Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz ANDROID??? #20857 üzenetére
-
Williams
aktív tag
válasz ANDROID??? #20853 üzenetére
Igen, változott az IMEI. (Meg a gari is 2021-ig )
-
tpeter77
addikt
válasz ANDROID??? #20836 üzenetére
Fog ez menni ha tényleg ennyire egyszerű.
Számot, ha a videóban látott vékony ragasztó csík helyett kétoldalas ragasztót használok? Abból van egy fél tekercsnyi... -
MaciG
addikt
-
pulyka jocó
senior tag
válasz ANDROID??? #20811 üzenetére
Szomorú, köszi
-
zozo48
csendes újonc
válasz ANDROID??? #20772 üzenetére
Köszönöm szépen Android a segítségedet. Az általad javasoltakat megcsináltam, valamint a Google helyett a Dolphint használom és visszaállt a telefon a korábbi állapotra, vagyis egy nap alatt kb.25%-ot merül.
-
Chris0321
addikt
válasz ANDROID??? #20731 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
-
Chris0321
addikt
válasz ANDROID??? #20731 üzenetére
Nem ismerem ezt a márkát, nekem Nokia-m van. Hova érdemes elvinni esetleg elküldeni ahol biztos megcsinálják?
-
Chris0321
addikt
válasz ANDROID??? #20727 üzenetére
Beletettek egy másik kártyát amin nem volt lebeszélhető idő és visszatették az eredetit, utána romlott el.
-
Chris0321
addikt
válasz ANDROID??? #20725 üzenetére
Másik készülékben is kipróbálták és ott működik. Nincs nálam a készülék, én is messengeren szerzem az infókat a helyzetről.
-
szemesi69
addikt
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20711 üzenetére
Sajna ez ami most nem hiányozna. Lakásfelújítás, így másra kell a pénz
-
fiesta14
tag
válasz ANDROID??? #20693 üzenetére
ALE-L01
Modell P8 Lite Single SIM (ALE-L21)
európai model ha jól látom az országokat.csak megtaláltam a Huawei honlapján (vagy valahogy hozzákapcsolódó helyen)
2019 07ig garis lenne de ez már a multé ....
ezek után a single romot kellene feltenni? ha jól látom -
fiesta14
tag
válasz ANDROID??? #20691 üzenetére
Hol találok ilyen weboldalt ahol ellenőrizhetem? azt tudom hogy iphonok nak van ilyen de androidost nemm találok.
vagy van külön a Huawei-eknek?
imei utolsó számai:12107
imei sv: 1210lo
ha jol olvasom az egyik oldalon ezek fontosak a szoftver verzióhoz. de lekérdezéshez segítséget nem találok.[ Szerkesztve ]
-
mokus18
tag
válasz ANDROID??? #20688 üzenetére
Ok, köszönöm. ( és bocsánat, a kis offért. )
-
mokus18
tag
válasz ANDROID??? #20686 üzenetére
Köszönöm szépen.
És ezt a memória pláza mennyire megbízható? -
mokus18
tag
válasz ANDROID??? #20684 üzenetére
Ezt mondod?
[link] -
donmackó
addikt
válasz ANDROID??? #20652 üzenetére
Nem kell neki telenor. Csak feltesz fastboot-tal egy c432 buildet, amit előzőleg kicsomagolt az extractor-ral. Én a b611-et ajánlom nálam stabil, és gyors. Kivéve ha már az elején el lett rontva és a b171-nél is balongos lett. Akkor kezdheti elölről. és javítsa az itt leírt update.app-pal. Meg lehet próbálni még most is javítani hogy csak simán ráteszi a C432B049 vendor mappát és lefrissíti, de nem tudom hogy működni fog-e.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
bgyg1
aktív tag
válasz ANDROID??? #20665 üzenetére
Holnap szétszedem s le veszem az nfc-t úgy sincs használva. Nem hiszem, hogy az új akksi lenne rossz. Azt sem hiszem, hogy valamit rossz helyre raktam (videó alapján csináltam). Gyanús nekem az nfc.
-
bgyg1
aktív tag
válasz ANDROID??? #20663 üzenetére
Én raktam össze! Minden a helyére került. Vagy mit rakhattam rossz helyre? Esetleg az nfc amit le kellet szedni a régi akksiról s rá rakni az újra? (mert arról egy részen az a bizonyos fekete "hártya" lejött, de raktam oda kétoldalú ragasztót (az nem szigetelné elégé?).
-
szemesi69
addikt
válasz ANDROID??? #20632 üzenetére
Szia! Azért szolidak voltunk Kicsit feldobtuk a topikot, de igazad van
Xiaomi redmi note 12 pro
-
válasz ANDROID??? #20619 üzenetére
Igazából kapom a telefonokat évente rokonságból ingyen, mert mindig váltogatják az előfizetéshez és a gyengébbeket nekem passzolják.
Szóval nem nagy gond, de beviszem valahova hátra rendbe téve el lehetne adni.
Van félretéve egy Samu J5 2017-es meg később jön egy Sharp Z2-es, utóbbi lesz az utót. A J5 meg asszonynak megy a csilivili színek miatt.
Addig a régi telefonomat szedtem elő (erősen nyúzott CAT B15q 6.0.1-es teljesen csupasz) és arra jöttem rá hogy totál mindegy mennyi ram és mennyi proci ha tele van rakva szeméttel akkor mindegyik ugyan olyan lassú. Legalábbis átlag használatra, kevés lapos böngészésnél. Na meg ez a variálás a nano meg micro sim...mehetek a szolgáltatóhoz emiatt is.
Persze az álom az egy CAT S60-as lenne, csak még mindig drága. -
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20595 üzenetére
Köszi!
Majd beszámolok a fejleményekről.
Amúgy kinéztem az utódot. Redmi note 5 4/64. Ezzel meg ráérek szórakozni a garival. Meguntam a szarakodást a kölcsöntelókkal, meg az újratelepítésekkel. -
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20593 üzenetére
Én még ehhez is jóhiszeműen viszonyulok, írtam válaszban, hogy összefügg a bt-vel. Csak bekapcsolt bt mellett jön elő a gond. Lehet, hogy úgy vizsgálták be, hogy ki volt kapcsolva
Ha megjön a teló, és ismét előjön a hiba, ( és miért ne jönne elő, ha nem csináltak vele semmit, mert szerintük jó), minden zokszó nélkül visszaküldöm. Majd csinálok videót a hibáról. Az nem lehet, hogy azt válaszolják majd, hogy mivel szerintük jól működik a telefon, minden vele kapcsolatos költség engem terhel? -
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20571 üzenetére
Marad a kalapács
"..szervizpartnerünk (TMX Solution Kft.) bevizsgálta.. Ön által panaszolt hibákat nem tudta reprodukálni, megállapítást nyert, hogy a készülék a műszaki előrásoknak megfelelően, hibátlanul működik.."
-
KEAN
tag
válasz ANDROID??? #20581 üzenetére
Köszi a tippet.
Kipróbáltam az online chatet.
Csak az akadékoskodás megy, elvileg Adamnak hívták az operátort, de gondolom csak egy chatbot.
A lényeg, hogy semmit nem tudnak mondani.
Vigyem be a telefont, összes dobozt/papírt/tartozékot és majd 4300 forintért jól bevizsgálják és adnak egy árajánlatot... ha elfogadom, akkor a bevizsgálás díját nem kell kifizetni.
Sajnos nem akarta megérteni, hogy engem ez az összes baromság nem érdekel és annyit szeretnék csak tudni, hogy mennyibe kerül egy új akksi meg a munkadíj.... mindegy elbúcsúztam tőle és megköszöntem a semmit.
Délután azért teszek személyesen is egy próbát."Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20571 üzenetére
Support:
"...kérem küldje be megint a készüléket. ...vagy makulátlan készüléket vagy csereutalványt fog kapni cserébe."Remélem a makulátlan alatt nem egy javított rossz telót ért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20557 üzenetére
Okés, köszi.
-
octopus75
tag
válasz ANDROID??? #20554 üzenetére
Azon már régen túl vagyok...
Azért kérdeztem, hogy visszafelé lehet e haladni a rom-ok között... -
törölt tag
válasz ANDROID??? #20545 üzenetére
Rendben, köszi.Majd rendelek egyet.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20538 üzenetére
Sajnos ott semmit sem találtam, ami a kamerával és/vagy a rácsnézettel kapcsolatos lenne.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20536 üzenetére
Akkor inkább nem root-olok.
Még egy kérdés: az alap Kamera alkalmazáson hogy lehet bekapcsolni a rácsnézetet? -
Dzsekó
addikt
válasz ANDROID??? #20529 üzenetére
Nem tudod, hogy József körútra érdemes elmenni az 5.0-ra downgrade-eléssel, ha Telekom függő és Telekomos a szoftver is a telefonon? Foglalkoznak vele? Persze ha egy vagyont elkérnek érte, akkor hagyom a fenébe, nem ér annyit az egész. Igazából már csak a dupla koppos ébresztés miatt kéne az 5-ös android, mert ennek bekapcsolását a 6-osból kivették, és nem találtam olyan alkalmazást, ami működik is rendesen. Akihez került a telefon, az vett rá egy szilikon tokot, és nagyon nehezen tudja benyomni a bekapcs gombot (idős ember). A gyári képernyő lezárás helyett (5-ösben ez is volt), találtam egy apró alkalmazást, ami nem reklámoz és tényleg lezárja a képernyőt, úgy, hogy a háttérvilágítás is megszűnik. Ha tudsz felébresztő alkalmazást a telóra, ami működik, akkor azt megköszönném, mert nem kéne downgradelnem.
-
SzeLa1
csendes tag
válasz ANDROID??? #20491 üzenetére
Igen, TMX csinálta, Kecskeméti hivatalos szervízpont, ők is szerelték helyben. Új IMEI, stb. Segítőkészek voltak. Mikor megcsinálták, rákérdeztem, azt mondták, hogy "a garancia utáni hónapokban ált. elfogadják, ha megint elromlik." De konkrétan nem mondták, hogy újraindul a garancia arra a darabra.
Most wipe cache nem segített, most lakom be a telefont, de szervíz lesz. Szeretem ezt a telot, jó lenne még használni. -
SzeLa1
csendes tag
válasz ANDROID??? #20488 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Garancia vége előtt 2 hónappal emiatt cserélték az alaplapot, persze most már 1,5 hónappal a gari után vagyok. 3,5 hónapig volt jó.
Majd próbálok a szervízben szépen mosolyogni, bár fiú vagyok és a szervízes is fiú.[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz ANDROID??? #20473 üzenetére
Ugy velem melegedessel fugg ossze a problema. Lehet akksi csere megoldana. Elso korben factory reset, illetve szetszedem, megprobalom ujrapasztazni, ha van ra lehetoseg. Ha nem akkor go to p9/p10
.
-
frewwy
tag
válasz ANDROID??? #20429 üzenetére
Időközben sikeresen dualosítottam. Lenne még egy kérdésem, hátha valaki tudja rá a választ. Kifüggetlenítés után a második (osztrák) simről nem megy a mobiladat, csak a magyarról. Valakinek van rá javaslata, hogy ez miért van?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ANDROID??? #20410 üzenetére
Pedig ismimén ALE-L21C128B130 van, és csak Huawei logó van.
The Truth is out there...
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20404 üzenetére
Ez normális dolog, lehet belőle valami baja a telefonomnak?
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20402 üzenetére
Így néz ki.
A fotó minőségért elnézést, most a táblagépem volt kéznél csak és azzal kaptam le. -
rmartin94
aktív tag
válasz ANDROID??? #20381 üzenetére
Na, a B565-öt feltettem, Balong eltűnt, viszont most C900-ra változott a telefonon a build, ez így egyre jobb lesz. A frissítések hiányán kívül okozhat valamilyen hátrányt a C900-as build?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
rmartin94
aktív tag
válasz ANDROID??? #20379 üzenetére
Ezen a telefonon Vodás szoftver van, de akkor most már tudom, hogy a b587 okozta a balongot, köszönöm a segítséget.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
szemesi69
addikt
válasz ANDROID??? #20374 üzenetére
Na azért így már más a leányzó fekvése Javítás idejére cserekészülék adtak
Xiaomi redmi note 12 pro
-
I02S3F
addikt
válasz ANDROID??? #20372 üzenetére
Félreérthetően kommunikálhattam. A hivatalos Huawei szerviz adott nekem cserekészüléket. Most gondolkodtam, ezt le sem irtam. Bocs!
-
I02S3F
addikt
válasz ANDROID??? #20369 üzenetére
Sima.
-
szemesi69
addikt
válasz ANDROID??? #20366 üzenetére
Basszus, lefelé? Inkább nem mondok semmit
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
I02S3F
addikt
válasz ANDROID??? #20364 üzenetére
Azt, hogy nem vagyok az a tipikus vegyük meg a legújabb, legcsúcsabb készüléket, amire csak telik és ezen meglepődtem.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20359 üzenetére
Okés, köszi.
Ahogy nézem, elvileg a Dolphin'-ban van Adobe Flash Player, viszont nekem nem működött.
Van még valami normális böngésző, amiben van Adobe Flash Player?
Eddig nem tudtam kihasználni az Adobe Flash Playert, mert Chrome user voltam, aztán ha már böngészőt váltok - épp itt volt az ideje -, akkor legyen benne Flash Player is. -
szemesi69
addikt
-
-Sawyer-
tag
válasz ANDROID??? #20306 üzenetére
Köszi!
Egyelőre úgy néz ki, hogy a visszaállítás megoldotta a hang problémát -
-Sawyer-
tag
válasz ANDROID??? #20304 üzenetére
A factory alatt azt érted, hogy állítsam vissza a telefont a gyári állapotába?
-
pasztaman
csendes tag
válasz ANDROID??? #20283 üzenetére
Sikerült. Több helyen is olvastam hogy nem lehet Telekomos 6.0-ról downgradet, de végül a mélyvízben találtam meg hogy neked is csináltatok bubus66-al. MIvel nem sajnáltam a telefont, feltettem C432B565-öt, persze Balongos lett, majd vissza C150B130. Onnan C432B046b-vel duálosítottam, itt még persze imei nem volt, majd C432B170-C432B564 itt már lett imei, és OTA frissítés B574-re. Öröm és Boldogság.
Régebben romolgattam így azért tudtam is mit csinálok, de a leírásokban és fórumon is annyi ellentmodás volt, hogy inkább saját elgondolást követve csináltam. Persze a régi firmwarek beszerzése sem volt egyszerű.
Köszönöm a (ha nem is a közvetlen ) segítséget. -
pasztaman
csendes tag
válasz ANDROID??? #20283 üzenetére
Igen, ezeken túl vagyok. Viszont az összes link ahova mutat 404 not found.Ezért kéne segítség hátha valakinek meg van a szükséges rom+kellékek.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20280 üzenetére
"Minek néznek utána és hogyan? "
Ők kérték tőlem, nem tudom, hogy mire lehet jó, de megadtam, hátha szükségük lehet rá, bár szerintem nem volt kellett nekik.Lehet, hogy a routerrel van probléma, ha azt újraindítom, akkor már minden OK, szóval még megpróbálok utánajárni, hogy mi lehet vele, mert az is Huawei, szóval hátha ott van probléma, vagy a Telekomnál. Bár ha még egyszer ilyen hiba lesz a telefonnál és az újraindítás s oldja meg a problémát, akkor szervizbe fogom küldeni.
Szóval köszi mindkettőtöknek!
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20211 üzenetére
Akkor szombaton szervizbe adom. Kíváncsi vagyok mi lesz
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20209 üzenetére
Köszönöm. A segítséget. Ezek szerint akkor az akkura is jó a gari. Ez jó hír
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20207 üzenetére
Köszi a tanácsot, megpróbálom hátha alapon. Esetleg nem tudod az akkura lehet garit érvényesíteni? A napi 2szeri töltés sem valami jó
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20204 üzenetére
A wifit már tavaly javították. Azóta tökéletes. Csak a képernyő hülyéskedése idegesít néha fel, mert pont mikor kellene akkor nem akarja az igazat
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20201 üzenetére
Nem csodát várok, csupán hallottam már olyat hogy pl a telefon meghajlására hivatkozva vitte be garancia lejárta előtt és kicserélték. Az enyém végülis nem hibás, mert most is arról írok. Csak olykor pl ha zárképernyőn fel akarom húzni a gyors ikonokat nem mindig hajlandó, vagy feloldani. Bár ez inkább szoftveres hiba lesz szerintem. Az aksi meg már csak 2 éves lesz, meg jó hogy nem acélos. Most meg nem igazán költenék másik telefonra, ház felújításba vagyunk, minden forint számít most. Ezek miatt örülnék ha cseréljék,vagy legalább valamit javítanának rajta
-
zoli62
addikt
válasz ANDROID??? #20177 üzenetére
Azóta tesztelem, pár programot eltávolítottam a fehérlistáról, és egyelőre nem tapasztalom az említett fagyást.
-
Zuzzancs
csendes tag
válasz ANDROID??? #20163 üzenetére
Ha működésben nem korlátoz, akkor igazából engem nem zavar. Nagy frissítések am sem jönnének már a telefonra, mert Huawei-ék azt mondták, hogy hivatalosan nem lesz 6-os androidnál nagyobb a P8-asokra.
Úgyhogy ha nem frissíti magát akkor nem gond. Igazából eddig se tettem fel mindig a frissítéseket, most csak azt akartam h működjön a band. Ami sikerült, teló is működik rendesen, szóval nincs gond. Viszont azt vettem észre, hogy aksi jobban bírja mint eddig, így hogy folyton megy a bluetooth is. Ez lehetséges volt vmi energiakezelési update a frissítésekben? Vagy csak jót tett neki az update? -
törölt tag
válasz ANDROID??? #20175 üzenetére
Tudom, nem is várok el többet a telefontól. Amikor intenzívebben (több app, kb. 6 is fut egyszerre) használom, akkor van a közelemben töltő, tehát nekem akksi téren se kellett kompromisszumot kötni.
-
zoli62
addikt
válasz ANDROID??? #20173 üzenetére
Esetleg a wipe cache is elég lehet?
-
zoli62
addikt
válasz ANDROID??? #20165 üzenetére
Nincs kedvem egy csomó belakott appot újratelepíteni.
-
lacy027
tag
válasz ANDROID??? #20137 üzenetére
Ismerem a hibát, szerencsére csak olvastam róla. Nálam mindkettő hibátlanul működik, csak együtt nem, az akku viszont eléggé merül. Ezért keresem az összefüggéseket.
-
lacy027
tag
válasz ANDROID??? #20129 üzenetére
Hamarosan az lesz szerintem. Előtte még egy kérdés: A wifi és bluetooth külön-külön hibátlan, együtt használhatatlan, ami nekem belefér, mert sosem használom a kettőt együtt. Ennek lehet köze a merüléshez? Lényegében a bekapcsolt wifi meríti a legjobban, de nélküle is eléggé merül.
-
lacy027
tag
válasz ANDROID??? #20123 üzenetére
Az előző telefonjaim és a mostani telefonom sem merül bekapcsolt wifi mellett ennyire. Sőt, volt tapasztalatom néhány 30 ezres telefonnal, a bekapcsolt wifi és GPS kb. semmit sem jelentett. Ez kikapcsolt wifi, mobilnet és a GPS mellett is merül. Tudom, hogy próbáltam, rossz volt mindent mindig visszakapcsolni. A Wakelock Detector semmit sem mutatott. Ezért gondoltam az akkura, de a cserétől nem lett jobb.
A kikapcsolt telefon töltöttsége 20%-ot esik egy nap alatt, itt aztán már tényleg nem szól közbe a wifi. -
lacy027
tag
válasz ANDROID??? #20104 üzenetére
-
Zsocy155
őstag
válasz ANDROID??? #20112 üzenetére
Ő csak ma regisztrált, majd megtanulja, reméljük.
-
Essejó
veterán
válasz ANDROID??? #20097 üzenetére
És azt a Factory-t hol találom?
A többire gondolom jó lesz a MyPhoneExplorer.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Jofi81
őstag
válasz ANDROID??? #20077 üzenetére
Igen, TMX. Akkor küldhetjük vissza mindkét telefont...
-
Essejó
veterán
válasz ANDROID??? #20059 üzenetére
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
SzeLa1
csendes tag
válasz ANDROID??? #20039 üzenetére
Köszönöm! Akkor FR, majd szervíz.
-
veterán
válasz ANDROID??? #20036 üzenetére
Német fórumon olvasottak szerint rejtve van, és QuickShortcutMaker-rel előhozható.
Bár nem tudom, hogy minden build verzióra igaz-e ez.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Cunaja
addikt
válasz ANDROID??? #20030 üzenetére
Ezt én is utálom, hogy a szarok lehúzzák a feszkót, és ez miatt a telefon szar. Az app nem lehet rossz.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
HULK25
tag
válasz ANDROID??? #20019 üzenetére
Köszönöm, úgy tűnik megoldódott!Még Még annyi lenne, hogy töltőaljzatot cseréltetett már valaki, mennyibe kerül kb, mert az enyém már nagyon kikopott!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz ANDROID??? #20010 üzenetére
Anyósomé.... Majd ők eldöntik mi legyen vele. Én csak megpróbálok segíteni. Én Xiaomi-ban utazom csak évek óta.
-
-
papg79
tag
válasz ANDROID??? #19977 üzenetére
Nem, biztosítás sajnos nincs rá. Akkor nem is érdemes próbálkozni?
-
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
válasz ANDROID??? #19947 üzenetére
Éppen erről van szó.... másrészt valamit nem értek minek az eredménye ? A térhely tisztitós szar stb minden gyári ami rajta van semmit nem szedtem le hozzá az égvilágon. 100k plusz telefon kell messengerhez xD? 4x1.4 ghz nem elég messengerhez meg 5 futo alkalmazáshoz? S advance ben elég volt Évekig azt hallgattam az andorid olyan jó magától pakolja a háttérfolyamatokat sorba stb hogy gyorsan betöltsön ha kell hát néha csalódok..
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
szapeti40
tag
válasz ANDROID??? #19929 üzenetére
Rendben, köszönöm! Kellemes ünnepeket!
-
Pcm
tag
válasz ANDROID??? #19922 üzenetére
Minden a legnagyobb rendben van, de azért jó lenne
-
Jofi81
őstag
válasz ANDROID??? #19919 üzenetére
Ez megnyugtató, köszi!
-
Pcm
tag
válasz ANDROID??? #19873 üzenetére
Hajjaj, sokszor. Főleg amikor olvasgattam a wifi-problémákról.
-
trebrona
nagyúr
válasz ANDROID??? #19844 üzenetére
MTK Xiaomi Redmi 1 pl. Dual SIM egy IMEI számmal. Írta, hogy nem Huawei-re értette.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
athomi
veterán
válasz ANDROID??? #19810 üzenetére
Most akartam belenyugodni a dologba, annyira nem vészes a dolog, elfogadom így, erre mikor tenném be a sim-et észreveszem, hogy az új hátlap a kamera mellett el van törve (ott a legvékonyabb a keret).
Hol érdemes megpanaszolni ezt az egészet? Email-ben, facebookon vagy telefonon?
-
athomi
veterán
válasz ANDROID??? #19807 üzenetére
Megkaptam az új hátlapot, jobb a helyzet, mint korábban volt, de most se túl feszes a hátlap alsó fele. Azt mondják a szervizesek, hogy ez gyárilag se feszül rá teljesen.
Most én emlékszem rosszul, hogy feszes volt vagy tényleg kicsit nyomkodhatónak kell lennie?
-
athomi
veterán
válasz ANDROID??? #19804 üzenetére
Szerintem új hátlap fog kelleni, ez olyan mintha megnyúlt volna és azért dudorodna, vagy nem is tudom. Mindenesetre dudoros és zavaró, fogás közben is érződik. Szerintem újabb két hét lesz, tuti nincs a helyi szerviznek hátlapja.
-
athomi
veterán
-
MR ME
aktív tag
válasz ANDROID??? #19775 üzenetére
okkés, megnézem majd
a szervíz mennyire "gyorsan" dolgozik am? vkinek van vele tapasztalata? -
krezna
tag
válasz ANDROID??? #19777 üzenetére
Ja ezt gondoltam..De a Redmi-vel miért megy?? Ezzel miért nem? Rejtély...
Forza Milan!
-
draco31
veterán
válasz ANDROID??? #19768 üzenetére
Akkor még várunk vele kicsit, hadd legyen rosszabb. Alaplap csere egyébként ilyenkor?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz ANDROID??? #19765 üzenetére
Remek! Csak így hiába küldeném gariba, gondolom nem nagyon foglalkoznának még vele.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zsigaa94
csendes tag
válasz ANDROID??? #19762 üzenetére
Az lehet, újra indítás után kb 10 perccel már jó lett. Azt nem értem miért tartott neki ilyen sokáig.
Azóta semmi baj vele.
Annyi van, hogy vettem egy JBL fülest és nem irányítja a telót a gombja kicsit rosszul esett, és a mikijét se észleli. :/ -
Zsocy155
őstag
válasz ANDROID??? #19734 üzenetére
Nekem szerencsém volt. Én csak ráírattam a Vodafone-nál, hogy harmadszor sárgul be a kijelző a bal oldalon és 5 nap múlva küldtek egy új telefont.
-
lacibacsi
addikt
válasz ANDROID??? #19693 üzenetére
Bocsánat, de kifutottam a szerkesztési időből!
Amúgy mennyibe fáj egy ilyen fődarab csere? Tételezzük fel, hogy csak egy sztenderd WI-Fi gond van a telóval!
(#19696) csacsi67: Megszemlélem, köszönöm!
(#19697) ANDROID???: Világos, csak gondoltam hátha van itt valaki, aki túlesett ilyenen mostanában...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
válasz ANDROID??? #19693 üzenetére
Jajj anyám! (Vagy a kollegináé...)
De azért kösz!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest