LG oldaláról(asszem nem ugyan az a két progi)
mukih
Én is vodás vagyok,és nekünk 6HU kódos a teló,amire még nem jött ki a v20d hivatalosan...manlions
Bp-en a Váci út/Dózsa György út sarkán van az új irodaház aljában...egy nap biztos,de ha odaszolsz lehet hamarabb is. Kapcsolatot megtalálod az LG oldalán. -
kisgergely80
tag
válasz
gusthy #32507 üzenetére
Nyugodtan beleszólhatsz, mert én nem rootoltam a telefonom 4.4.2 alatt. Csak azt írtam le, amit az xda-n olvastam ezzel kapcsolatban. Igazából az lenne a legjobb, ha olyan segítene, aki rootolta már a telefonját ezzel a módszerrel.
Zack
Én sem cseréltem le és nagyon jól működik. Főleg ezt a megosztott ablakot szeretem, nagyon jól tud jönni. -
-
-
törölt tag
-
Damage401
senior tag
válasz
gusthy #32253 üzenetére
Sziasztok,
Akinek 20C van. Annyit megtenni, hogy megnézné a kamera hangfelvételt (sistergő, elnyomódó hang)? Illetve megnézné nekem a hívás előtt várni kell még 2 másodpercet mire a csengőhang és a kép egybe társul? (Tehát szól a készülék, vagyis jött hívás majd 2 másodperc múlva adja be hogy ki hív)
Köszönöm
-
válasz
gusthy #32093 üzenetére
Mondjuk azért mert ha LEFAGYASZTOD akkor is megy az összes szolgáltatása a háttérben!
KUKK!
pedig FAGYASZTVA VAN! tehát nem kell hogy elindítsd mert még fagyasztva is eszi az aksit!
És igen nem csak G2 nél hanem a létező összes telónál így viselkedik! Csak sokan azt hiszik hogy nem használják esetleg jegelik akkor semmit se fogyaszt már pedig DE!!!
-
-
morphin
tag
válasz
gusthy #32062 üzenetére
Igazából nem értem miért kérdés az, hogy volt-e "mókolva"...már leírtuk rengetegszer, hogy 5 perc alatt fel lehet rakni (ezáltal legyalulni minden kendácsolást...) egy STOCK [akár szolgáltatói] ROM-ot. Megszűnik a root és társai is...nem lehet (a dolgok jelen állása szerint) kinyomozni, hogy mikor milyen ROM volt rajta korábban.
Egy root vagy light-os ROMolgatás nem árt semmit, tehát én nem félnék megvenni emiatt a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Hegesztés topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest