- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZERXX
aktív tag
szép estét!
Bluetooth a telón néha néha ki kapcsol magától ???
Minek?! -
RAZERXX
aktív tag
Szép estét!
Tudna nekem adni egy dloados legujabb romot :ALE-L21C432B602 -
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy legfrissebb dloados letöltő linket ? (eltűntek bubus írásai is???)ALE-L21C432B598
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy honnan tudnám ezt a romot letölteni dload mappából szeretném telepíteni
ALE-L21C432B594dualos független
-
RAZERXX
aktív tag
Tegnap frissült b594 re mi volt ebben most? komplett nincsen amit dloadbol felrakhatok?
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
A Bluetooth álandóan kikapcsol ! Van valami beállítás ami csinálhatja ? vagy lehet szoftver hiba ..a láthatóság állandóra van bekapcsolva .
-
RAZERXX
aktív tag
Jött valami új 220mb frissítés lehet tudni róla valami ?
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
A hátérképeket hogyan lehet lecserélni hogy a sajátjaimat váltogassa ?
nfc fizetési módot valaki állított már be ? -
RAZERXX
aktív tag
egy szerviz hogy csinál rerollt ,vagy újra telepítést? mivel különb egy egy tiszta telepítésnél ha azt egy hozzá értő felhasználó csinálja pl.
-
RAZERXX
aktív tag
igen
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
ANDROID??? #14911 üzenetére
időben kb .gyorsak megbízhatóak ?
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
ANDROID??? #14907 üzenetére
néha néha baj van vele eldobja a bl kapcsolatokat !?
-
RAZERXX
aktív tag
Néha magától újra indul a telóm !? Másnak ?
-
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok !
Hogyan lehet megváltoztatni az állandóan változó hátérképeket ,melyik mappában kell kicserélnem a képeket ? -
RAZERXX
aktív tag
- a sim kártya chipjét leválasztod a plasztik kártyáról úgy hogy a chip ne vetemedjen
- a chip hátoldalát egy finom reszelővel addig reszeled a gyantát rajta még az majdnem eléri a magot
- sd kártya hátulját szintén reszelni de csak érzéssel mihelyt látod a rezet előbújni abba kell hagyni
- a sim chip egyik csücskét ahogyan a plasztikon is van levágjuk 45 fokban 1-1mm alul felűről mérve
- sim kártya azon oldalát ahogy be megy a telefonba kicsit lefelé hajlítjuk hogy könnyeben tudjuk majd be rakni
- majd jöhet a ragasztás egy nagyon pici pillanat ragasztó az sd kártya közepére
-a simet úgy helyezzük el hogy az sd kártya érintkezőktől és az sd végéhez képest pont középen helyezkedjen el .
Majd tegyük vissza a telóba egy picit nehezebben fog be menni de ha mindent jól csináltunk be fog!Két dolog fogathat minket bekapcsolás után vagy tönkre ment a sz sd és a sim kártya is vagy nem
-
RAZERXX
aktív tag
hol van a a sim kártya pines menüje ?
-
RAZERXX
aktív tag
képernyő mentést hogy lehet csinálni ?
-
RAZERXX
aktív tag
Szép napot!
Ma este volt időm és sikerült megoldani a 2 sim sd combot ! -
RAZERXX
aktív tag
Szép estét!
Szinkronizálás megy normálisan mindenkinek nekem csak akkor szinkronizál ha manuálisan indítom automatán nem akar !? Itt most a one ,és gooledrive ra gondolok fotóknál ! -
RAZERXX
aktív tag
Sziasztok!
Hard reset hogyan van ezen a telón ? -
RAZERXX
aktív tag
válasz
ANDROID??? #14088 üzenetére
én fel raktam simán ahogyan jött és semmi gond vele még!
-
RAZERXX
aktív tag
hová lett a szinkronizáció gyors ikon 6.0 ?
-
RAZERXX
aktív tag
Szép estét!
na megjött a frissítés !? ale-l21c432b574
-
RAZERXX
aktív tag
Kipróbáltam két kártya plusz sd kombót direkt egy régi kártyával próbáltam ami tönkre is ment már mint az sd utána viszont jó lett a lényeg hogy nagyon le kell reszelni a sim kártya közepét mert ha nem akkor az sd tönkre megy meghajlik és vége ! az lenne a legjobb ha gyantát ami simen van teljesen le lehetne szedni valami anyagal ami nem bántja sim áramkörét ! én már anyira le reszeltem hogy látam az egyik vezetőt
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Turbobacsi #13773 üzenetére
én hamarosan meg fogom erőszakolni azt a lukat
nekem kell az sd is és két db sim is !
-
RAZERXX
aktív tag
Szép estét!
Nem lehet ugy beálítani a telót hogy hivás kedzdeményezéskor ne keljen ki választani melyik sim kártyárol akarom indítani a hívást ? -
RAZERXX
aktív tag
válasz
ANDROID??? #13520 üzenetére
Rendben Elnézést !
ALE-L21C432B204
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
jociolaszi #13516 üzenetére
független 2 kártyás
-
RAZERXX
aktív tag
DE MIÉRT NEM FRISSÍT
-
RAZERXX
aktív tag
Mikor l90 volt ott is mindneki panaszkodot a lolira viszont nekem sokkal jobb lett vele !
Szerintem a frisitéseket rontják el maguk a felhasználók valahogyan!
Tiszta telepítés mindig sd kárty kivesz stb stb... -
RAZERXX
aktív tag
Szép estét !
Mai nap óta boldog tulajdonosa vagyok e készüléknek!A telefon gyári független ,nem kéne enek már mályvacukorkásnak lenni ?
Valahol halotam hogy valahogyan meg lehet erőszakolni slotot hogy beleférjen a nanosim is és sd kártya is ,valaki nemt tud róla bővebb infót ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest