- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico45
őstag
válasz
Morzsibácsi #8097 üzenetére
De ha legalább jelez kint a telepen a munkában,hogy hívnak.Akkor már megérte!
Mert ugye a szép kis P8 bent pihen az irodába nehogy karcos legyen:-)
Na meg legalább az időt mutathatja majd :-)De most komolyan
Fos?
-
AMD Power
titán
válasz
Morzsibácsi #8091 üzenetére
Pár nap és kiderül nálam.
-
Rico45
őstag
Szerintetek egy ilyen okos vekker?
Jó lehet ez? -
-
szatomi30
tag
válasz
Morzsibácsi #8093 üzenetére
Bekapcsoltam, de semmi.
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy csatlakoztattam a telefonom a számítógéphez, de nem tudok fájlokat átmásolni, nem jelenik meg fent az értesítési sávban sem az hogy a telefon kapcsolódott a PC-vel, viszont USB-ről tölti a készüléket.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
AMD Power #8089 üzenetére
Megmondom őszintén,nem tudom. Nincs fb-m,nincs viberem,stb ( és mégis létezem )
Én az sms-ek,és a naptár emlékeztetők megtekintésére használom legtöbbet.De majd ha felteszed a telóra a hozzá való programot,ott a jobb oldalon,push üzenetek menüpont alatt millió dologból tudsz választani.
-
AMD Power
titán
válasz
Morzsibácsi #8088 üzenetére
Nah akkor nekem pont ez kell! Hasonlóan nem tudom sokszor elővenni ,meg persze nem is lehet a telót. Milyen csevegő programokkal "működik" együtt?
-
AMD Power
titán
válasz
Morzsibácsi #8083 üzenetére
Nagyjából igen. Sajnos nálunk ilyen nincs a boltban igy se megnézni , se letesztelni nem tudtam. De igy látatlanban meg fog érni postával együtt 7000Ft-t. És persze garis még. De többet biztos nem ér.
-
Morzsibácsi
tag
-
Melack
veterán
válasz
5-6k között mondhatni reális az ára. Feleségem is órának használja most leginkább, meg pár értesítés. A lépésszámlálása meg kérdéses, hogy mennyire mér jól. De szereti, ami nagy szó
-
Rico45
őstag
válasz
Igen
Még 6-ot én is adnék egy fekete színűért.
-
AMD Power
titán
válasz
ANDROID??? #8080 üzenetére
Én is 6e veszem meg holnap. Vagyis utalom el a pénzt a tulajnak.
-
AMD Power
titán
Holnap "megveszem" a telohoz a B0 órát. Remélem ezen a héten már a kezemben is lesz.
-
Piro911
csendes tag
válasz
egabi71 #6560 üzenetére
Sziasztok srácok! Olvasgattam már a fórumot, de annyi telefon néztem már, hogy teljesen öszekeveredtem a fejemben az infók.
Tegnap vettem a páromnak egy vodás P8 liteot. B140 5.0.1. van rajta
Valahol azt olvastam hogy létezik hozzá már 5.1.1. B180 talán, ami kevésbé bugos, de se OTA-n, se Hisuite-n nem talál frissítést.
Valami újabbat rá lehetne tenni? -
maaniac
aktív tag
válasz
balkoger #8046 üzenetére
igen ebben természetesen igazad van, program függő...alap dolog az androidban, hogy vannak olyan app-ok amik csak belső tárhelyre hajlandóak települni, de az általad letöltött programok nagyját át tudod helyezni
pomm igen független dual sim-es, szolgáltató yallo, de szerintem ennek köze nincs semmihez...nekem konkrétan lényegtelen, hogy ki e lehet kapcsolni vagy sem mivel sms-t nagyon ritkán írok (whatsapp és messenger van használatban)...csak ugye furcsa, hogy ugyanazon a rom-on neked lehet kapcsolgatni nekem pedig nem
-
Rush77
aktív tag
válasz
csaba1203 #8066 üzenetére
Beallithatsz ido intervallumot amikpr csak kivalasztott emberek hivasai csorognek (illetve ha ketszer hiv ua a szam 3 percen belul akkor az is) meg, hohy milen ertesitesek "szoljanak".
Amugy tenyleg hasznos en mar az Lg G2-n is hasznaltam amig ki nem vettek belole mert tenyleg hasznos.@rico45
Nekem van Chromecastom (a v2) es nekem csak magas bitrataju filmeknel fordul elo neha egy mp akadas es file explorerrel. Plexet csak geprol hasznalok mert sztem a plexnek kell a hw ero. -
Rico45
őstag
Sziasztok! Használ valaki Chromecast stick-et tv-re?
P8 saját készítésű(full HD) videóját kitéve tv-re akadva játssza (plex) de más appokkal is ez van. Vajon miért?
Régi mobilom pl. Lg l9 szépen tolta át a tv-re + a Samu tabletem is! Mindegyik 1gb rammal.Létezi,hogy ez az egyik gyengéje?
Üdv
-
AMD Power
titán
Tegnap este "jöttem rá" erre a ne zavarj funkcióra. Zseniális!
-
Gigi01
őstag
Egy kell,ami ezt is tudja.
Már mióta szemezek a Camera FV-5 app-al.Már majdnem megvettem,de virtuálisan tudnám,mert előfizetéses vagyok,így letettem róla.Nem értem miért nem tudják a számlámra lehúzni,mint sok mást is.(pl.lottó)
Kártyával meg nem fizetek,paypal meg ha jól tudom nincs az áruházban.
Ja,de próbáltam a Lite verzióját,de az nagyon le van butítva. -
im492
tag
válasz
ANDROID??? #8056 üzenetére
Low light funkció,éjszakai fotókhoz. Legalább is a szlovén hüvely oldala szerint tud ilyet is a telefon. Aminek örülnék is,de sehogy nem tudom előhozni
-
ignisz
senior tag
A telefonon levő képeket videókat, hogy tudom tv-n megjeleníteni.Eddig ment, de néhány napja nem.
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #8045 üzenetére
A lengyeleknél, ahol hivatalos forrásból kijött a 2016 Q1 anno, kommentekben olvasható, hogy a P9 miatt lehet némi csúszás ehhez képest. Őszintén szólva továbbra is azt gondolom, hogy a Huaweien kívül senki nem tudja. Tavaly év végén ki mondta volna a bétateszt után, hogy P8-ra még mindig nem lesz. Persze ettől még reménykedem, de szerint kb. vagy igen, vagy nem.
-
balkoger
tag
válasz
maaniac #7972 üzenetére
Hello,
Egy kis kiigazítás ezzel kapcsolatban: "főleg hogy akár memóriakártyára is telepíthetetd a programokat
"
SD kártyára nem minden progit enged átrakni a rendszer, és amelyiket átraktad annak nem az összes állománya települ a külső SD-re.
Fura, de nekem így néz ki a tárhely, igaz fél éve belakott rendszer és nem játszok: -
AMD Power
titán
válasz
Gstyler #8043 üzenetére
Két különböző Huawei kontaktnál is rákérdeztem. A független telefonokra legrosszabb esetben is április közepét mondtak a 6.0! A szolgáltatós telefonoknál sajnos rosszabb a helyzet. Ott biztos ,hogy jóval később jön ki a 6.0 és az is ,hogy mikor nagyban függ a szolgáltatótól. Nálam jelen esetben a Vodától.
-
andrisbandi
őstag
Huawei P8 Lite Dual-Sim Black
Kártyafüggetlen
Magyar nyelvű menü
Minden gyári tartozékával
2 év teljes körű Gyártói garanciaA gyári gari miatt akár ettől a bolttól is megvehetem ugye?
Vagy van ajánlott kereskedés?
-
P8lite
újonc
Vègleges 6os droid ebbe a hónapba èrkezik vagy csak találgatni inenntől kell számitani rá?
(Mig mègsem adják ki)
P8 megkapta már a vèglegest? -
AMD Power
titán
Nekem ez a Mega bejött amit ajánlottak.
-
ignisz
senior tag
Szép napot! Néhány napja nem tudom tv-re kitenni a fotóimat. Nem frissítettem, a rendszerben semmi újítást nem végeztem. Mi lehet a gond?
-
Trooper82
senior tag
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tényleg béna vagyok a telefonhoz, meg az Androidhoz, elnézést ezért!
Hogyan / mivel tudom feltölteni a Google/Gmail tárhelyre a telefonon készített fényképeket / videókat? -
AMD Power
titán
Huawei B0 használja valaki a telót?
-
DrDobos
őstag
válasz
Fordos Laci #8009 üzenetére
Hat nekem nem valt be. Ammikor kivalaasztom a videot konkretan bezar a program. Egyeb otlet/program?
-
renamed
csendes tag
Hali,
Sd kártyára nem enged írni, hol lehet a jogosultsagot állítani?
-
Hajós01
csendes tag
Sziasztok! Ha sms-t küldök ékezetes betűvel miért vált át elküldés után sima betűvé???
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
TimeLapse videonal a felgyorsitast mas kameraszoftverrel sem lehet valtoztani? -
AMD Power
titán
Jött ma nekünk Watch. Holnap megpróbálom összehozni a P8 Lite-al.
-
kb00
csendes tag
válasz
adalbert1 #8002 üzenetére
Ez érdekes. Tegnap megvásároltam és rákérdeztem az eladónál. Azt mondta hogy a készülékre 1+1 év garancia van (egy év teljes körű, egy év szerviz), és 8200 forintért ajánlott hozzá +1 év rendes garanciát (valami GT1-et emlegetett). A dobozban lévő garanciapapír viszont 24 hónapot ír, részletezés nélkül.
Egyébként elég kelendő a telefon, mondta az eladó hogy aznap már hetet eladtak. Plusz neki is ilyen volt és az egyik kollégájának is (kiállított készülék hiányában megmutatták a sajátjukat
)
-
atomka78
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!!!. a segítséget.nem tudom hogy de a t-mobil oldotta meg távolról.valamit csinált és kérte,hogy újra inditom és jó.és jó.
-
adalbert1
veterán
Szia,
nekem a Huawei ügyfélszolgálat ezt válaszolta végül garancia ügyben, mikor rákérdeztem, hogy az Euronics-ban többféle garanciapapírral is adnak telefont (az Euronics meg azt mondta, hogy ez a forgalmazótól függött, hogy mikor milyen kerül bele), és elég-e ha csak a sima lapozgatós warranty card van kitöltve:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2 éves garancia érvényesítéséhez elegendő számunkra a készülékéhez kapott számla is. Az ezen szereplő dátumtól számolva indul a 2 éves gyári jótállás.
A garanciajegyeknek több fajtáját is ismerjük. Bármely hivatalosan kitöltött, lepecsételt elfogadható a számunkra.ÜDVÖZLETTEL ,
HUAWEI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT"Azért ez ne tévesszen meg senkit, valami sufni gsm boltban hiába kap róla számlát, ha nem hivatalos beszerzésű készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged