Hirdetés
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiMedia lejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mett
senior tag
válasz
ferrari1 #8095 üzenetére
mit nem értesz? letöltöttem a készülékkel szállított hong-kongi romot és abban van. idáig egy rayglobe volt fent, de azzal nem volt lte
kipróbáltam a hun opent és abban sem volt, de még az apk sem
uk openben sincs szerintem, mert xda-n sírtak miatta
cyanogenmod 4.4, 4.3-ban is működik -
ferrari1
őstag
Ha Te mondod,legyen úgy
"eredeti hong-kongi rommal" Ezt nem értem. Kifejtenéd bővebben? Van nem eredeti hong-kongi rom is? Tényleg nem értem
A magyar 10b bitre megegyezik az UK opennel. Az UK-ben van LTE. magyarban is kell lennie. Nekem a magyar van gyárilag és van is benne. Megy is, ki lett próbálva.
-
Mett
senior tag
válasz
ferrari1 #8092 üzenetére
nem úgy van.. enyém "as" azaz ázsiai, hong-kongi és az eredeti hong-kongi rommal van lte. ez a dobozán is fel van tüntetve
tehát korea is ázsia, de abban nincs
hiányzik pl. a magyar openből egy apk, aminek a neve lteconfigs.apk
ezért nincs vele lte.. majd egyszer ki kellene próbálni, hogy ha beletesszük európai openbe, akkor megye e vele
nekem most működik lte, csak kipróbálni nem tudom vodafone hálózattal
hungary t-mobile rom az más tészta szerintem, persze hogy van benne -
jacis
nagyúr
Állati jól bírják ezek a G2-es telók akksival.
Most megy egy napja a telefonom és 65% van (2 óra kijelző idővel). Igaz nem nyüstöltem annyira ahogy szoktam, de azért ez nagyon nagy szó. -
ferrari1
őstag
-
Lmh
őstag
ezt meg én lőttem: [link]
-
akooos
veterán
válasz
jooker82 #8066 üzenetére
Én lőttem párat, különböző beállításokkal. Van benne normál+iso 400, éjszaka, intelligens automata.
Stock ROM, Stock kamera
Azért nem gyenge a különbség az éjszakai beállítás és a normál között
Gondolom egyértelműen látszik
Szerk: ezt szintén a minap készítettem, manuális fókusszal
sütike
-
Mett
senior tag
xda-n erről topic [link]
-
Mett
senior tag
open firmwarrel viszont nem fog menni az lte. abban ki van kapcsolva. 10b hong-kongi ok
"For some reason,International D802 OPEN EUROPE software is locked for LTE connectivity. Dont know why,but that is the way it is. I just flashed that software to my G2 and have same issue as you. So for now if you want LTE auto enabled (if it is not to big work for you) you need to flash ASIA D802 version (wich I had) and then you can enable LTE. For now I will stick to this EUROPE OPEN version because I got bad experiense with some custom software for G2. And now I will try to sort this out because I need LTE"
ITALY OPEN G2 is ok
-
bigdee888
tag
Hali!
Azt hiszem tudom, mi a gondod. Nem is olyan reg a szolgaltatok elkezdtek nyomni a HD hang nevezetu funkciot az okostelefonokon.
Alapfeltetele a 3g
es elvileg tisztabb hangokat hoz magaval.
Ez a funkcio csak akkor ervenyes, ha mindket fel HD hangra felkeszitett okostelefont hasznal, es ha mindketten 3g halozaton lognak.
Amikor eloszor meghallottam - meg az elozo telefonomnal - en is nagyon meglepodtem, mert olyan erzes volt mintha ki lennek hangositva, kozben meg be lenne a telefon dobva egy barlang melyere...
Nem lehet, hogy nalad is ez all fenn? Ha igen, akkor ez nem hiba, hanem feature... -
DonMaster
addikt
válasz igen enynire elvolt, a flagshipekk , volt hoyg igérte a szeptember 9frissitést és lettbelöle december 20 , kb a q1-végé-ig kiderül ha addig nem jön update akkor utána rohamosan fog esni az ára a telonak bármenyire is jo kb a jelenlegi 110k-rol lefog minimum 70k-ra esni használtnál meg nem éri majd meg eladni , de ez az lg ezt azért nem promozzák de erröl tudni kell minden féle képen, , amielött szoba jönne nexus 5-és a 4 is google-azon azért jönnek a frisitések nem lg hanem google.
-
ferrari1
őstag
Én sem abból írtam
Torrente777 viszont saját romokat főzött samura rengeteget. Nagyon jókat. G2-re ha kiadja biztos vagyok benne, hogy az is ugyanolyan jó lesz sőt az alapok miatt jobb, mint a konkurens márkáé. Nem csak a nevét írta bele.
vadászcsiga: Az a kezdetek kezdetén volt és egy reset megoldotta, mint később le is írtam. Egy S4 nek a google mentését raktam vissza rá időhiány miatt. Az kavarhatott be.
-
akooos
veterán
válasz
hakydakillah #8077 üzenetére
Nekem eddig bármilyen telefonom volt, akár droidos HTC, akár Samu, akár Sony, akár Lumia, egyik sem bírta az én használatom mellett eddig
A G2 rendszeresen bír 35-38 órát úgy, hogy naponta játszok rajta min. 60-70 percet, nézek rajta filmet/sorozatot, zenét hallgatok, néha navizok is és telefonálok vele természetesen
Nagyon hardcore használattal, 100% fényerő 3 óra játék+film után volt egyetlen egyszer olyan, hogy 11 óra alatt merült le
-
balika333
tag
Én tegnap este lőttem ezt képet. Nem rossz
KÉP
-
hakydakillah
senior tag
válasz
ferrari1 #8074 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nagyon jól hangzik az, amiket megírtál. Én csak már nem szeretnék folyamatosan töltögetni + olyanokat, hogy képernyő fényerőt levenni minimumra, minden appot lelőni, semmit se indítani, csak hogy kibírja hazáig az akksi :-)
A netes officiális infók manapság semmit se érnek, sokkal jobb tulajoktól rákérdezni. Hátlap megoldást meg talán tényleg csak szokni kell. Én kapásból ma az oldalain kerestem az on gombot :-)
Nem a világvége a töltés, de az a legalább 2napos üzemidő minimális terhelés mellett had jöjjön már össze. Remélem visszajönnek még egyszer a régi jó Nokiás idők, amikor a 3310-eseket hetente 1x töltöttük :-)Lecs@
Hát igen, pont ezért lenne jó nekem a már említett egy hónapos teszt. N5 külseje nagyon tetszik + leheletnyivel minden méreti paraméterben a G2-nél kisebb, és könnyebb is. Tényleg annyi mindenben tökéletes, hogy egyedül az aksit tudom felhozni negatívumként.
G2 meg ma nagyon bejött. Ott a hátlap anyaghasználata nem tetszik, és többen írták már a ropogását. Idővel vacakolgatnom kellene vele, nem szeretem a felesleges emberre erőltetett appokat. Az ok, hogy tegyék bele, hátha valakinek bejön, de akinek mégse, miért olyan nehéz megengedni azok törlését? Ezt sose fogom érteni. -
ferrari1
őstag
válasz
hakydakillah #8073 üzenetére
-
hakydakillah
senior tag
Meg kell mondjam mai napig Nexus 5 vétel volt eldöntve, de Mediamarktban ma tesztelve a G2-t nagyon elbizonytalanodtam.
Szerencsére elég hosszúak ott a vezetékek, több telefont egymáshoz tudtam hasonlítani. A Z1 is tetszett EDDIG, de ma látva mennyivel nagyobb mind szélességben, mind hosszúságban ki is dobtam a listámról. S4-et meg se említem, az sose tetszett.
G2 kijelzője és gyorsasága valami fantasztikus, egyedül a hátlap nem tetszik az anyaghasználattal, és gombos megoldással. Nexus mellett tisztasága, gyorsasága, és támogatottsága szó, viszont az aksijától tartok. Hardware-ileg meg hát szinte ikrek. Szóval dilemma.
Ha megkérdezhetem (talán már valaki írta, de több ezer hozzászólás olvasására nincs időm), a G2 hogyan gazdálkodik az akksijával? Gondolok én arra mennyi időt bír ki olyan esetekre, mint:
- napi 1 óra telefonálás, 1 óra net, éjjelre kikapcs. - nálam ez szok az átlag lenni.
- és mondjuk intenzívebb napokon, amikor ott van mondjuk ez mellett +1órá játék, programok. Vagy ha megnéz az ember rajta egy filmet. Gondolom ilyenkor 1nap alatt így is lemerül. -
Apaxp
senior tag
válasz
vadászcsiga #8069 üzenetére
Akkor dropbox
kép -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
A GSM-boltban vásárolt készülék ami 32 GB-os abban van LTE/4G vagy csak a memória mérete a különbség?
Előre is köszönöm a segítséget! -
szabyka95
őstag
iloome premium tempered glass-rol velemeny ??
-
Apaxp
senior tag
Csinálni akartam ma délben egy jó képet.
Ez lett belőle 8x-os digitális zoommal készült. kép -
ferrari1
őstag
válasz
torrente777_ #8063 üzenetére
.
-
ferrari1
őstag
válasz
torrente777_ #8058 üzenetére
Látom készül a saját rom. Vagy már készen is van? Pubilkus lesz?
-
oszi61
tag
válasz
vadászcsiga #8060 üzenetére
Van akit megzavar a 61 a oszi után,de az a születési évem!
Na jó,így se mondhatom magam fiatalnak,de nyugdíjasnak sem!
A Lánykám,meg januárban lesz 17 éves!
-
oszi61
tag
válasz
vadászcsiga #8042 üzenetére
Még a beállításokkal birkózom!
-
jilian
addikt
Ha már képek....
Ehhez mit szóltok? katt -
Toobee
veterán
Felteszed a telefonodra és bejelentkezel róla. Egyébként minden le van írva a box-os lg faq-ban.
(#8050) oszi61: szerintem ne erőltesd a linkelés dolgot. Jól látható, hogy nem megy ez neked. Most kihagytál egy kettőspontot...Látom azóta már szerkesztetted, így még rosszabb lett
Segítek, ezt akarod linkelni. Na, harmadik szerkesztésre csak összejött
-
akooos
veterán
Felmész a dropbox.com-ra, bemész a mappába ahol van a kép. A kép mellett jobb oldalt a szélén van egy kapocs, amire az van írva, hogy share link. Arra rákattintasz, bejön új lapon a fotó. A címsorban lévő linket másold ide be és akkor jó lesz
Ha public mappában van, akkor jobb klikk és copy public link.
Tobeee: Hogyan tudom érvényesíteni az 50gb-os boxot?
-
oszi61
tag
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8038 üzenetére
Egyébként miért nem box.com-ozik mindenki? Kaptuk az ajándék 50 GB-ot a telefonhoz.
-
twon
tag
válasz
torrente777_ #8024 üzenetére
Azt hogyan tudom meg hogy nekem jelenleg melyik modem van fent?
-
oszi61
tag
válasz
Jó lett a kép!
-
oszi61
tag
válasz
Akkor nem tudom mi lehet a baj,mindjárt megnézem még egyszer!
Azt tettem,ezért nem értem,hogy miért nem jó? -
akooos
veterán
3000 mah van mindben
Szerk: de egyébként ha tudnánk olvasni és szöveget értelmezni, akkor itt sem azt írják, hogy 2610 mah az akksi.... "Kár, hogy microSD-slotot nem kapunk a pénzünkért - a készülék dél-koreai változatában van ilyen készség és a hátlap is levehető, viszont ebben a modellben csak 2610 mAh kapacitású az akksi."
8033: Direkt linket nyomass, mert nem tudjuk a kódod és a felhasználóneved
Ha már itt tartunk én ezt lőttem: [link]
-
Toobee
veterán
-
laca.1
aktív tag
Egy kérdés 3000mah vagy 2610mah aksi van a g2-ben mert itt azt írják 2610mah.Vagy a 16g-ban van ilyen a 32g-ben meg 3000mah??
nem értem
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
alextheboss #8029 üzenetére
igen az elég ijesztően néz ki, de ha rányomsz bejön a CWM. De inkább a rebooter, az kevésbé ijesztő
-
alextheboss
tag
Udv!
CWM-Recovery-t felraktam a vasra, de ha a hangerő le + bekapcs gombot nyomom, akkor a Factory Reset Hard jon be.. Miert?
-
akooos
veterán
Azt írta a fejlesztő, hogy úgy tűnik, hogy az LG javította a hibákat(?) és ezért zárja a topikot. Egy másik topikot említ, hogy ott megvan az "LG official APK", ami egyenlő a legfrissebb stockkal (?)
Nem nagyon értem igazából, de a másik topikban sincs link, vizsgálat miatt.
-
hard74
senior tag
-
twon
tag
válasz
Sterilzona #7909 üzenetére
Hol vetted a tokot? Én is keresek ilyet de az eredeti igen drága!
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
LG G2-vel szeretném meglepni magam karácsonyra. Csupán az rettent el, hogy LG hez nem tudok alkalmazásokat letölteni. Igaz ez? Androidos alkalmazásokat sem lehet rátölteni a netről? Aminek .apk a fájlneve...
Mennyire készít jó képeket az L2?? Ja és ez a torzításos mókás dolog csak élőben a videóknál működik? Mi ennek a programnak a neve?
Légyszi segítsetek!!
Közsi! -
twon
tag
Sziasztok!
Előre kijelentem, hogy nem futottam végig a fórum témát, tehát ha volt ilyenről szó amit kérdezek akkor ne legyen gond belőle!
A probléma: (32 gb-os készülék)
A telefonnak telefon beszélgetés alatt néha "vödör" hangja van! Mind két félnél jelentkezik a furcsa hangzás!
Ha a hálózat tipust gsm-re váltom az automatáról akkor minden tökéletes ha vissza rakom automatára akkor újra jelentkezik a probléma! (gsm alatt nincs 3g)
Tud valaki ebben segíteni?Esetleg:
- ezt a problémát orvosolni fogja egy jövőbeni szoftver frissítés
- ez hardveres probléma, irány a szervíz -
F-ECT$
titán
válasz
vadászcsiga #8012 üzenetére
Pont Neked írtam le már korábban is
-
Azharel
aktív tag
A telekom függő mobilok romjait a szolgáltatónak jóvá kell hagyni, vagy rámegy az europe open rom is ?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
-Mosquito- #8011 üzenetére
Nem lett tökéletes így is van
Kamera fókusz,hang,mikrofon, hirtelen ennyi jut az eszembe
De majd Update -
F-ECT$
titán
válasz
vadászcsiga #8006 üzenetére
Ha up to date rendszert szeretnék, akkor N5-öm lenne. Teljesen jó a G2, de 4.3-ban és 4.4-ben jöttek olyan dolgok, amik miatt jó lenne ezeket néhány hónapon belül megkapni.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
-Mosquito- #8008 üzenetére
Haha szerintem mióta megvan a Nexus csak fiatalodtam
Igen a tervem volt G2 , jó telefonnak gondolom csak hát ez a fránya Nexus megjelent 18-hónap fríssitéssel stb stb -
Kunsztler
senior tag
válasz
vadászcsiga #8006 üzenetére
Szerintem kacsingat a Nexus felé
sokat jár abba a topikba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest