-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #19768 üzenetére
Akkor még várunk vele kicsit, hadd legyen rosszabb. Alaplap csere egyébként ilyenkor?
-
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #19765 üzenetére
Remek! Csak így hiába küldeném gariba, gondolom nem nagyon foglalkoznának még vele.
-
draco31
veterán
Öcsémnek 2 kártyás változat van, másfél éves, minden frissítés telepítve amit a telefon jelzett.
Egy ideje vacak a wifi. Csatlakozik, nem dobja el, de nem mindig van net. Lehet ez a telefon hibája? Más telefon-laptop közben működik rendesen. -
draco31
veterán
Haveromnak 20-as, és 4.4, nem talál frissítést, ez lehetséges?
-
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #17901 üzenetére
-
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #17899 üzenetére
Rendben. Akkor a mai móka az lesz.
-
draco31
veterán
Tesómnak az akkuja kezd kifeküdni, nem csinál semmit, és 1 óra alatt eltűnik 20% Nincs még 1 éves, cserélik gariban?
-
draco31
veterán
Öcsémnek most frissített a független 2 kártyása google bizti frissítéseket írt. Viszont letörölte a messengert, és a honfoglalót frissítés közben.
-
draco31
veterán
Jelez egy frissítést tesóm gépe, B574-et, 448 mega. Most B564 van rajta, független 2 kártyás telefon. Mehet rá?
-
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #11556 üzenetére
Azt javasolták, hogy kapcsolja ki a 4G-t, én sem értem az miért befolyásolná.
3-4 telefon meg laptop van a családban, azokkal semmi gond ahogy mondja, mindegyik megy a wifivel, ez meg semmit nem lát. -
draco31
veterán
Haveromnak előjött az, hogy nem kapcsol be a wifi.
Olyat olvastam, hogy csináljon gyári visszaállítást, meg kapcsolja ki a 4G-t, de továbbra sem megy. 30-as neki. Mit lehet még csinálni? -
draco31
veterán
Megtörtént a rendszerfrissítés, Play szolgáltatások törlése, és a megadott verzió telepítése, illetve a mentés kikapcsolása, de az ki is volt.
Öcsém eléggé ideges, ha a telefonjához nyúlok, még ha ott is ül mellettem, és nézi, ezért nem tudtam rendesen átnézni. Ez a biztonsági mentés nem az, hogy szinkronizálja a telefonkönyvet, és hasonlók igaz? -
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #11423 üzenetére
Én is ezt csinálom, bár a keresztnévhez írom az egész nevet.
-
draco31
veterán
Most tölti a B564-et, 1 giga, 3 megás nettel ellesz egy darabig.
-
draco31
veterán
Megjött végre öcsémnek is ez a gép. Tetszetős.
EMUI 3.1 FW: ALE-L21C432B200, ez a legfrissebb rendszer? Ha a keresésre nyomok, akkor nem talál frissítést. -
draco31
veterán
válasz
ANDROID??? #11100 üzenetére
2 éve lett elvágva, akkor azt mondta a voda üzlet, hogy 8000 valamennyi a csere ilyen esetekben, ez feltöltős. Akkor ezért lett elvágva inkább. De lehet csak nem akartak dolgozni, és ez volt az egyszerűbb nekik.
-
draco31
veterán
Elvágott simkártyával szokott problémázni egyébként a készülék?
-
draco31
veterán
válasz
#86973952 #10857 üzenetére
Főzögetve, stb nem lesz, marad majd a gyári rendszer, edigitálon lett véve, bár még jó egy hét mire megérkezik, mert netes hitel, aztán míg beér a papir az pár nap. Frissítve csak akkor lesz, ha jelez a mobil, nincs már kedvem a mókoláshoz.
Most a C7-est nyúzza még, az akku nem bírja csak, egyébként semmi baja.
Egy ismerősnek van ilyene, tegnap csak kézbe vettem, és meglepődtem, hogy milyen könnyű. -
draco31
veterán
Képbe került ez a készülék, a vetélytárs a Xiaomi Redmi Note 2.
Az összefoglalóban lévő hibákon felül más valami amit érdemes tudni róla? -
draco31
veterán
Hello!
Valami nagy hibája van a mobilnak?
Fontos a kamera minőség, erős wifi, és egy napot azért nyugodtan bírjon ki az akku.
Ja és ne kelljen főzögetni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest