- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaby67
csendes tag
válasz
Morden24 #382 üzenetére
"Ja, ha nincsen netje a parasztnak, akkor ne tudjon WMP híján lejátszani egy vacak video cd-t sem."
Akkor fogja magát és elmegy a legközelebbi számtech bolta és beszerzi ami kell..
Telepíti és használja ha akarja, mert ugye akkor ha megveszi használatra veszi.Én megvettem-kifizettem, de sosem használom!
Melyik a fair eljárás?
-
Chaby67
csendes tag
Hívhatod "platform"-nak meg minden egyébnek. Attól még egy OP rendszer ami a perifériákat kezeli. (amit teleraktak a lusta embereket kiszolgáló sallanggal amitől a platform jelzőt kapta)
Ízlések és pofonok tipikus esete..
Érdekes, hogy ha használni akarok egy programot akkor én nem sírni kezdek, hanem megkeresem a megfelelő programot hozzá. (csodálatos módon nem sok MS van közöttük)
-
Chaby67
csendes tag
válasz
Morden24 #372 üzenetére
Itt nem csak a legújabb w7-re reagáltam csak.
XP home/pro-ban benne voltak.MacOS - Bemész a boltba és dobozosan megveszed ennyiért. Nem kérdezik mire kell.
link: http://www.starking.hu/categories.php?category=Macintosh-szoftverek/Apple
(elnézést ha reklámnak minősül törölhető)
Persze itt alapfeltétel, hogy legyen már egy működő MacOS azon a gépen ahova telepíteni akarod.Ha nekem van egy dobozos XP pro-m, miért kell vagyonokat kiadnom, ha upgradelni akarok w7-re? (gyakorlatilag újra meg kell vennem az OP rendszert)
-
Chaby67
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
Lehet vitatkozni a warez meg az eredeti oldal ellentétéről. Én leírom, hogy miért tartom drágának az összes MS OP rendszert.
Integrálva vannak olyan alkalmazások amiket a büdös életben nem használok.
- Beépített játékok (ezeket is le kellett programozni, tesztelni idő, energia..minek egy OP rendszerbe?)
- Beépített médialejátszó (lsd. fent)
- Beépített web böngésző (akármit is mondanak ennek is ára van, és beépítve az OP rendszerbe)
- Beépített videoszerkesztő
- MSN
- Beépített levelező programEzeket ha nem kellene kifizetnem, talán a feléért lehetne hozzájutni egy OP rendszerhez.
Ha a fenti programok bármelyikéből kellene valami, akkor ingyenes (és esetenként klasszisokkal jobban, gyorsabban és könnyebben kezelhető) programhoz juthatok.
Vagy ha fizetni kell érte akkor is magam tudom kiválasztani a kínálatból, nem olyat veszek meg amit nem használok.Ha a fentieket nem akarom (mert nem akarom) használni, miért nincs meg a lehetőségem, hogy hackelésnélkül, egyszerűen véglegesen eltávolítsam a rendszerből és fizikailag a tárolóból? (és esetleg ne hulljon darabjaira a rendszer)
A problémát és a MS monopól helyzetét sajnos a program fejlesztők támogatják. Mi lenne az MS-el ha minden OP rendszerre fejlesztenének (pl.a játékkiadók)?
Ha egy ingyenes OP rendszerre megjelennének ugyanazok a programok ugyanolyan áron meddig lenne kötelező megvenni bármilyen MS OP rendszert? (költői kérdés)Persze tudjuk, hogy az MS igen nagy pénzzel "támogatja" a programkiadókat, hogy Linux-ra ne fejlesszenek! (ezt persze tagadhatják és lobbinak hívják a legitimizált megvesztegetést)
Akárki akármit mondd:
Az MS OP rendszer túlárazott!
Sallangokat kivéve hasonló árfekvésben mint a MacOS (1 licences 9e ft, family pack 5 licence 15e ft) foghúzásos effekt nélkül venném meg a dobozos verziót. Így viszont nagyon fájt kiadni érte ennyi pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Napelem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest