Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Rákerestem a B574-re, de nem kaptam a kérdésemre jó választ Megéri feltenni, vagy nem? (B564 van fent )[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Kovesz82
tag
Csak visszatérve a tegnapi afféromhoz, csak kaptam egy figyelmeztetést a moderátortól... hajrá hajrá ez az ANDROID???... Tegyük hozzá, zojjektum elnézést kért privátban, tisztelem benne, köszönöm még egyszer Tőle! Semmi gond! Én is elnézést kérek Tőle a beszédstílusomért
[ Szerkesztve ]
-
Luna73
tag
SziasztokMost vett a párom ilyen telefont.A problémája az h nem tudja a névjegyekhez a facebookkos képeket csatolni.Így csak a gmail képek vannak bent de az csak pár darab emberhez jó.Van erre valami megoldás?
-
zojjektum
senior tag
válasz bojtix #12486 üzenetére
Ez jó hasonlat volt.😁 Visszateszem majd az 5-öt, azután 564-et, mert azzal semmi ilyen probléma nem jött elő és próbálgatom. De hangsúlyozom nem a rendszerrel van bajom, mert imádom, persze vannak betegségei, mint mindennek, csak a tegnapi nap kicsit kikészített és, ha valakit is megbántottam elnézést kérek tőle nem szándékos volt.
-
bojtix
tag
válasz zojjektum #12481 üzenetére
A készülékek között is van szórás és belefuthatsz okosságokba. Pl.:
1
Haloványabb térerőnél a modemed többet fogyaszt a kelleténél. Most elmentél nyaralni és lehet, hogy a 4G-3G-2G között vergődik teló...
2
Lejött egy automatán hagyott alkalmazás frissítés, majd be is akadt...
3
Simán lehet a "vas" hibája. Akku vagy akár a panel is. Anyám lumia 535-e 100%-ról visszajelzés szerint lement 11% mindössze 2 óra alatt, majd ott is marad és 3-4 nap alatt merült le teljesen. Második nekifutásra a komplett telefont gariban cserélték...Sajnos ezek csak próbával szűrhetők ki, de ha meg tudod oldani mindenképp egy tiszta telepítéssel vissza kell menned egy korábban jól működő verzióra és 1 hétig tesztelni. Ha azzal is csinálja mehet a szervizbe, ha nem kihagynám az aktuális ROM-t...
Xiaomi MI2S-ről váltottam és azon elég sok rom-t megéltem a bő 2 év alatt. Ott aztán volt egy-két elbaltázott verzió. Random merülések, ez-az nem ment stb., de az új MIU8-t elég jól eltalálták, oly annyira, hogy a P8L csak az B565-l tudott felzárkózni hozzá gördülékenységben és üzemidőben.
Az OIS-ről, meg van a privát véleményem. Anno 3 hétig bírtam, majd eladtam a 4S-t, mert olyan érzés volt nap mint nap használni, mint amikor egy JÓ autót vettél volna, de kiderül hogy a 180 cm és 85 kg emberekre beállították, majd lecsavarozták az állítható ülést és a kormányt. Ha 200 cm és 120 kg nyomorogsz, ha 160 cm akkor meg el sem éred a pedált.... A következő körítéssel: "Ez mind a Te kényelmedet és BIZTONSÁGODAT szolgálja!!!"
A kollégák 4S-ire köröket ver a MI2S-m és az akkujuk is elhervadtak, míg az enyém 2,5-3 óra beszélgetést + mail szinkron stb. és este mindig volt benne kraft. Ennyit a hosszabb élettartamú készülékeikről.xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
zzola
titán
Fura dolog történt, most gondolt egyet a készülék és újraindult!
-
zolnagy
őstag
válasz zojjektum #12481 üzenetére
OKOK, nem is azért írtam
Ha nem bírná ki egy napig sem, én sem örülnék neki.
De nekem átlagban 2 napot simán kibír. Most is 30%-on van este a 2. nap.
Igaz nem lógok rajta egész nap (meló közben nem is érnék rá). Néha ránézek fórumokra, meg keresek vmit. Melóba és hazafelé TuneIn-el netrádió hallgatás az autorádióra kötve, kis email, ennyi.
Nyaralás alatt, amikor a gps-t is használtam nekem is csak egy nap volt. -
zojjektum
senior tag
válasz zolnagy #12479 üzenetére
Ezt csak végső elkeseredésemben írtam, mert 2 nap tökéletes működés után, nyaralás közben ütött be ez a sz@r. Azért vettem "olcsó" telefont, mert nem érzem annyira szükségét a telefon villogtatásnak, eddig tökéletesen megfelelt, mert igazából lesz@rnám, hogy milyen op. rendszer, ha működik (a wp beszart, az android eddig megfelelt, de egy hét alatt kiidegelt, bár azt hittem megoldottam, mégsem, ios-t nem próbáltam ezért fordult meg a fejemben és nem azért, mert gazdag vagyok). De ma, ugyanolyan használat mellett 10 helyett már délután 4:20-kor töltőre kellett raknom a telefont, még jó, hogy visszajöttünk a szállásunkra. Sokan javasolták a powerbankot, de mivel eddig nem volt rá szükségem ezért nem is vettem, de pótolni fogom ezek után. 😊
Sungoo
6.0-án, ha hívnak, de csak, ha hívnak ott már teljes képernyős a hívó fél képe.[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
A gyári híváskezelőt mivel érdemes lecserélni, hogy ne meggymag méretű legyen a hívó fél képe? Vagy az EMUI-n nem olyan egyszerű?
-
Orionhilles
senior tag
válasz HELLAFLUSH #12475 üzenetére
Lett manuális mód a kamerában, és MM alatt pörgősebb a teló, megéri frissíteni szerintem.
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
kutga
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #12475 üzenetére
Szerintem érdemes frissíteni, kijelző jobb lett, kamera szvsz rosszabb beltérben, akku változatlan. Nálam legalábbis.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
ne haragudjatok, de nincs most időm vissza olvasgatni.
holnap újra lesz egy Huawei P8 Lite-om így 4-5hónap után..
A kérdésem pedig az lenne, hogy az android 6al mennyit javult? akku, kamera (fókuszálás is) ,stb jobb lett? érdemes lesz frissíteni?
válaszokat előre is megköszönném! további szép napot mindenkinek -
Kovesz82
tag
válasz octopus75 #12470 üzenetére
Valamilyen olyan dolog van beállítva vagy olyan alkalmazás fut, amihez képernyő zár kell. Nem emlékszel, hogy állítottál be ilyen alkalmazást? Pl a VPN az pont egy ilyen, mivel annak pont a titkosított adatátvitel a lényege. Nincs beállítva VPN?
Applock nincs bekapcsolva? Vagy ez a vendég mód vagy minek nevezik
[ Szerkesztve ]
-
greenie
csendes tag
Sziaztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Amióta frissült a telefonom marschmallow-ra nemrég a már a B574-re, azóta a védett alkalmazások menü alatt a letíltott alkalmazásokat nem lövi ki, miután kikapcsol a képernyő. Az előző, 5-ös android alatt jól működött, azóta egyik 6-os verziónál sem. Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg tudtok valami megoldást?
Köszi szépen. -
kutga
nagyúr
-
octopus75
tag
Tudom kicsit eltérek az előző pár hozzászólástól, de valaki tudna segíteni abban, hogy a zárképernyőt, hogyan lehet kikapcsolni? B575...
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz ANDROID??? #12454 üzenetére
Ok, túlzás a fél nap, de használom. Az viszont nem normális, hogy változtassak a felhasználói szokásomon egy frissítés miatt, mert ami eddig kényelmesen jó volt este 10-ig az most random szerűen lehet, hogy délután 5-ig lesz jó. De nyilván nem egyből veszek másik oprendszeres telefont, de a sokadik fr, wipe után azért megfogalmazódik bennem a lehetősége.
-
zojjektum
senior tag
Na az android rendszernek nem is kell az éjszaka. Reggel töltőről levéve normálisan működött aztán 8-11:45-ig 22% merülés, android rendszer 29,67%-on pörgött. Most már tényleg nem tudom, hogy az 5.0 rollback megoldaná-e a problémát vagy wp és android után mehetek a méregdrága, de működő ios-re.
-
Kovesz82
tag
Ha VPN-t akarok beállítani, akkor az OpenVPN melyik csoportba tartozik a sok közül? PPTP?
-
kutga
nagyúr
Továbbra sem látom értelmét a fogyasztás összehasonlításának, nem ugyanúgy használjuk a telefont.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
snpetit
aktív tag
Csak egy "költői" kérdés: A Huawei Backup-ban miért van ott a lehetőség, hogy USB-háttértár, ha nem támogatja az OTG-ét?
-
-
gianone
őstag
Az csak nyugalmi állapotban annyi. Ha éjjel merül is, viszont utána elkezded nyomkodni a telót, minél többet, és minél nagyobb fényerőn, a képernyő lesz mindenképp a legnagyobb fogyasztó. Ezért nincs ennek az egy képnek önmagában mondanivalója.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
H.Tony
csendes tag
Sziasztok!
Probaltam vegigolvasni a forumot,de 12xxx hozzaszolas kicsit sok. ezert kerdezek inkabb.
A következö problemam lenne.
Frissites elött nekem 2 jelszom volt, 1 fö profil, meg 1 mindenkinek. Ahol a kepek meg egyeb dolgok nem latszottak.
Ez a biztonsag menü alatt volt.
Most meg mar csak az elsö jelszo aktiv.Kivettek ebbol? vagy csak nem talalom?
Esetleg kulso aoo segithet?
Elöre is köszönöm a valaszokat. -
gianone
őstag
Ez így önmagában nem sokat mond, de most wipe után az enyém magához tért, ez azért kicsit jobban néz ki alvó állapot után némi nyomkodással. Nem merül semmit. Kop-kop. Twitter, FB Lite, Hangouts és Gmail is mindenre értesít.
Amikor ilyen B574, ez a legjobb ROM, ami valaha a telón volt.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
válasz Hewfgtr #12422 üzenetére
A régi összefoglalóban benne van. Tisztánlátáshoz meg a P8 Lite mélyvíz topik jobb.
Elméletben garancia megvonással jár, gyakorlatban nem nagyon foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
Hewfgtr
csendes tag
Üdv,
Single SIM-es változatra létezik módszer, mellyel dual SIM-esre lehet alakítani a készüléket?
-
zolnagy
őstag
Nálam a fogyasztással (még) nincs probléma. Viszont előjött egy olyan dolog, ami se az 565, 551, v 5.0 romoknál nem volt. Elment a térerő, csak egy újraindítás hozta vissza. Eddig mondjuk csak egyszer volt, úgyhogy nem tudom, hogy a rom hibája-e.
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #12413 üzenetére
Ebben igazad van, legalább látjuk hogy is néz ki. Én még nem tapasztaltam ilyet az enyémen.
-
Aryon87
félisten
Lehet hogy az volt a baja, gsam battery szerint 35° volt az akku.
G5 akkuja szokott 40°-os is lenni, megse indul ujra.
Ezekbol gondolom a proci joval 70° folott van..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #12409 üzenetére
Minek? Vigye be, megcsinálják garanciában.
-
ANDROID???
addikt
-
zojjektum
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest