Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz szimpláncsak #13599 üzenetére
Ha szemből nézed a telefont a bal oldalt az alján. Ha valami betakarja, akkor persze hogy gyengén fog szólni.
-
szimpláncsak
tag
Helló!
Valakinek volt már olyan problémája, hogy szilikonotokban teljesen rossz lesz a hangminőség? Nem takarja el a tok a mikrofont, ezért nem értem mi baja lehet.
Még arra tudok gondolni,hogy a tok a hang útjába áll. Ennyire gyenge lenne a mikrofon? Amúgy a bal vagy a jobb oldalt van?[ Szerkesztve ]
-
B-enji
tag
Sziasztok!
Egy láma kérdés, hogy tudok képernyő felvételt készíteni P8 lite-on?
-
Magnum_
nagyúr
válasz ANDROID??? #13591 üzenetére
jujjj, a tmx botrány...
köszönömathomi: nem zavaró, a kamera mellett a plexi. csajomat nem zavarja, engem igen. egy próbát megér
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok! Csajom telefonjan a kameranal levo plexi betet egyszer csak elrepedt (kulso behatas nelkul). Tapasztalt mar valaki ilyet? Garanciaban cserelik az elemet?
Hol erdemes leadni garancialia javitasra?
Hivatalos gari van, edigis vasarlas.I humbly and respectfully decline™
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Valamiért a telefon azt írja a wifi hálózatokra, hogy hálózat megtagadva.. Valaki tud rá valami gyógymódot?
-
killerj
csendes tag
Szia.
Telekomos telóm van, tegnap megkaptam rá a 6-s frissítést, de nem jött be az USB kezelés.Utálom hogy nem tudom USB tárként használni az sd kártyát. Hogyan tudok visszaállni android 5 re úgy hogy megmaradjon a garancia. Készítettem biztonsági mentést még 5-s alól, a HiSuite-val de azzal nem tudtam vissza állítani. Nem vagyok jó a témában, ha van megoldás szájbarágósan kellene. -
gianone
őstag
válasz Air.Wolf #13580 üzenetére
Nem kell annak lenni hozzá .Huawei oldaláról letöltöd a B564 build végű ROM-ot, ami neked itt B204, kicsomagolod, elolvasod a leírást, ami benne van pdf-ben. Ha jó ROM-ot töltesz le, akkor nem tudod elrontani, max. nem fut le. Ez az egyetlen, hogy ne másik legyen, hanem pont ez.
A 2. kérdésed meg warez volt.Tiltott.Szerintem a frissítésért ne fizess. Ha láttál már telefont, akkor megoldod.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Sabika
tag
Sziasztok,
Frissítettem a telót 6.0-ra és nincs Wifi.
Nem is látja a hálózatokat bekapocsolt wifinél.
Reseteltem már többször is..
Valakinek ötlet?Sabján László
-
Melack
veterán
Nah, nekem most jelezte a frissítést a telefon. Telekomos.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
gianone
őstag
válasz factis #13569 üzenetére
Az se rossz, de ott van már a B564 is, az újabb. És amúgy egyből frissül OTA-n B574-re mindkettő. De bubusnál megvan a B574 full rom ( vagy lemented magadnak, mikor felajánlja), lehet azzal járnál a legjobban OTA helyett. FR így is, úgy is ajánlott. Egy tiszta telepítés full ROM-ból a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
factis
tag
Sziasztok ! ALE-L21C432B170 -es Dual simes p8 lite-ra melyik 6.0-t rakjam fel?
Leírás alapján a ALE-L21C432B550 lenne gondolom , de inkább megkérdezem, amit a hüvely honlapjáról egyszerűen letöltök, nemde?[ Szerkesztve ]
-
-
kcs699
újonc
Sziasztok
Az adatforgalom korlátait hogy lehet beállítani és hol látom hogy eddig mennyit használtam?
Segítenétek? -
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #13560 üzenetére
MM-es független, na beadom a derekam a frissítésnek majd jelentkezem.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
jansky1
senior tag
A 6.0 előtt jött egy kisebb frissítés, nekem az oldotta meg a recsegést. 6.0-nál sem jött vissza
-
ANDROID???
addikt
válasz anonymus89 #13559 üzenetére
Telekomos a készüléked?, akkor célszerű, az enyémen a recsegést megoldotta
Szerviz a legutolsó, ha lehet (de a Te döntésed)
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #13558 üzenetére
Szándékosan nem frissítettem meg mert nem tudom, hogy a kameránál műxik-e a vaku funkció azaz állandóan világít-e?
Amúgy meg eddig semmi bajom a mostanival, érdemes egyáltalán megfrissíteni gyorsabb lett?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
ANDROID???
addikt
válasz anonymus89 #13557 üzenetére
Akár egy FR-t megpróbálhatsz, ha nem segít mehet a szervizbe.
A legfrissebb ROM van fent?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Srácok el kezdett recsegni a beszédhangszóróm, mit csináljak?
Azt mondják. hogy ha leadom rögtön megfrissítik az sw-t és ennyi majd csak utána nézik a beszédhangszórót.
u.i: vettem egy Spiegen tokot jelentem nagyon jó választás volt. Pont annyira takarja el a szélét, ahol az üvegfóliára még nem ér rá ha az pontosan/arányosan lett felhelyezve a készülékre.
Nagyon jó rugalmas gumiból készült kellően tapad de nem túlságosan a kézben/zsebben.
4500,-Ft volt ha ez egy üvegfólia kombóval a telefont védi akkor egy nagyobb esés sem árthat neki.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
Salex1
őstag
Az a fura, hogy nem fut semmi látszólag a háttérben, csak a messenger.
Az akku kezelés intelligensen van, a háttéradatok pedig korlátozva, ahol lehet.Egyedüli furcsaság, hogy a merülési adatoknál sokszor úgy jelzi, hogy a készülék ébren van, akkor is, amikor a kijelző nincs bekapcsolva. Pedig elvileg nincs olyan program ami ezt indokolná. Esetleg a WIFI+, de most ezt is kikapcsoltam, kíváncsi vagyok mi lesz.
-
Bruce
újonc
válasz zojjektum #13540 üzenetére
Igen, másnál is ott van és nem értem, hogy miért nincs ott nekem.
Hogyan lehetne ennek utána járni, mert ez valami beállítási dolog lehet, csak a menüben én nem találok erre semmilyen beállítási lehetőséget.Azért gondoltam, hogy itt a fórumban talán valaki találkozott már a problémával és sikerült megoldania.
-
kutga
nagyúr
válasz Salex1 #13549 üzenetére
Azt nézd meg mi tartja ébren. A felesleges dolgokat szedd ki a védett alkalmazások közül, továbbá, amelyik alkalmazásnak nincs szüksége háttéradatra, azokat korlátozd.
Az akku sémát állítsd intelligensre. Nekem a hatos alapból teljesítményre rakta.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Salex1
őstag
Jó ez a 6-os droid, de miért merül ennyire?
Be van állítva az automata ki és bekapcsolás, így este 97%-os töltöttséggel vettem le a töltőről a telefont, amikor már kikapcsolt...reggel fél 7-kor kapcsolt be és 7-kor vettem kézbe, amikor már csak 91%-on volt.
Most 2 óra elteltével, volt kb 5 perc beszélgetés és 81%-on áll. -
törölt tag
válasz gianone #13547 üzenetére
Nem ritka, hogy más a megjelenítő. Akár rosszabb is egyikben, mint a másikban. Lehet itt is erről van szó, vagy csak azonos gyártó, de másik típus.
Pl.:
LG G4 -nél van saját gyártású LGD, ami erősebb fényerejű, viszont elég gáz, mert beég... Igen, nem amoled és beég. Viszont vannak JDI paneles G4 -ek, amivel nincs ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #13546 üzenetére
Nekem szervizmenü ezt írja: BOE NT35521
Tárcsázó: *#*#2846579#*#*
2. Veneer Informations
2. Apparatus Info
És anno én is nagyon sárgának találtam, írtam is itt. 6.0-án már nem annyira, bár kicsit ezen is kékítettem, és így most tökéletes.
Most már kezdem érteni, miért volt, hogy nekem mintha egy másik telóvá változott volna 6.0-án, más meg azt mondta rá, hogy észre sem vette a változást.
Egyébként gugliba kerestem a panelra, és a törökök is ezen filozofálnak egy másik modellnél.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
válasz nagycoge #13543 üzenetére
Jaja, amit feljebb írtak. Elsőként nézd meg AIDA -val a panel beszállítót. Utána meg a rajtuk lévő ROM -okat. Aztán ha minden egyezik mehet az FR.
LCD -nél sűrűbben előfordul, hogy több beszállító van. Még azoknál a cégeknél is, akik többnyire maguk gyártják a paneleket (pl. LG).
[ Szerkesztve ]
-
nagycoge
csendes tag
Sziasztok,
A közelmúltban növeltük a családban lévő P8lite telefonok számát négyre
Viszont a legutóbb - a mobilcornertől - vásárolt készülék kijelzője (a képen baloldalt) borzasztó sárgás színezetű:A színhőmérsékleten/fényerőn próbáltunk játszani, nem sok sikerrel...
Tapasztalt már valaki hasonlót?
Lehetséges, hogy a kijelző hibája okozza ezt a bosszantó sárga alapszínt?
Köszönöm a válaszokat! -
zojjektum
senior tag
válasz shepherd47 #13541 üzenetére
Beállítások-alkalmazások-speciális-alapértelmezett alkalmazások
-
kutga
nagyúr
válasz shepherd47 #13538 üzenetére
Védett?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
shepherd47
csendes tag
Sziasztok!Az android 6 on nem működik a korábban a hívó nevét bemondó talking caller id nevű programom,ha a képernyő alvóba megy.A programot újra is telepitettem,a belső gyökerében van.Vagy esetleg helyette tud valaki jól működőt a 6 on?
Sokat kipróbáltam,de egy sem működött rendesen.Köszönöm a választ! -
jansky1
senior tag
Telekomos készülék most kezdte el letölteni a B565-öt.
-
Bruce
újonc
Valakinek van ötlete, hogy miért nem látszik a névjegyek szerkesztésénél a szervezet?
Egyszerűen nem tudom megadni a telefonon belül, csak külső szerkesztőprogramban és keresni is tudok rá, de átírni vagy beírni nem tudom sajnos.
Nem emlékszem rá, hogy az elejétől fogva ilyen volt e a telefon, de láttam már másnál, hogy nála működik.
Most frissítettem egyébként android 6.0-ra, azt gondoltam megoldja a gondomat, de nem.Van valami titkos beállítás, amiről nem tudok és véletlenül át lett állítva vagy egyéb ötlet?
-
gianone
őstag
válasz karesz1978 #13534 üzenetére
B564-et. Leírás a ROM fájljában pdf-ben. És ott látod a buildedet is felsorolva.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Dr. Oid
aktív tag
én is erre gondoltam. mindegy, közben megjött az ota is, nyilván, amikor már eleget rágtam a dolgot
ez a leírás lényegében nekem annyit jelentett, hogy telekomos vagyok, tehát vagy ota vagy írok bubus 66-nak a letöltő linkért, amit aztán valamilyen ideoda másolásokkal és törlésekkel felteszek, nem mellesleg valami nekem elég fura helyről kellett letölteni a fw-t. mindegy, nem fikázni akarok, csak ez a "mindennap beírjuk, hogy kell" közel sem olyan érthető leírás ám.
-
RAZERXX
aktív tag
válasz ANDROID??? #13520 üzenetére
Rendben Elnézést !
ALE-L21C432B204
S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
gianone
őstag
válasz Dr. Oid #13527 üzenetére
Én egyedül azt nem értem, mire vársz? Miért is ne volna full ROM letölthető?
Nem hiszem, hogy itt bárki meg tudja mondani a Huawei OTA-frissítés algoritmusát. Valami nem működik jól, az biztos. Független ROM április óta van. B564 előtt volt több vonal, most egységes az EU-s ROM, mégse kapta meg még mindenki. De fájlból akkor is mehet fel simán. És B564-ről már simán frissít B574-re OTA-n. Már ha dualos független telód van. A buildek, amire mehet, és a leírás benne van a rom-ban.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
válasz karesz1978 #13525 üzenetére
Mibe kerülnek? Azt a Kingstont lehet egyáltalán kapni?
Ha nem nagy a különbség vedd a gyorsabbat, később még jól jöhet.
-
karesz1978
tag
válasz karesz1978 #13503 üzenetére
Sziasztok!
Kérdésem hogy érdemes eebbe a telefonba U3as kártyát
SanDisk microSDXC Extreme 64GB Class 10 UHS-I U3
vagy simán elég a
Kingston MicroSDXC 64GB Class 10 SDCX10/64GB
? köszi[ Szerkesztve ]
-
Kovesz82
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy játék közben miért van az, hogy elsötétedik a képernyő? másik telefonnál az alkalmazás ezt tiltotta és nem sötétedett el. Benne is van az engedélyek közt, hogy Telefon alvó üzemmódjának megakadályozása. Ezzel lehet valamit kezdeni? Elég zavaró, mikor gondolkodsz és egyszer csak elsötétedik a képernyő.
Köszönöm -
ANDROID???
addikt
válasz RAZERXX #13517 üzenetére
DUAL független ROM-ot keress itt, töltsd le és telepítsd fel. Légy szíves ne pakold tele a "miért nem frissít" hozzászólássokkal, pláne, hogy rengetegszer le lett már írva, hogy hogyan lehet frissíteni.
Nem akarsz karácsonyig várni OTA-ra.[ Szerkesztve ]
-
RAZERXX
aktív tag
válasz jociolaszi #13516 üzenetére
független 2 kártyás
S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
RAZERXX
aktív tag
DE MIÉRT NEM FRISSÍT
-
Dr. Oid
aktív tag
Engem idegesit, hogy masnak miert megy, nekem meg miert nem. Ez a kevesbe ertelmes magyarazatom, de ilyen vagyok, ha valami beakad, az be van akadva
Masreszt en egyszeruen minden eszkozomet up to date tartom, az a velemenyem, hogy a frissites biztonsag, teljesitmeny, stb teren _altalaban_ mindig jobb. -
Sungoo
addikt
válasz Gstyler #13509 üzenetére
Most ne értsétek félre, távol álljon tőlem a kötözködés, de mit jelent a stabilabb? Nekem egyelőre stabil az 5 is, néha hetekig nincs újraindítva. Illetve akkor mi az "instabilitás" definíciója? Tényleg csak kíváncsiság, mert nekem nincs lehetőségem hivatalosan frissíteni, de egyelőre nem is érzem a hiányát.
-
Dr. Oid
aktív tag
-
RAZERXX
aktív tag
Mikor l90 volt ott is mindneki panaszkodot a lolira viszont nekem sokkal jobb lett vele !
Szerintem a frisitéseket rontják el maguk a felhasználók valahogyan!
Tiszta telepítés mindig sd kárty kivesz stb stb...S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
Sungoo
addikt
Nem értelek ezzel a frissítési mizériával benneteket. Mindenki panaszkodik, hogy valami sz@rabb lett, mint volt, mégis "nekemmiljénemgyün" a hozzászólások 90 százaléka. Tényleg ennyivel többet ad a 6, mint az 5? Itt olvasva nekem úgy tűnik, hogy inkább elvett.
-
Dr. Oid
aktív tag
Meg mindig hiaba nyomogatom a frissites keresese gombot, semmit nem talal, gepre dugva se. Ez tenyleg ennyire egyszeru, hogy varni kell, azt' maj jo lesz?
-
RAZERXX
aktív tag
Szép estét !
Mai nap óta boldog tulajdonosa vagyok e készüléknek!A telefon gyári független ,nem kéne enek már mályvacukorkásnak lenni ?
Valahol halotam hogy valahogyan meg lehet erőszakolni slotot hogy beleférjen a nanosim is és sd kártya is ,valaki nemt tud róla bővebb infót ?S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
karesz1978
tag
Sziasztok!
Kérdésem hogy érdemes eebbe a telefonba U3as kártyát
SanDisk microSDXC Extreme 64GB Class 10 UHS-I U3
vagy simán elég a
Kingston MicroSDXC 64GB Class 10 SDCX10/64GB
? köszi -
Gstyler
senior tag
válasz ANDROID??? #13500 üzenetére
Én spec. bookot nem használok.
Az elején 2-3 problémámat küldtem nekik mailben, jött egy sablon válasz, gyakorlatilag a nesze semmi fogd meg jól.
Egyik dologgal sem foglalkoztak...szerk: ahogy látom itt pont ue megy! Kb az első kommentben egy hölgy említi, hogy frissítés óta nincs meg a gyári böngésző, totál buta válasz hozzá. Pedig ugye már a frissítésnél is ki van írva, h ez bizony eltávolítja a gyári böngészőt, de ennyit nem tudnak leírni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest