- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
El Kebir #169 üzenetére
jaj, ez komoly mellébeszélés
Ha félre érted amit írok akkor persze!
Nem arra gondoltam, hogy szines pixelek vannak, és azok váltanak.Hanem egy átlag színes képnél (mondjuk filmnél), lassabb a váltás mint amit megadnak.
Mondjuk a megadott 4ms gtg, az egy filmnél átlagban eléri a 16-20ms-et. Így értettem." látnád a fekete átmenetet a kialvás és az új szin között."
Itt sem helyes a fogalmazásom, sőt eléggé sarkított is, ez tény. De én arra gondoltam, hogy mind a 3 szín ég akkor lessz fekete, a pixel. A kialvást meg arra értettem, amíg eltűnik a régi szín és megjelenik az új. Nem arra, hogy fekete lesz a pixel mert kikapcsol.
Itt meg pont azt írod le, amit én is írtam, hogy a valos eredmény és 4ms nem áll összhangban egymással.
"A kevésbé statikus képek pont ezért homályosabbak, mert nagyobb az átmeneti tartomány egy-egy élnél, szélesebb sávban vannak nem teljesen átváltott pixelek, mivel a gyors mozgásnál a mozgó él mentén több pixelnek kellene átváltani a képfrissítés alkalmával."
4ms es váltást, szinte észre sem vennél, Nem úgy mint most amikor akár egy homlokon belül blokkokban mozog a kép és utánhúz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged