Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezozo
tag
válasz Zsocy155 #14276 üzenetére
Hali,kétszer te jó ég,örülnék ha egyszer és soha többet,amúgy nincs más aki javítaná tehát a TMX marad,én reménykedek hogy jól megcsinálják,csak fórumokon szídják mint a bokrot,pár hét stressz mig újra a kezembe lesz,ha baja lesz perelünk
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
ezozo
tag
Köszönöm a választ,igen független a teló,hát pont a postát hagynám ki az egészből,egy ping pong labdát nem adnék fel csomagba náluk,mert azt is összetörnék,hát akkor marad a személyes leadás a TMX-nél,bár a huawei oldala azt írja pillanatnyilag ott nincs leadás,lehet ennek is megvan az oka,rossz hírű szervíz,lehet páran vascsővel mentek a telóér a sokadik javítás után,és még akkor sem volt jó a telefon,vagy összekarcolták,vagy poros koszos kijelzővel adták vissza,persze az üveg alatt,sajnálom hogy nincs a huawei-nek egy szervize ami akár egyböl orvosolja a problémákat és nem kókler szervíz hebregálja a telókat.
-
ezozo
tag
Sziasztok,egy kérdés,garanciális szervízre szeretném küldeni a telómat wifi problémával,és ahogy nézem a huawei oldalát postaponton lehet leadnia készüléket,ez komoly,marinéni ad a póstán egy zacsit beledobjuk és ennyi,max ráírja wifi probléma,a TMX-nél közvetlen leadás jelenleg nincs,kezdek félni hogy ez épségbe nem fog visszakerülni hozzám,ti hogy intéztétek a gariztatást?
-
ezozo
tag
Sziasztok,a 6.0 frissítésbe ez a HUAWEI ALE-L21 android6.0 rollback to android5.0 operation instruction v1.2 app ami 180mb az mi? azzal mit kell csinálni és mikor kell telepíteni
[ Szerkesztve ]
-
ezozo
tag
válasz ANDROID??? #9616 üzenetére
Aha,köszi,az nem volt akkor,azt hogy is kell,hangerő fel le meg a bekapcs gomb?
-
ezozo
tag
válasz ANDROID??? #9614 üzenetére
Ha a gyári adatok visszaállításra gondolsz igen,mindent radirozott.
-
ezozo
tag
Sziasztok,felraktam én is a 6.0 frissítést,pörög szép meg minden de egy dolog kiakaszt,de nagyon,a wifire nagy szenvedés árán csatlakozik,akkor is kézi csatlakozással,automatán nem,amikor próbál csatlakozni ezeket írja,hozzáférés a hálozathoz megtagadva,aztán mentve biztonságos de akkor sem csatlakozik,a sokadik probálkozásra kiírja ip cím lekérése és akkor felmegy,ez mi lehet,wifi más telóval hibátlan,laptop stb,router volt újraindítva többször is,teló reset megvolt,eddig semmi gondom nem volt a wifivel,amíg az 5-ös droid volt fent atomstabil volt és egyből felment,nem akarom ez miatt visszarakni az 5-ös droidot,de ha nem oldódik meg visszarakom válaszokat előre is köszönöm help
[ Szerkesztve ]
-
-
ezozo
tag
válasz csaba1203 #7759 üzenetére
Hali,ha bolti garis lenne biztos nem kapok Huawei gari papírt amin 24hó szerepel,max blokk és oda kell visszavinnem ahol vettem,te akkor mit kaptál a plusz lóvéért cserébe? amúgy az euronics érdekes bolt,mint egy piac,alkudni is lehet
[ Szerkesztve ]
-
ezozo
tag
Sziasztok,boldog tulaja lettem én is ennek a telónak,nagyon jóóóóóó,imádom,szó szerint,euronics akciós,ja és nem egy év garival adták,szerintem elírták a hirdetést,huawei garipapir és azon 24hó gari szerepel!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest