- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nem. Legtöbbünk már márciusin vagyunk 10.0 verzióval.
knox83 igen, az lenne
Emiatt olyan nagy az a kameralyuk. Szoftveresen simán rethető, így nem zavaró. Vastag lesz ugyan a szoftveres káva, de még mindig jobb, mint a Samsungé, amit már a 3. szériájával se tudja megoldani, hogy az értesítési sáv a feketében maradjon, és ne alá menjen ezáltal csak egy üres feketeség legyen ott..
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Van nálam kipróbálásra egy zsír új P30 Pro. Néztem a frissítéseket, de nem dobott be semmit, még mindig 2019 novemberi patch van rajta és az EMUI-ből is csak a 9.1.0.260 verzió. Néztem a HiSuite-ban is, az is azt írja a legfrissebb van rajta. Ez normális dolog így április közepén
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Motion_Blur #9289 üzenetére
Nekem is darabos.
-
F-ECT$
titán
válasz
Motion_Blur #9289 üzenetére
Nálam folytonos a vonal.
-
Aryon87
félisten
Csináltam egy P30Pro vs P40Pro összehasonlítást melóhelyemen. Jobbak a körülmények, mint a MediaMarktban.: [link]
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
A mobilhálózati jel másnál is hibásan jelenik meg? [link]
Senki nem panaszkodik hogy nem ér el és folyamatosan látok hálózatot, de itt úgy tűnik hogy szinte mindig "offline" a hálózat. (éjszaka persze repülőmód)
-
knox83
senior tag
Megnyugodtam
Már egy xiaomi csúcs is 300e, illetve a oneplus8 pro is onnan indít. Szerintem van baj..
Magam részéről megvehetném az aktuális csúcsot, de no way, nem vagyok láma, hogy ennyi pénzt adjak egy telefonért. 3 éve a 14 éves kocsimat adtam el egy s20 ultra áráért... -
ak76
senior tag
Már tavaly sem vettem meg a 300K feletti csúcs telefonokat, hűségidő hosszabbítással hoztam ki egy M20P-t, ami Magenta1-el emészthető árat mutatott, előtte mindig független készülékeket vettem KP-ra, de most, hogy majd minden csúcs vas inkább a félmillióhoz mint a 300K-hoz van közelebb, inkább a tavalyi top ligából választok, egyrészt nincs számottevő különbség a készülékek közt szinte semmilyen téren, másrészt még ha meg is tehetném , egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni egy olyan eszközért, amit legfeljebb egy évig, vagy addig sem használok.
-
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #9279 üzenetére
Csak a kínai régiós változatokra van béta.
-
Zsoleszhun
addikt
Lehet valahogy jelentkezni bétára? Ez a Friendly User Test működik még?
-
knox83
senior tag
Tudom, csak a p30 pro ára 200 az ultra pedig 2.5x több. Annyival meg bőven nem jobb, sőt...
A frissítés össze vissza jön, valaki 1 hónapja megkapta a márciusit, nálam még semmi.. 10.1 már beta teszt alatt van Kínában, talán ez egy jó pont, persze kérdés mikor ér ide. Egyébként p20 proról p30 prora megérte váltani, sokkal erősebb SOC, 2 óra plusz SOT(inkább több), makró, széles látószög, 50x zoom stb... A p40 pro nem tud felmutatni túl sok újdonságot amiért rohannék. Persze ez valahol szubjektív kinek mi a fontos:) -
F-ECT$
titán
Én S7-ről váltottam, alapvetően egyetértek, de az update-eket nyugodtan beírhatod a gyengébb részhez, kevés plusz feature jön, és a frissítések csak rontottak a kamerán...
knox83: egy csúcs telefon azért 1 év elteltével még nem tud nagyon elavult lenni. 2-3 év után jönnek azok a készülékek, amikre már érdemes váltani, mert minden téren nagy előrelépést jelentenek.
-
ak76
senior tag
Én S10 szériáról jövök, teljesen objektíven fel tudom sorolni miben jobb a P30P és miben gyengébb.
Amiben szerintem jobb:
-Fényképezés (főleg az esti produkció)
-Üzemidő (ez hatványozottan sokkal jobb)
-Ujjlenyomat szenzor működése (kivéve S10e, az gyorsabb)
-Az egész rendszer gyorsasága.
-Töltési sebesség.Amiben gyengébb:
-Videó képstabilizálása, általános minősége.
-Iszonyatos méretek, súly (főleg S10e után)
-Maga az EMUI, bosszantó marhaságai, hiányosságai, ehhez képest az UI.2.1 sokkal komplexebb rendszer.Az update-ek gyakoriságáról, intenzitásáról nincs Huawei-es tapasztalatom, Samsungnál nagyon gyors, és folyamatos mind a biztonsági csomagok frissítése, mind a nagyobb update-ek.
Összességében eddig nem bántam meg a cserét, a P30P rohadt gyors, iszonyat sokáig megy egy töltéssel, és a kamera is tetszik, de hosszabb távon majd meglátjuk. -
knox83
senior tag
Btw tegnap kicsit illuminált állapotban sikerült a belső zsebből kiesnie a telefonomnak. A spiegen tok elvileg minden irányból fogja, nem lett baja pedig kijelzőre esett. A kamerának alapból is volt hangja ugye? (ha megrázod a telefont)
-
Aryon87
félisten
-
válasz
Aryon87 #9268 üzenetére
Igen, valahogy úgy
Nálunk az AI lenne a hdr gondolom... Most hogy jobban nézem az épületes fotókat tényleg sárgásabbak sokkal a miénkhez képest. Nekem igazából így is megfelel, mert az átlaghoz képest nagyon jó fotókat készít. Videónál no comment
Tényleg, azt nem tesztelted?
-
válasz
Aryon87 #9266 üzenetére
Szerintem a miénknél picit túl van lihegve a blue sky, mert pl. a közeli torony fotónál egyértelműen látszik, hogy sokkal mélyebb a kék... Nézegetve a távolabbi fotót a Hősök Teréről arra a következtetésre jutottam, hogy szerintem az Ultra színei sokkal természetesebbek és élethűbbek mint a miénknek... Gondolom mind2 alap beállításokon volt, tehát nem babráltál semmit manuálisan, ugye? Azért, mert ugyanennél a fotónál a szobrok lábánál lévő plaketten egyértelműen látszik, hogy a fehéregyensúly az kuka az Ultrához képest sajnos
Igazából tényleg ott vannak, de egy hajszálnyival talán élethűbbek az Ultra fotói, de ez csak és kizárólag saját vélemény, ne kövezzetek meg érte
-
Aryon87
félisten
Azt döntse el mindenki maga inkább
Saját véleményem szerint a miénk egálban van Ultrával, pedig 1 év különbség van köztük.
Ami viszont még viccesebb számomra, hogy a Mi8 ami 2 éves modell, szintén egálban van velük..
Szintén mellékvélemény, hogy amit most az S20 család hozott kamerában, azt már tavaly meg kellett volna lépniük... -
Aryon87
félisten
Volt alkalmam a telót összeereszteni az S20Ultrával: [link]
-
njnl
aktív tag
válasz
bandigyerek #9242 üzenetére
Hülye
ez jó volt
-
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #9261 üzenetére
Ez esetben érthető. Akkoriban nekünk is buta laposunk volt (Technika), mióta megvan az LG okos, azóta meg felesleges is.
-
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #9257 üzenetére
Akkor nekem jutott egy rövid élettarmú kütyű. Azóta meg már nem kell, elvégre vezeték nélkül is képes ugyanarra.
-
L_ajos
őstag
Ilyen jó lenne szerintetek? [link]
-
Sumptuous
senior tag
Mi az ott a (neki) jobb szeme előtt? Az a félkör árnyéknak tűnő valami? Lencsehiba? [kép]
-
F e Z o
veterán
Ezt lehet úgy is használni, hogy egyszerre megy róla egy töltő, egy pendrive és egy kijelző is?
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsoleszhun #9251 üzenetére
+ rolandrepasi
Volt ilyenem, hamar tönkrement. hamar forrósodott, bár külső kis asztali ventilátorral megoldottam a hűtését + az akkori Mate10Pro-nak.
-
L_ajos
őstag
Tudnátok ajánlani huawei p30 pro hdmi adapter ( kábelt ), jó minőségűt, jó árban.
Sajnos nem vagyok otthon a témában.
-
válasz
nszabolcs94 #9241 üzenetére
Akkor passz... Max a telefon pozicionálásával lehet gond akkor, mert nem mindegy az sem.
Ha garis, akkor vidd vissza majd, mert lehet valami elszállhatott benne, de előtte jó lenne kipróbálni egy másik padon, hogy ugyanezt műveli-e, mert ha igen, akkor a telefon lesz a ludas... -
válasz
nszabolcs94 #9239 üzenetére
Milyen pad? Gyári Huawei vagy valami más? Én a régi Samsung gyári QI pademet használom és tölti szépen... Igaz a Samsung 2A-es töltőfejével használom, mert nem merem rádugni a Huaweit
-
nszabolcs94
csendes tag
Köszönöm, akkor látom mégsem vertek át. De akkor fogalmam sincs miért megy hibára a vezeték nélküli töltőm.
-
válasz
Sztyepadzso #9232 üzenetére
00
Eredeti gyári, még a fólia is rajta van, azért ilyen minőségű a fotó...
8 / 256 ha számít... -
zsizsef
senior tag
válasz
Sztyepadzso #9218 üzenetére
+1
-
macy
addikt
válasz
Sztyepadzso #9232 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #9226 üzenetére
Nincs. Csak fotóban van ilyen mód.
-
hodostamas
addikt
Holdfotonal arra ugyeljetek hogy az ai legyen bekapcsolva es ismerje fel a holdat. Sokkal reszletesebb kepatvad.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
nszabolcs94 #9228 üzenetére
Kérdezzük meg a többieket, hogy 01 vagy 00 végű a töltőjük.
-
nszabolcs94
csendes tag
válasz
Hát nekem ilyen amit vettem:https://gyazo.com/afdd9f9a9959185c2debf0146cf37185
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sztyepadzso #9225 üzenetére
-
njnl
aktív tag
válasz
reddevil1975 #9214 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Hú bakker ennek a képnek a minősége nem méltó a telefonhoz, hogy merted berakni?
vagy ha tök sötétben lőtted akkor elég jó
-
Aryon87
félisten
válasz
Sztyepadzso #9219 üzenetére
Igen
Azt ugyanúgy visszakapod. -
Sztyepadzso
őstag
Hölgyek /Urak,
Ha esetleg 9-re visszarollolnék, akkor a videozásnál a zoomcsúszkán lesznek fix pontok(5×/10×)?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
nszabolcs94 #9217 üzenetére
-
nszabolcs94
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy vettem használtan huawei 40 wattos adaptert, de máshogy vannak rajta a feliratok mint azon amit a CP60 vezeték nélküli töltőhöz adtak. Nektek mi a model szám mert félek, hogy engem átvertek.
Illetve nekem vezeték nélküli töltésnél többször van, hogy hibát jelez és villog a led a töltőn. De nem egyből hanem mondjuk 10-15 perc múlva és addig tölti is rendesen, de utána már értelemszerűen nem. És fogalmam sincs mi lehet a baj, hiszen a telefon nem volt mozgatva. -
ak76
senior tag
Sziasztok, most vettem át a P30Pro-t, és azt szeretném megoldani, hogy ha középről lehúzom az értesítési sávot, ne a Javaslatok jöjjön le, hanem egyből az értesítési sáv, ezt Mate 20P-nál meg lehetett oldani, itt is van rá lehetőség?
-
-
Dzsekó
addikt
Az AI-t megtaláltam, csak át volt húzva, és így nem látszott az AI felirat.
De RAW nincs meg. Pro módban ha a jobb felső fogaskerékre rámegyek, akkor sem az általános, sem a felvétel-beállítások alatt nincsen RAW formátum. 10-es droid van fent.
Hol kéne lennie a beállítások alatt? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #9181 üzenetére
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
most vettem egy p30pro-t csak a hivásrogzités miatt (mate20pro-m osszetörött)
szóval megcsináltam a downgrade-t 9es droidra és telepult is a hwcallrecorder app (itt osztották meg) telepult ott van az alkalmazások között de a hivás menuben a 3 pontnál nincs ott a rögzített hivások menupont. csinált vki ilyen downgrade-es hwcallrecorder telepitést?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest