Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz ignisz #15094 üzenetére
Én használom, és egyáltalán nem fogyaszt sokat, ha a helyelőzmények és helymeghatározás ki van lőve. Mondjuk így kézzel legalább meg kell adni címeket, pl. otthonit, hogy tudjon releváns kártyákat küldeni, pl. időjárás, illetve így mondjuk utazási kártyákat sem ad.
Én szeretem, nem rossz hírolvasó, időjárás widget is, megadtam a kedvenc csapataimat, küldi, hogy mikor lesz meccs, és közben az eredményt is, hogy állnak. Mutatja a csomagjaim nyomkövetését is. Útvonalat is tervez, de ezt én nem használom, Csomó érdeklődési kört lehet beállítani és böngészési, keresési előzmények alapján dob híreket. Szóval okos cucc.
Annyi, hogy én a saját böngészővel nyitom az oldalakat, nem az appban, így keresésnél is. Nekem szimpatikusabb, mint böngészőből keresni. Főleg, hogy nekem mini van, ami nem is jegyzi a keresési előzményeket, de a kettő együtt pörfikt. Fb Lite-tal ugyanezt csinálom.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kutga
nagyúr
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Feltettem a 10-es Google Play-t. Néhány napja vettem észre, hogy a fogyasztási szintnél a felsorolásból eltűnt a Google Play, helyette belépett nagy fogyasztónak a Google alkalmazás. Kb ugyanaz az akkumulátor idő, mint a régebbivel.
-
titán
válasz terepkigyo #15087 üzenetére
Ennek kell egyezni: ALE-L04 L21
-
titán
válasz terepkigyo #15085 üzenetére
Ezt írja többször is: Fit for Huawei P8 Lite ALE-L04 L21, ha neked ez van akkor biztos jó.
-
terepkigyo
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos leesett a telefonom pár napja, tört az üveg, meg alul az USB csatinál kapott egy nagyobbat (ott érintkezett a betonnal először ).
Nézegetem az e-bayt kijelző után kutatva, mivel mégis csak ~1/3ad áron kapni ott mint itthon, viszont megzavarodtam picit, mert sok termékhez odaírják, hogy nem passzok a P8 Lite EU-s modelljéhez.
Kérdésem az lenne, hogy valaki csinált már esetleg ilyet? Tudna terméket ajánlani?Ezt néztem most ki, eladónak írtam hogy biztosan passzol-e az EU-s kivitlehez. Vélemény?
(Egyébként ezt az EU-s nem EU-s verziót se nagyon értem, ebben fel tudna valaki világosítani?)
Köszi előre is!
"A hangerő, életforma!"
-
MrX
kezdő
Sziasztok!
Tudom, hogy kérdezték már, de a választ nem találtam a fórumon a következőre:
HiVoice alkalmazás kéri az engedélyeket random módon, de maga az alkalmazás sehol nem található a telefonon. Letölteni nem tudtam eddig sehonnan sem. Amikor felugrik, nincs meg a lehetőség, hogy engedélyezzem, csak a kilépésre. Build 574 van rajta. -
yabba
aktív tag
Sziasztok,
Van egy új (1 hónapos) P8 lite-om, és az utóbbi napokban elkezdődött az, hogy nem hallani, hogy mit mondok a telefonban. Vagy nagyon halk, vagy olyan mintha befognám a mikrofont, pedig két újjal fogom a telefont oldalt. Az sem segít, ha direkt a telefon aljába a mikrofonba beszélek. Van erre valami szoftveres javítás? Vagy fel lehet hangosítani a mikrofont valahogy? Ti már találkoztatok ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
pityesz1
csendes tag
Mennyire megbízható a telefon ébresztése kikapcsolt àllapotban?
-
gianone
őstag
Remélem, jönnek a gyári függetlenek hamarosan.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
bogesy
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki ezekről a Romokról valamit, bármit is...??
Pl: milyen nyelvek vannak benne....
egyébként elég jókat írnak róla...[ Szerkesztve ]
-
Kovesz82
tag
Sziasztok!
Kicsit rég voltam már itt és érdeklődni szeretnék, hogy akkor hogy is megy ez a Telenoros frissítés 6.0-ra.
Először bootloader nyitás utána fastboottal P8 Lite firmware ALE-L21C432B171
utána mehet rá helyi frissítéssel a P8 Lite firmware ALE-L21C432B565? Így oké? Vagy valami más a helyzet? Részleteket megtalálom, hogy kell csinálni, csak ezekre lennék kíváncsi. -
atomka78
tag
Köszi.Végsö elkeseredésemben gyári beállitások visszaálítása és igy jó.köszi
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #15064 üzenetére
Mert nincs benne SIM. De nem merül gyorsan. Moto G-n nekem is többséget cella a viszi el, ha nem nyomkodom, és nincs benne SIM. Lollipopon nem így vannak a %-ok, mert ott nem arányt mutatja, hanem hogy az egészből mennyit szívott, de most ránéztem, és 28 fogyott, abból 14 cella. Tessék bele SIM-et rakni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz atomka78 #15053 üzenetére
Ez volt már.
Valami letiltotta. Meg kell próbálni a hitelesítési adatokat törölni, aztán esetleg változtatgatni oda-vissza a képernyőzár módjait, esetleg egy app tiltja, pl. Ebay. Hirtelen ezekre emlékszem, amelyek másoknál előfordultak és megoldódott.
ρσгτσ
Új avatarhoz új név, így már felismerhetetlen vagy.
Tuti köröz az FBI.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! A speciális beállításoknál van a biztonság opció, azon belül egy alkalmazások hozzáféréssel. Abban nálam a google play áruház valamint google play-szolgáltatások be vannak kapcsolva. Ez mit takar (csak adatgyűjtésre való?)? Ezeket ki lehet/kell kapcsolni vagy milyen funkciót lát el? Köszönöm
-
Melack
veterán
Mi az utolsó jó Google Play Services verzió?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
atomka78
tag
Sziasztok.Egy olyan problémám lenne ,hogy beállitottam az inteligens képernyőzárat.ehez kellett egy képernyőzár.Most szeretném ezt kikapcsolni,de nem tudom választani a nincs lehetőséget mert azt irja ki alá,hogy :rendszergazda szabályzat vagy adattár letiltotta,hogy lehetne ezt javitani?köszönöm
-
törölt tag
-
ANDROID???
addikt
válasz Namelesske #15043 üzenetére
Elég lesz majd akkor ilyet, vagy hasonlót írni, ha alá tudod támasztani egy cikkel, vagy a gyártó honlapján kiadott infóval. Addig mellőzzük a feleslegest, köszi!
-
törölt tag
válasz gianone #15048 üzenetére
Mert van a Samsung, az LG, Lenovo (-Moto) és a Huawei (-Honor). Aztán kb. kifújt a globális történet. A többi belpiacos vagy picike, bár az LG és a Lenovo is kezd eltűnni... Akkor sem lenne jelentősége, ha pl. a HTC már kitota volna. Többinek (ezen a 4 -en kívül) nincs értelmes piaci részesedése. Meg aki nincs szolgáltatónál, az szinte nem is létezik.
Huawei -nél már legalább vannak béták.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #15047 üzenetére
Aha, nevetséges. Amúgy nem értem, valamelyik szarban lévő nevesebb gyártó miért nem ugrik az azonnali frissítésre. Simám lenne piaci szegmense.
Ha én gyártó lennék, tuti csinálnék egy 4,5-4,7-es stock droid erős hardverrel relatíve elfogadható áron és egy középkategóriás 5-öst olcsón, vízállót. Na jó, ez utóbbi kb. a páréves Moto vonal folytatása eredeti guglis módra. De ha egyszer bevált..
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
válasz gianone #15046 üzenetére
Erre szokták azt mondani, hogy kétesélyes. Mindegyik verzió előfordulhat.
Én egyébként azt hittem (a kis naív), hogy a korai (-bb) droid bemutató után majd a gyártok hamarabb rárobbannak a fejlesztésre, mint korábban. Nagyon nem ugy néz ki. Kb. ugyanaz a frissítési terv, mint a korábbi években.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Egyébként volt már mindkettőről szó. A B890 UK-s vodafone-os ROM, nyilván lesz független is. Nem tunningolt, hanem frissítés, ahogy az újabbakon is van már rég. 7-es meg jövőre esedékes, ennek ahhoz semmi köze. Vagy lesz, vagy nem. Egyébként szerintem nem, de ez csak egy gyenge tipp.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
Semmi ilyenről nincs szó, hogy nem támogatja. Kirin 620 és a 930/935 is alkalmas rá. Ennél régebbi is az lenne (és az is), ha kiadja (kb. saját magának) a drivereket. HA nem kapja meg maximum azért lesz, mert nem akarják, de pontosan nullával egyenlő hivatalos infó van erről.
Tuningolt EMUI 4.1 most is van, 4.1.1. a neve. Egyébként kb. alig van különbség.
Egyelőre annyit lehet tudni, hogy Mate 9 már 7 -es droiddal jön, decemberben kezdődik az értékesítés. P9 -re meg most kezdődik a nyilvános béta. Ennyi a hivatalos.
[ Szerkesztve ]
-
Nem támogatja... aha....
-
Namelesske
addikt
Nem fogunk kapni EMUI5-öt sem Android 7-et se a P8 se a P8 Lite, csak egy "tuningolt" EMUI 4.1-et. Marshmallow alapon. Valamiért nem támogatja a chipsetet. [link]
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
gianone
őstag
válasz Jofi81 #15037 üzenetére
Én ezt nem írtam. Ha független raktál volna fel, azt frissült volna.
A többieknek:
Jók ezek a polémiák annak tükrében, hogy okt. 26. óta van a neten EMUI 4.1 UK-s vodafone-os B890-es ROM, szóval független is lesz valószínűleg. EMUI 5 meg majd jövőre esedékes, kár agyalni rajta.Nokia 1610i Huawei Nova
-
Tomikaa.
tag
Nem várható több frissítés, a B581 is hónapok óta félkész és az Android 7.0 követelményeinek sem felel meg a telefon. Örüljünk, hogy egy középkategóriás típust ilyen jól támogattak (ez a függetlenekre vonatkozik). Talán majd rámókolják lelkes modderek, de Kirinnél kockázatos.
-
Fityusz
tag
Hali . Még mindig fenn áll a jelenség.
Nagyon elkeserít mert csak ez egyedül a bajom a telefonnal...
Tegnap este 19 óra 30 kor lett levéve a töltőről. gyakorlatilag nem használtam a telefont..
[ Szerkesztve ]
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
jansky1
senior tag
Üdv. Nem tudjátok mi lehet rosszul beállítva? 2 appnál, index, gmail, csak wifin kapok értesítést eseményekről. Mobilneten is működnek, de csak ha én frissítek manuálisan. Elvileg védettek, meg minden engedélyt megkaptak..
-
AT-AT
csendes tag
Most, hogy bemutatták a Mate 9-et, kiadták vele együtt az EMUI 5.0-t is. Jobban bejön nekem, mint a 4-es, jó lenne frissíteni.
Nincs valami hír arról, hogy jön-e a P8 Lite-ra? Jó lenne, ha még jönnének rá a frissítések.
Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ezzel a verzióval elvesztette az egyediségét az EMUI (Pl. behozták a menüt). Nem azt mondom, hogy baj, csak már nem annyira egyedi.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Ha az élet citromot ad, edd meg. Hidd el, nagyon finom.
-
Sungoo
addikt
válasz DrDobos #15023 üzenetére
"Olyan akciót csináltunk a 2016-os Red Friday alkalmából, hogy abba Te is belepirulsz! November 4-én egész nap 10% engedményt adunk, ha pedig pirosba öltözöl és 18:00 óra után betérsz valamelyik áruházunkba, akkor akár max. 19%-os engedményt is szerezhetsz kiszemelt kütyüd árából!"
-
törölt tag
-
törölt tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
A vakus probléma nálam sem áll fenn. Eddig nem használtam, de ma kipróbáltam a nagy ijedtségre.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
gianone
őstag
válasz whited #15015 üzenetére
Függetlent? Szerintem már ne vegyél. Holnap este 6-kor sok piros ruhában elbattyogsz, a Media Marktba, megkapod 19 %-os kedvezménnyel 48600-ért, de én már nem adnék ennyit se érte. Vegyél újabb modellt.
10-es Play Szolgáltatásokkal semmi gond nincs első blikkre.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
whited
addikt
Sziasztok
Szeretnek venni egy ilyen telefont.
Melyik boltot ajanlanatok?
Újat szeretnék mindenképpHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
atala
addikt
A vaku szinkron hibára van valami megoldás? Próbáltam rákeresni a topicban, de nem találtam választ.
Homályos, kék képeket készít vakuval.
6.0 van a telefonon. -
gianone
őstag
Van 10-es Play Szolgáltatások. Majd mesélek, mennyire szívatott meg.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
Áááá A pityesz, meg a fityusz, ugyanolyan avatarral, én meg 10 percet gondolkodtam az összefüggéseken
-
Mi5u
tag
-
braseel
tag
válasz zojjektum #15001 üzenetére
Volt factory reset.
Megint kipróbáltam, és átállítottam alapértelmezett helynek az sd kártyát. Újfent csak annyit értem el, hogy eltűnt a belső tárhely, de ennek ellenére is oda telepíti az applikációkat. Ha módosítom, akkor is marad a belső tárhelyen.
Megoldhatatlan rejtély. Marad a fotók és a zenék sd kártyára telepítése. Azért köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest