- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Legújabb kdz-s stock romot, vagy D80220B-t honnan tudom letölteni? Természetesen az első hsz-ben lévő linkek halottak
-
hito
nagyúr
Inkább semmi
-
hito
nagyúr
válasz
killzone1987 #34181 üzenetére
Hát tényleg tekintet nélkül rángattam le és nyomtam rá vagy 10x egymás után. És akkor ettől el tudott tűnni a belső memória DCIM tartalma? Megnéztem, mást nem bántott, csak a DCIM mappát kopasztotta meg.
-
hito
nagyúr
Eddig életem egyik legjobb telefonjának tartottam a G2-t, de ma kiverte a biztosítékot. Meenova féle kártyaolvasót dugogattam rá és fényképeztem vele, belső memóriára és memóriakártáyra is. Semmi gebasz nem volt.
Hazajöttem és látom, hogy a belső memóriáról egyszerűen minden kép és videó eltűnt azokon kívül amiket ma fényképeztem.Mi a franc ez? Mi történhetett? Azért az nem kicsit durva, hogy egyik percről a másikra egyszerűen elveszik 2 hónap anyaga. Voltak rajta nagyon fontos dolgok is. Történt már ilyen valakivel? Lehet összefüggés a meenova fajta kártyaolvasóval való szórakozás és a történek között?
-
hito
nagyúr
válasz
rayoliviero #33430 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a minimal design, főleg az első linken lévő.
-
hito
nagyúr
válasz
DonMaster #33401 üzenetére
Már volt is olyanom
De nem kell ehhez koreai G2, elég ez is. Első hsz-ben is benne van.
-
hito
nagyúr
válasz
VOLTCRAFT(1) #33350 üzenetére
Butaságokat ne beszélj már! Előtte olvass és nézz körbe, utána próbálj nagyot mondani
Lehet, hogy előtte előzményeket is kéne olvasni, mielőtt egy beszélgetés közepébe nagy mellénnyel beleszólsz.
-
hito
nagyúr
válasz
Soltee #33315 üzenetére
Ha nem látsz különbséget, akkor az azért lehet, mert éppen nem olyan helyzetet videózol ahol szembetűnő a különbség. 60fps és 30fps-sel való videózás közti különbség leginkább a videón látható mozgó objektumoknál látszódik, pl.: nagy szél ahogy tépi a fákat, autók mozgása, sportjelenetek és még 1000 helyzet. De én mondjuk ezek nélkül is látom a különbséget, ha a kamerát mozgatjuk egész máshogy néz ki a felvételen, sokkal folyamatosabb.
-
hito
nagyúr
Én ezt nem néztem. De a kettőnek sok köze nem kéne hogy legyen egymáshoz, hiszen a G2 tudja az 1080p@60fps-t és maga az alkalmazás is tudja, akkor miért nem működik? Mind1, ezer oka lehet, csak furcsa és dühítő, főleg így hogy ott van és mégsem megy. De már túlléptem, ez van.
-
hito
nagyúr
Ezzel sajnos nem is fogod
De megvan ám a megoldásom ha sehogy sem lehet összehozni. Igazából nekem a külső eszközre való rögzítés csak hetente 1x kell kb. 40perc erejéig, ahol 720p-ben veszek fel 30fps-sel. Úgyhogy nem olyan nagy gáz ha nem jön össze a külső eszközre való rögzítés 1080p@60pfs mellett. Ha úgy veszek fel akkor megy a belsőre, a külső eszközre való rögzítés meg úgyis csak akkor fontos amit írtam, ott meg az 1080p@60fps nem fontos
Köszi az eddigi infókat!
-
hito
nagyúr
Igen, LGCamera-val (ez a beállításokkal ellentétben nem tud 60fps-t), Google Camera-t, Camera FV-5, stb...vagy nem lehet beállítani egyedi mentési mappát, vagy nincs 60fps-t.
Akkor megnézem, hogy abban melyik verziójú xdabbed van és feldobom azt. Nem hinném, hogy DM egyebet változtatott volna a romjában ami erre lenne kihatással.
Nem tudod abban melyik verziójú xdabbed van?
-
hito
nagyúr
válasz
Szakiii #33259 üzenetére
Ugye nem kell részleteznem a dolog előnyeit?
1000x kényelmesebb a dolog, azonnal visszanézhető notin kábel és minden vacak nélkül és bármilyen eszközbe azonnal betehető, megosztható. Nekem a microSD hiánya a G2 legnagyobb és egyetlen hibája, és ha van lehetőség orvosolni, akkor mindent megteszek ennek érdekében
-
hito
nagyúr
válasz
kacsa7 #33249 üzenetére
Leszarnám ha működne benne a 60fps. De akkor miért teszi bele a gyökér készítő, ha még úgyse megy hogyha eleve támogatja az alap kamera szoftver is
Ez kurv@ra nem igaz. Itt lenne a megoldás, erre megint egy banánhéj. Annyira unom már ezt. Itt rögzítene az SD-re, még az alkalmazásba is benne van a 60fps, erre b@xik működni
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a playről letölthető LGcamera appban miért nem rögzít 60fps-sel videót?
-
hito
nagyúr
válasz
kacsa7 #33247 üzenetére
D80220B van fenn, V2.2.1-es kamera moddal. Itt ugyan tudom állítani, de a gond ugyanaz mint nálad. Nem oda menti. Viszont egy hirtelen jött ötlettől vezérelve kipróbáltam playből letölthető LGCamera appal és láss csodát, ott működik. Az egyéb beállításokon belül meg lehet adni neki az útvonalat, hogy hova mentse és működik is. Viszont nincs benne 4k és hiába állítottam be 1080p-nél a 60fps-t is, 30-on rögzít
Úgyhogy nem felhőtlen az öröm.
-
hito
nagyúr
Na, akkor kicsit komolyabban is érdekelne a tapasztalatod, ugyanis sikerült szereznem egy OTG-s microSD olvasót. Xdabbed kamera mod fenn van. Átállítottam a mentést belső memóriáról SD kártyára és mégse oda rögzíti, hanem a belső tárhelyre. Kipróbáltam OTG kábellel is egy pendrive-ot rácsatlakoztatva, szintén belső tárhelyre rögzít.
Neked biztos egyből pendrive-ra tette a felvett anyagot? Milyen rom volt fenn és melyik verzió az xdabbed-ből?
-
hito
nagyúr
Nem tudja valaki, megoldották már esetleg közvetlenül a Meenova kártyaolvasóra való fényképezést/videórögzítést? Valaki mondta, hogy valamelyik romban már benne van ez az opció, csak akkor még sajnos nem működött.
-
hito
nagyúr
Lehet, hogy 5000x elhangzott már, de megkérdezem mert nem tudom a választ: a mikrofon problémára (miszerint ha nincs éppen hang a felvétel közben, akkor nem is rögzít semmit) van már megoldás? XDA-n található microphone fix gyógyír a problémára?
-
hito
nagyúr
Srácok! A 720p@120fps-t csak gépen játsza vissza rendesen lassítva? Mert ha galériában megnyitom, akkor normál sebességben játsza le, mintha nem is lassítva vette volna fel.
-
hito
nagyúr
válasz
toto0569 #31831 üzenetére
Én már ilyenekre nem is emlékszem
Amit egyszer a hátam mögé dobtam, arról meg nem emlékezem
Hát ha valakinek ez nem elég jó, annak bizony lesznek problémái. Tapasztalatból mondom, hogy ilyen problémamentes, alaposan átgondolt és jól összerakott készülékkel ritkán volt dolgom. Sok csalódás fogja érni azokat, akiknek ez nem elég jó.
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30943 üzenetére
Koszi, bar nem tudom miert erdekel, szerintem igy is hibatlanok a szinek
1-2 Asus-ban (Fonepad, Memo Pad) van alapbol beepitett kalibralo program. Azota is hianyolom ezt a telefonokbol.
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30937 üzenetére
Wow! Ezt a gamma turkaszt hol lehet elerni? A romodban?
-
hito
nagyúr
válasz
Steelheart2 #30705 üzenetére
Nem tudom sajnos. Ma több telefonbeszélgetést is lefolytattam. Semmi hibát nem tapasztaltam.
-
hito
nagyúr
válasz
Steelheart2 #30703 üzenetére
Nekem is ma ajánlották. Feltettem, hibátlan!
-
hito
nagyúr
Van valami érdemi különbség a Jishnu's és az xdabbeb mod között? Mindkettő tartalmazza a 4k-t, a 120fps 720p-t, a low light 30fps-t, valamint a 100%-os jpeg (illetve az egyik asszem "csak" 97%) mentést.
Lényegét tekintve ugyanaz? Tök mindegy melyiket használja az ember?
kacsa7: akkor jó van fenn
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30672 üzenetére
Jóvanna', ezt kihagytam a számításból
Köszi az infót a kamerás kérdésre!
-
hito
nagyúr
TWRP-ben ki tudod kapcsolni, utána kdz, vagy tot reflash. Nincs TWRP-ben mass storage mode? Valamelyik telefonomon láttam olyan recovery opciót, hogy össze lehetett kapcsolni PC-vel, látta a háttértárat és tudtál rá másolni. Illetve lehet, hogy csak microSD-vel működött, passz.
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30641 üzenetére
Ezt mire írtad? Csak mert kerestem az előzményt amire válaszoltál, de teljesen más a téma, viszont érdekelne ez a része:
"vissza teszi a gyári Kamera -t, viszont a 4K-UHD és 120.FPS mód az megmarad benne!"
Hogy lehet ezt elérni?
-
hito
nagyúr
Mivel az első hsz-ben lévő romok nem elérhetőek, így ezt szeretném feltenni: UK OPEN KitKat 16GB D80220B_00.kdz
Nem lesz gond vele, mehet fel?
-
hito
nagyúr
4.2.2-n TWRP ezt írja nekem az 1.hsz-ben lévő camera mod telepítése után:
Finished!
Checking if loki-fying is needed
/dev/block/platform/msm_sdcc. 1/by-name/boot nee
[ - ] Unsupprted aboot image.
Error loki-ifying the boot image.
Error flashing zip ' /sdcard/xdabbed_g2_camera_d
Uptading partition details...Failed
Na nekem ez kínai. Mi hibádzik? Természetesen a JB-hez való camera mod került letöltésre. Kamera alkalmazásba belépve nincs se UHD, se 720p@120fps.
-
hito
nagyúr
Ha valakit érdekel a videófelvétel közbeni hangminőség kérdése:
Stock 4.4.2-ről downgarde-eltem stock 4.2.2-re és láss csodás megoldódott a probléma. A koreai G2 még mindig valamivel jobb hangminőséget produkál, de mostmár szinte biztos, hogy csak szoftver kérdese a dolog, mert az európai G2 jóval hangosabb hangot rögzít JB alatt, mint KK-tel. Nem tudom miért kellett lebutítani
-
hito
nagyúr
A D80210A_00.kdz nevű JB rom 16 és 32GB-osra is feltehető? A nevéből sajnos nem derül ki, hogy melyikkel kompatibilis.
-
hito
nagyúr
válasz
pestibenji #30453 üzenetére
Ezt találtam, de a dátumból kiindulva ez még 4.2-es kamera app, nekem meg KK van fenn.
-
hito
nagyúr
válasz
Danny365 #30432 üzenetére
Ez se hülyeség, de elég pepecselősnek tűnik. Szerintem reflash lesz belőle. Lehet előbb végzek (flash 10perc, kozmetika 10-15). Köszi!
Egyébként szinte biztos, hogy a koreai G2-be kb. 2x jobb mikronfont tettek. Bődületes a különbség a hangfelvételben. És ezt bizonyítani is tudom
-
hito
nagyúr
válasz
toto0569 #30426 üzenetére
Thx!
kacsa7: az izgalom hevében nem csináltam backup-ot, hova kell sorbaállni a pofonért?
Egyébként még igazad is lenne, ha tegnap nem cseréltem volna a koreai cuccost egy D802-re. Ezzel minden pofont egyszerű. Root, TWRP, G2Tweaks, camera mod, össze-vissza kb. 15perc volt.
-
hito
nagyúr
Ha feltettem a kamera moddot és nem csináltam előtte backup-ot, akkor van rá mód, hogy teljes reflash nélkül visszaállítsam a gyári kamera tulajdonságait? Van valahol stock camera zip?
-
hito
nagyúr
Nagyon fontos kérdés (számomra):
a kamera mod hozzányúj a videófelvétel hangminőségéhez? Sajnos stock kamerával nem csináltam próbafelvételt, csak amikor már módosítottam a kamera drivert az első hsz-ben lévő csomaggal.
Most vagy a koreai G2-ben van mérföldekkel jobb mikrofon, vagy a kamera mod csúnyán lebutítja a hangot. Koreai G2-vel sokkal tisztább és mérföldekkel érzékenyebb/hangosabb felvételt lehet készíteni és mivel nem csináltam a normál G2-vel kamera mod előtt próbafelvételt, így nem tudom, hogy vajon a mikrofonjuk más, vagy a kamera mod cseszi szét így a hangot.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Az első hsz-ben lévő kamera moddok a híres 4k & 720p 120fps csomagok? Csak mert az nincs feltüntetve, hogy a telepítésével mi változik a kamerában
-
hito
nagyúr
Na csak kérdezek, hátha...
Ha egy 4.2-es tot fájl mellett a zip-ben nincs DLL fájl, az baj? Csak mert 4.4-es tot-ok mellett mindig van DLL.
-
hito
nagyúr
Tök jó ez az állóháború, örülök neki! Én meg emiatt maradok segítség nélkül
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30128 üzenetére
Megint felflasheltem a telefont 4.4-gyel, megint megrootoltam, megint ráengedtem az autorec.apk-t és megint letérdelt a telefon. Szépen lemegy a recovery telepítés, újra is tudja 1X indítani recovery-be, de utána se rendszer nem bootol be többé, se recovery
MI LEHET EZ? Már tényleg megbolondulok!
Lehet ez ezért, mert nem rootolja meg rendesen és valahova nem engedi be a autorec-et? De akkor nem futna le. Meg is tudom neki adni a root jogot. Amikor rootolom a telefont i25-tel, akkor egyébként soha nem lép be az 1.hsz. szerinti leírásnál található módon a recovery-be, csak simán újraindul. Utalhat ez valamire?
-
hito
nagyúr
válasz
Korai volt az orom. Recovery bejott, de rendszer nem indul es most mar a recovery sem jon be. Megy a piacra, befejeztem. Ehhez mar nem tudok mit szolni, ilyet meg nem eltem.
-
hito
nagyúr
válasz
És ez volt a jó fájl és módszer, nagyon szépen köszönöm!!!!
Az volt a probléma, amit gondoltam. A bootloadert egyik módszer sem tudja megkerülni, vagy felülírni, így nem is sikerülhetett a dolog.
Örök hála, innen menni fog, mint a karikacsapás!
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30125 üzenetére
Kezdek rájönni, hogy ez az egész azért van, mert zárt a BL-em és ez az eljárás se tudja kikerülni, kinyitni. Amit linkeltél az az első hsz-ben lévő módszer F320K verziója?
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30117 üzenetére
Security boot error
Ez nem az a loki féle akármi ami miatt nem indul és nem flasheli fel a custom recovery-t?
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30110 üzenetére
Basszus, ne haragudj, 3nap után 10perce sikerült a root egy 4.4-es tot fájlos rendszeren és pont azalatt írtad ezt
Jövök egy sörrel!!!
Szerinted az első hsz-ben lévő 4.4-es TWRP telepítés jó lehet F320K korean G2-re? Az a baj, hogy ahol találok pl. CWM recovery-t, ott külön fájl van F320K-hoz, úgyhogy nem merem ezt feltolni. 4.4-hez meg nem nagyon lelek CWM-et vagy TWRP-t XDA-n, főleg nem F320K-hoz. Ez pl. valószínűleg még JB-hez való recovery.
És nagyon köszi amit összedobtál!!!!
-
hito
nagyúr
Na akkor ünnepélyes keretek között:
cserélném koreai (32GB-os és microSD-vel bővíthető, hátlap levehető, akksi cserélhető) LG G2-met, nomrál európai 32GB-os G2-re.
Én nem tudom összehozni rajta a root + TWRP kombót, ügyeskezűnek biztos csak ujjmozdulat a dolog. Én befejeztem.
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30089 üzenetére
Rendben, de az sincs. Egyébként nekem ez új, hogy nincs gyári recovery sem. De a lényeg, hogy HR-et sem jön be és a tot-os frissítés után az volt. Bármit tolok rá offline flasherrel, nincs se recovery, de HR-et sem. Root meg semmivel sem megy. Még amikor 4.4.2 volt fenn downgrade előtt, akkor azt sikerült rootolni, azóta egyik verziót sem semelyik eljárással.
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30069 üzenetére
Ezzel sincs recovery-m. Offline flasherrel szépen felmegy és recovery nuku. Na erre próbáljon valaki gombot ölteni.
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30069 üzenetére
Assze ez még nem volt. Már töltöm is, köszi.
Addig itt egy screenshot, 4.2.2 root próba, ezt írja:
-
hito
nagyúr
válasz
DroiDMester #30063 üzenetére
Amit nem tudtam rootolni az egy 4.2.2-es tot rom volt. A neve:
LGF320KAT-00-V10e-KT-KR-JUL-30-2013+0.tot
Semelyik módszerrel nem lehet rootolni, a V10e-re hivatkozik. Végső elkeseredésemben ezt találtam, de nem működik. Error dobálások közepette telepíti a superuser-t, de nincs root jogom.
-
hito
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #30058 üzenetére
Igen, még véletlenül se azt szeretném, hogy működjön rendesen. Nem ezen vagyok 3napja. Élvezem, hogy egy szarházi rootot nem tudok összehozni, hogy a custom recovery-ről már ne is beszéljünk. Nem értem a felvetést
-
hito
nagyúr
Megbolodulok. Tegnap ugye sikerült egy tot fájllal életet lehellni a bootloopos G2-mbe. Volt is recovery-m utána hogy kell (hangerő le + bekapcs). Most feltettem egy kdz-t és megint nincs recovery-m
Miért nem teszi fel az offline flashtool a recovery-t???
-
hito
nagyúr
válasz
Jacksonrodeo #30032 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged