- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryser
csendes tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de a téma összefoglalóban azt olvastam h az OTA frissítés a nem hivatalos, és garivesztést okoz. Hát az meg hogy a fenébe lehet? Hát nekem az a logikus, hogy amit a telefon magától ajánl fel az a hivatalos, nem a netről összemókolt ROM-ok. Vodás B140-en vagyok jelenleg, nem ezzel vettem a telót, nyilván felraktam már több OTA-s frissítést amit felajánlott, de el kell vinnem szervízbe nemsokára.
-
greenie
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nemrég frissítettem EMUI 4.0-ra, minden szupin működik. Amit nem találok, pedig az előző verzióban simán ment, az, hogy hol lehet kikapcsolni, hogy a telon némításra kerüljenek a rendszerüzenetek hangjai. Értem én itt pl azt, hogy ha rádugom töltésre, akkor ne csippanjon. Előre is köszönöm.
-
athomi
veterán
válasz
ANDROID??? #11481 üzenetére
Igen, a jobb Y300, a bal meg Y200. Előbbi leesett, utóbbira meg én estem. -
mrmrg
tag
Sziasztok!
Dual Simes telóra http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/detail/index.htm?id=78843 ról letöltve felraktam a 6.0-t. Viszont azóta összesen 500 mega szabad hely van a telón. Mivel tudom visszanyerni a telepítés előtti helymennyiségemet? Nem gondolnám hogy az update plusz 3gb helyet elvenne..
Köszi
-
AMD Power
titán
Vodásra 6.0 még mindig sehol....
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani jól működő hangszínszabályozó programot? Köszi!
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Azt kérdezném, hogy a 6-os romnál hol tudom beállítani, hogy a csengőhang csak a fülesen szóljon, ha hallgatom a fülest. Most ha hallgatom a zenét a fülessel, fél hangerőn szólal meg a csengőhang a fülesen, és a telefonon.
Kösz. -
djapor96
senior tag
Nálatok, akik Dual SIM -mel használjátok hogy működik az elérhetőség?
Én most azt vettem észre, hogy ha az egyik SIM-en beszélek akkor a másik a hívó félnél csak cseng. Nem azt mondja be, hogy nem elérhető, hanem csengő hangot ad. Nálam a készülék nem jelez elmulasztott hívást... és persze nem is cseng...
Ti ilyen hogy állítottátok be, hogy ne maradjatok le hívásról?
-
kutga
félisten
válasz
Leka68 #11471 üzenetére
Kukkants rá, hátha le lehet tölteni valami normális helyről.
-
SeLe
tag
Fejlemény az eMAG-os készülékek garanciáztatásával kapcsolatban. porterocka javaslatára írtam a hazai Huawei ügyfélszolgálatnak és ezt a választ kaptam.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük a megadott adatokat.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy az IMEI száma alapján a készüléke európai régiós. Ezáltal 2 év jótállást tudunk biztosítani Önnek. "Tehát már eredetileg is küldhettem volna hozzájuk.
-
Leka68
tag
Hello
Segitségeteket szeretném kérni mivel frissitettem a rendszert a 6-ra eltünt az alkalmazások listájábol a gyári nagyitó alkalmazás és ha valakinek meg vann ha lene szives és megosztaná velem priviben.
Cimem:barlanglako68@gmail.com
Vagy az is nagy segitség lenne ha valaki mégnézné az 5-rendszer allat milyen néven futt a rendszeren- az alkalmazás pontos neve érdekelne angolul.
Sajnos a Huawei oldalán nincsenek meg a stok alkalmazások listája.
Segitségeteket elöre is köszönöm. -
kutga
félisten
válasz
bojtix #11466 üzenetére
Kollégámnak Samu telefonja van, szintén T-s és neki is gondja van a 4G-vel, otthon konkrétan használhatatlan, ugyanazt tapasztalja mint te. Azt javasoltam neki tegye vissza 3G-re, így a probléma megszűnt.
Amúgy nekem mióta felraktam a hatost és rendesen belőttem, semmi gondom a telefonnal, egyedüli bosszantó dolog hogy a Viber nem villog új üzenetnél, de az meg valószínű a program hibája, nem a telefoné.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
T-mobilos készülékre már tette fel valaki a B551-et?
Bevált??? -
bojtix
tag
Ma reggeltől végre befogtam az új céges telót !!!
Telecom ALE-21 181-s ROM-l jöttAz első munkanap érdekesen alakult, mert a beszélgetési idő ( 3 óra) OK, de a képernyő (7 óra) picit erős
Ha ezt valóban tudná sokanelőtte!!!
Dupla kopp-s ébresztés kitiltva, akkor vajon mitől tudott ilyen szenzációsat domborítani? Valamit rosszul lát és mér, de mit? Ennyit tuti nem nyomkodtam.
Egyébként első blikkre nem is rossz masina. Néha meg-meg röccen, de semmi kibírhatatlan...
Ami viszont bosszantott, hogy a 4G-n elég sokszor (8-10%) csak az sms jött arról, hogy kerestek. Lehet, hogy a kártya, de az meg 2 éves. Holnap kipróbálom 3G-n, mert az előző telóval (MI2S) nem volt ilyen.gondom.
A 2G meg nem játszik, mert gyakran meg kell néznem ezt-azt és hívás közben nem tudok váltani a sávok között. Pont ezért váltottam 4G telefonra
Ha azzal is csinálja, akkor mehet a szervizbe, ha nem, akkor kieszközlöm a kártyacserét.Egyébként 1-2 héten belül valószínűleg megkapja a 6-s droidot, mert a szolgáltatóra várhatnék + úgy sem fogom kibírni
-
törölt tag
válasz
gianone #11460 üzenetére
Ez egy külön backup, nem a normál szinkronizálás. A naptár és egyéb dolgok akkor is fel fognak menni, ha kiveszed a pipát.
Pl. a telefonkönyv nincs benne:
A Google Naptár beállításai
Wi-Fi-hálózatok és -jelszavak
A kezdőképernyőn lévő háttérképeket
A Gmail beállításait
A Google Playen keresztül telepített alkalmazásokat (amelyekről a Play Áruház alkalmazással készült biztonsági mentés)
Megjelenítési beállítások (fényerő és időzítés)
Nyelv és bevitel beállításai
Dátum és idő
Harmadik fél alkalmazásának beállításai és adatai (alkalmazásonként változó) -
gianone
őstag
válasz
#86973952 #11452 üzenetére
Szerintem nem egészem. Wifi-jelszavak, beállítások stb. Címtár, naptár stb. szinkje az külön van. Ez az alkalmazásoké, nem az adatoké. Azoknak külön van rendszerszolgáltatása. És ha kikapcsolod a gugli biztonsági mentést, szerintem attól ezek még szépen szinkronizálnak, már ha a fiókban be van állítva.
-
törölt tag
Azonnal vissza kellett volna küldeni.
Az rajta van a papíron, hogy melyik szervizben járt? Mert szerintem ugyanúgy gyártói, csak román.
Illetve meg kellene kérdezni a Huawei -től, hogy itthon elfogadja -e. Beszkennelt jótállási jegy alapján. Már pan-europai garancia van a Huawei -nél.
Persze most már mindegy, a hiba miatt az ottani szervizzel kellene meccselni.
Szerk.:
Szerintem ez nem OFF. Fontos szempont.Pl. az expansys jotállását is elfogadja a Huawei tájékoztatása szerint. Ott saját jótállási jegy van, mert nem bontanak dobozt.
-
SeLe
tag
válasz
Én az eMAG-nál vettem ezért csak bolti garancia van rá. Háztól-házig szállítással 3 hét volt (Romániában szervizelik). A készülék jó lett de a kijelzőt védő üvegfóliát megrepesztették amit persze a szerviz tagad. Az itteni ügyfélszolgálat felajánlott egy 2.000 Ft-os ajándékutalványt, amit az eltelt 1 hét alatt nem sikerült eljuttatni hozzám
-
kiskis2
csendes tag
válasz
Köszönöm a válaszod,már hívtam a cégemet(rajtuk keresztül vettem),de sajnos aki ezt el tudná intézni ,a garanciális javítást,szabin van,csak a jövő héten lesz...
az például viszont meg oldotta a segítségetek,hogy át állítottam 2G re,és a hang jó lett,de a wifi kuka.. -
törölt tag
válasz
kiskis2 #11450 üzenetére
A fenti dolgok nem oldják meg, akkor mindenképp szerviz. Van ilyen hiba, de nem mindenkinél.
Gondolom a kommunikációs chip lesz a ludas, az meg lapcsere. HA van alkatrész, akkor 1 hét alatt megfordul. Valakinek hamarabb is.
draco31:
Igen, de igazából minden Google -vel kapcsolatos szinkronért, mentésért az felelős. Google billentyűzet, Play áruház, Play Szolgáltatások, Google+...stb. -
draco31
veterán
Megtörtént a rendszerfrissítés, Play szolgáltatások törlése, és a megadott verzió telepítése, illetve a mentés kikapcsolása, de az ki is volt.
Öcsém eléggé ideges, ha a telefonjához nyúlok, még ha ott is ül mellettem, és nézi, ezért nem tudtam rendesen átnézni. Ez a biztonsági mentés nem az, hogy szinkronizálja a telefonkönyvet, és hasonlók igaz? -
SeLe
tag
Szia !
Nem tudom összefügg-e a két dolog, de nálam a szervizbe küldés megoldotta a problémát (alaplap csere volt).
A hálózatot látta, de nem kapcsolódott. Néha sikerült neki, de fél percen belül eldobta a jelet. Egyik pillanatról a másikra adta meg magát. Fél éves a készülék. -
k810
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm is vett ilyen telefont és ahogy látom, nála is jönnek elő a típushibák. Vodás a készülék, és sűrűn nem elérhető, holott elvileg van térerő (látszatra).
Plusz a Wi-Fi-t nem látja, eldobálja, stb. FR volt, újraindítás volt, a hibák random jönnek elő és egyre sűrűbben.Van ezekre megoldás? Szervizbe küldés esetén csinálnak is vele valamit? A legújabb Vodás OS van rajta.
Köszi!
-
kiskis2
csendes tag
válasz
#86973952 #11445 üzenetére
igen így,és teljesen egyforma mind a kettő.már az agyamra megy az új teló,meg csináltam rajta mindent ,amit mondtatok,de csak ki írja,hogy hozzáférés a hálózathoz meg tagadva......nálam ment rendesen,most egy pár napja kezdte ezt és ez egy boltból vett új teló,nem a 66.gazdától.....
-
kiskis2
csendes tag
válasz
#86973952 #11439 üzenetére
Szia,nekem nem mobil net van,hanem vezetékes,és van egy wifi ,de nincs olyan ikon sem a telón.ha a lányom haza jön,ki próbáljuk a wifinek az ujra indítását.azt viszont nem tudom hogy honnan lehet be szerezni a ROM ot,szívem szerint én is azt tenném újra(de nem is tudom azt hogy kell),a számítógéphez egy kicsit jobban értek,mint ezekhez nálam sokkal okosabb telókhoz
ott is újra szoktam rakni a rendszert ,az a biztos.
elnézést ANDROID ??? gazditól ,hogy nem egyszerre köszöntem meg a segítségetde majd csak bele jövök itt is az ilyesmibe
-
törölt tag
válasz
kiskis2 #11431 üzenetére
Wifi hotspot -on is meg tudod nézni. HA egyik telefonról osztod a mobilnetet Wifin keresztül. A lehúzható értesítési ikonok között van az ikonja.
Egyébként ha volt FR, akkor én újratenném a rajta lévő ROM -ot tiszta, visszaállított rendszerre. Persze ha a wifi reset nem oldja meg a problémát.
-
kiskis2
csendes tag
válasz
ANDROID??? #11433 üzenetére
Köszönöm a segítségedet,ha a lányom haza jön,ki próbáljuk a 2G.
-
ANDROID???
addikt
válasz
kiskis2 #11431 üzenetére
Recsegés lehet a 4G miatt pl., próbáld ki csak 2G-re állítva használni, ott mennyire recseg..
A T-nek sem valami fantasztikus a lefedettsége, akárhogy is dicsérik. Nekem is az automata hálózatkeresésnél vacakolhat (ha vacakol), de mivel tudom, hogy a térerő erre elég tré, így átnyomom csak 2G használatra, és így nem recseg.
Amikor mobilneten lógok akkor átváltom a hálózatot 4G-re aztán, vissza is állítom csak 2G-re.
A beállításokban tudod beállítani a csak 2G hálózatot.zojjektum: stimm, a link adott
asound: (én is úgy használom)
-
zojjektum
senior tag
válasz
ANDROID??? #11430 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy mobilnézetben nincs a fórumon összefoglaló. Ha leírod, hogy nézze meg az összefoglalót sokan csak pislognak miről is írsz. Így, hogy linkelted faja.
-
kiskis2
csendes tag
válasz
ANDROID??? #11430 üzenetére
mivel tt még nem is jártam nálatok"eddig nokiás voltam " nem is tudtam hogy van ilyen "össze foglaló"
köszönöm ! már egy másik hibára is rá mutattál,a hang borzasztó,és recseg és ez mind egy vadi új telónál...kicsit le hangoló..wifi reset még nem volt,mert a család többi tagja fent "csücsül" a neten,de már a bubus kollégád is ajánlotta,természetesen meg is lesz csinálva
másik wifi nincs most itt,de meg nézzük azt is
-
ANDROID???
addikt
válasz
kiskis2 #11427 üzenetére
Az összefoglalóba még videót is linkeltem róla
NA pont itt kezdődik a felesleges körözés, ha az összefoglalóban benne van, de nem meg sem nyitják az összefoglalót.
Wifi reset volt?
Más wifi-vel is vacakol? -
kiskis2
csendes tag
válasz
ANDROID??? #11426 üzenetére
azt sem tudom miről beszélsz,de biztos úgy van
ha valaki nálam hülyébb a telefonhoz,az már festi magát
a lányaimtól kérek "közönség segítséget" ha valamit nem tudok,tehát állandóan
mi az a Factory ?
-
kiskis2
csendes tag
válasz
ANDROID??? #11423 üzenetére
ki van írva,de a teló meg fordította,és még veszőt is tett a név után...a másikon a frissítés után egyből jó lett
most a wifi a legnagyobb problémám,egyik sem jó.... -
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #11423 üzenetére
Én is ezt csinálom, bár a keresztnévhez írom az egész nevet.
-
kiskis2
csendes tag
Sziasztok,nekem van,(most már 2 is ) P8 am,de az egyik le dobálja a wifit,vagy meg tagadja a hozzá férést csatlakozáskor.ez garanciális még.van egy másik ugyan az ,az meg nem is lát egy wifit sem.Mind a 2 Tmobilos . Build-szám:ALE-L21HUNC150B181 mind a kettőnek ez.próbáltam volna frissíteni,de azt írja ki,hogy ez a legfrissebb verzió,ez azért is lenne szükséges,mert amikor az újat meg kaptam,találkoztam egy hibával egyből benne,mégpedig,hogy a neveket hiába állítottam arra,hogy a vezeték név elől legyen,nem állította át.ekkor nem sokkal jött egy értesítés,hogy van frissítés hozzá,frissítettem,és egyből jó lett a név jegyzékem.most viszont a wifi rosszalkodik benne,tegnap vettem egy másikat,ennek is az a baja,hogy nem állítja át a neveket,és a wifi egyáltalán nincs.ki-be lehet kapcsolni,de se wifit nem talál,de még a wifi jele sem jön elő..
tudna e valaki segíteni?Köszönöm -
draco31
veterán
Most tölti a B564-et, 1 giga, 3 megás nettel ellesz egy darabig.
-
t.imi
addikt
válasz
ANDROID??? #11418 üzenetére
thx! CSV fájlban van, próba
-
zoli62
addikt
Találtam egy jó kis összehasonlítást Android 5 és 6 között. http://www.gottabemobile.com/2016/04/11/android-6-0-vs-android-5-1-lollipop-whats-new-in-marshmallow/
-
t.imi
addikt
Köszönöm a segítséget. Rajta a legfrissebb
Még egy kérdésem lenne. A mentett SMS-ket hogyan tudnám vissza varázsolni a telefonra? Névjegyek átmentek, Hi-shuite 4.4 fölött nem tud megbirkózni a feladattal. Kicsit nyűgös alkalmazás, rendre megszakad a kapcsolat P8 alatt is
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Mama ale L21C432B170 fonjára most raknám a dual ALE-L21C432B550 EU-s általános verziót. Edigis vásárlású a kicsike, ezt rátolhatom nyugodtan?
Illetve még egy. Jó ideje őrült fogyasztásokat produkál a telefoné. 6.0-val várható valami javulás? 4g, 3g, inaktív, csak 2g van engedélyezve. Se BT, se gps, sem WIFI.
Mentés előtt 33%-on volt, közben OTA-val ráment a B170. Emiatt a 66%-os akku szint. -
csaba1203
addikt
Próbálgattam programokat is amik az előző verzión használhatatlanok voltak itt jól működnek.
Közéjük tartozik a HiSuite is 6-on jól megy minden átlátható és a fájlok mozgatása is egyszerű.
Persze lehet csak rég használtam és ez az új verziónak köszönhető 4.0.3 van fenn most. -
csaba1203
addikt
Egyébként frissítettem én is 6-ra,ahogy ajánlottad semmi fr és társai.
Sokkal több hely maradt a belső memórián,ami szembetűnő úgy nézem jobb lett az akku időm így elsőre.
Picivel mintha gyorsabb lenne a rendszer is.A kijelzőm maradt amilyen volt semmi különbséget nem veszek észre.A beállításokba sok mindent összevontak a speciális menübe.
Összegezve ez egy javított Lollipop de semmi újítást nem hoz igazán. -
athomi
veterán
válasz
gianone #11399 üzenetére
Nálam ilyenkor nem old fel, hiába kopogtatom. A bekapcsoló gombot kell használjam, utána viszont újra működik. Az imént viszont megint nem működött és azt figyeltem meg, hogy a telefon több mint egy órát pihent. És úgy rémlik korábban is huzamosabb ideig pihent a telefon, amikor nem működött.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest