Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Helló, tegnap óta szépen belaktam a készüléket, a hívott fél fogadàsakor rezeg egyet mikor felveszi e telefont, és sehol nem tudom kivenni a funkciót!? Kaphatok egy kis segítséget, köszi szépen 🙂
-
törölt tag
Szerintetek megeri a Rhinoshield tok es screen protector a magas arat?
Vagy esetleg tudtok hasonlo tokot es kijelzovedot? -
mrdreamer
tag
Sziasztok!
Nem találok olyan lehetőséget a widgetek között, ahol egy ikonhoz tudok a beállítások menüből almenüt hozzárendelni. (A Dolby Atmos ki- bekapcsolásához keresek valami gyors megoldást). Van ötletetek?
Köszi! -
NemMo
őstag
Nálatok be van kapcsolva a dc dimming?
-
-
pontyos
senior tag
Srácok dupla koppos képernyő feloldás van? Nem találom... Az arc felismerés sötétben nem működik!!!
10 es verzióra most frissül, kafa ez a teló nagyon!! -
TomBond
aktív tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Én is a Turbatótól vettem. Korrektnek tűnnek.
-
F-ECT$
titán
válasz
sharkypeti
üzenetére
A hivatalos helyen nem véletlenül drágább 20-25e Ft-tal, ezek a boltok trükköznek az áfával és a garival. A Turbado-ról egyébként jók a vélemények, ha mindenképp az olcsóbbak közül választanál.
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok még itt, mert most döntöttem el, hogy P30 Pro tulaj leszek. Eddig Xiaomi Mi Note 10 (Pro) - ban gondolkodtam, de inkább a P30 Pro felé hajlanék. Most már aránylag emberi áron lehet kapni itt-ott, ami olyan [170-175] ezret jelent. Az lenne a kérdésem, hogy ismeritek-e ezeket a boltokat? Van köztük, ami tényleg megbízható? Debreceni vagyok, személyes átvétel nem játszik, csak futárszolgálat utánvéttel.
-
andor80
senior tag
HA még vita lenne de csak önalázást művelsz.Abban a pillanatban vitáznánk ha linkekkel támasztanád alá a gyorstöltés károkozását.Ezt eddig nem láttam tőled.Én viszont simán tudom prezentálni akár a mobilaréna fórumra is.Egyik szupergyorstöltős topikban(oppo,huawei,stb)SINCS gyorstöltéstől bizonyítottan tönkrement akku.Pontossan azért mert a telefon és a töltő is rendelkezik Biztonsági szabályzó elektronikával ami megelőzi ezt és még a kábel is speciális. A topikban 100000000 ki lett már tárgyalva de mindig jön egy mokuci a 0.5 amperes tuti töltőtippjével.Most ez te voltál nem gond de mielött beleállsz egy témába olvass vissza.Köszönöm és sajnálom ha támadásnak értékelted nem volt szándékomban

(#8680) subset
Átjött de nem hiszem,hogy 5 évnél tovább tervezel a mostani telefonoddal.Addig meg minimum 3,4 évben(mert addig egy a tervezett elavulás meg a természetes elhasználódás miatt ha gyorstöltesz ha nem) így is úgy is megejtesz egy akksi cserét ha valóban sokáig megtartanád. -
F-ECT$
titán
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nincs. A P30 és P30 Pro között van csak.
-
Samanbacsii
őstag
128Gb és a 256Gb között van kamera különbség?
-
pontyos
senior tag
Srácok, ma átvettem a telót, nagyon tetszik!! Azt szeretném kérdezni, hogy le lehet kopasztani úgy, hogy ne legyen semmi app rajta? 🤔 Kb mint stock Droid os teló esetében!? Én csak 7 appot használok, a többit feleslegesnek tartom, szeretném nullázni ha lehet. Köszönöm!
-
andor80
senior tag
Még jó ,hogy így töltöm azért van .
"Például egy autóval is a max. fordulatszámon a legjobb autózni, úgy a legjobb a motornak !?)"
Te most direkt égeted magad az orbitálisan félrement hűlyeségeddel?...
Erdegem.....Én jól szórakozok nyomasd csak... ..DE! elötte linkelj 3 szuper gyorstöltéstől tönkrement akkut.Ellenőrizhető hiteles forrást
-
Sumptuous
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ja értem, azthittem azért próbálgattad több kábellel is, mert szükséged lett volna hosszabbra/rövidebbre. Félreértettem.

-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
5 hónapja nyúzom a telefont, szerintem nekem rendben van. Miután a kommunikáció 80%-át chaten(Messenger&Viber) végzem, a maradék valahogy így nézhet ki.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ha bírja az 5A-t, akkor megy vele. Csak azt kell nézni, hogy lila legyen az usb belseje
Nekem van már 25cm-es egyenestől től 2m-es hajlítottig mindenféle. Szemezgess: [link] Nagyon olcsók már. Mikor bejött a SuperCharge, még 2k alatt nem volt semmi.. 
Nekem az a tervem, hogy 2 év alatt tönkretszem az akkut valahogy, és gariba rakatok bele újat.
/s -
Samanbacsii
őstag
Észrevettem, hogy Kedvenceknél a gyakori hívások listája nem frissül. Sőt, igen nagy hülyeségeket mutat. Mindekinél ok?
-
duffbeer
őstag
Sziasztok!
Off topic:
Létezik valami általatok tesztelt USB-C hub, amin van egyben standard USB, HDMI kimenet és töltő bemenet?Akkuhoz annyi, én szabályzott 5V/1A-el töltöm. Fázom mindennemű gyorstöltéstől. Nekem ez ilyen becsípődés...
-
zsizsef
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
"és saját kábellel hajlandó a supercharge-ra."
Nem igaz. Nekem egy approx APPC40 USB 3.0-USB Type-C kábel van pluszba. Azzal is megy a gyorstöltés. -
bandigyerek
senior tag
A 20-80 % nem baromság. A baromság az, hogy ezt a telefon töltésénél is tartani kell. A vízfejű idióták a nyers védelem nélküli LiIon cellákra alapoznak. Ott figyelni kell. A telefonokban ott az elektronika, ami nem hagyja, hogy kinyírja az olyan kétbites júzer mint én. Valószínűleg nem véletlen, hogy csak a saját töltővel, és saját kábellel hajlandó a supercharge-ra. Párom is, anno én is, este feltettem tölteni a Mate 10 pro-t (bármennyi hiányzott a töltésből), reggel le. A fostalicska 40w gyorstöltő ugye... A nő ipari felhasználó (youtube, pinterest, chrome...), és így is bírja simán a napot. Második évét tiporja a telefon.
Ennyit a Supercharge pusztító tevékenységéről. -
Sztyepadzso
őstag
Az akku támához egy jó összefoglaló, angolul tudóknak:
[link] -
subset
senior tag
Hasonló sztorim konkrétan nekem is van...
Még most is megvan az S6 Edgém, ami az első gyorstöltős telefonok egyike volt a piacon anno...
Kibontás után rákerült a töltőjére - a gyorsra
....de azután már egyszer sem. ....mintha a tűző napon lett volna a strandon, pedig tél volt. 
Ezek után elgondoltam, úgy ahogy most itt is egy két fórumtárs...jó ez a meleg az akkunak ?....kell nekem az állandó gyorstöltés ?
Én úgy döntöttem, hogy nekem nem, ráérek aznap mikor már látom, hogy a következő nap nem lenne meg - rátennem egy normál töltőre, és az akkum sem izzad és használódik el feleslegesen.
Mindenki eldöntheti...mindenkinek mások a felhasználási szokásai is.
Abban viszont szerintem nyugodtan megállapodhatunk, hogy jót nem tesz neki. Ez elég világos.
Az más kérdés ha úgy gondolkodunk, hogy így is kiszolgál és 2 év múlva úgy is lecserélem....
2 évig használtam az S6 -ot, különösebb akku kapacitásvesztés nélkül. 2600mAh-ás volt csak benne, itt jobban kijöttek a különbségek....Sokak cseréltették is meg lehet nézni a fórumban, nem mondom, hogy a töltés miatt...de ki tudja... -
F-ECT$
titán
Én 3 évig használtam egy S7-est, eleinte napi 1x, aztán az utolsó évben már napi 2x töltöttem gyorstöltővel. 3 év, azaz több mint 1000 töltés után kb 25%-kal tudott kevesebbet az akksija, mint új korában. Ez szerintem bőven vállalható, mert lassú töltéssel is csökkent volna ~20%-ot a kapacitás ennyi töltés után.
-
thesound
addikt
A markering leírás szerint ezekkel a töltőkkel váltakozik a feszültség a töltés közben is. Szóval elméletben egy arany középút van belőve. Persze a fizika az fizika, de azért lehet töltési algoritmusokkal próbálkozni.
Én még arra sem igazán figyelek, hogy 20 és 80% között legyen a töltöttség.
Az eddigi telóim egész jól bírták a töltési szokásaim.
Használjátok a telefont, ne a telefon használjon benneteket.
-
NemMo
őstag
válasz
Aryon87
üzenetére
Semmit nem csináltam vele, csak kíváncsiságból hozzáértem, hogy mi a helyzet. Én mivel este felteszem és reggel leveszem ezért nekem jó egy lassú töltő is, de ha úgy alakulna, hogy gyorsan kell a szufla, akkor gondolkodás nélkül rá fogom tenni a gyári töltőre. Azért kellemetlen a szitu, mert egymással ellentétes információk keringenek a gyorstöltésről. Én nem értek hozzá sajnos
-
-
subset
senior tag
[A 3. táblázatot érdemes megfigyelni a cikkben]
Illetve alatta ezt is írják:
"Most Li-ions charge to 4.20V/cell, and every reduction in peak charge voltage of 0.10V/cell is said to double the cycle life. For example, a lithium-ion cell charged to 4.20V/cell typically delivers 300–500 cycles. If charged to only 4.10V/cell, the life can be prolonged to 600–1,000 cycles; 4.0V/cell should deliver 1,200–2,000 and 3.90V/cell should provide 2,400–4,000 cycles."Mindenki úgy töltsön ahogy akar, de a fizika/kémia illetve a józan ész sem azt mondja (szvsz) hogy hú de jó az akkunak, sőt kívánja is hogy fél óra alatt feltöltődjön.
...nem szóltam, ne vegye magára senki. -
subset
senior tag
....ha ráér töltődni a telefon, akkor célszerű minél kisebb teljesítményű töltőre dugni/tenni az akku kímélése végett ! Főleg vezeték mentes töltés esetén, ott alapból több hő szabadul fel a veszteségek miatt...
Sosem kellett még hirtelen tölteni sosem használtam még a gyári gyorstöltőt
-
pojakcs
senior tag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
-
NemMo
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Én a melegedés miatt elégednék meg egy gyengébb töltővel. A gyári gyorstöltőtől is annyira forró lett a telefon, hogy csak végszükség esetében töltöm azzal
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Pár napja én is tulaj lettem. :) A telo jó, kaptam hozzá egy "Huawei Earbud lite" fülest asszem. Hogy kell ezt tölteni használni? Valakinek van még ilyene? Állítólag kéken kellene villognia a fülesnek a tokban ha tölt, de csak egy pillanatra villan amikor bele teszem. Meg már pittyent többször is, gondolom merült... Telo ezt valahol nem jelzi ki hogy a füles akkuja mikor hogy áll?
-
Samanbacsii
őstag
Érdekes, hogy nem a 15w qi töltőt keresitek... Pont ebben egyedülálló a Huawei...
-
törölt tag
Szerintetek meddig fog meg frissiteseket kapni ez a telefon? Olyan erzesem van hogy zsakutca lesz ez a telefon meg az osszes Huawei es Honor telefonok amiken meg van Google szolgaltatas mert most inkabb a sajat rendszer kiepeitesere szanjak majd minden idejuket.
Velemeny? -
Bferibörs
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
köszönöm,telón tudom,régebben úgy emlékszem appan is volt kapcsoló. -
jas39
tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
értem, köszönöm! 16.9 es fotó módot nem láttam sehol, teszt stb.. Van benne széles mód? Illetve tényleg jobb alacsony felbontásban fényképezni vele? Pl 10 MP? köszi
-
Bferibörs
addikt
Dominó,Telekom appban hol lehet/ kell bekapcsolni a roomingot? Nem találom sehol.
-
o_pegazus_o
tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Köszönöm. Ez jó lehet?
https://sestore.hu/termek/ep-p1100bbegww-ulc-wireless-charger-pad-black/ -
-
törölt tag
Valalki megmondana mi a legfrissebb biztonsagi frissites?
-
Azerta
csendes tag
Nekem a Lumia 735-é is megfelel erre a célra....
-
Sumptuous
senior tag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Viszonylag komplex elektronika kell ezekhez, emiatt nem vennék belőle nagyon olcsót. Minél nagyobb teljesítményű, annál drágább nyílván, emiatt az 5W-os a legolcsóbb. Kínából már lehet venni jó minőségűt 1500 Ft-ért. Ezek legtöbbje micro usb-s, kicsivel többért viszont már van Type-C csatlakozós is. Itthon még elég drágák, 6 ezer alatt nem nagyon van minőségi. Ha nem sürgős, akkor aliról egy szimpatikus kinézetű márkás darabbal nem lőhetsz mellé.
Ajánlott, bevált márkák: Beasus, Rock, Samsung, Hoco, Xiaomi, Nillikin, USAMS Illetve nyílván a Huawei -
-
NemMo
őstag
Vásárlás előtt nagyon részletesen beleolvastam a fórumba, de senki nem említette a szerintem az egyik legjobb ficsőrt. A hívás fogadását a füllhöz emeléssel. Egyszerűen zseniális.
-
NemMo
őstag
válasz
o_pegazus_o
üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
PHARD
tag
Mi az az óra forma ikon az akku százalék mellett?
-
Sumptuous
senior tag
Vehetsz. Kb.: annyira mint a gyári gyorstőltővel. Szerintem rosszabb az akkunak, mert ez a fajta töltés több hőt termel. Döntsd el inkább, mit akarsz. Gyorsan tölteni -> kábel, vagy egész éjszaka alatt lassan -> 5W-os töltőpad. Nekem is 15W-os van, de annyira melegszik (még a beépített ventilátor ellenére is..), hogy inkább egy kisebb adapterről megy. Így pöpec. Éjszakára rádobom, reggel le. Így nem kopik a töltő ajzat, illetve az akkunak is jobb. (A hűvős mindenképp!)

-
NemMo
őstag
Vezetéknélküli töltőből vehetek akár Samut is? 15w töltővel mennyire melegszik a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
P20 Lite-on tudtam ilyet csinálni (persze ott nem a Dolby-ra)

/s

Vissza olvastam,hogy az is kérdés volt, 9 alatt ezek szerint.