Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerj
csendes tag
Sziasztok előbb nem írtam a teló nem szolgáltatós és a Bild szám ALE-L21C432B203.
-
killerj
csendes tag
Sziasztok.
Segítség kellene. Magas az aksi fogyasztásom, éjszaka 25-30 %. Nem tudom a google play szolgáltatások frissítéseit eltávolítani (nem aktív a gomb). Mit csináljak? -
killerj
csendes tag
Szia.
Telekomos telóm van, tegnap megkaptam rá a 6-s frissítést, de nem jött be az USB kezelés.Utálom hogy nem tudom USB tárként használni az sd kártyát. Hogyan tudok visszaállni android 5 re úgy hogy megmaradjon a garancia. Készítettem biztonsági mentést még 5-s alól, a HiSuite-val de azzal nem tudtam vissza állítani. Nem vagyok jó a témában, ha van megoldás szájbarágósan kellene. -
killerj
csendes tag
Sziasztok.
Ez előtt Sony SP-m volt megszoktam az Xperia kezelő felületét, hogyan és mit kell csinálnom hogy ezen a készüléken is tudjam használni. Legalább valami nagyon hasonlót.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest