Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
-
kasa85
őstag
válasz
nyikszi #2289 üzenetére
Hali hát őszintén nem tudom.Sajnos korlátozott a tudásom a ledes tévéket nézve.Szerintem lehetetlen,hogy bele égjen mivel a hőfok sem nagy,és úgy tudom energia gazdaságos.CRT 21 colos 4x annyit fogyaszt.A másik nekem szürke felületen kicsit húzom lassan lefele a képet akkor a negyed monitor enyhén sötétebb egyes részeken.Érdekes.Az volt az elméletem,hogy sokáig volt kirakva,és az automatikus ki kapcsolást ki kapszolták bár meg lesem a menüjét
Meg pihenő üzemódban egy LG kocka pattog a monitorban.Amúgy nagyon furfangos az LG.Bal felső sarokban nagyon halványan nem ugrik be valamilyen színél amit nem nagyon látunk játékok meg amire használjuk egy tenyér nagyságú LG vízjel van benne
Ez érdekes gondolom ez valami formalitás nehogy hamisítsák a kijelzőt
-
Yogibear974
senior tag
válasz
nyikszi #2221 üzenetére
...na ennyit nem vártam. Tényleg egyre sz@rabb a szolgáltatás. Jó multkorában nem játszotta le a filmeket és egy csomó tartalom is eltűnt. Írtam a suppotrnak. Válaszoltak, hogy tudnak a problémáról, pár hdd- jük tönkrement, legyek türelemmel. Sokminden nem változott. Alig van frissülő tartalom. Tiszta rotty bóvli videótéka az egész. :-o
-
kmarci25
veterán
válasz
nyikszi #1865 üzenetére
Mindenekelőtt az állvány típus változtatásával próbálkozz. (Mármint ne az állványt cseréld le, hanem a hangmenüben van egy ilyen menüpont.
)
Pontosan már nem emlékszem mit hogyan módosítottam, de ha hazaérek megnézem, és ha kell megadom a beállításaimat, hátha nálad is működik. -
Mrdevil
addikt
válasz
nyikszi #1848 üzenetére
Én még ezt a legutolsó frissítést nem is raktam fel, nem ettől lett dög lassú, már egy jó ideje ilyen. De ha csak ezt raknám fel, gyanítom ettől is belassulna.
Pontosabban nem is az fw-től, hanem maga a youtube app lett ilyen gagyi. A tv megvételekor még teljesen jó volt. -
mrhyper
csendes tag
válasz
nyikszi #1832 üzenetére
Én most adtam el enyémet, midnen pénzt meg kell fognom, hogy összejöjjön karira a ps4-tv párosra..gyerkőc mellett, nem egyszerű
. amúgy 55be adtam el 2 joyal, 320gb belső vinyóval, rgh-zott volt, 2012.09 havi.)
A tv-t 164,000 be vette, szal ahogy írtad is, kb. áránál lenne 120ba, illetve azóta elolvastam róla a fellelhető teszteket, és nem írtak sehol sem rosszat róla.
-
vzoltan
aktív tag
válasz
nyikszi #1644 üzenetére
bedugtam a modult, beallitottam az antennat iranyba, kerestem csatornakat a THORon, atkapcsoltam egy kodolt csatornara, felhivtam az ugyfelszolgalatot h most nyomjak meg a piros gombot
megnyomtak es lett kep a kodolt csatornan is.az tanyert pedig ez alapjan allitottam be:
http://www.dishpointer.com/
lakcim majd thor kvialasztasaa fejen pedig tekertem egy keveset a vizszintestol ez alapjan:
http://www.youtube.com/watch?v=6bmlPgmOGtk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED TV topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Strong leap S1 4K Android Tv okositó box! Wifi bluetooth chromecast
- Philips 43pus7505 4K uhd Smart Led tv/Wifi,Dolby vision/Atmos
- Fejhallgatók, fülesek
- Screenline Fashion Diamond projektor vászon (fix keretes, 366x206, 165", 16:9, 4K, 1.2 gain)
- LG OLED 65C12LA kiterjesztett Union garanciával 2027.06.26-ig, fali konzollal és Govee RGB leddel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest