Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz kiskis2 #11450 üzenetére
A fenti dolgok nem oldják meg, akkor mindenképp szerviz. Van ilyen hiba, de nem mindenkinél.
Gondolom a kommunikációs chip lesz a ludas, az meg lapcsere. HA van alkatrész, akkor 1 hét alatt megfordul. Valakinek hamarabb is.
draco31:
Igen, de igazából minden Google -vel kapcsolatos szinkronért, mentésért az felelős. Google billentyűzet, Play áruház, Play Szolgáltatások, Google+...stb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kiskis2 #11431 üzenetére
Wifi hotspot -on is meg tudod nézni. HA egyik telefonról osztod a mobilnetet Wifin keresztül. A lehúzható értesítési ikonok között van az ikonja.
Egyébként ha volt FR, akkor én újratenném a rajta lévő ROM -ot tiszta, visszaállított rendszerre. Persze ha a wifi reset nem oldja meg a problémát.
-
draco31
veterán
-
ANDROID???
addikt
válasz kiskis2 #11431 üzenetére
Recsegés lehet a 4G miatt pl., próbáld ki csak 2G-re állítva használni, ott mennyire recseg..
A T-nek sem valami fantasztikus a lefedettsége, akárhogy is dicsérik. Nekem is az automata hálózatkeresésnél vacakolhat (ha vacakol), de mivel tudom, hogy a térerő erre elég tré, így átnyomom csak 2G használatra, és így nem recseg.
Amikor mobilneten lógok akkor átváltom a hálózatot 4G-re aztán, vissza is állítom csak 2G-re.
A beállításokban tudod beállítani a csak 2G hálózatot.zojjektum: stimm, a link adott
asound: (én is úgy használom)
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz kiskis2 #11427 üzenetére
Az összefoglalóba még videót is linkeltem róla
NA pont itt kezdődik a felesleges körözés, ha az összefoglalóban benne van, de nem meg sem nyitják az összefoglalót.
Wifi reset volt?
Más wifi-vel is vacakol?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest