-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor34
újonc
Sziasztok! Egy kérdésem lenne csak. A rendszerverzió nálam jó régen beragadt 11.0.0.174-en. A telefon nem dobja fel az új rendszerfrissítést ha rányomok. Viszont ha pc-re csatlakozok, a hi suite feldobja az emui12-őt.
Telepíthetem onnan is, vagy várjak még, míg valamikor egyszercsak a teló magától feldobja? Persze vágom, hogy lehet onnan is telepíteni, a kérdés az, hogy van e bármi rizikója ennek?
Ugyanis nem szeretnék fr-t csinálni ha nem muszáj.[ Szerkesztve ]
-
Andor34
újonc
válasz thesound #19296 üzenetére
Nekem se tetszik annyira, de megbékélnék vele, ha nem állandóan felülről kellene levarázsolni. 11 alatt egyszerűen az alsó lefelé nyilas nav gombbal legördült. Most meg csak az értesítéseket hozza elő... De legalább visszakaptuk a zseblámpa ikont! Amúgy meg semmi extra.
-
Andor34
újonc
Na lejött nekem is a patch, bár nem érzékeltem anomáliát. A merüléses dologhoz annyit, hogy békésen ha mobil adatot használok verőfényes nappal, nyilván szívja az aksit rendesen. Itthon vagyok taknyosan, lázasan, csak wifi megy, néha a gangra kimegyek egy cigire (nem esik jól betegen de fene a gusztusomat), és két nap multán most teszem tőltőre 15 százalékon. Mennyi a sot fingom sincs, nem is érdekel. Sokat volt a kezemben a teló ennyi. Plussz átalakítóval tv-n is játszottam. Az átalakító inkább volt gyötörve mint a teló, lévén felforrósodott rendesen. Azt hiszem, ez a teló még marad nálam egy jó darabig.
-
Andor34
újonc
Érdemes még appok frissítése után ránézni az alaklmazásindításra. Pár app frissítés után újra betölt teló újraindítás után, és fut a háttérben. Ismét ki kell lőni őket. Aztán visszaáll a rend
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest