Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahanoiaid87
csendes tag
-
kacsa7
őstag
válasz
honda130 #34289 üzenetére
Azért csinálja, mert ha nyomva tartod a hangerő fel gombot, bejön a quickmemo. Ez lezárt képernyőnél is megy, rezzen is egyet a telefon, így ha feloldod, az a kép fogad.
(#34272) pandor
A Telenor frissítés elég jól sikerült, viszont állítólag a régebbi verziókon nem volt a videó rögzítés közben hangfelvételi probléma (szaggatás, kattogás), ez KK-on tuti jelen van. -
Hm, akksi adatoknák most nézem, hogy bitangdurván első helyen szerepel a gyári időjárás app (74 %-al) 16 óra GPS használattal.
Ebben az a legjobb, hogy közben ki van kapcsolva a "Helyek", szóval elvileg semmi sem használhatna GPS-t.Viszont ezt egész idő alatt észre sem vettem, olyan jó az akksifogyasztás ezzel az új Dorimanx-szal. Még csak most tudtam először élesben tesztelni hétköznapi használattal.
Ezzel az Időjárásos beragadással van jelenleg 2 óra kijelző időm (akksi 70 %-on, 16 óra használattal), amit általában böngészéssel töltöttem (UC browser). Most Link2sd-vel jegeltem ezt a gyári app-ot, mert amúgy sem használtam eddig sem. Majd telepítem max az Időképet.
FauxClock-ban nincs is szükségem Per App kontrollárásra, nem eszik ez a böngésző szinte semmit alapon sem úgy veszem észre.
Viszont undervolt téren, ha megpróbálom átlépni a -12 mV-ot, akkor már képes újraindulni a teló.
Ezt azért furcsállom, mert sokan írjátok, hogy túl tudtok lépni 50-en is akár.
Lehet nekem ebből a szempontból kényesebb procim van.Egy dolog érdekelne még:
Akinek fent van az új 4.7-es Dorimanx, nem akadoznak nálatok a hangulatjel gif-ek itt a fórumon UC böngészőben? -
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #34284 üzenetére
DM
Esetleg ezt a camera mic fix et apk-ba nem lehet megoldani? -
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #34293 üzenetére
Root van, de TWRP-t nem szeretnék.
ADB-vel ha jól tudom fel lehetne tolni, csak kellene v20C-hez való.
Tudsz ilyet esetleg ?Más: Xda'bbeb 3.1.0 kamera mod nem jó ! Sajnos vaku közben hibázik. Hol jó, hol nem. 3.0.0 jó volt !
-
válasz
eladogeppc #34292 üzenetére
Ha van Root a telón akkor megoldható!
-
eladogeppc
veterán
Nincs valami megoldás arra, hogy a T-s boot animáció helyett a gyári legyen ?
Köszönöm !
-
cheroke
csendes tag
sziasztok!
azt nem tudjátok mitől van, hogy ha belépek a galériába képeket nézni és megy a netem, akkor kiírja a teló hogy pl.: asdf pc bontva.. egymás után többet is kiír, különböző pc bontva.. nincs se a szinkronizálás se semmi ilyen bekapcsolva -
zazenke
őstag
válasz
honda130 #34289 üzenetére
a telefonban van egy alapfunkció ami akkor éled fel ha a telefon aljáról fölfele húzod a kezed enyhén ferde vonalban. balra ferdén jegyzet füzet jobbra ferdén google vagy fordítva. ez indul elha nem pont ritmusosan oldod fel a képernyőt vagy a telefon érzékelése dupláz vagy késik vagy ilyesmi
-
honda130
tag
Sziasztok!
Érdekes jelenséggel küszködök két napja. Nem értem mit csinálok rosszul, de mikor dupla katt-al ébresztem a készüléket és ugye felhúzom az újjam a képernyőn, akkor sok esetben nem a kezdő képernyő jelenik meg, hanem az a fajta jegyzetfüzet, vagy mi a frász, amire az újjammal tudok rajzolni. Nem tudjátok mit csinálok rosszul? Az alapképernyőn sehol nincs kitéve ez a jegyzetfüzet., de akkor mi indítja el?
Köszönöm!
-
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #34284 üzenetére
Sima T-s v20c tiszta ROM-ot tettem fel. Semmit nem módosítottam ezen kívül, uhogy nem baj ha nem törölt mindent. Nem tud összeakadni semmivel elvileg.
A leírásba szerepel, hogy akinek nincs fent recovery (mivel tiszta ROM-ot akartam nem is raktam fel)
az másolja azt a bizonyos .xml fájlt a system/etc mappába. És újraindítás.
Ennyi..Felülírási jogok, vagy micsodák nem szerepelnek a leírásba...
Csak h rootolva legyen a teló, de az megvan/ volt... -
válasz
Soltee #34282 üzenetére
Ha nem csinálsz Hard Reset -et KDZ telepítés után, értelem szerűen megmaradnak a dolgaid mivel nem kerül törlésre sem a DATA particíó sem az Internal Storage(Belső SD memória)
De ez nem igazán ajánlott! Mert előbb-utóbb sorba fognak jönni a különféle hibák!
írd le pontosan melyik romra mit tettél fel vagy mit írtál át? és ugye NEM felejtetted el módosítás után a JOGOKAT beállítani?
Amúgy ha kell tudok adni TWRP -ből telepíthető javító csomagot és nem kell megint mindent újra telepítened, mert ez helyre állítja a hibás xml fájlt!
-
Soltee
tag
Megint megpróbáltam Felülírni a mic fix fájlt, most már az rt browser-el.
Ugyanaz... LG logo animációnál nem megy tovább!!!!!!Kérném aki a leírásba betette, javítsa, vagy törölje a nem recovery modban, nem lehet feltenni!!!!!!!!
-
Soltee
tag
válasz
toto0569 #34281 üzenetére
Még a KDZ flash megy 76%-nál, mikor újraindítja a telefont és rég be is tölt a teló, akkor lesz 100%
DE már akkor minden a régi volt!!!!!! A háttérkép, minden..... a legapróbb beállításig a régi.
Csak a root szünt meg és a root beállítások. De mondjuk ez azért egyértelmű... -
-
Soltee
tag
Na kérem szépen!!!
EZT MAGYARÁZZA MEG VALAKI!!!!!
Újra raktam a telót KDZ-vel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És mikor végzett, újraindult és mintha mi sem történt volna a régi beállításaimmal, telepített progikkal totál úgy jött be mintha nem is flasheltem volna....De végülis működik... Az tuti h most így hagyom....
-
apaszka
veterán
-
Soltee
tag
Az ES explorerel csináltam..
Elvilrg kezeli a root dolgokat... Vagy? -
-
pandor
tag
válasz
kacsa7 #34262 üzenetére
kacsa7: Köszönöm, hogy válaszoltál
Telenoros a telefon, ez azt jeleni, hogy a 10e firmet minden barkácsolás nélkül tudom 20b-re frissíteni az LG oldaláról letölthető "LG MOBILTÁMOGATÓ ESZKÖZ" programmal? A PcSuite-ra nincs szükségem, ha megy az előzővel nem telepíteném.
Az eddigi tapasztalatok szerint a 10e-->20b frissítést érdemes meglépni?
Feldobnám meg egyszer:
gyári billentyűzetre rá lehet varázsolni az ékezetes betűket vagy csak hosszan tart+kiválaszt játszik (pl. Anysoftnál teljes az összes magyar karakter közvetlenül elérhető)?
Esetleg más ajánlott bill. ahol teljes magyar abc látszik? -
Quqesz
nagyúr
Érdekes,hogy a voda is kiadta a v20c-t,pedig 6HU kódos és sehol sem látom listában szerepelni,hogy kijött....
-
tesoh
tag
Ha stock 4.4.2 van rajta akkor rootold, és tegyed fel a philz recovery-t. Ha ezzel megvagy akkor philzben nyomj egy Clean to install a new ROM-t. Miután kipucolta a szükséges partíciókat a leírás szerint telepíteni kell ezt a basebandet, hogy menjen az automatikus képernyőforgatás. Ha fent van a baseband akkor mehet a rom zip, és az újraindítás.
-
törölt tag
válasz
ToomyC #34264 üzenetére
Ha gyári ROM-od van, akkor elképzelhető, hogy érdemes rányomnod, a "Frissítési hibák visszaállítsa" menüpontra az LG PC Suite-ban. Nekem mióta ezt megcsináltam nem dobálja el a hálózatot!
Nem töröl amúgy semmit! Legalábbis nekem lefutott egy mondhatni negyedóra alatt áfástól, restartolt a telefon aztán mindenem megvolt. -
xSide
őstag
válasz
ToomyC #34256 üzenetére
Milyen rom-ot használsz?
Gyári független 20B-vel tölthető.
Most szedtem le...Szerk. dupla lett, nyomtam egy visszát szerk helyett.
-
-
kerpok
tag
válasz
eladogeppc #34225 üzenetére
és telenorékhoz nem fog jönni esetleg V20C? jó lenne...
valakinek infoja ez ügyben esetleg?
-
ToomyC
aktív tag
Megtudja valaki mondani miért nem tudom letölteni a Play-ről az LGCloud-ot ?
Ezt a választ kapom : LG G2
Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában.Mi vaaan? -
tesoh
tag
Tapasztalat még nem igazán van hajnali fél 2 fele raktam fel a romot, ma tudtam csekkolni a dolgokat. Minden fő funkció működik (RIL(GSM), Wifi, Bluetooth, NFC, Hang, Rezgés, Forgatás), a beszélgetési minőség is jó. Teljes értékű rom, minden Miui-s cucc működik benne(Zene, Galéria, Időjárás, Stb...).
A telepítése roppant egyszerű, én AOSP-on voltam előtte, így a T.W.R.P-t lecseréltem Philzre, majd Clean Install To a New Rom a Wipe Data-ban, és mehet is fel a rom zip. Kiválasztod a D802-t, bepipálod a gapps-t és install-t nyomva már települ is. A végén manuálisan újra kell indítanod. Az elején roppant sokat időzik az LG logónál(ott kicsit megijedtem, hogy tégláztam a telót), de aztán megjelenik a Xiaomi logó és a beállítás varázsló.
Más romról való áttérést leírta a topikban a fejlesztője.(#34250)andaxin76:
Ez nem hivatalos Miui rom, ez egy működőképes port.
Egyedül az akkumulátor fogyasztást nem tudom még megmondani friss rom lévén, de amint van infóm értesítelek titeket.
Illetve még azt vettem észre, hogy minimális lagg van benne. Írják is a topikjában, hogy ez kernelcserével eltűnik. -
szabo.norbi
tag
Valaki tapasztalt mar olyat, hogy kepernyovel lefele teve a telefon billeg? Eleg erdekes de olyan mintha kicsit meglenne csavarodva, de nem latszik semmi...
-
tesoh
tag
válasz
eladogeppc #34244 üzenetére
Ezt próbáltad? Tegnap jött ki, én meg vagyok elégedve vele.
Kép: -
Mankó
veterán
Valamelyik tag keresett itt PureGear tokot, nekem van eladó.
Bocsi az OFF-ért, de így hamarabb egymásra találnak [link] -
eladogeppc
veterán
MIUI-t akarok !
Normálisat, csak béna változat van ha jól láttam
-
rzoli
senior tag
Nekem is kábeles kérdésem lenne most. OTG Y kábellel működk valakinek a telefon+pen+töltés egyszerre?
Valami ilyesmit keresek: [USB OTG Y]
Van egy ilyen 300Ft-os kategóriájú kábelem, de a telefonnal nem megy a töltés, bezzeg a noname tablettel igen... Hálás lennék, ha ajánlanátok egy működőképest.
Egy kép többet mond minden szónál
-
zack
nagyúr
Látom sok a gond a szoftveres oldalon. 2 hete Flex 2.2-öt használok. Mit is mondhatnék. Eddig semmi hiba, teszi a dolgát. Azt hiszem maradni fogok Flex vonalon, mert ez az eddigi legstabilabb custom ROM a telefonomon.
-
Wade0303
aktív tag
válasz
eladogeppc #34237 üzenetére
Én sem használom. Csak azért kérdeztem hogy van-e mert úgy emlékszem mintha lettek volna problémák abból hogy valaki knock code-os rendszer telepítése után downgradelt knockcode nélkülire mivel hogy más a touch firmware a kettőnél meg más kernel kell. Aztán lehet semmi probléma nem lenne belőle, de csak óvatosságból rákérdeztem, bár egyelőre úgysem akarom lecserélni a DroidMester féle V20D-t.
-
DonMaster
addikt
válasz
eladogeppc #34237 üzenetére
kell a népnek, mimás ért, 99%-a akik kunyerják és izélnek hoyg nem megy meg neki nincs meg stb. azok csak 1x kiprobálják oké nekem van ilyen azt jolvan nem használom
.
legjobb szerimtem a képernyö ujlenyomat olvaso -
eladogeppc
veterán
Mi a tök jó ebben a knock code-ban ?
Nem is értem.
Akkora nagy újjítás, mintha szembogár lock lenne. -
gusthy
veterán
válasz
rayoliviero #34227 üzenetére
Meg gyakorlatilag is. Ez csak azért gáz, mert nekem például nagyon fontos, hogy menjen.
-
Soltee
tag
válasz
eladogeppc #34229 üzenetére
Nekem is az van..
És hang jobb lett a videónál?
És tudsz otg-n rögzíteni? Nem mintha használnám csak megpróbáltam és a beállításoknál nincs olyan amin át lehetne kapcsolni... -
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Megjött a Nilkin bőr QW tokom meg 3db képernyővédő foliam(10$). Nagyon jo, nincs fém kerete, és tetszik az hogy aktiv aflip, ha kinyitom felold, lezárom lekapcsol. Batran ajánlom mindenkinekbár kicsit nehezebb hadznalni vele a telot mert csak 1kezbe foghato, de nekem nagyon bejön. Külön QW alkalmazások nincsennek?
-
rayoliviero
veterán
-
Soltee
tag
válasz
eladogeppc #34222 üzenetére
Én is leírtam már a tapasztalataimat...
V20D tényleg gáz... V20b sem az igazi.
A T-s v20c viszont nagyon jó...Melyik camera mod-ot használod?
-
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #34222 üzenetére
Maga a telefon T-mobileos?
Igazából úgy tűnik, hogy a különböző 20B/C/D-k eléggé zavarosan vannak jelölve, van olyan 20B, amiben van knock code, van, amiben nincs, illetve igazából pl. a sima D és a T-s C közt nem nagyon látok különbséget, kivéve, hogy benne vannak a Telekomos appok, amik viszont törölhetőek.
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Stock, rootolt v20D többször csinál olyat, hogy nem tudom felvenni.
A poén, hogy amióta megvan, csak pár napja csinálja.
Nem települt semmi, nem változott semmi, csupán használva volt.v20C Telekom-os volt korábban javasolva. Nincs olyan v20C ami nem Telekomos boot animációval indulna ?
Valahogy ritka a v20C. Van rejtett hibája esetleg, mert a v20D nem 100-as.Rooton kívül más piszka nincs a telefonon. JA, kamera mod, de attól csak jobb lett a kamera !
-
rzoli
senior tag
válasz
pandor #34218 üzenetére
5: az összefoglalóban van erről is egy bekezdés, de a többivel kapcsolatban, ha nem is mindről is találsz infókat.
- Fagyasztható és törölhető programok:
Itt egy lista, az LG G2-n fagyasztható és eltávolítható programokról. Azért ezt csak saját felelősségre csinálja mindenki!!! Ez a lista más verziójú G2-höz való, de 99%-ban megegyezik a d802-el. Maximum pár programot nem fogsz megtalálni,mert a mienkben nincs. Illetve ha bemegyünk a Beállítások--> Általános--> Alkalmazásokba, akkor itt a letöltve fül alatt lévő összes program eltávolítható.De szerintem root ehhez is kell.
-
pandor
tag
A héten 2 G2 telefon került hozzám, de más a szoftver rajtuk:
Android 4.2.2 / szoftver: D80210e-216-01 / cikkszám: JDQ39B
Android 4.4.2 / szoftver: D80220b-216-01 / cikkszám: KOT49I.D80220bLenne pár kérdésem:
1. verziószám a D802 utáni rész, azaz 10e és 20b?
2. a 20b jelenleg az utolsó verzió?
2. mit jelent a cikkszám különbözősége?
3. a Szoftverfrissítés menü alatt a mindkét esetben az áll, hogy a telefon a legfrissebb verziót használja, ami nyilván nem áll, van mód ezeket automatikusan (frissítésre kattint->szoftver le letölt->telefon újraindul->telepít->kész, ahogy pl. nexus 7-nél történik) frissíteni az utolsó verzióra (1.hsz-ban írt kézi frissítést olvastam)
4. gyári billentyűzetre rá lehet varázsolni az ékezetes betűket vagy csak hosszan tart+kiválaszt játszik (pl. Anysoftnál teljes az összes magyar karakter közvetlenül elérhető)?
5. fórumot olvasva még nem találtam listát a büntetlenül letiltható alkalmazásokról, volt már ilyen? root nélkül gondolom ez a legjobb módja az optimalizálásnak?Köszönöm a válaszokat
-
L4ck091
csendes tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan problémája, hogy beállítja a telefont rezgő űzemmódra (pl.: éjszakára) és pár órával később visszaáll rendes "hangos" üzemmódra?
Silent mode widget-et használok, lehet az a hiba?Válaszokat előre is köszi!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dunken #34209 üzenetére
Elvileg a music mappa és ott látnia kell az összeset,kivéve ha vmi rendszermappában van....ha nem jó így,akkor csinálj egy gyári visszaállítást(előtte ments mindent)
Andrew10
Én inkább így ajánlom:LG hivatalos oldalán van terméktámogatás,onnan töltsd le a drivert,majd az LG Mobile Support Tools-t,és azzal frissíts. -
dunken
csendes tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mindani hogy hogyan kell vagy hova kell másolni zenét a G2re hogy a gyári lejátszó lássa? Nem tudok rájönni. Akárhová másolom nem találja.
Köszi... -
watador600
senior tag
válasz
rayoliviero #34207 üzenetére
Nem hiszem, mert droidmester romjához is ugyan azt a zipet használtam :/
-
rayoliviero
veterán
válasz
watador600 #34206 üzenetére
D802 kernelt tettél fel, nem nézted el?
-
watador600
senior tag
válasz
rayoliviero #34202 üzenetére
Én mikor erre a romra feltoltam a dorimanxot akkor ezt kaptam reboot után: link
Reset után is ez volt. Majd nyomtam egy factory resetet és raktam újra a gépezetet aztán ment. Azóta nem próbáltam (nem merem). Holnap megnézem a yodát.
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Amikor akarom a pc suite-al megnézni, hogy van e új szoftver ki dob egy ablakot, hogy a telon a pc suite-ot válasszam mert nem ismeri fel a telot. De a kapcsolódási lehetösegeknél nincs pc suite. Valami ötlet? Köszi.
-
válasz
apaszka #34180 üzenetére
Azok még a szép idők voltak, én is nagyon pályáztam akkor egy A300-ra, de még nem volt rá keret. Ma meg már van, de akkor se kell, ez a Lenovo Yoga2 13 nagyon faja kis cucc, egy ideig megtartom, pedig a Dell Vostro-val se volt baj, csak nem volt tapis
Na mind1, ha gondolod megnézem van-e valahol A200 keret a cégnél.
-
szoja
tag
Szia! Olvass vissza, én is jártam hasonló cipőben 1-2 napja. Fogalmam sincs mi okozta. A lényeg: a fotóid nem tűntek el, csak valamiért meggajdul a galéria app. Fogj egy filekezelőt (pl. a gyári Fájlkezelő tükéletes, vagy Total Commander, ES File Explorer) és nézz be a DCIM\Camera folderbe - ott lesznek a régi képeid. A galéria app egyébként nálam egy factory reset után megjavult, mondjuk eltartott vagy 2 óráig mire megint belaktam a rendszert...
-
rayoliviero
veterán
válasz
watador600 #34200 üzenetére
Én CloudyFlex 2.3 romra tettem már fel Dorimanxot és Yodát is, semmi probléma nem volt.
-
laca.1
aktív tag
Tesztelgetem a yoda kernelt cpu már levettem 1.5ghz fogyasztás csökkentés céljábol egyenlőre azt vettem észre akuidő javult,a rendszer ugyanolyan gyors semmi lagg.
Kinevettek mikor írtam hogy a yoda kernel folyamatosan 4 maggal dolgozik közel azonos órajelekkel.
A droidmax kernel általában 1maggal még videó nézés alatt is egy max kettő nagyon gyepálni kellett hogy folyamatosan 4 menjen.yodánál mindig 4 megy a cpu-z progival figyeltem mi zajlik a háttérben.
Ha hiszitek ha nem nállam így megy,csak egy tapasztalatot osztottam meg hátha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Elden Ring
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest