Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryser
csendes tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de a téma összefoglalóban azt olvastam h az OTA frissítés a nem hivatalos, és garivesztést okoz. Hát az meg hogy a fenébe lehet? Hát nekem az a logikus, hogy amit a telefon magától ajánl fel az a hivatalos, nem a netről összemókolt ROM-ok. Vodás B140-en vagyok jelenleg, nem ezzel vettem a telót, nyilván felraktam már több OTA-s frissítést amit felajánlott, de el kell vinnem szervízbe nemsokára.
iPhone 12
-
greenie
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nemrég frissítettem EMUI 4.0-ra, minden szupin működik. Amit nem találok, pedig az előző verzióban simán ment, az, hogy hol lehet kikapcsolni, hogy a telon némításra kerüljenek a rendszerüzenetek hangjai. Értem én itt pl azt, hogy ha rádugom töltésre, akkor ne csippanjon. Előre is köszönöm.
-
athomi
veterán
válasz ANDROID??? #11481 üzenetére
Igen, a jobb Y300, a bal meg Y200. Előbbi leesett, utóbbira meg én estem. -
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Dual Simes telóra http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/detail/index.htm?id=78843 ról letöltve felraktam a 6.0-t. Viszont azóta összesen 500 mega szabad hely van a telón. Mivel tudom visszanyerni a telepítés előtti helymennyiségemet? Nem gondolnám hogy az update plusz 3gb helyet elvenne..
Köszi
-
AMD Power
titán
Vodásra 6.0 még mindig sehol....
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani jól működő hangszínszabályozó programot? Köszi!
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Azt kérdezném, hogy a 6-os romnál hol tudom beállítani, hogy a csengőhang csak a fülesen szóljon, ha hallgatom a fülest. Most ha hallgatom a zenét a fülessel, fél hangerőn szólal meg a csengőhang a fülesen, és a telefonon.
Kösz.Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
djapor96
senior tag
Nálatok, akik Dual SIM -mel használjátok hogy működik az elérhetőség?
Én most azt vettem észre, hogy ha az egyik SIM-en beszélek akkor a másik a hívó félnél csak cseng. Nem azt mondja be, hogy nem elérhető, hanem csengő hangot ad. Nálam a készülék nem jelez elmulasztott hívást... és persze nem is cseng...
Ti ilyen hogy állítottátok be, hogy ne maradjatok le hívásról?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
kutga
nagyúr
válasz Leka68 #11471 üzenetére
Kukkants rá, hátha le lehet tölteni valami normális helyről.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
SeLe
tag
Fejlemény az eMAG-os készülékek garanciáztatásával kapcsolatban. porterocka javaslatára írtam a hazai Huawei ügyfélszolgálatnak és ezt a választ kaptam.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük a megadott adatokat.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy az IMEI száma alapján a készüléke európai régiós. Ezáltal 2 év jótállást tudunk biztosítani Önnek. "Tehát már eredetileg is küldhettem volna hozzájuk.
-
Leka68
tag
Hello
Segitségeteket szeretném kérni mivel frissitettem a rendszert a 6-ra eltünt az alkalmazások listájábol a gyári nagyitó alkalmazás és ha valakinek meg vann ha lene szives és megosztaná velem priviben.
Cimem:barlanglako68@gmail.com
Vagy az is nagy segitség lenne ha valaki mégnézné az 5-rendszer allat milyen néven futt a rendszeren- az alkalmazás pontos neve érdekelne angolul.
Sajnos a Huawei oldalán nincsenek meg a stok alkalmazások listája.
Segitségeteket elöre is köszönöm. -
kutga
nagyúr
válasz bojtix #11466 üzenetére
Kollégámnak Samu telefonja van, szintén T-s és neki is gondja van a 4G-vel, otthon konkrétan használhatatlan, ugyanazt tapasztalja mint te. Azt javasoltam neki tegye vissza 3G-re, így a probléma megszűnt.
Amúgy nekem mióta felraktam a hatost és rendesen belőttem, semmi gondom a telefonnal, egyedüli bosszantó dolog hogy a Viber nem villog új üzenetnél, de az meg valószínű a program hibája, nem a telefoné.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
T-mobilos készülékre már tette fel valaki a B551-et?
Bevált??? -
bojtix
tag
Ma reggeltől végre befogtam az új céges telót !!!
Telecom ALE-21 181-s ROM-l jöttAz első munkanap érdekesen alakult, mert a beszélgetési idő ( 3 óra) OK, de a képernyő (7 óra) picit erős
Ha ezt valóban tudná sokan előtte!!!Dupla kopp-s ébresztés kitiltva, akkor vajon mitől tudott ilyen szenzációsat domborítani? Valamit rosszul lát és mér, de mit? Ennyit tuti nem nyomkodtam.
Egyébként első blikkre nem is rossz masina. Néha meg-meg röccen, de semmi kibírhatatlan...
Ami viszont bosszantott, hogy a 4G-n elég sokszor (8-10%) csak az sms jött arról, hogy kerestek. Lehet, hogy a kártya, de az meg 2 éves. Holnap kipróbálom 3G-n, mert az előző telóval (MI2S) nem volt ilyen.gondom.
A 2G meg nem játszik, mert gyakran meg kell néznem ezt-azt és hívás közben nem tudok váltani a sávok között. Pont ezért váltottam 4G telefonra
Ha azzal is csinálja, akkor mehet a szervizbe, ha nem, akkor kieszközlöm a kártyacserét.Egyébként 1-2 héten belül valószínűleg megkapja a 6-s droidot, mert a szolgáltatóra várhatnék + úgy sem fogom kibírni
xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
törölt tag
válasz gianone #11460 üzenetére
Ez egy külön backup, nem a normál szinkronizálás. A naptár és egyéb dolgok akkor is fel fognak menni, ha kiveszed a pipát.
Pl. a telefonkönyv nincs benne:
A Google Naptár beállításai
Wi-Fi-hálózatok és -jelszavak
A kezdőképernyőn lévő háttérképeket
A Gmail beállításait
A Google Playen keresztül telepített alkalmazásokat (amelyekről a Play Áruház alkalmazással készült biztonsági mentés)
Megjelenítési beállítások (fényerő és időzítés)
Nyelv és bevitel beállításai
Dátum és idő
Harmadik fél alkalmazásának beállításai és adatai (alkalmazásonként változó)[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #11452 üzenetére
Szerintem nem egészem. Wifi-jelszavak, beállítások stb. Címtár, naptár stb. szinkje az külön van. Ez az alkalmazásoké, nem az adatoké. Azoknak külön van rendszerszolgáltatása. És ha kikapcsolod a gugli biztonsági mentést, szerintem attól ezek még szépen szinkronizálnak, már ha a fiókban be van állítva.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
Azonnal vissza kellett volna küldeni.
Az rajta van a papíron, hogy melyik szervizben járt? Mert szerintem ugyanúgy gyártói, csak román.
Illetve meg kellene kérdezni a Huawei -től, hogy itthon elfogadja -e. Beszkennelt jótállási jegy alapján. Már pan-europai garancia van a Huawei -nél.
Persze most már mindegy, a hiba miatt az ottani szervizzel kellene meccselni.
Szerk.:
Szerintem ez nem OFF. Fontos szempont.Pl. az expansys jotállását is elfogadja a Huawei tájékoztatása szerint. Ott saját jótállási jegy van, mert nem bontanak dobozt.
[ Szerkesztve ]
-
SeLe
tag
Én az eMAG-nál vettem ezért csak bolti garancia van rá. Háztól-házig szállítással 3 hét volt (Romániában szervizelik). A készülék jó lett de a kijelzőt védő üvegfóliát megrepesztették amit persze a szerviz tagad. Az itteni ügyfélszolgálat felajánlott egy 2.000 Ft-os ajándékutalványt, amit az eltelt 1 hét alatt nem sikerült eljuttatni hozzám
-
törölt tag
-
kiskis2
csendes tag
Köszönöm a válaszod,már hívtam a cégemet(rajtuk keresztül vettem),de sajnos aki ezt el tudná intézni ,a garanciális javítást,szabin van,csak a jövő héten lesz...
az például viszont meg oldotta a segítségetek,hogy át állítottam 2G re,és a hang jó lett,de a wifi kuka..[ Szerkesztve ]
Karcsi
-
törölt tag
válasz kiskis2 #11450 üzenetére
A fenti dolgok nem oldják meg, akkor mindenképp szerviz. Van ilyen hiba, de nem mindenkinél.
Gondolom a kommunikációs chip lesz a ludas, az meg lapcsere. HA van alkatrész, akkor 1 hét alatt megfordul. Valakinek hamarabb is.
draco31:
Igen, de igazából minden Google -vel kapcsolatos szinkronért, mentésért az felelős. Google billentyűzet, Play áruház, Play Szolgáltatások, Google+...stb.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Megtörtént a rendszerfrissítés, Play szolgáltatások törlése, és a megadott verzió telepítése, illetve a mentés kikapcsolása, de az ki is volt.
Öcsém eléggé ideges, ha a telefonjához nyúlok, még ha ott is ül mellettem, és nézi, ezért nem tudtam rendesen átnézni. Ez a biztonsági mentés nem az, hogy szinkronizálja a telefonkönyvet, és hasonlók igaz?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
SeLe
tag
Szia !
Nem tudom összefügg-e a két dolog, de nálam a szervizbe küldés megoldotta a problémát (alaplap csere volt).
A hálózatot látta, de nem kapcsolódott. Néha sikerült neki, de fél percen belül eldobta a jelet. Egyik pillanatról a másikra adta meg magát. Fél éves a készülék. -
k810
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm is vett ilyen telefont és ahogy látom, nála is jönnek elő a típushibák. Vodás a készülék, és sűrűn nem elérhető, holott elvileg van térerő (látszatra).
Plusz a Wi-Fi-t nem látja, eldobálja, stb. FR volt, újraindítás volt, a hibák random jönnek elő és egyre sűrűbben.Van ezekre megoldás? Szervizbe küldés esetén csinálnak is vele valamit? A legújabb Vodás OS van rajta.
Köszi!
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
kiskis2
csendes tag
válasz #86973952 #11445 üzenetére
igen így,és teljesen egyforma mind a kettő.már az agyamra megy az új teló,meg csináltam rajta mindent ,amit mondtatok,de csak ki írja,hogy hozzáférés a hálózathoz meg tagadva......nálam ment rendesen,most egy pár napja kezdte ezt és ez egy boltból vett új teló,nem a 66.gazdától.....
Karcsi
-
kiskis2
csendes tag
-
kiskis2
csendes tag
válasz #86973952 #11439 üzenetére
Szia,nekem nem mobil net van,hanem vezetékes,és van egy wifi ,de nincs olyan ikon sem a telón.ha a lányom haza jön,ki próbáljuk a wifinek az ujra indítását.azt viszont nem tudom hogy honnan lehet be szerezni a ROM ot,szívem szerint én is azt tenném újra(de nem is tudom azt hogy kell),a számítógéphez egy kicsit jobban értek,mint ezekhez nálam sokkal okosabb telókhoz ott is újra szoktam rakni a rendszert ,az a biztos.
elnézést ANDROID ??? gazditól ,hogy nem egyszerre köszöntem meg a segítséget de majd csak bele jövök itt is az ilyesmibe[ Szerkesztve ]
Karcsi
-
törölt tag
válasz kiskis2 #11431 üzenetére
Wifi hotspot -on is meg tudod nézni. HA egyik telefonról osztod a mobilnetet Wifin keresztül. A lehúzható értesítési ikonok között van az ikonja.
Egyébként ha volt FR, akkor én újratenném a rajta lévő ROM -ot tiszta, visszaállított rendszerre. Persze ha a wifi reset nem oldja meg a problémát.
-
kiskis2
csendes tag
válasz ANDROID??? #11433 üzenetére
Köszönöm a segítségedet,ha a lányom haza jön,ki próbáljuk a 2G.
Karcsi
-
draco31
veterán
-
ANDROID???
addikt
válasz kiskis2 #11431 üzenetére
Recsegés lehet a 4G miatt pl., próbáld ki csak 2G-re állítva használni, ott mennyire recseg..
A T-nek sem valami fantasztikus a lefedettsége, akárhogy is dicsérik. Nekem is az automata hálózatkeresésnél vacakolhat (ha vacakol), de mivel tudom, hogy a térerő erre elég tré, így átnyomom csak 2G használatra, és így nem recseg.
Amikor mobilneten lógok akkor átváltom a hálózatot 4G-re aztán, vissza is állítom csak 2G-re.
A beállításokban tudod beállítani a csak 2G hálózatot.zojjektum: stimm, a link adott
asound: (én is úgy használom)
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
válasz ANDROID??? #11430 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy mobilnézetben nincs a fórumon összefoglaló. Ha leírod, hogy nézze meg az összefoglalót sokan csak pislognak miről is írsz. Így, hogy linkelted faja.
[ Szerkesztve ]
-
kiskis2
csendes tag
válasz ANDROID??? #11430 üzenetére
mivel tt még nem is jártam nálatok"eddig nokiás voltam " nem is tudtam hogy van ilyen "össze foglaló" köszönöm ! már egy másik hibára is rá mutattál,a hang borzasztó,és recseg és ez mind egy vadi új telónál...kicsit le hangoló..wifi reset még nem volt,mert a család többi tagja fent "csücsül" a neten,de már a bubus kollégád is ajánlotta,természetesen meg is lesz csinálva másik wifi nincs most itt,de meg nézzük azt is
[ Szerkesztve ]
Karcsi
-
ANDROID???
addikt
válasz kiskis2 #11427 üzenetére
Az összefoglalóba még videót is linkeltem róla
NA pont itt kezdődik a felesleges körözés, ha az összefoglalóban benne van, de nem meg sem nyitják az összefoglalót.
Wifi reset volt?
Más wifi-vel is vacakol?[ Szerkesztve ]
-
kiskis2
csendes tag
válasz ANDROID??? #11426 üzenetére
azt sem tudom miről beszélsz,de biztos úgy van ha valaki nálam hülyébb a telefonhoz,az már festi magát a lányaimtól kérek "közönség segítséget" ha valamit nem tudok,tehát állandóan mi az a Factory ?
[ Szerkesztve ]
Karcsi
-
kiskis2
csendes tag
válasz ANDROID??? #11423 üzenetére
ki van írva,de a teló meg fordította,és még veszőt is tett a név után...a másikon a frissítés után egyből jó lett
most a wifi a legnagyobb problémám,egyik sem jó....[ Szerkesztve ]
Karcsi
-
draco31
veterán
válasz ANDROID??? #11423 üzenetére
Én is ezt csinálom, bár a keresztnévhez írom az egész nevet.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kiskis2
csendes tag
Sziasztok,nekem van,(most már 2 is ) P8 am,de az egyik le dobálja a wifit,vagy meg tagadja a hozzá férést csatlakozáskor.ez garanciális még.van egy másik ugyan az ,az meg nem is lát egy wifit sem.Mind a 2 Tmobilos . Build-szám:ALE-L21HUNC150B181 mind a kettőnek ez.próbáltam volna frissíteni,de azt írja ki,hogy ez a legfrissebb verzió,ez azért is lenne szükséges,mert amikor az újat meg kaptam,találkoztam egy hibával egyből benne,mégpedig,hogy a neveket hiába állítottam arra,hogy a vezeték név elől legyen,nem állította át.ekkor nem sokkal jött egy értesítés,hogy van frissítés hozzá,frissítettem,és egyből jó lett a név jegyzékem.most viszont a wifi rosszalkodik benne,tegnap vettem egy másikat,ennek is az a baja,hogy nem állítja át a neveket,és a wifi egyáltalán nincs.ki-be lehet kapcsolni,de se wifit nem talál,de még a wifi jele sem jön elő..
tudna e valaki segíteni?KöszönömKarcsi
-
draco31
veterán
Most tölti a B564-et, 1 giga, 3 megás nettel ellesz egy darabig.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
t.imi
addikt
válasz ANDROID??? #11418 üzenetére
thx! CSV fájlban van, próba
-
zoli62
addikt
Találtam egy jó kis összehasonlítást Android 5 és 6 között. http://www.gottabemobile.com/2016/04/11/android-6-0-vs-android-5-1-lollipop-whats-new-in-marshmallow/
-
t.imi
addikt
Köszönöm a segítséget. Rajta a legfrissebb
Még egy kérdésem lenne. A mentett SMS-ket hogyan tudnám vissza varázsolni a telefonra? Névjegyek átmentek, Hi-shuite 4.4 fölött nem tud megbirkózni a feladattal. Kicsit nyűgös alkalmazás, rendre megszakad a kapcsolat P8 alatt is
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Mama ale L21C432B170 fonjára most raknám a dual ALE-L21C432B550 EU-s általános verziót. Edigis vásárlású a kicsike, ezt rátolhatom nyugodtan?
Illetve még egy. Jó ideje őrült fogyasztásokat produkál a telefoné. 6.0-val várható valami javulás? 4g, 3g, inaktív, csak 2g van engedélyezve. Se BT, se gps, sem WIFI.
Mentés előtt 33%-on volt, közben OTA-val ráment a B170. Emiatt a 66%-os akku szint.[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
Próbálgattam programokat is amik az előző verzión használhatatlanok voltak itt jól működnek.
Közéjük tartozik a HiSuite is 6-on jól megy minden átlátható és a fájlok mozgatása is egyszerű.
Persze lehet csak rég használtam és ez az új verziónak köszönhető 4.0.3 van fenn most. -
csaba1203
addikt
Egyébként frissítettem én is 6-ra,ahogy ajánlottad semmi fr és társai.
Sokkal több hely maradt a belső memórián,ami szembetűnő úgy nézem jobb lett az akku időm így elsőre.
Picivel mintha gyorsabb lenne a rendszer is.A kijelzőm maradt amilyen volt semmi különbséget nem veszek észre.A beállításokba sok mindent összevontak a speciális menübe.
Összegezve ez egy javított Lollipop de semmi újítást nem hoz igazán. -
athomi
veterán
válasz gianone #11399 üzenetére
Nálam ilyenkor nem old fel, hiába kopogtatom. A bekapcsoló gombot kell használjam, utána viszont újra működik. Az imént viszont megint nem működött és azt figyeltem meg, hogy a telefon több mint egy órát pihent. És úgy rémlik korábban is huzamosabb ideig pihent a telefon, amikor nem működött.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest