Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Yszapos #9597 üzenetére
1. Valahol jár, valahol nem. Nekem speciel nem járt hozzá. Érdemes vásárlás előtt beszerezni egyet, valami gsm/tok boltban.. én is így tettem.
2. Amennyire én használom, nem látom, hogy torzítana, de a nagy látószög miatt valamelyest nyílván torzít, de ez természetes.
3. Van, és lesz is, örökké! -
Yszapos
tag
Sziasztok!
Kb. 1 hét múlva tervezek venni egy P30 Pro-t és lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban:
1. Jár hozzá gyárilag tok? Van, ahol azt mondják jár, van ahol azt, hogy nem jár.
2. Az előlapi kameránál panaszkodtak tesztekben, hogy néha torzít. Ezt már javították azóta vagy még fennáll?
3. A Play áruház egy most vásárolt telefonon működik még? -
-
törölt tag
Sziasztok. Mitől van az, hogy a telefon lassan tölti be az oldalakat és néha 4G és E között valtogat az adatkapcsolat? Meg néha lassucska, sose csinált még ilyeneket. Egyszer nem volt leejtve friss rajta minden és csak gyári appokkal használom a telot amióta megvettem. Ötlet valakinek? Köszi.
-
<Lacy85>
addikt
No. Azt hiszem kezdem érteni, miért istenítik annyira a telefon üzemidejét.
Párom mondja, hogy tegnap töltötte reggel a telót és most kell csak töltőre raknia.
Mondtam neki, hogy mielőtt felrakja szóljon már, megnézem mennyi SoT van benne.
Kb. 1 órát telefonált, rengeteget nyomta a póker játékát, messengeren dumált, próbálgatta a kamerát, stb.
Amikor megláttam, hogy ilyen használat mellett 10 óra 45 perc képernyőidő van benne és még mindig 17%-on van a teló.... -
Foose
addikt
Próbálj ki egyszer majd egy napot úgy,hogy nem wifi megy rajta végig,hanem mobilnet.
Nekem 24 órás szolgálat alatt kizárólag mobilnet megy rajta,úgy szokott összejönni 6-7 óra SOT. Wifivel világos hogy jobban bírja. Március 7: [link] Hozzáteszem,ekkor asszem még nem volt aktív nálam a Volte,azóta hogy aktív,valahogy ennyi már nem jön össze.
-
ak76
senior tag
válasz
F e Z o #9585 üzenetére
Nekem is.
De még mindig jobb mintha beengedné a hátlaphoz.
Ez a por az összes telefonon ott lenne, csak a többi tok nem illeszkedik ennyire, ezért a por hátra kerül.
Amúgy az UAG-ról csak annyit, hogy tegnap az asszony telefonja kb 3 méter magasról repült betonra (A8 2018) a sarkán ért földet, (már láttam a kijelző, meg a hátlap cserét a jövő heti programomban ) , ehhez képest összetört a fólia sarka, ezen kívül egy karc nélkül megúszta.
Ez a MIL STD minősítés ezek szerint nem kamu.. -
ak76
senior tag
válasz
alansmithee #9572 üzenetére
Toknak UAG plasma széria , ujjlenyomat nem látszik, atom stabil, prémium cucc.
A portré mosás nekem pont megfelelő, S10e után hatvanyozott minőségű, a "lehalkíthatatlan" értesítés engem is idegesít, az üzemidejét tekintve semmiféle készülék nem ér a poros lába nyomába sem, egyedül az iPhone 11 Pro Max, kétszer annyiért.
Ez az üzemidő, bakker.... 😎
[kép]
[kép] -
-
njnl
aktív tag
válasz
Uv-s fóliát használok, az országban a legolcsobban elérhetőt. Teljesen jó.
Mindig jót mosolygok amikor olvasom itt a menőbbnél menőbb tokokat. Kevés embert gondolok nem csak itt a fórumon, hanem a nagyvilágban is, aki mostohább körülmények között használná a telefonját mint én. Ez mind a munkáim mind a saját bénázásaim miatt van így. Sima szilikon tok és egy üvegfólia eddig teljesen jól működött. Ennél a telefonnál annyival újítottam be, hogy raktam rá egy hátlapi/oldalél fóliázást, mert sajnos a tok és a telefon közé kerülő anyagok mindig összekarcolták a telefonjaim. Remélem így ez is minimális lesz.
Spiegel, UAG, Ipaky... Maximum a minőség érzet amúgy meg, nagy hűhó... -
Dzsekó
addikt
Miért van az, hogy a P30 lite több funkciót tud, mint a P30 Pro?
Már három dolgot találtam, ami a lite-ban van, pro-ban nincs.
Tudja-e valaki, hogy az AR lencsénél miért szedték ki a fotózást (effektek) a Pro-ból?
Így kb. fele annyit tud a pro, mint a lite ebben az AR funkcióban.
Válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
Nekem volt már spiegen üveg ami csak a szélén egy vékony sávba tapadt 2. Nap már por volt alatta, xprotector 2 ami egész felületen tapad de mindkettőt csak bubisan bírtam feltenni, gizzmotol volt optishield lux uv ragasztós üvegem 2db, azok szépen felmentek bubimentesen de jelenleg nincs náluk készleten. Fóliát nem próbáltam és nem is fogok mert ha pofára esik az nem véd 🙂 az xprotector üveg érzésre olyan mintha jobban csuszna, az ujjlenyomat olvasó nekem tök jól működik 5 különböző ujjam van betanitva és semmi gond bár tény hogy a p20pro ilyen téren gyorsabb🙂
-
Aryon87
félisten
válasz
Csengőhangos értesítéses dologra nem lesz megoldás, max annyi, hogy a hangerőt félig viszed csak, és csengőhangnak meg a létező legvisítósabbat teszed be hogy halld ha hívnak
míg az értesítések lightosan pityegnek. Nálam muszáj, mert estefelé a messenger forgalmam igencsak felélénkül, és pityeg orrba-szájba, hogy a maradék hajam is kihullik olyankor.
A portré módos téma. Na az valóban érdekes, én is túlzónak érzem a háttérmosást. Viszont, rájöttem egy trükkre (megkeresem és új hszbe beteszem, leírva mit és hogy), de az nem portré mód. A portré módban ne adj effektet neki, és hagyd hogy érzékelje az arcot, majd utána lődd a képet. Úgy már nem lesz annyira mosott. Alapértelmezetten asszem a "körök" módon van a hatások gombocska alatt.
S9+ volt ez előtt, kemény 3 hónapig bírtam (ahogy a korábbi 2 Samu se volt hosszú életű /S7edge és Mote8/, nem az én márkám nah), viszont Samunál az élő fókusz az valami brilliáns megoldás, na azt imádtam.Tokban nem tudok segíteni, nekem egy mezei kínai szilikon tokom van, aminek a 4 sarka ilyen bumszlis, leesésnél igencsak jól véd (2x már esett a teló 1 héten belül).
-
F-ECT$
titán
válasz
A portré direkt ilyen szerintem. Kapcsold ki a portré módot (meg az AI-t), fókuszálj a fényképezendő személyre és úgy fényképezz, akkot nem lesz annyira mosott a háttér.
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
2 év samsung s9plus-al eltöltött idő után ismét visszatértem a huawei-ékhez. Szeretem imádom így pár nap után a p30pro-t de van 1-2 zavaró dolog amire remélem van megoldás csak még én nem jöttem rá:
-az értesítések hangereje nem állítható külön... a csengőhangom maxra fel van tekerve és ha kapok egy messenger üzenetet leugrok a székről olyat pittyen a telefon... nem jó ezesetleg nem lehet ezt valahogy visszafogni vagy ezentúl rettegésben kell élnem az életem hogy mikor írnak rám? a "gyengéd értesítések" vagy mi a neve nem megoldás mert azért halkan diszkréten pittyenjen a telefon ha írnak messengeren vagy viberen de ami most történik az túlzás...
-a samu előtt egy p9-em volt és imádtam hogy ha valamelyik kontaktnak volt beállítva nagy felobntású hivóportré akkor azt teljes képernyőn megjelenítette a telefon beövő hívás esetén... erre itt nincs valami beállítási lehetőség? nem szeretnék külön appot telepíteni ezért...
-samuéknál volt egy bixby routines nevű okosság amivel csomó mindent lehetett automatizálni bizonyos feltételek teljesülése esetén... van erre külső app ami talán jobb is de ha agyonvernek se jut eszembe a neve, valaki nem használ valami hasonlót?volt nemrég szó róla hogy 1-2-3 év alatt mennyit fejlődnek a csúcs készülékek... hát nem tudom... az s9+ és e között elvileg egy év van de számomra a különbség ég és föld volt... rendszersebesség össze sem hasonlítható a samuéval ez annyival jobb... kamerát még olyan nagyon nem hasonlítgattam össze de előbb utóbb arra is rá veszem magam... ami nem tetszik hogy szerintem erőltetetten és durván nyúl bele a háttér mosásába portrék esetén...lehet ezzel csak nekem van bajom de szerintem olyan "mű" lesz a dolog... hobbi szinten / másodállásban fotózok szeretem a mosott hátteret de van annak egy félig meddig természetes átmenete.. de ezen felül kifejezetten elégedett vagyok a kamerával jó dolog hogy ilyen fotós képességek lapulhatnak végre az ember zsebében
az akksi üzemideje nagyságrendekkel jobb mint a samué ez a gyári töltő meg jajj... imádom
tokkal vagyok bajban egyelőre mert ez a ringke fusion amit vettem már attól is ujjlenoymatos lesz hátul ha csak nézem a telefont és zavar... vettem egy gyári wallet tokot az meg semmit nem véd ha véletlen pofára ejtem és kinyílik... márpedig ki fogsajnos az UAG nem gyártott ehez a készülékhez metropolis tokot pedig azt imádnám asszem...
vettem rá gizmóéktól egy elvileg csuda prémium üvegfóliát de biztos én vagyok a béna de nem tudtam feltenni bubi nélkül és ki se tudtam normálisan szorongatni alóla az összeset.. ami viszont nagyon fájt hogy az eddig se olyan nagyon acélosan működő ujjlenyomatolvasó még rosszabbul működöt... tudtok esetleg olyan üveget ajánlani amivel nem romlik az ujjlenyomatolvasó hatásfoka? nagy nehezen sikerült 2szer felvennem ugyanazt az ujjam így sokat javult a helyzet de tökéletestől messze van (p9-é az volt... )előre is köszönöm a segítséget
-
L_ajos
őstag
válasz
Zsoleszhun #9553 üzenetére
Ha kipróbáltátok, tesztképeket dobjatok már fel légyszi!
-
knox83
senior tag
Akartam egy wipe cachet valamelyik nap és eltűnt a menüből. Safe mod meg wipe data volt, utóbbira nem nyomtam rá. Hova lett?
-
hajnalhaa44
csendes újonc
Factory Reset esetén ugye ugrik a gyári hívásfelvevő? Mennyire éri még biztonsági mentésből visszaállítani a dolgokat? Jobb ha simán letöltök mindent újra?
-
Freeeak
csendes tag
Plusz abban az esetben is jól jöhet, ha úgy jár valaki, mint én, hogy tönkremegy a kártyája. Először az érintés szállt el benne, aztán már bedugva sem akart működni. Ezután kezdtem el használni a Simple-t, gyakorlatilag 3 hónapja nem láttam készpénzt, és tök jól megvagyok nélküle, a bérletem is a Simpleben van már. Egyelőre nincs is kedvem kifizetni a cserekártyát 3-4000 Ft-ért, ha ilyen jól megy a simple meg a vásárlások, kívárom a jövő nyarat, mikor egyébként is jönne az új kártya. 😂
-
ak76
senior tag
válasz
<Lacy85> #9537 üzenetére
Ha másban nem is, akkumulátor teljesítményben elveri a jelenlegi (vagy a tavalyi) csúcs mezőnyt (mínusz iPhone 11 pro max) a kamera valóban kiváló (a videós rész nem annyira) minden másban kb az összes ugyanazt tudja, egy-két másodperces különbségek sebességben az alkalmazások indítása, vagy a netes tartalmak betöltése között, azt annyi.
Semmi nem indokolja az idei csúcsvasak elmebeteg árazását, a profit maximalizálásán kívül.
-
knox83
senior tag
válasz
nszabolcs94 #9552 üzenetére
Szia, semmi hangja.
-
Zsoleszhun
addikt
Van egy új Google camera Go ami működik emui10 alatt is.
A portré mód is megy viszont nincs hdr és videó. -
nszabolcs94
csendes tag
Sziasztok,
Akinek van CP60as vezeték nélküli töltője az töltés közben hall bármilyen hangot a töltőből? -
macy
addikt
Használja valaki ezt a Sportactive progit? Nálam indítás után rögtön kilép.
-
Aryon87
félisten
válasz
<Lacy85> #9537 üzenetére
2015 óta nagyon belassult az ipar. 2 dologgal tudnak már csak játszani: kamera és akksi. Az előbbi harca kezdődőtt el leginkább a 2 rivális közt, ennek az eredményét láthatod a legutóbbi topikban a DXO-s hírnél.
Az ideieknek az 5G ami megdobja az árát + nálunk az áfa meg minden bubámtöke. Máshol sztem jóval olcsóbbak. -
Technoman
őstag
Nagyon
Lehet, hogy egy másik sminkkel jobb a hatás
Az a lényeg, hogy müxik. -
Technoman
őstag
Bocsi srácok, kicsit elb...tam a linket. Íme
Nekem a 9.2.0.4. van fent, de nagyon hálás lennék, ha az utcsóval is kipróbálnátok (9.6xxxx)
A P40 lite nál már a kicsomizás is hibát írt ki, ("régebbi Androidra íródott a progi") de aztán eljutottunk a megjelenésig, de a beállítás első része után (Net elérhetőség beállítása) már ki is lépett az appból.
thx -
F-ECT$
titán
válasz
<Lacy85> #9537 üzenetére
Én S7-ről váltottam: ég és föld sebességben a különbség. Lehet, hogy egy S8+ még ma is használható, de azért ha P30 Pro után nyomkodod, akkor érződik, hogy lassabb. No meg fényképéket se csinál olyan jókat.
Évek óta az van, hogy nem éri meg évente telefont cserélni, mert 5-10%-okat fejlődik csak az aktuális csúcs készülék (viszont azt kb minden téren), de 2.5-3 év alatt azért már elég nagy az ugrás.
Viszont az árazással tényleg elszálltak, remélem ez a válság kicsit észhez téríti a gyártókat is...
-
Technoman
őstag
Nagyon szeretnék egy ilyen telefont, de a mai próba során, ahol is egy P40Lite-ot próbáltam ki, pontosabban annak a Droid 10-esét, nagyon elkedvtelenített.
Van egy egy igen fontos, nélkülözhetetlen applikáció, egy túra GPS, amit a jelek szerint a fenti Androis 10-es telefonon nem lehet futatni. Így ennek tükrében, nálam sajnos kérdésesé vált egy már 10-es rendszerrel létező P30 pro megvásárlása.
Aki esetleg használja az orosz Navitel túra progit (fontos, most nem az ismert Navitel Navigátor autós naviról beszélek, hanem annak a túrázós változatáról) és esetleg már fent van a 10-es droid -ha mekérem szépen- megnézné, hogy müxik rajta az app, mert ez lenne számomra a -kamera tudáson kívül- a legfontosabb ok egy teló váltásra.
Hajlok arra, hogy a GMS nélküli Lite talán azért nem tudta futatni, mert nem 100%os droidos teló. És remélem, hogy ebben igazam van.
thx -
pontyos
senior tag
hello, van jó megoldás átalakítani a hang kimentet 3,5 jack re? Valaki vett már?
-
<Lacy85>
addikt
No. Végre meglett a csere készülék. Múlt héten itt nem volt raktáron, 50km-t meg nem volt kedvem utazgatni emiatt. A tokra még úgyis vártunk.
Ennek szerencsére már semmi baja. Igaz rá kellett lapátolni "pár" update-et, mert tavaly szeptemberi volt a szoftver.
Teljesen jó a mobil. Kb. amit vártam is. De ahogy nézem, tényleg veszettül lelassult a mobilos fejlődés.
Van itthon jelenleg 3 különböző évből származó flagship (S8+, Note9, P30 Pro), de ha az extra kamerás fÍcsöröket nem nézem, akkor gyakorlatilag ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja mind a három.
Ha sebességre, stb. kellene megmondani, hogy melyik mikori, nem tudnék rá mit mondani.
Így meg főleg nem értem, hogy az idei telókban mi kerül 4-500 ezerbe.
Mindenképp jó döntés volt a P30 Pro. -
njnl
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #9530 üzenetére
+1
-
Ezekiell
veterán
válasz
Aryon87 #9522 üzenetére
Revolutot használok mindenre, NFC fizetéssel. Sokkal gyorsabb, mint a bankkártyát elővenni, rengeteg hasznos analitikát látok a költéseimről, van vault (felkerekíti a vásárlásokat, és elrakja "takarékszámlára" a különbözetet), stb.
Ja és persze nem kell PIN kódot ütögetnem terminálba sehol se, ami mostanában különösen hasznos.
Nagyon utálnék újra bankkártyát használni, sokkal kényelmesebb ez így nekem. De kinek mi.
-
ak76
senior tag
válasz
Zsoleszhun #9530 üzenetére
A harmadik szerintem is veri' déndzsörousz'..
-
F-ECT$
titán
válasz
Aryon87 #9522 üzenetére
Én pl a munkahelyi ebédemet szoktam telefonnal fizetni, mert az irataim fenn vannak az emeleten a szekrénybe zárva. De egy sima bolti vásárlásnál is gyorsabban előkapom a telefont, mint hogy kinyissam a táskám, kivegyem a tárcám, és utána abból is kivegyem még a (megfelelő) bankkártyát.
Egyébként utálom hogy minden fontos iratot magamnál kell hordani, lopták már el a személyimet, azt viszonylag gyorsan tudtam pótolni, de ha minden egyszerre eltűnne, akkor azért besírnék. -
njnl
aktív tag
válasz
Sumptuous #9520 üzenetére
Nekem is be van állítva az érintéses fizetés simpleön keresztül. Kb három indokom van rá.
1.,ahogy mati12 is írta, techbuziság
2. elő- elő fordul, hogy bár autóval megyek mindenhova, otthon hagyom a pénztárcám, de elég ha csak kint felejtem a kocsiban
3. van, hogy a feleségemnek adom oda a bankkártyám, hogy fizessen arról, de így is marad nálam is egy fizető opció. -
-
mjani1172
addikt
válasz
Aryon87 #9522 üzenetére
Én most intézem. Ami nekem egy kis előny, hogy a bankkártya nagyon mélyen van a táskámban, a többi igazolvány mellett, (és akkor még ki kell válogatni, ha nincs rajtam a szemüveg az külon jópont) sokkal nehezebben veszem elő, mint a telefont.
Pláne hogy nem mindig viszem a táskát ha pl bicajozni megyek. És ha kell inni közben egy sört akkor így könnyebb.Aryon 87: természetesen nem első számú probléma, csak inkább játék, érdekesség, techbaromság.
-
mati12
senior tag
válasz
Aryon87 #9522 üzenetére
Szerintem egy kütyü és techbuzi részéről nincs racionális magyarázat arra,hogy miért is jó ez. Ezeknek a dolgoknak a működtetése egy kihívás ami mozgatja és örömmel tölti el az embert ha sikerül megoldani azt. Ebben az esetben sem feltétlenül a telefonnal való fizetés a lényeg,hanem az,hogy megtudtam oldani és működik a dolog.
Az óra szintén ugyanez.
Ha megkérdezed egy hazai fórumon,hogy jelenleg lehet-e az Apple órákon kívül más órával is fizetni,90 %-ban azt a választ fogod kapni,hogy nem. Pedig de! A kiskapuk megkeresése után működik az érintéses fizetés a Samsung és néhány Garmin órával is. Eeknek a kiskapuknak a megkeresése és a rendszerbe "építése" ami igazán örömet okoz a fentebb említett beállítottságú embereknek. Innét pedig már csak egy lépés megmagyarázni,hogy miért is jobb bankkártya nélkül fizetni. -
Aryon87
félisten
válasz
Sumptuous #9520 üzenetére
Na ez az amit sose fogok megertrni... Ha mar a szemelyi, lakcim, tb, adokartya es jogsi keznel van, akkor az a + 1 plasztik is elfer a tobbi kupac mellett...
Ugyanaz a plusz mozdulat a kartyaval, sot szerintem gyorsabb is mint a telefonnal bibelodni..
Es a bankkartya nem merul le, nincs zavaro hivas meg egyeb ilyen..
Vagy csak en vagyok maradi ezen a teren? -
AtHoS
nagyúr
Ja értem, akkor ez engem nem érint egyelőre.
Igazolványom mellett ott az összes bankkártyám/kedvezménykártyám, okosórát meg nem hordok. Eddig legalábbis...
Simple is küldözgeti az NFC-vel érintésmentes fizetési lehetőségeit, azt sem értettem, hogy mire fel újdonság, mert bankkártyával pont ugyanúgy érintés mentesen tudok fizetni.Kösz a felvilágosítást
-
Sumptuous
senior tag
Eleinte én is így gondolkodtam, hogy ha már van nfc, akkor lehetne vele fizetni is.. csak egy telefont cipelek és meg is van minden. Aztán rájöttem, hogy valami tartó mindneképpen kell, mert mégsem mehetek az utcára személyigazolvány, lakcím, jogosítvány, buszbérlet nélkül.. Szóval hamar le is tettem az ötletről.
Te ezeket nem is viszed? Vagy hogy oldod meg? Lefotózód és megmutatod majd, ha kérik?
Szvsz., ha már vinni kell egy irattartót, akkor az a vékony bankkártya sem fog sokat zavarni.
-
mati12
senior tag
Egyszer már Kb. fél éve tökéletesen működött a magyar címre regisztrált Curve kártyával a magyar Google accountal bejentkezett Google Pay a P30 Pro készülékemen,aztán bezárta a kiskapút a Curve. Viszont egy hete újra engedélyezte a dolgot,tehát ismét működik.az Nfc-s fizetés a telefonon keresztül ugyanúgy ahogy a Samsung Galaxy.Watch órámon keresztül is.
-
njnl
aktív tag
válasz
hajnalhaa44 #9507 üzenetére
Nagyjából értem de rakják fel egy hosszabb videót, ahol váltogatod felvétel közben a zoom tartományt és a fókusz pontot.
-
knox83
senior tag
Köszi srácok! Elég nagy szégyen, hogy ez nem megy androidon, az applepay meg hasít. Persze lehet nélküle élni.
-
Aryon87
félisten
válasz
hajnalhaa44 #9503 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy mindegyiken van valamilyen zoom, nem csak a szőnyeges videón. 1x-en nem csinál ilyen vga minőséget még a legrosszabb fényviszonyban sem. Kb mint valami webkamera...
Vagy a videónak egy részlete van kinagyítva.
De ez nem a telefoné.Csinálj egy normális videót amint sétálsz az utcán akár boltba/munkába menve vagy bárhogy is.
Azt oszd meg ide. -
Lacccca87
addikt
Telepiteni lehet, hasznalni csakbakkor fogod tudni ha nem magyar google accountot csinalsz es azzal jelentkezel be mint google fiok a telon. Ilketve a curve, moon, revolute accountnak szinten kulfoldinek kell lennie. Vpn es maszatolos munka. Nem eri meg bajlodni vele. Majd lesz. Remelhetoleg ezt is megporgeti a jarvany.
-
hajnalhaa44
csendes újonc
60 FPS-en rosszabb volt, ezért vettem vissza. Nappali videóban ha nagyítok is ugyanúgy megvan ez a szemcsés dolog, szürkületben viszont a legrosszabb. 8x lassításnál is van ez + a háttér lilás, de a legnagyobb lassításnál meg teljesen tiszta minden. Sima fotóknál viszont semmi gond. Nagy látószögűvel videóban nincs probléma, csak utána. Majd még csinálok videót mert nem tudom mennyire jól magyaráztam el.
-
knox83
senior tag
Ez nem teljesen p30 pro téma, de valaki használja a google payt nfcvel? Működik egyáltalán? Van egy halom bankkártyám, sajnos egyikkel sem lehet. A curve állítólag működik gpay-el de most láttam olyan kommenteket már az se. Az alap probléma az, hogy a play áruházba nem elérhető magyaron. a gpay, aptiodebol lehet csak leszedni..köszi előre is aki tud infót
-
njnl
aktív tag
válasz
hajnalhaa44 #9501 üzenetére
Tényleg elég gáz. Ha az fps-t automatára vagy 60-ra állítod nem változik? Próbáltad a fókuszt átrakni máshova? Olyan mintha az ois sem működne. Egy full reset segíthet, de lehet hardveres gond lesz.
Szerk.:
Próbáltad hosszabb videóval, hogy állítod menet közben a zoom értéket? Nem tisztul sehol? -
mjani1172
addikt
válasz
hajnalhaa44 #9501 üzenetére
Vagy hibás a készüléked,vagy valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy valami trükk van.
-
Aryon87
félisten
válasz
hajnalhaa44 #9499 üzenetére
Most komolyan.... Digitális zoomtól mit vársz?
1x és 5x közt digitális valamint 10x felett szintén digitális.
Valamint szar fényviszonyoknál az 5x nem mindig vált az optikaira, marad digitális. Nem a telefon hibája. -
hajnalhaa44
csendes újonc
https://gofile.io/?c=Sj1IXC
https://gofile.io/?c=Ue2CrR
https://gofile.io/?c=B9QPRn
https://gofile.io/?c=kkRHQyfeltöltöttem külön a videókat, így már nem kell letölteni semmit, meglehet őket simán nézni böngészőben
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest