Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
El Kebir #169 üzenetére
jaj, ez komoly mellébeszélés
Ha félre érted amit írok akkor persze!
Nem arra gondoltam, hogy szines pixelek vannak, és azok váltanak.Hanem egy átlag színes képnél (mondjuk filmnél), lassabb a váltás mint amit megadnak.
Mondjuk a megadott 4ms gtg, az egy filmnél átlagban eléri a 16-20ms-et. Így értettem." látnád a fekete átmenetet a kialvás és az új szin között."
Itt sem helyes a fogalmazásom, sőt eléggé sarkított is, ez tény. De én arra gondoltam, hogy mind a 3 szín ég akkor lessz fekete, a pixel. A kialvást meg arra értettem, amíg eltűnik a régi szín és megjelenik az új. Nem arra, hogy fekete lesz a pixel mert kikapcsol.
Itt meg pont azt írod le, amit én is írtam, hogy a valos eredmény és 4ms nem áll összhangban egymással.
"A kevésbé statikus képek pont ezért homályosabbak, mert nagyobb az átmeneti tartomány egy-egy élnél, szélesebb sávban vannak nem teljesen átváltott pixelek, mivel a gyors mozgásnál a mozgó él mentén több pixelnek kellene átváltani a képfrissítés alkalmával."
4ms es váltást, szinte észre sem vennél, Nem úgy mint most amikor akár egy homlokon belül blokkokban mozog a kép és utánhúz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest