- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruce
újonc
válasz
zojjektum #13540 üzenetére
Igen, másnál is ott van és nem értem, hogy miért nincs ott nekem.
Hogyan lehetne ennek utána járni, mert ez valami beállítási dolog lehet, csak a menüben én nem találok erre semmilyen beállítási lehetőséget.Azért gondoltam, hogy itt a fórumban talán valaki találkozott már a problémával és sikerült megoldania.
-
Bruce
újonc
Valakinek van ötlete, hogy miért nem látszik a névjegyek szerkesztésénél a szervezet?
Egyszerűen nem tudom megadni a telefonon belül, csak külső szerkesztőprogramban és keresni is tudok rá, de átírni vagy beírni nem tudom sajnos.
Nem emlékszem rá, hogy az elejétől fogva ilyen volt e a telefon, de láttam már másnál, hogy nála működik.
Most frissítettem egyébként android 6.0-ra, azt gondoltam megoldja a gondomat, de nem.Van valami titkos beállítás, amiről nem tudok és véletlenül át lett állítva vagy egyéb ötlet?
-
Bruce
újonc
válasz
Gstyler #13183 üzenetére
Hát ha be van írva a szervezet, akkor nekem is ott van.
De ha új névjegyhez akarok adni cégnevet, akkor a más mező hozzáadása menüpontnál nem ad fel ilyen opciót, csak ezeket: Név fonetikusan, Azonnali üzenetküldés, Cím, Jegyzetek, Becenév, Webhely, Születésnap, Évforduló, Fontos dátum, Kapcsolat -
Bruce
újonc
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Huawei P8 Lite telefonnál, hogyan tudok a telefonkönyvben szervezetet megadni, mert nem találom ezt az opciót a névjegyeknél, ha új személyt viszek fel és sok esetben megkönnyítené a keresést ha tudnék cégnevet is hozzáfűzni a névjegyhez, amire keresni is tudok. Amit régebbi telefonban mentettem (ahol volt ilyen plusz lehetőség hogy szervezet megadása), azok megmaradtak sőt keresni is lehet rá, de ebben a telóban nem találom ezt a lehetőséget.
Ha valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet beállítani, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest