Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Telefonváltásból megmaradt 2 db gyémantüveg képernyőfóliám.
Bátyámnak adtam a telot spigen tokkal nem bánta meg, hogy lecserélte a honor 3c jét gyorsabb is és jobb képeket is készít mint a régi.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Vennék üvegfóliát anno az Eazygurd üvegfóliát vettem volna ha lenne raktáron de sajnos jó áron már nem találok ami szállítással együtt olcsóbb lenne 2000,-Ft-nál mint a bestbyte-ban anno.
A cellect vagy xprotector fóliák mennyire strapák?
Fater honor 7-jén állandóan alápárásodik az üvegfóliának 1 hónap után.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #16548 üzenetére
Köszönöm, mivel most január 31-ig ingyenes a szállítás ha 3000,-Ft- felett vásárolok így rendeltem egyet plusz fater honor 7-jére is mert ennyi pénzért nem lehet kapni egyiket sem. Plusz még mellé egy micro usb kábel 900,-ért és kalap kabát.
Topiklakóknak is szól az akció, hogy tudjanak róla ha ezt a fóliát akarják venni a legjobb áron.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ez a fólia akkor ilyen csillámos/csillogós akar lenni mint az Xprotector Diamond fóliái?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz gianone #16371 üzenetére
Most már beállt míg elindult a rendszer.
más: Az akkumulátorral lehet valamit kezdeni ,hogy este ne kelljen mindig töltenem?
2 kártya van benne és folyamatos mobil vagy wifi adatkapcsolat van, napi 30-60 perc telefonálgatással.A csengőhangot miért nem akarja megváltoztatni a különböző alkalmazásoknál a rendszerben beállított alapértelmezettre? (viber, messenger, hangouts)
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Na srácok ma de. beszart az 1-es foglalat valamiért nem halottam a másik félt akár én hívtam akár engem hívtak. Közben látom jött ki megint egy frissítés az... 584-re, felraktam és csináltam egy gyári visszaállítást most már hallom a másik felet viszont a frissítéstől ici picit lassabb lett a teló.
még benne is volt a frissítésbe, hogy " a hívások minőségének javítása, tovább a különböző szolgáltatók által jelentkező inkompatibilitások javítása, optimalizálása.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Milyen üvegfóliát ajánlotok a telóra, ami a széltől-szélig lefedi a kijelzőt?
-
anonymus89
addikt
Srácok miért csinálja azt a teló, hogy usb-re csatlakoztatva ha másolok egy mappát a telefon belső memóriájáról ami mondjuk 2,5 GB akkor kb 350MB-nál megáll a másolás és elodbja....
-
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Sajnos egyre többen panaszkodnak a túlsó oldalról, hogy alig hallják amit a telefonba mondok. A HD hívás bekapcsolva factory reset még nem volt szoft frissítés után.
Mit csináljak?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy készítettem a kezdőképernyőre egy ikont a képernyő zárására? - ezt szeretném megcsinálni 6.0-án is már ha meglehet
ANDROID???: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
No tegnap én is felraktam az OTA-n felajánlott 574-et a memória kezelése nagyon tetszik jóval több szabad érhető el ugyanazon alkalmazások futtatása mellett, mint a régivel.
Viszont ha jön értesítést most már nem tudom elhúzással eltüntetni hanem felfele kell pöccinteni?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Slownz #13653 üzenetére
Nagyon nem tolerálja a 2 kártyát és folyamatosan 4G-n csüng az egyik. Ha 90%-ra feltöltöm reggel akkor estére jó eséllyel 30%-on van persz úgy, hogy közben 1 órá telefonálok minden nap.
Gyenguska szerintem, viszont a 6.0-val nem tudom milyen optimalizáltság van.
Valaki tudna válaszolni erre? - (mert akkor meg is frissíteném még ma) "Más a telómnak ez a build száma: ALE-L21C432B200 (dual simes) OTA-n nem ír semmilyen frissítést. Olvastam, hogy egyből érdemes rátenni ezt C432B564-t és lefrissül 57x-re.
A mikrofon miatt többek között ezért is frissíteném.
Mit javasolnátok?"[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Magnum_ #13588 üzenetére
Ismerősöm ugyanígy járt semmi külső behatás de mégis megrepedt....
Más a telómnak ez a build száma: ALE-L21C432B200 (dual simes) OTA-n nem ír semmilyen frissítést. Olvastam, hogy egyből érdemes rátenni ezt C432B564-t és lefrissül 57x-re.
A mikrofon miatt többek között ezért is frissíteném.Mit javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #13560 üzenetére
MM-es független, na beadom a derekam a frissítésnek majd jelentkezem.
-
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #13558 üzenetére
Szándékosan nem frissítettem meg mert nem tudom, hogy a kameránál műxik-e a vaku funkció azaz állandóan világít-e?
Amúgy meg eddig semmi bajom a mostanival, érdemes egyáltalán megfrissíteni gyorsabb lett?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Srácok el kezdett recsegni a beszédhangszóróm, mit csináljak?
Azt mondják. hogy ha leadom rögtön megfrissítik az sw-t és ennyi majd csak utána nézik a beszédhangszórót.
u.i: vettem egy Spiegen tokot jelentem nagyon jó választás volt. Pont annyira takarja el a szélét, ahol az üvegfóliára még nem ér rá ha az pontosan/arányosan lett felhelyezve a készülékre.
Nagyon jó rugalmas gumiból készült kellően tapad de nem túlságosan a kézben/zsebben.
4500,-Ft volt ha ez egy üvegfólia kombóval a telefont védi akkor egy nagyobb esés sem árthat neki.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #12717 üzenetére
Na rá is beszéltél rendelek egy ilyet.
Valami jó tokot esetleg? -- most egy spiegen-t néztem ki de sokallok 5k-t érte....Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #12713 üzenetére
Sürgősen kellett nyaralás miatt, így foxposttal rendeltem de. este meg már mehettem is érte.
-
anonymus89
addikt
Srácok ilyen márkájú üvegfóliát ne vegyetek 3 hét után elkezdett feljönni mindenhol úgy, hogy buborékmentesen raktam fel. Vizet nem kapott, nem ázott esőn.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #11263 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődnék mi a menete, hogy működjön a call recorder alkalmazás?
Olvastam, be kell állítani a védett alkalmazások közé, meg az adatvédelem biztonság menüpontban jogosultságot kell adni vagy micsoda de ilyet nem is találtam.
Van megoldás root nélkül?Tárgytalan megoldva!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék mi a menete, hogy működjön a call recorder alkalmazás?
Olvastam, be kell állítani a védett alkalmazások közé, meg az adatvédelem biztonság menüpontban jogosultságot kell adni vagy micsoda de ilyet nem is találtam.Van megoldás root nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest