Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20711 üzenetére
Sajna ez ami most nem hiányozna. Lakásfelújítás, így másra kell a pénz
-
im492
tag
Üdv mindenkinek. Tapasztalt bárki kijelző hibát? Ugyanis nálam előjött. Eleinte csak a navigációs sáv fölött kb 1cm sávban random nem érzékelt, ami idegesítő volt,pl hívást nem tudtam lerakni,pinkódban lévő nullát beütni stb. Most viszont durvult a dolog, gondol egyet és már a görgetést is csak sima rányomásnak vesz. Szoftver hibának véltem így kapott egy frissítést de semmi javulás. Valaki tud valami tippet?
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20211 üzenetére
Akkor szombaton szervizbe adom. Kíváncsi vagyok mi lesz
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20209 üzenetére
Köszönöm. A segítséget. Ezek szerint akkor az akkura is jó a gari. Ez jó hír
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20207 üzenetére
Köszi a tanácsot, megpróbálom hátha alapon. Esetleg nem tudod az akkura lehet garit érvényesíteni? A napi 2szeri töltés sem valami jó
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20204 üzenetére
A wifit már tavaly javították. Azóta tökéletes. Csak a képernyő hülyéskedése idegesít néha fel, mert pont mikor kellene akkor nem akarja az igazat
-
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #20201 üzenetére
Nem csodát várok, csupán hallottam már olyat hogy pl a telefon meghajlására hivatkozva vitte be garancia lejárta előtt és kicserélték. Az enyém végülis nem hibás, mert most is arról írok. Csak olykor pl ha zárképernyőn fel akarom húzni a gyors ikonokat nem mindig hajlandó, vagy feloldani. Bár ez inkább szoftveres hiba lesz szerintem. Az aksi meg már csak 2 éves lesz, meg jó hogy nem acélos. Most meg nem igazán költenék másik telefonra, ház felújításba vagyunk, minden forint számít most. Ezek miatt örülnék ha cseréljék,vagy legalább valamit javítanának rajta
-
im492
tag
Üdv. Hamarosan lejár a garanciám. Esetleg volt már aki próbálta cseréltetni a készülékét? Ha igen, mire hivatkozott? Amúgy is vinném szervizbe, mivel a képernyő érzékelés nem a legjobb. Olykor nem veszi az érintést. Valamint az akku is el van már gyengülve. Volt már javítva wifi hiba miatt, így jobban örülnék ha valahogy kicserélték. Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #18537 üzenetére
De akkor legalább a 2 4 9 maradt volna... Factory volt,nem segített. Valami más? Am ez egyedi hiba? A 600as frissítés hozta (ota)utána reset de maradt így.
#18538 Azt hogyan lehet?
[ Szerkesztve ]
-
im492
tag
Üdv mindenkinek. Szerintetek az mitől van,hogy a wifire csak közvetlen a router mellől kapcsolódik,viszont egy méter távolságból már nem hajlandó csatlakozni. Hol ott látja teljes térerővel pár méterrel is arrébb. Nem valami kényelmes a router mellett gubbasztani Előre is köszönöm a segítséget b598 van rajta ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
im492
tag
válasz Orionhilles #11351 üzenetére
Ezeket hol vagy hogy találtad meg?? Engem érdekelne...
-
im492
tag
Frissítettem a 6-os androidra. És az tűnt fel,hogy a kamera minősége romlott. Nagyon jó,hogy került bele manuális mód is,de a képek minősége nem igazán tetszik. Másnak is feltűnt ez?
-
im492
tag
válasz ANDROID??? #8056 üzenetére
Low light funkció,éjszakai fotókhoz. Legalább is a szlovén hüvely oldala szerint tud ilyet is a telefon. Aminek örülnék is,de sehogy nem tudom előhozni
-
im492
tag
válasz bubus66 #7705 üzenetére
Sokan sajnos az alapfogalmakkal sincsenek tisztában (őket értem kezdő alatt),így pedig inkább hanyalgolandó legalább is szerintem. Előtte érdemes elmélyülni a témában,utána neki fogni. Így ti is megusszátok a felesleges kérdéseket és táv segítséget
Jut eszembe,haszál valaki ablakos tokot? Kellene valami hasznos app hogy ki tudjam használni,de egyenlőre semmi. Kár,hogy gyárilag nem kezeli... :/ Ha valaki tud valami jó megoldást,kérem jelezze! Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
im492
tag
Nekem ezt írták:
Kedves Miklós! A frissítés nemsokára elérhető lesz, azonban érzekésének pontos dátumáról jelenleg nem tudunk infóval szolgálni; a Marshmallow béta tesztelési periódusa nem rég zárult le. Az eredmények kiértékelése, illetve implementálása után hamarosan várható majd a stabil verzió érkezése (a végleges verziójú frissítés érkezése függ szolgáltatóktól is). Addig is szíves türelmedet kérjük, reméljük nemsokára elérhető lesz a frissítés a telefonodra! Igyekszünk minél előbb tudatni a felhasználókkal, ha elérhetővé válnak a frissítések, ezért kérjük, hogy továbbra is kövesd figyelemmel hivatalos Facebook oldalunkat és honlapunkat (http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm ), valamint telefonod értesítéseit! Amennyiben további kérdéseid lennének a frissítéssel, vagy a készülékkel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk, vagy kollégáinkhoz a +3640/386-638-as számon ! Kellemes délutánt!
-
im492
tag
Üdv. Egy kérdés. Betűstílust hol lehet változtatni? A beállítások keresőjében benne van ha beírom,de semmit nem hoz ki ha rányomok. Sehol nem találom,pedig tudom hogy van,egyszer már megvolt.
-
im492
tag
válasz viralmind #7421 üzenetére
Nekem mutatja a gmailos értesítéseket zárt képernyőn is. Egyedül a vider értesítéseit nem hajlandó mutatni,de azon nem bosszankodom. Védett alkalmazásnak be van állítva? Mert nekem csak annyit kellett tennem,ja és default témát használok ha ez segít. Ahogy látom páran elégedetlenek a telefonnal. Én másfél hete használom,teljes elégedettségel. Az a pár apró bug meg nem izgat. Az asszony Samu S5-énél is vannak jócskán bugok,pedig az jóval drágább volt (200+).
-
im492
tag
Az lenne a kérdésem,hogy egy no-name ebay-es ablakos tokkal használható e?? Mármint,hogy a kis ablakba "bezsúfolja" a főbb infókat,órát?? Vagy nem csinál vele semmit??
-
im492
tag
Üdv. Egy kérdésem lenne. Van olyan P8 Lite tulaj,akinek volt szerencséje Lenovo Vibe X2-höz?? Milyen a Huawei-hez képest? Nagyjából egy árban van a MM-ban. Melyiket érdemesebb megvenni? Előre is köszönöm!
-
im492
tag
válasz MeGabee #2697 üzenetére
Bocs,igazad van,nem kell. Úgy értem hogy az apró hibák javítása érdekében ajánlatos De ezek szerint passzióból mókolják?? Volt egy y300-as hüvelyem,na azt is állandóan pakolászni kellett különféle romokkal hogy használható állapotba hozzam. Pont ebből lett elegem,akkor meg is fogadtam hogy kerülöm ezt a márkát. De valahogy csak húz a szivem a Huawei-hez,tetszetős masinákat dobnak ki. Na de a lényeg akkor mennek rendesen alapból is?? Nem akarnám megutálni ezt is
-
im492
tag
Olvasgatom egy ideje a fórumot. És szinte csak azt látni,ilyen olyan romot kell rárakni a "vasra". Az lenne a kérdésem,hogy ez a telefon nem igazán megy enélkül normálisan?? MM- ből tervezem majd venni. Az ottani készülékek hogy muzsikálnak?? Mennek gond nélkül bármiféle telepitgetés nélkül??
-
im492
tag
Üdv. Egy kérdésem lenne!! Ha neten keresek P8 Lite-ot aranyban,akkor csak fehéreket hoz arany kerettel. Márpedig vagy 2 napja MM-ban én egy teljes arany verziót tapogattam (elő-hátlap is arany,vagy inkább pezsgő). Az MM honlapján is csak a fehéret arany kerettel hozza. Na most akkor hogy is van ez??? Am pont egy full aranyat szeretnék venni hamarosan,de most parázok,hogy ott is csak limitált darabszám van belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest