Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen ugyan az!
eBay en is van ugyan az a S-Line 1000-1500.ft ért is! Sajnos ilyen sokat rátesznek itt nálunk!Nekeda hátlapja pedig BŐR hatású kemény gumiból van! és nagyon jó a fogása, és az illesztések is hibátlanok!
A méretet nem vészesen növeli, de azért érezni hogy nem egy 300.ft os 1.mm vastag szilikon gumi, hanem minőségi cucc!
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #34433 üzenetére
:-) tényleg ugyanaz, mint a magyar boltból? Jól látom, hogy a Nekeda hátlapja recés? Valami tuti vekony, jo fogasu megoldast keresek. Az asszony PureGear extreme tokja bombabiztos, jo a fogasa is, csak lehetne vekonyabb, de anyag az van benne rendesen.
-
zazenke
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #34491 üzenetére
De most az időkép igényes ikonjai hogyan passzolnak össze azzal a sárga kisgyerek rajzolatú napocskákkal. Ráadásul különböző értékeket fog mutani a kettő
-
RAYBOMB
tag
Mahdi romon telefonálás közben nem kapcsol ki a képernyö. Nagyon zavaro. Valami megoldas? Fent van az AOSP modem, pa stock google appsal...stock kernellel. Valaki segitsen!!!
-
zazenke
őstag
válasz
Quqesz #34488 üzenetére
igen ez így van de tettem fel egy lunchert ami engedi szét húzni méretre igazítani ADW luncher. persze ennek meg más hátránya van hogy a duplakoppos felnyitás az működik de a lezárás csak a képernyő felső infóbárjánál.. bár ezt is ki lehet játszani ha valakinek fontos az ilyen lezárás . ha felteszek egy lezáró programot és a lunchet beállítom hogy pl felfelé húzásnál indítsa el a lezáró programot. vagyis felfele újj mozdulatnál zár a képernyő
-
toto0569
addikt
-
zazenke
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #34482 üzenetére
-
Danny365
őstag
Egyébként miért jobb STweaks nélkül a dori kernel? És ezt most kivételesen mindenféle cinizmus nélkül kérdezem.
Én nem szoktam állitgatni nagyon semmit a progiban, de nem érzem, hogy hátrányom lenne, hogy ott van feltelepülve. -
zazenke
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #34482 üzenetére
Ez igaz én widgetként hasznalom csak de számomra a pontosság többet ér.
-
pit450
aktív tag
válasz
rayoliviero #34477 üzenetére
Dm 3.2 romja van nekem arra hogy tudom ezt a kernelt felrakni?
-
zazenke
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #34478 üzenetére
a magyar időkép alkalmazás a legjobb magyar földre
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rihard83 #34464 üzenetére
Névjegyek:sim vagy gmail...ahova mentetted,de ha telóra,akkor pápá..sim-->importálás...gmail-->névjegyek szinkronizálása
Időjárás: a frissítés/app központ appot indít és ott lesz egy időjárás téma frissítés-->frissít...playen nincsen fent
Navi:hát azt újra kell telepíteni
DE min frissítettél???ota vs toolsvs suite vs kdz????első három nem töröl semmit csak a kdz...
10-11+
Jaja én is meglepődtem tabon,de ezt jól elb...ták... -
f(x)=exp(x)
őstag
A yaho vagy az accu a megbízhatóbb?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #34462 üzenetére
Most kb. hozza az LG hotplug+ondemand power save szintjét az MSM hotplug+ondemand power save. Lehet több töltés kell neki mire beáll? Mert most a második töltéssel még jobb lett az akku. Az igaz, hogy az ART-ra átváltottam közben, de úgy tudtam, hogy azzal pont jobban merül az akku.
-
Gaberking
senior tag
kezdőképernyőm:
-
Gaberking
senior tag
válasz
rayoliviero #34458 üzenetére
Nálam is hibátlanul működik. Ugyanezeket tudom elmondani én is róla!
-
zenefan
aktív tag
10a, T-mobile rom
4.2.2 android ver.Próbáltam biztonsági mentést készíteni, és másodjára is ugyanott hasalt el:
Mit lenne érdemes tenni?
Amúgy milyen romra lenne érdemes frissíteni? 20C? Érdemes Kit-Kat-et feltenni? Főleg ha ez mindenkinél előfordulhat:
- 4.4 KitKat-nál sistereg és recseg a füles:
V20A illetve V20B verziószámú szoftvernél, a fülesen a bal oldali hangszóró 50% feletti hangerőn, sistereg és recseg. Ez a bug minden g2 modellben jelen van. Sajnos szoftveres gond, amit remélünk javítanak majd.Nem néztem utána, de jól sejtem hogy a 20...-al kezdődő romok tartalmazzák a Kit-Katet? Vagy azt külön kell feltenni?
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó AOSP v AOKP ROMot cyanogenmodon kivul amin szinte minden hibatlan?
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
DroiDMester #34461 üzenetére
Szia.
A 3.4 mit fog majd tartalmazni? Mik lesznek kiszedve, mi marad benne, milyen kernellel lesz? Érdemes lesz 3.1.1-rol valtanom? Ezzel meg vagyok elégedve, de az új mindig vonz
-
Soltee
tag
válasz
Az összefoglalóban is szereplő V20C (T-s)
Csak rootolva van xposed és G2 tweaks -
Rihard83
tag
Sziasztok!
Nemrég frissitettem az oprendszert a telómon amit már elég régóta kinál csak mindig kihagytam, erre most megtettem hátha van egy két érdekes újitás, hát meg is bántam. Először is az összes névjegyzék törlődott amit a telen tároltam. Az accuweather widget amit totál szerettem az is törlődőtt és kinálja hogy töltsem le de nem akarja csak bedoob a már letöltött alkalmazásokhoz Play-be pedig nem találom. Harmadik meg ez a kékről fehér színre való átváltás ami mutassa a wifit hálózatot stb. nagyon nem tetszik. Ja és a GPS helyett is "Hely"-et katasztrófa. Nem beszélve a Navigáció program is eltünt. Ezeket valahogy visszalehet hozni vagy mit tudok tenni?
Köszi előre is a tanácsokat.
-
zazenke
őstag
válasz
holnap reggel 10 óra felé csináljuk meg egy ismerősömmel közösen a 3.3 as romodat ha addig esetleg elérhetővé teszed a 3.4 eset akkor az megy fel. de nekem már az is haladás hogy tudok rootolni és felesleges programokat törölni . az én telefonadataim a következők csak azért osztom meg hogy az xml es dolog ezen tuti nem műkszik.
update kép az lemaradt -
rayoliviero
veterán
válasz
A gyorsaság az nagyon jó, az akku is, de egy beállítás veri az akkut: Ondemand POWER save+LG hotplug. Amikor még STweaksben így állítottam, úgy még jobban bírta. Csak így nem tudom megmaradna-e a gyorsaság, hogyha ilyen beállításokkal is megcsinálnád a STweaks nélküli kernelt.
-
válasz
Soltee #34448 üzenetére
Pontosan melyik ROM -volt a telódon?
az xml -fájl abból a zip ből(G2 mic fix V2.zip) van amit korábban teis próbáltál, meg az összefoglalóban is benne van!
Én ezt az xml -t soha nem próbáltam, mivel én saját magam írtam-szerkesztettem az xml -t a ROM -jaimhoz!
2.dolog lehet vagy hibás ez az xml, vagy nem jó arra a ROM -ra amire éppen te akartad feltenni!
Valaki ami már próbálta feltenni a G2 mic fix V2.zip -et megírhatná hogy nála működik -e és hogy milyen ROM -ra tette fel!
Gazsi00 : akkor ezek szerint teccik amit meg buheráltam Dorimanx 4.81 es KERENEL -t?majd ha teszteled hosszasabban azért még írhatsz beszámolót, mert eddig akikről tudok, 3.kolléga tette fel, és jobb ha minél több visszajelzés jön róla!
zazenke : annak úgy működnie kell ahogy leírtam az a 2 dolog lehet amit fentebb leírtam!nemsokára megosztom a v3.4 sLite ROM -ot majd azt tedd fel! Amúgy meg ha valakinek van TWRP -je és ilyen xml -es mókolástól (FÉL)tégla lesz a telóból twrp -ből 1.perc alatt helyrehozható! és nem kell kínlódni KDZ -kell!
-
akooos
veterán
Háj,
nektek hány fokos a telefon ezeken a meleg napokon? Alig használom valamit és 5 perc alatt 41 fokra melegszik. Gyári kernel, OptimusRS G PRO 2 ROM.
-
rayoliviero
veterán
DroiDMester féle STweaks nélküli Dorimanxot tettem fel.
És felvettem a gpu-t 450-re, így gyors, de mellette nagyon akku barát. -
Damage401
senior tag
Szia,
Fent az összefoglalót ha kinyitod ott tömören kapsz egy kielégítő választ. De hogy az én véleményem is előre segítsen. Egy igazán jól összepakolt, csúcs készülék. Ami nekem egyedül nem tetszik az Android 4.4.2 vel jött videó felvétel közben igen pocsék a hang. Azért szomorú mert a benne lévő SoC igen jó minőségben lenne képes felvenni. Másik a dupla mikrofon ami által némely VoIP alkalmazáson keresztül (halkabban vagy visszhangosan) hallanak. Másik még ha megtudsz bírkózni a csúszos hátlappal az tényleg jó.
Ha van ekkora összeg most a zsebedben, várnék még egy kicsit Május 27 lesz az LG G3 bemutató. Ha jól startol illetve jól összepakolt lesz mint a G2 akkor Best Buy. Ami nagy előnye annak hogy Fém.
Lehet hogy mos lebeszéltelek a G2 -ről. De ezek nekem a szívfájdalmaim. Ezen felül nagyon ütős -
mijos
senior tag
Sziasztok. Ezt a telefont szeretném majd megvásárolni a közeljövőben. Esetleg le tudnátok írni az esetleges hibáit, hiányosságait, vagy gyengeségeit a telefonnak ?
-
10-11+
csendes tag
Sziasztok,
Gyári minden a telómon, kitkattal... netezésre chromet használok .
Ma vettem észre, h a könyvjelzőknél más lett a nézet. Erről tud vki vmit? Esetleg, h lehet beállítani, visszaállítani?
(Próbáltam rákeresni, h volt-e már ez téma, nem találtam. Ha mégis volt, akkor bocsánat)
Köszönöm -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DroiDMester #34442 üzenetére
Az melyik játék?
-
jilian
addikt
Nekem az alulfeszelés csak a Dorimanx kernellel sikerül.
-62,5 mv-nál tartok most.
A fauxclock-ban az antutu X min/max 2,8 ghz orajelre rakom 450-es gpu-val, igy 34500-at dob.Viszont a folyamatot monitorozom a rendszer monitor app-pal és nem tolja fel 2,8 -ra meg be is megy alá.
-
Soltee
tag
válasz
DroiDMester #34439 üzenetére
Nagyon hálás vagyok főleg, hogy képekkel és pontos leírással segítettél!!!!!
Viszont sajnos most is tégla lett a teló.
Ezek szerint ez így nem működik.De mégegyszer köszönöm!
-
castiels
addikt
válasz
DroiDMester #34442 üzenetére
GTA SA 60%.
-
válasz
elektropocok #34440 üzenetére
Keményebb játékkal a G2 -est 100% ról 0% -ra le lehet meríteni 2-2,5 óra alatt is! Ez attól függ milyen játék és mekkora fényerővel használjuk a kijelzőt! S4.hez viszonyítva ugyan azzal a játékkal majdnem 2X annyit bír a G2 tehát ahol én 2.óra alatt lemerítem ott a S4 1.óra alatt kifullad!
-
törölt tag
válasz
elektropocok #34440 üzenetére
Az S4-et amúgy sem nehéz lemeríteni.
-
válasz
Soltee #34437 üzenetére
Felteszed a telóra ezt a Free Root Browser -t
letöltöd ezt a mixer_paths.xml -t
Felmásolod a telóra a mixer_paths.xml -t, el indítod az előbb feltelepített Root Browser -t, megkeresed a Storage/sdcard0 mappát és itt megkeresed amit felmásoltál a telóra mixer_paths.xml -t, ezután a mixer_paths.xml -en rajta tartod az ujjad, és a felugró ablakban kiválasztod a Copy -t
Valószínű valamelyik műveletnél felfog jönni a SuperUser kérelem ablak, amit engedsz neki!
elnavigálsz a system/etc mappába és itt megnyomod bal alul a paste gombot, itt megfogja kérdezi hogy felül akarod -e írni, itt rányomsz a Yes -re
kis idő után alul megjelenik egy felugró kis üzenet, hogy pasted mixer_paths.xml
ezután a mixer_paths.xml -en rajta tartod ismét az ujjad, és a felugró menüből kiválasztod a permissions -t
a felugró ablakban PONTOSAN így jelöld be a pipákat!
Majd okézd le, ezután még ellenőrizd hogy valóban át állítódott a permission rw-r--r-- -et kell látnod!
Ha ez is rendben van mehet a teleónak egy Restart!
-
castiels
addikt
Az normális ha közel 5 óra hossza alatt lemerül a telefon? 35 % játék
-
Soltee
tag
DM Légyszi írd le, hogy a video mic fix-et akkor hogy is kell felrakni, hogy ne legyen tégla a telefon!
Gondolom akkor apk verzió nem lehet....Köszönöm!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #34435 üzenetére
Törölve.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Erről mi a véleményed?
-
Bem Utat
csendes tag
válasz
Valamiből nekik is élni kell!
-
válasz
Bem Utat #34431 üzenetére
igen a tok valóban jó!
Csak KÁR hogy 5.X áron adják! én 350.Ft -ér vettem ilyetDe jobban szeretem és sokkal minőségibb a NEKEDA tokom bár ez picit vaskosabb de brutálisan jó minőségű, igaz ez az árán is meglátszódik de abszolút megérte az árát!
Mazda6_2.0D : szedd le a zippy -s likről onnét lejön telóval is!a gyári időjárás pedig kizárólag a gyári LAUNCHER -el működik, de ez az összes gyári WIDGETRE igaz! és nem csak az én romoban hanem minden romnál így van!
a gyári LG widgetek csak a stock launcher -el működnek! De erről is beszéltünk már nem 1X itt a fórumban!
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
DroiDMester #34429 üzenetére
Hát csak a fileokat lattam, de letoltesi linket nem.
Ez a sima gyari időjárás widget? Ha igen akkor van nekem is benne, de nem tudom kirakni. Ha kirakom akkor azt irha ki hogy klick a widget ujratoltesehez. Ha ranyomok akkor eltunikde a lezart kepernyon qw tokkal viszont tokeletesen mukodik. Nem lehet hogy a next launchert nem szereti? Ha igen akkor en meg ot nem szeretem
Azert koszi a linket. -
bandor
tag
Olyan dolgot vettem észre ,hogyha sötét kijelző állapotban a telefont bizonyos fokban megdöntöm, akkor a kijelzőn halvány szabályos csíkozódást látszik.Ez másnál is így van , és a kijelző sajátossága, vagy csak nálam van ilyen dolog?
-
válasz
Mazda6_2.0D #34410 üzenetére
Nem tudom telón mért nem engedi pedig sima g-drive link!
De feltettem ide is akkor ezt szedd leMásik kérdésre a v3.1.1 ROM -omba is átlátszó a gyári időjárás(éppúgy ahogy az összes romomban) tehát ahoz nem kell neked külön telepítened semmit!
-
törölt tag
válasz
elektropocok #34424 üzenetére
Ha már kapásból bungeejumpingot feltételezel, akkor Otterbox! Neked az lesz a legbiztosabb!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
elektropocok #34424 üzenetére
Minden telefon eltörik ha leesik. Annyi a különbség hogy ez ripityára, egy kicsit strapabíróbb (HTC One M8) meg csak egy "kicsit", ami semmin sem változtat, mert úgy is cseréltetni kell.
Tokot az E-bay-en keress, nagy a választék. -
tutaj01
aktív tag
Kellemes szombatot
A videó hang javítás mit változtat amúgy?
Gondolok én arra hogy romlik a bitrate, illetve feltételezem megszűnik a stereo?
Vagy nem jól gondolom?
Ha csendes helyen veszek fel valamit, nincs alapzaj? -
elektropocok
tag
Sziasztok! Tervezek egy ilyet venni Xperia Z1 helyett ami nekem nem jött be. Tényleg igaz ha kicsit le esik telefon akkor kampó kijelzőnek milyen tokot érdemes rá venni?
-
honda130
tag
válasz
Quqesz #34387 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ! Csak hogy pontosítsam azt amit megértettem(vagy nem
)
Visszaállíthatom gyári állapotra, és csak akkor frissít 4.4-re, ha azt még valahol leokézom? Tehát ha nem akarom, akkor marad a 4.2?
Bocsi hogy ilyen körülményes vagyok, csak amíg ezt nem ismerem valamennyire, addig semmiképp nem akarok átlépni felette. -
pit450
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #34412 üzenetére
Melyiket pontosan? Esetleg link?
-
negroo
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #34415 üzenetére
Én is így csináltam twrp , de betalozom a file-t és elhuzom a csuszkát azt failed ír ki.
Rootolva is van a telefonom twrp és lg driver is meg van.
TWRP a rebottal kell előhozni? Vagy a legomb és power együttes megnyomássával?
ui: AZt írja skipping md5 check: no md5 file found.
e:zip signature verification failed : 1yoda 3.5 kernel sikerült , de nekem nem az kell..)
-
negroo
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #34412 üzenetére
hogy lehet kernelt felrakni. Aleírás alapján nem tudtam egyet se felrakni, hogy össze ne omoljon a rendszer
-
manlions
tag
válasz
DroiDMester #34406 üzenetére
Köszi a segítséget sikerült!!!!
-
pit450
aktív tag
Akinek dm valamelyik romja van fent attól kérdezném hozza e a gyári akku időt? Nekem nagyon merül a gyárihoz képest. Bár érdekes mert múlt héten Horvátországba voltunk és ott 3 napot elment 6 óra kijelzőidővel de ott nem volt mobil adat forgalom. Ahogy hazajottunk max 2 nap 2-2.5 óra kijelzőidő kevés használat. 4.5.1 dorimanx van rajta
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
DroiDMester #34397 üzenetére
Szia, ezt telefonnal hogy lehet lementeni? Telefonon nincs ctrl+s
es nem tudok rajonni mashogy hogy tudnam. Koszi.
A feljebb linkelt átlátszó időjárás appot akkor a te romodra sem lehet felrakni? (3.1.1)
-
Gaberking
senior tag
válasz
JoeCockBill #34408 üzenetére
Érdekes!
-
JoeCockBill
senior tag
érdekes dolgot vettem észre. ha kiteszek egy szinte egy színű képet (pl ezt) és mondjuk facebookozok, majd kilépek a homescreenre akkor tökre látom a statusbart meg a facebook felső sávját halványan. egy idő után eltűnik. már régebben is észrevettem csak azt hittem hülye vagyok/ hibás a kijelzőm, de ma volt alkalmam kipróbálni egy másik G2n és ugyan ez. igazából nem különösebben érdekel a dolog, csak megnyugodtam hogy nem az enyém hibás hanem ez ilyen.
-
reechyke
tag
Sziasztok, bocs ha nem olvasok vissza 1000hozzäszoläst, de mi a különbseg a 802 20b es a 802 20d között?
-
válasz
manlions #34405 üzenetére
Bocsy a késésért csak el kellett mennem kicsit!
itt a V20C -re való telepítés ugyan úgy TWRP -ből!
-
manlions
tag
válasz
DroiDMester #34404 üzenetére
Gyári 20c Telekomos köszi ha tudsz segíteni
-
-
manlions
tag
válasz
DroiDMester #34402 üzenetére
Köszönöm akkor az a gond én stock romra tettem fel most már egyik ap sem müködik esetleg nem tudsz adni egy zipet ami jó hozzá??
-
válasz
manlions #34400 üzenetére
TWRP ben telepíted mint egy romot, a végén nyomsz egy WIPE Cache&Dalvik -ot és mehet a restart!
Nem kell semmi mást tenni a telepítő mindent megcsinál törli a régit bemásolja az újat és beállítja a jogokat!
Amit linkeltem az KIZÁRÓLAG a Cloudy STOCK ROM -okhoz jó, más ROM -ra ne tedd fel mert nem működik másik rom on!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest