Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
zsakaizoltan #1046 üzenetére
Itt van eme gyászos hír. Én tegnap délután óta sírok. Amióta ezt megtudtam, már én is láttam otthon, hogy 50 Hz-es. Tegnapelőtt még tök szép képe volt a tv-nek, meg voltam vele elégedni, aztán tegnap láttam ezt a "hírt" és azóta ótvar a képminőség.
Kész vagyok, nem térek magamhoz a hírtől. -
lala48
csendes tag
válasz
zsakaizoltan #1029 üzenetére
Így teszek. Köszi a segítséget.
-
kmarci25
veterán
válasz
zsakaizoltan #997 üzenetére
És? Egy kis infót pls!
Megesz a kíváncsiság, míg hazaérek... Tényleg van fuso? Mennyire használható? És a többi?
-
coxy01
tag
válasz
zsakaizoltan #854 üzenetére
Írtam az LG-nek levelet ezzel a szoftver frissítéssel kapcsolatba, hogy mikor lesz tv-vén letölthető a 04.10.43-as és alapjában mi a különbség a két sw. között. Külső eszközről nem merem frissíteni egyelőre. Ha kaptam választ megírom.
-
OldMike
őstag
válasz
zsakaizoltan #854 üzenetére
Ez 2012. dec. 4-i kiadású, ami biztosan frissebb a neten lévőnél, de Bloodray nevű fórumtárs szerint a napokban egy még újabb (és állítólag érdekes dolgokat tartalmazó) frissítés is várható. Bár valószínűleg az is az LG honlapján jelenik meg először (úgy látszik, hogy a netre valami miatt csak később kerül fel).
-
tokman6
csendes tag
válasz
zsakaizoltan #807 üzenetére
Szóval kell... bár telóról nyögvenyelősen tudtam átfutni a cikket, lehet rosszul értelmeztem.
-
bla07
csendes tag
válasz
zsakaizoltan #791 üzenetére
Engem vègtelenül irritál a tru motion, nem bírok vele megbarátkozni. Szerencsére nem is kell.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
zsakaizoltan #791 üzenetére
Én már egyáltalán nem használom, emiatt is részben.
-
OldMike
őstag
válasz
zsakaizoltan #761 üzenetére
Minden tesztelő más-más módon kalibrál be egy tévét, sajnos a grafikonjaik is eltérő paramétereket jelenítenek meg, ezért azokat nagyon nehéz egybevetni. Annyi biztos, hogy a lehető legtermészethűbb színvilágot próbálják belőni, erősen ideális fényviszonyok mellett, kitűnő minőségű, full HD-s külső jelet használva. A linkelt teszt szerint az átlagos dE érték 1,7. Sok más gyártó tévéinél már ennek a dupláját sem könnyű elérni. Tehát ez önmagában elég jó eredmény, de nem biztos, hogy az átlagos tévénéző ezt a színvilágot szereti (sokszor inkább az élénkebb látvány tetszik).
A cnet.com oldalon lévő tévétesztekben sokkal több paraméter állítgatásával próbálják a szerintük legjobbat kihozni, de nem biztos, hogy a végeredmény elfogadhatóbb lesz. Érdemes megnézni néhány LG tévé tesztjüket (az idei 5xxx, 6xxx és 7xxx sorozat tesztjeit javaslom), és a képet egybevetni az általad idézettel. -
kmarci25
veterán
válasz
zsakaizoltan #733 üzenetére
Ahamm, itt én is regisztrálva vagyok, de mikor belépnék, akkor kiírja a tv, hogy hibás azonosító/jelszó, és menjek az lgappstv.com-ra, ott meg országot kell választani, és Magyarországot nem tudom kiválasztani...
-
dezz
nagyúr
válasz
zsakaizoltan #715 üzenetére
A 2:35 maga lenne a csík.
2.35:1 (vagy 2.39:1) lesz az. Ha mindkettő ilyen, akkor mindkettőn ott kellene lennie a csíknak! Az egyiknél talán rosszul lett beállítva a képarány és így a lejátszó kihúzza teljes képre, azaz torz. Ez a 16:9-es kiadás (ha van ilyen belőle), és a leírása a hibás.
-
OldMike
őstag
válasz
zsakaizoltan #658 üzenetére
A Bluechip is nyugatit árul, és LG Electronic Magyar Kft. nem szervizeli.
-
válasz
Ipon és Pcland a nyugat európait árulta még 1-2 hónapja.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Mi a hátránya az egyiknek,a másikhoz képest??
-
totyogó
csendes tag
válasz
zsakaizoltan #652 üzenetére
működik-működik de elég szaggatós, vagyis az egér jól megy de klikk után várni kell a reakcióra.
Első próba alkalmával elég jól ment a Youtube most meg egyre nehezebben tölt be, keresés közben meg néha megdermed pedig kábellel van bekötve a a 20Mbites net a tévébe.
A billentyű is így megy vagyis maga az eszköz jól mükszik csak gyenge a reakció -
japy
őstag
válasz
zsakaizoltan #642 üzenetére
Szerintem azok egyenértékűek! Úgyhogy mind1!
-
OldMike
őstag
válasz
zsakaizoltan #476 üzenetére
Köszönöm szépen. Ezek általában idegen nyelvűek, vagy van magyar nyelvű is? Esetleg magyar felirattal?
-
kmarci25
veterán
válasz
zsakaizoltan #402 üzenetére
Akár az általad linkelt is jó lehet, de itt majd segítenek a profik (nekem is segítettek...
)
Az én kérdésemre párral hsz-szel feljebb valaki?
-
blau24
tag
válasz
zsakaizoltan #400 üzenetére
iso fájlokat nem kezel a tv lejátszója.
-
sd6
tag
válasz
zsakaizoltan #388 üzenetére
Lehet. bármilyen USB-ssel működik
-
sd6
tag
válasz
zsakaizoltan #316 üzenetére
Nem kell rákötni a notit a tvre. Töltsd le és telepítsd fel a plex media server-t innen. A tv-t kösd rá a hálózatra, van rajta ethernet port. A plexben beállítod a média megosztásokat(film, sorozat, stb), és a tv-n a saját alkalmazások között elindítod a médiahivatkozást. Ez gyakorlatilag az lg smart tvkre előre telepített plex kliens. Ezen keresztül mindent meg tudsz nézni a notiról, a tv saját média lejátszójával. Ez a legegyszerűbb, én is így használom. A DLNA-s megosztásnál ez annyival tud többet, hogy onnan tudod folytatni a lejátszást, ahol abbahagytad, illetve tartalmat, borítót tölt le a filmekhez, szóval rendes médiatár lesz. Egyszerű beállítani, de ha elakadsz kérdezz nyugodtan.
-
blau24
tag
válasz
Én a második variációval használom, egy samu külső hdd-ről nézem a filmeket, tökéletesen viszi a 3D tartalmakat és az élmény is odaver. (leírásban megtalálod milyen formátumú fájlokat kezel a tv belső lejátszója)
-
jooker82
nagyúr
válasz
Működik a második lehetőséged is,hogy külső hdd-t,vagy pendrivet dugsz a tv hátuljába és ott zenét,képet,filmet tudsz nézni,hallgatni..HDMI-vel is össze tudod kötni,a lényeg,hogy aranyozott végű HDMI kábelt vegyél,kb 2500 ft-tól indul,de a hossztól is függ az ára...
Lejátszók közül,ha jól tudom a power dvd legújabbja támogatja,esetleg a splash pro ex...
Ez részemről akkor derül ki,ha majd megveszem a tv-t.. Én a HDMI-s verziót fogom használni,mivel most is az van....csak még nem 3D-s a tv-m..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Farming Simulator 25
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Sony MDS-S40 MiniDisc lejátszó és felvevő - 1990s
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Yamaha házimozi rendszer Sony hangfalakkal
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest