Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Gondolom ez sem tudja hatástalanítani az OEM Loader-rel aktivált 7-eket.
Ha jól olvastam róla akkor azért nem lehet mert az előretelepített laptop Win-eket emulálja.
Mondjuk engem nem érint, mivel van egy eredeti Vista HP-m, meg tudnék igényelni főiskola miatt is, amit lehet meg is lépek. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
REKLÁM. Ilyen egyszerű. Régi Win-eket nem tudtad úgy felrakni, mint a mostaniakat, hogy majd 30 napon belül aktiválod, csak Vista óta. XP ugyebár kötelezően kérte a kódot, Vista/7-nél meg át lehet ugrani, hogy most nem adom meg. Szóval a 30 napos idő alatt ki lehet úgy próbálni, hogy megéri-e neked megvenni vagy nem. (Ha már nincs LiveCD^^
)
Amúgy ez igen egy szélmalomharc, Vista SP1-nél is beharangozták, hogy fellépnek az SP1-gyel a kalózmásolatok ellen, nemsokára rá kijött az SP1 Activator.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Én ezen csak röhögni tudok.
Eleve aki úgy rak fel törött verziót, hogy nem működik a Windows Update az is meg is érdemli, hogy kapjon pár kártékony kódot a gépére.
Szóval most sem tudok megsajnálni pár VérPistikét aki a warezolt 7 Ultimate-tel szívni fog.
Érdekes módon nekem sem szívügyem egyik Win se, de a Vista-t megvettem én is OEM-ben, mert vannak olyan programok amik hozzá kötnek és nincs rá Linux-os alternatíva (AutoCAD, WILO Select ...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest