Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Memóriakártya topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
arnicode #1099 üzenetére
Igen, ezt a rezonálást én is nemrég vettem észre... Nálam főleg a "kappanhangoknál"
(magasabb férfi hangok) volt tapasztalható, eleinte aszittem csak hozzáér valami a hangsugárzóhoz, de sajnos nem. Aktív hangfal... khmm... nem tudom, kicsit idegenkedem tőle, inkább egy optikai bemenetesre fáj a fogam, csak ott meg, ami megfelelne 30-40 k-nál kezdődik...
-
arnicode
tag
válasz
OldMike #1097 üzenetére
Igen, de a füllhalgatókimenet hangerejét nem csak külön menüben lehet állítani?
Bocs a hülye kérdésért, csak itt a forumon olvastam valahol!
Mondjuk lehet,hogy nem ebben a topicban,hanem még tv vásárlás előtt, amikor ezer felé olvastam mindenfélét!
Kavarognak már a dolgok, és ezt a lehetőséget ezért elvetettem.Igaz kipróbálhattam volna egy fülessel én hülye
Most várhatok ezzel 7végéig megint,mikor hazautazom.Azért kérdezem mert akkor az se kényelmes.
Viszont ha pozitív választ kapok, akkor meg már veszek is egyet 7végéig és meglepem apámat! -
OldMike
őstag
válasz
arnicode #1096 üzenetére
Kell egy aktív hangfal (2.0 vagy ha elfér, akkor egy 2.1), célszerűen 2x5 W, de inkább nagyobb teljesítményű. Ezeknek a vezeték végén általában jack-dugó van, amit be lehet dugni a tévé fejhallgató kimenetébe. Az aktív hangfalat maximumra kell állítani, ezután a tévé távirányítójával lehet a hangerőt állítani 0-tól akár a maximumig. A 2.1-es hangfalam 2x6 W plusz 18 W mélynyomó, a legtöbb csatorna esetében a 12 körüli (tévé) hangerőnél kezdi szétvetni a szobát.
-
arnicode
tag
Sziasztok!
Szüleimnek meg lett véve ez a típus! Elégedettek vagyunk vele!
Viszont egy negatív tapasztalatunk van! ...-A hangszórók néha rezonációt okoznak emberi beszédnél bizonyos hangonál és teltségben gyenge! Nem is lehet többet várni tőle, de azt gondolom a hangzás komolyan fel van áldozva, a méret (keskenység) javára!
Nem tudom, más hasonló lcd tv-k hogy szólnak, de erről ezt tudom mondani!Nem azt mondom, hogy nem lehet elfogadni a maga képességeihez képest, de első perctől fogva tudatosult bennem,hogy kiegészítő hangszórókra lesz szükség!
Namost. A probléma ezzel az,hogy leszámítva,a plussz fogyasztást amit egy külső erősítő fogyaszt,és hogy a szülőknek egyébként nincs szükségük házimozi rendszerre, akkor is akad egy olyan "probléma", hogy 2 távirányítót kell kezelni!
Ez a mi generációnknak nem gond.De a szülők idegenkednek tőle, amit megértek!A lényeg amiért megosztottam ezt a gondot veletek,az az, hogy tud e valaki valami olyan megoldást amivel a tv irányítójával lehetne vezérelni egy sima kéthangszórós külső egységet!
-
Szaszu4
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1091 üzenetére
Valóban. Az imént megnéztem egy filmet Plex alatt és ott is csinálja.
hozzáteszem, hogy első naptól kezdve ilyen. Karácsonykor vettem a tv-t, nem mertem visszavinni -lévén mennyire nehéz volt az ünnepek alatt jó áron beszerezni, de most már erősen gondolkodom rajta, hogy rákérdezek a szervízre -
Tocso76
tag
Na megrendeltem nagy nehezen (47LM620S) remélem nem bánom meg.
pcdreamshop-ból 210000Ft
Izgulok. -
Szaszu4
csendes tag
olyat tapasztalt már valaki, hogy a kép fényereje egyik pillanatról a másikra megváltozik? hol sötétebbre ugrik, hol világosabb lesz. Mielőtt kérdeznétek, próbáltam az energiatakarékos üzemmódot kivenni, bekapcsolni - teljesen mindegy milyen beállítások mellett használom. Vonatkozik ez arra is, hogy normál, vagy élénken van-e a képbeállítás. Elég tanácstalan vagyok már. (egyébként UPC HD mediacard alatt fut a tv.)
-
Nyeste86
csendes tag
Sziasztok.
Több külföldi oldalon olvastam hogy ehhez a TV-hez (42LM620S) a Logitech K400 billentyűet+tapipad kombó használható. Azt nem tudjátok véletlenül hogy hogyan is kell telepíteni? Melyik USB-be kell dugni vagy esetleg az mindegy, illetőleg teljesen plug and play és megy gond nélkül?
Olyat is olvastam, hogy a felhasználónév / jelszavas ablakoknál (pl facebook, gmail) nem ír bele a beviteli mezőbe, hiába villog ott a kurzor.
Válaszokat előre is köszönöm, remélem van már itt pár tapasztalt ember
-
arnicode
tag
Megtaláltam
Pedig 1 órája kerestem..
-
arnicode
tag
Sziasztok!
Valaki itt megosztott egy linket arról,hogyan lehet mentést készíteni a csatornalistáról,hogy szerkeszteni lehessen pc-n!
Megvan valakinek ez a link? -
bandi20
aktív tag
válasz
tescosjogi #1085 üzenetére
Röviden , igen
Hosszabban nekem is úgy van a teló wifi router és a router kábel tv.
Nekem 2 hete van meg a 620 om és szerelem első nézésre!
Filmeket szépen lejátsza a 3d-ket is, -
tescosjogi
csendes tag
szevasztok!
Az okostelón keresztül akkor is irányítható a tv, ha a routerrel kábelen keresztül csatlakozik a tv? Kösz a válaszokat! -
Tocso76
tag
Köszönöm a gyors választ.
TV- a héten megrendelem, távirányítóval várok még. -
Tocso76
tag
Na most akkor jó ez a tv vagy nem?
Teljesen összezavartatok.
Egyébként ez a távirányító tudja a hangutasításokat "magic remote AN-MR300"?
Ez jó lehet ehhez a tv-hez esetleg: [link]
Üdv. -
Motion_Blur
félisten
Ebben a típusban meg lehet nézni valahogy hogy mennyi üzemóra van benne?
-
ugyeletes
tag
válasz
siralywarez #1076 üzenetére
koszonom a valaszt! nekem a tv is csak most irta ki, hogy van uj egyebkent.
-
lala48
csendes tag
asszem megfejtettem. dvr ki. talán ez a megfejtés?
-
lala48
csendes tag
Hi.
amikor tv nézés közben megnyomom az ok gombot, akkor kiderül, hogy épp rögzítem az adott müsort. Ez automatikus, vagy én csinálom v hogy? -
siralywarez
csendes tag
Szia!
Az már nem új firmware, csak az LG oldalára most tették fel, jó pár hete le lehet tölteni a TV frissítés menüjéből. Nekem túl sok nem változott, lett pár új app, de PL a simplink nem működik rendesen.
Sirálywarez
-
ugyeletes
tag
mar megint uj FIRMWARE van a tv-hez. tok jo, hogy mult heten frissitettem. probalta mar valaki az ujat?
koszi -
nyikszi
őstag
válasz
k.daniel91 #1073 üzenetére
Én zenénél vettem észre, hogy nem azt az egyet ismétli, hanem lejátssza egymás után és úgy ismétli. Tény, nem a legjobb elnevezés.
-
nyikszi
őstag
válasz
k.daniel91 #1071 üzenetére
Elindítasz egy filmet és ott megnyomod a settings-et, majd ott videó lejátszás beállítása, majd ott az ismétlést állítsd be-re.
-
atala
addikt
válasz
OldMike #1063 üzenetére
Meglepően jól teljesít. Az adó konnektorba van dugva, de pl a tv-nél már két hosszabbítón is keresztül megy. Tehát a fali dugajban egy elosztó, abba megint egy villámvédett elosztó, és abba van bedugva. A két pont a ház két ellentétes sarka. A 30 mbps-os netem 25-30 mbps között jön így. A két darab ára nagykerben 6600 Ft+áfa volt.
Én is olvastam ezt-azt, de kipróbáltam, és nálam bevált. -
nyikszi
őstag
válasz
k.daniel91 #1064 üzenetére
Egy könyvtárban lévő filmeket sorban lejátszik. Ha listát akarsz összeállítani, azt nem tudom lehet-e.
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
a tv-be épített lejátszó képes egymás után folyamatosan filmeket lejátszani? Ha igen hol lehet beállítani?
Köszi -
OldMike
őstag
A hozzászólásod alapján kíváncsiságból utánanéztem a témának. A PH tesztjei alapján azt szűrtem le, hogy meglehetősen ideális körülmények kellenek a megfelelő adatátvitelhez: szabad konnektorok az eszközök közelében, lehetőleg azonos áramkörön, elosztók mellőzése. Meg hát (nem) kicsit drágák is ezek a cuccok, de akinél jók az adottságok, és a kábelezést nem tudja ésszerűen megoldani, valamint a wifi sem megoldás, akkor ez is jó lehetőség.
-
zed juron
aktív tag
A 615s-nek mennyivel más a képe mint a 620s-nek?
És egy valódi 100/120 hz-es Samu 6030-l összevetve melyik a jobb vétel? A 615 vagy 6030? 46-47 collos változatokra értem.
Számítógéppel összekötve mozizásra használnám, és full hd 3d tartalmakra is.
Előre is köszi a válaszokat...
-
atala
addikt
Én úgy oldottam meg a tv-nél az internetet, hogy vettem egy pár powerline eszközt. Aki nem tudná, ez az áram vezetéken továbbítja az internetet. Szuperul működik.
-
janezs
csendes tag
Ha valakit esetleg érdekel eladó:http://www.lg.com/us/tv-accessories/lg-AN-WF100-usb-adapter
6000ft+szállítás én most vettem de túl messzire van a WI-FI a tv-hez így néha akadt.
Akinek közel van az adója és nem akar vezetékkel bajlódni annak ajánlom.
Érd Priviben -
arnicode
tag
Megvan a TV!
A szoftvert rögtön érdemes frissíteni? -
kmarci25
veterán
válasz
Motion_Blur #1052 üzenetére
Pontosan, irónia. Vedd meg nyugodtan, elégedett leszel.
-
atala
addikt
Engem aztán nem érdekel milyen a panelja. Tetszik a képe, nézem, osz't ennyi.
Össze hasonlítva az 5 éves LCD TV-vel ég és föld. Az is ugyan ennyibe került, kisebb, és semmit nem tud. -
arnicode
tag
Mosmá ez lesz és kész
f..szom az egészbeEddig nem tudtam,hogy tv-k terén is ennyire megy a parasztvakítás!
LG-nél sem véletlen,h nem lehet megtalálni,a paneljai adatait!Annyira méltatlan!
-
kmarci25
veterán
válasz
Motion_Blur #1049 üzenetére
Ugye, hogy ugye? Én is adnám, de senki nem veszi meg, mert sz*r 50 Hz-es, basszus!
-
kmarci25
veterán
válasz
zsakaizoltan #1046 üzenetére
Itt van eme gyászos hír. Én tegnap délután óta sírok. Amióta ezt megtudtam, már én is láttam otthon, hogy 50 Hz-es. Tegnapelőtt még tök szép képe volt a tv-nek, meg voltam vele elégedni, aztán tegnap láttam ezt a "hírt" és azóta ótvar a képminőség.
Kész vagyok, nem térek magamhoz a hírtől. -
arnicode
tag
Sziasztok!
Ebben a típusokban az MCI Hogyan működik?
"be" és "ki" ennyi?Azért kérdezem,mert kiderült ebben 50Hz panel van sajna!
-
japy
őstag
válasz
fondorlatos #1043 üzenetére
Ha felmész az LG oldalára ott van összehasonlít menü pont! Szerintem ott látható meg az igazi különbség!
-
fondorlatos
aktív tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy a LM660s az LM640s hez (ami tudtommal LM620s csak wifi nélkül) képest megéri a +20e ft felárat. A gyakorlatban milyen különbségek vannak az említett modellek között? Köszi előre is.
-
hulio86
csendes tag
hello valaki tippet tudna adni? nem tudok dönteni melyik tv legyen lg 46LM620 vagy 615 vagy Philips 46PFL5507K ????????? lényeges külömbséget tudom h aktív és passzív de azé a többi képminőségre lennék kiváncsi !!! média lejátszó és a hangzás és smart szempontja meg végképp nem érdekel. köszönöm előre is az építő jellegü válaszokat. ja és azért a két típus mert ők tudják a dual play funkciót ami fontos mert sokat boxozok ..
-
kutyagyerek
csendes tag
Picture Menu:
Energy Saving: Off
Picture Mode: Expert 1
Backlight: 50 (reduce it more if you are watching in a dark environment)
Contrast: 92
Brightness: 51
H Sharpness: 0
V Sharpness: 0
Color: 47
Tint: 0
Aspect Ratio: Just ScanExpert Control Menu:
Dynamic contrast: Off
Super Resolution: Off
Color Gamut: BT709
Edge Enhancer: Off
Color Filter: Off
Expert Pattern: Off [Grayed Out]
Gamma: 2.2White Balance Menu:
Color Temperature: Warm
Method: 2-points
Pattern: Outer
Red: -15
Green: 40
Blue: 50Color Management System Menu: (Saturation, Tint , Luminance)
Red: (3,24,0)
Green: (2,0,1)
Blue: (2,0,3)
Cyan: (1,0,1)
Magenta: (2,0,2)
Yellow: (0,0,0)Picture Option Menu
Noise reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black level: Low
Eye Care: Off [Grayed Out]
TruMotion: Off
Real Cinema: On -
yuhui
csendes tag
válasz
kutyagyerek #1039 üzenetére
Sajnos nem tudok neked ebben segíteni, viszont amiket Te találtál, azokat megosztanád?
-
kutyagyerek
csendes tag
Szervusztok!
Keresek egy kalibrálási listát 47lm620s-hez.
42-eshez többet is találtam, de nem vagyok benne biztos hogy azok tökéletesek a 47-eshez is. -
attika11
tag
Sziasztok. Tudtok esetleg valami gyors megoldást a csatornalista rendezésére? A szerviz menüben van esetleg mód a lista lementésére majd visszatöltésére? Elég szerencsétlen megoldás, hogy csak cserélni lehet a csatornákat beszúrni viszont nem.
-
Szaszu4
csendes tag
válasz
McNamara #1034 üzenetére
a 3d-nél többféle módot is meg kell próbálni. Úgy értem van olyan, hogy vízszintesen van a két kép és van, hogy függőlegesen van egymás mellett a kép. illetve még ezen kívül is van egy-két módozat. próbáltátok állítgatni?
- próbáltam átállítani kelet eu-ra, de nem sikerült... marad így.
-
kmarci25
veterán
válasz
McNamara #1034 üzenetére
Na ez az. Ne a Zöld lámpást vidd. Keresd meg a promóvideót.
Nekem is sikerült már olyanba belefutnom, hogy nem sikerült a két képet összeilleszteni, de csak egyszer, úgyhogy megszereztem más verzióban és nem mélyedtem el a dologban, de biztos lesz itt valaki aki elmeséli, hogy melyik verziók alkalmasak, melyikek nem.
Én mediaplayerrel használom, pc-vel nem is fogom összekötni, mert utálom a kábeleket. Ha nagy ritkán pc-ről megy valami, akkor a Plex-szel streamelek. De ezen pl. már akadozott a 3d, de egy sima mkv szépen elfutott. (Csak nem szeretem használni, mert eléggé hangos a gépem, és zavar a zúgás.)
-
válasz
kmarci25 #1033 üzenetére
Zöld lámpást vittem el. Viszont a 2 képet össze se tette. Az eladónál volt a távirányító ő szerencsétlenkedett vele valamit.
Másik kérdésem, hogy PC vagy Media playerrel érdemes összekötni? Ha jól tudom pc-vel kötöm össze nem kapok akkor Hz mint amit tud a tv. Vagy nagy hülyeséget mondtam? -
kmarci25
veterán
válasz
McNamara #1030 üzenetére
Milyen filmet vittél? Nem mindegy, ugyanis a legtöbb filmnél, hiába biggyesztik oda, hogy 3D alig-alig látszik valami. ezért ajánlatos pl. az LG promóvideója, vagy az Avatar, na ott tényleg látszik, hogy 3D. A többi az egy kalap sz*r. Sokan vannak, akik ezen kiakadnak, bár nem tudom miért, engem sosem rázott meg különösebben. Még IMAX-ben is elég kevés olyan jelent van, ahol igazán kiütközik a mélység.
Másik, hogy én a tv lejátszóját egyszer próbáltam ki egy sima divx-szel, hogy működik-e, azóta mediaplayert használok, ugyanis az céleszköz erre, a tv pedig nem. Ha jól emlékszem, az iso formátumot nem is viszi.
Egyébként a 3D mélység menüpontnál lehet variálni, az azért nálam számított. Nem kell ezektől csodát várni... -
lala48
csendes tag
válasz
zsakaizoltan #1029 üzenetére
Így teszek. Köszi a segítséget.
-
siralywarez
csendes tag
Frissítettem én is az új szoftverre, sok új dolgot nem vettem észre, csak a prémium app-ok között lett egy pár új ikon. Viszont a SIMPLINK az nem működik, eddig működött a LG lejátszóval, most már semmi. Nem is értem...
-
Ma voltam letesztelni a TV-t. Sajnos nem sok sikerrel. Vittem egy saját filmet USB-n, egy SBS filmet. Nem igazán nézett ki 3D-nek. Ezeket az SBS filmeket nem is tudja rendesen lejátszani a TV pendriveról?
-
lala48
csendes tag
válasz
wombator #1027 üzenetére
Az interhifinél vettem,és azt gondolom hogy korektek voltak, mert felhívták rá a figyelmem, hogy így lett be állítva, de ha akarom át állítják k eura, csak én akkor nem nagyon értettem, hogy mi a külömbség. de egy telefon, és át állítják. a kérdés csak az hogy akkor nekem miért lesz jobb?
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
siralywarez #1023 üzenetére
Ez érdekes, másutt is olvastam ilyet, nekem egyből lejött. Persze, lassabban mint amit tud a net. Sztem próbálgasd, arra tudok gondolni, hogy sokan töltik ezt a fw-t, és a szerver eléggé köhög a terhelés alatt. Talán érdemes megpróbálni "kieső" időben (kora reggel, késő este). Bár nekem pont du. 6 óra előtt jött le szépen, múlt hét szerdán.
-
siralywarez
csendes tag
Sziasztok!
Megnéztem a szoftverfrissítést, felajánl újabb verziót, de nem tölti le csak kínlódik 0%-on, másnál is így van, vagy nálam rossz valami? Van hálózat, minden működik a TV-n, az LG honlapján nincs kint új szoftver.
-
Sziasztok!
Tervezek venni egy 42M640S. Ha jól tudoom ugyan azt tudja mint a 620S csak más a kinézet. Ma voltam megnézni élőben. Volt mellette egy 400.000Ft LG tv is. Összehasonlítopttam a 2 TV 3D-be. A drágábbik TV iszonyat jól kijött minden csak tátottam a számat. Ugyan ez a kis "etető" bemutató videó ment az olcsóbbik M6020S modellen. Kicsit elszomorodtam mert ott a másik TV-hez képest lókaki volt a 3D megjelenés. Pl. egy csákó amikor kidobta az arcomba a baseball labdát a drágábbik tv-n szó szerint beszabehu volt. 620S pedig nem volt semmi extra. Olvastam, hogy lehet ezeknél mélységeket állítani, lehetséges, hogy ezzel el lehet érni ugyan azt a hatást mint a drágábbikon? Ha van valakinek ilyen TV-je és tudna egy kicsit mesélni a 3D élményeiről hálás lennék. Köszi előre is! -
coxy01
tag
Hello.
A TV-d az jó, csak sajna nem jó régió van a szervíz menüben kódolva és így nem jönnek be a magyar tartalmak. Ha nem tudod a setup menüben magyarországot régióként beállítani (itt: [link] ) akkor 2 módszered maradt, hogy ha újonnan vetted visszaviszed és reklamálsz, ha viszont nem új és kéztől vetted akkor az gáz. Viszont van két megoldás amivel elérhető a szerviz menü és átállítható a helyes régió. EZT NEM PRÓBÁLTAM CSAK ÉN IS TALÁLKOZTAM VELE, DE AZT ÍRJAK MŰKÖDIK. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
ezután ha megvan a szerviz menüd a fent leírtak szerint utána (mástól idézve):
"tool options-ban megkeresed a country région code menüt, asszem tool options 4
beállítod a 04 re ez európa
country code ot kikeresed east europe-ot
country marad alapértéken, tv újraindít és kész.Vagy próbálhatod ezt a módszert is:
A TV és a pc-d egy hálózatban legyen!
hálózaton keresztüli eléréshez:
feltelepíted a python 3.2.3. win 7 64 bites progit
utána letöltesz egy lg commander progit,
elindítod és beírod a párosító jelszót amit megjelínít a tv a jobb alsó sarokban
utána beírod a képernyőn megjelenő szervíz kódot amit a progi felajánl
utána a tv saját távkapcsolóval beírod a 0413 kódot és matathatsz a service menüben"innen idézve: [link]
Hátha tudtam segíteni!
üdv -
Wratek
csendes tag
válasz
Szaszu4 #1004 üzenetére
Nálam így sem találja meg. LG nél ez már "Prémium" szint?
(Eleve gyanús volt, hogy ha valami nem működik a TV programjának butaságából kifolyólag a böngészőben, akkor abból prémium szolgáltatás lesz...hanyagabbul megvalósítva, mint ez eredeti verzió természetesen.)
Pl Fuso TV tök jó, de nincs benne kereső. Ezt nem tudom megérteni. Erről szól ez az egész SMART dolog. Kapsz (veszel) dolgokat, amiket nem tudsz használni.
-
lala48
csendes tag
Sziasztok.
Ahogy olvasgatom a fórumot, lassan rá jövök hogy az én tv nem jól működik.
Nekem se origó, se mtv, semmi olyan ami Magyar lenne. Próbáltam mindent állítgatni, de nem lett jobb. Mindenhol azt olvasom, bogy ezek az appok már gyárilag rajta vannak. Próbáltam az ország beállításoknál, de nem volt Magyar o. Milyen be állításoknál találom a hazai dolgokat?
Köszi -
kmarci25
veterán
válasz
Szaszu4 #1005 üzenetére
Közben én is frissítettem. Nekem lett Eurosport, Deezer, meg fuso is. Jó ez a fuso, csak még nem volt időm foglalkozni vele. Első blikkre kicsit bumfordi a menüje (mintha csak portolták volna valahonnan), meg nem találtam benne a keresést, de mondom kb. 10 percig nézegettem csak.
-
tokman6
csendes tag
Én 147E-ért vettem. Vaterán van egy boltos, tőle vásároltam. talán már a webshop-juk is él, nem tudom. gigastore felhasználó néven keresse aki akarja. 3 hetes a tv minden jó eddig rajta.
-
nonoka74
tag
Hol lehet ilyen tv-t venni,ahol van raktáron(vagy be tudják szerezni) és nem 190ezer az ára?
Minden webshop-tól azt kapom email-ben: beszerzése bizonytalan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest